Byggevarepriser.dk

OSB plader pristjek

Er du på udkig efter osb plader? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.692 kr. Det er 58 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 osb plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.692 kr.Køb
4.726 kr.Køb
5.515 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.406 kr.Køb
6.976 kr.Køb
7.340 kr.Køb
8.316 kr.Køb
11.060 kr.Køb
11.199 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til tag til loft til skur til vægge til gulv til undertag

Størrelser: 19 mm 13 mm 5 mm 25 mm 40 mm 22 mm 28 mm 30 mm 20 mm 12 mm 10 mm 15 mm16 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af osb plader.
Der er ikke lighed i prisen på billige osb plader hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod andre har kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du tjekke de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de store byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør man kende forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot osb plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og dermed har mange valget om at købe online og køre materialerne selv. Hermed har du chancen for at spare leveringsomkostningen, og sågar få fat i varerne nu og her.
De udbredte byggecentre køber produkter fra alverdens nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af osb plader online.
De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor vil du få super kyndig service fra ansatte der er eksperter i netop osb plader.
De fleste specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller osb plader online på deres side.
Mange niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

osb plader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

osb plader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

osb plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

osb plader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube yder assistance med temmelig meget anvendelig oplysning, særligt når du kigger i hele verden.
2Det er meningsfuldt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det må være en fordel at kortlægge alle poster, og så undersøge beløbet for dem en ad gangen.
3Det bør overvejes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at skaffe eksperthjælp til områder af byggeriet. Når du skal have assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod forslag fra forskellige entreprenører.
4Der viser sig typisk utidige problemer i tilfælde med større opgaver, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
5Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så husk påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælp mod eventuelle uheld. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke køber professionel assistance.
6Du kan indhente offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få når projektet er positivt for miljøet. Støtten kræver med andre ord at projektet har positiv betydning for klimaet.
7Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en struktureret dagsorden, der viser hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du sammensætter arbejdsplanen.
8Før du optager byggeriet kan det blive meget værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af store byggerier. Omfattende projekter gør krav på mere end en person. Dertil bliver det bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
10Måske det viser sig essentielt at du har de relevante materialer klar inden du tager fat på byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
11Man vil ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig vigtigt at have værktøjet parat idet du går løs med byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeriet.
12For opgaver udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Derfor bør du jævnligt undersøge vejrvarslen i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit store projekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om osb plader

 • Hvad bruger man osb plader til?
 • Hvordan maler man osb plader?
 • Hvad kan osb plader bruges til?
 • Hvad består osb plader af?
 • Hvad er osb plader?
 • Hvad er osb plader lavet af?
 • Hvilken mulighed for fragt er bedst?

  Størstedelen af internet shops giver heldigvis diverse billige fragtløsninger til osb plader. En af dem der er mest populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ret gnidningsløs, samt mange gange tilmed den mest billige fragtmetode.

  Du burde alternativt prøve at bestille produkterne til levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig mange gange en lille smule mere bekostelig, men ligeledes virkelig smertefri ved køb af osb plader online. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du lever nærved online webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstiden på osb plader er selvfølgelig super vigtig hvis du står og skal bruge ordren med det samme, og med det formål er det bestemt meningsfuldt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato for osb plader. En række e-handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, men vær på vagt da det afhænger af at bestillingen laves inden et bestemt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produkterne distribueret forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

  En række internet foretagender frembyder gratis levering på osb plader online, men tit stiller det krav om at der shoppes for et fastsat beløb. I øvrigt kan man gribe den billigste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få bragt pakken til et afhentningssted.

  Store netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du handler billig osb plader på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på osb plader i følgende områder:

  Hillerød, Viborg, Stenløse, Middelfart, Dragør, Frederikssund, Kokkedal, Søborg, Greve, Esbjerg, Herlev, Struer, Charlottenlund, Holstebro, Hjørring, Birkerød, Nykøbing Falster, Albertslund, Rødovre, Brønshøj, Højbjerg, Vallensbæk, Frederiksberg, Aarhus, Ølstykke, København, Frederikshavn, Vejle, Solrød Strand, Nærum, Allerød, Vordingborg, Thisted, Varde, Skanderborg, Brabrand, Jyllinge, Nakskov, Risskov, Haslev, Fredericia, Brøndby, Værløse, Hvidovre, Tilst, Hørsholm, Gladsaxe, Hobro, Svendborg, Lillerød, Frederiksværk, Vanløse, Silkeborg, Holbæk, Slagelse, Haderslev, Horsens, Rudersdal, Næstved, Randers, Ringsted, Rønne, Lyngby, Herning, Aabenraa, Lystrup, Nørresundby, Korsør, Taastrup, Ishøj, Hedensted, Nyborg, Tårnby, Ikast, Helsingør, Hedehusene, Aalborg, Brønderslev, Kalundborg, Grenaa, Valby, Odder, Skive, Ballerup, Virum, Glostrup, Odense, Køge, Roskilde, Sønderborg, Farum, Gentofte, Kolding, og Åbyhøj, .

  Klik-og-hent af osb plader er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter bl.a. osb plader priser og billig osb plader. Derudover ser vi ofte netshoppere lede efter eksempelvis osb plader tilbud, køb osb plader samt osb plader online, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Få den bedste pris på osb plader

  Det er jo rigtig fleksibelt for købere at søge sig frem til priser på billige osb plader online i blandt forskellige e-handler, og af den grund har massevis af webbutikker set sig nødsaget til at mindske prisen på osb plader eftertrykkeligt, og endda yde levering uden gebyr.

  Det kan immervæk vise sig rentabelt at se nærmere på et par forskellige internet butikker efter billige priser på osb plader online før du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  Man skal blot ikke undervurdere, at såfremt en e-forretning frembyder billige osb plader online for en pris der virker himmelråbende tiltalende, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig online butik. Kortkøb er heldigvis dækket ind under et reglement, hvilket dækker en imod falske internet foretagender.

  Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at klare pengene til osb plader senere. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at mennesker ofte søger efter eksempelvis køb osb plader og osb plader online. Foruden dette ser man mange gange folk efterspørge for eksempel billig osb plader, osb plader tilbud og osb plader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg osb plader er 4675 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til undertag til loft til gulv til tag til vægge til skur

  Størrelser: 13 mm 25 mm 20 mm 22 mm 5 mm 10 mm 28 mm 30 mm 12 mm 15 mm16 mm 19 mm 40 mm

  Undersøg eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot fører til uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at betragte en stor portion aktuelle konsumenters ratings og derfor rekommanderer vi, at du læser online webshoppens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige osb plader online.

  Facebook indebærer på samme måde relativt gode muligheder for at få en idé om e-firmaets kundefokus. Tilmed ser vi nogle internet shops som giver kunderne mulighed for at publicere en kritik af deres køb, som tillige bør bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

  Før folk køber billige osb plader online i en e-forretning burde de uden tvivl gennemlæse dens forretningsbetingelser, dog er det bare et omfattende projekt, særligt hos de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Silvan.

  En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en erklæring om at internet forhandleren retter sig efter de officielle danske regler, udover at online forretningen løbende kigges til af sagkyndige som kender til vedtægterne på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes besvær ved dit køb af osb plader. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der influerer på købet af osb plader online, for eksempel hvilken byttepolitik forretningen anvender.

  Derfor er det også relevant, at man stadigvæk opbevarer ens ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af osb plader, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Helle C gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Inger Nielsen gav 4 stjerner

  Udmærket

  Anne gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Lone gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 tips til indkøb via nettet
  1En lang række online selskaber frembyder i vore dage diverse forskellige billige fragttyper til osb plader. Den mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså særligt nem, og ofte endvidere den mest letkøbte metode til levering.
  2Forinden nogen handler billige osb plader på en internet butik kan man altid overveje virksomhedens handelsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende arbejde. For øvrigt foreslåes det at køberen er klar over de mest vitale bestemmelser der kan have betydning for handlen med billige osb plader online, som eksempelvis den bytteret internet webshoppen anvender.
  3Den mest betalelige form for fragt vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som dog er betinget af at du befinder dig nær e-shoppens lager. Den leveringstype er særligt udslagsgivende i tilfælde af at du behøver osb plader med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere online varehuse fragt uden beregning, men i reglen kun når man bestiller for en fastsat sum.
  4Trustpilot præsterer egentlig hensigtsmæssige løsninger til at inspicere en længere række andre forbrugeres ratings og derfor rekommanderer vi, at du efterforsker internet selskabets omtaler inden du shopper billige osb plader online. Facebook frembringer for øvrigt rigtig værdifulde metoder til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed.
  5Det har vist sig at være yderst praktisk for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige osb plader i blandt flere e-shops, og derved garanterer en lang række e-shops levering uden betaling. Trods dette kan det trods alt blive gunstigt at studere nogle enkelte e-forhandlere efter tilbud forud for at du køber, således at man er skudsikker på at antage den billigste pris.
  6Leveringstidspunktet kan være ret aktuel i tilfælde af at vi behøver varerne om kort tid, så i det øjemed er det øjensynligt fornuftigt at man studerer den estimerede leveringsdato for osb plader. Temmelig mange e-firmaer i Danmark udlover billig dag-til-dag fragt på en masse varer, som trods alt forudsætter at bestillingen køres igennem før et fastslået tidspunkt.
  7Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en retningslinje, der redder køberen overfor falske e-shops. Som en anden løsning kunne du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at betale beløbet over en længere periode.
  8Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, da det er et billede på at webshoppen føjer de officielle danske regler, foruden at internet webshoppen regelmæssigt revurderes af eksperter der kender til de gældende bestemmelser. Inden nogen bestiller billige osb plader på en e-handler behøver de egentlig betragte netshoppens forretningsaftale.
  9Enkelte butikker på nettet tilbyder fragt uden beregning på osb plader, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt skulle du tage den mest letkøbte form for fragt, der mange gange vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Leveringsmetoden er for det meste tillige ret så hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk