Byggevarepriser.dk

Opsamlerkasse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige opsamlerkasse hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder service. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder sælger et stort vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot opsamlerkasse.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne selv. Det er især muligt i de udbredte byggemarkeder.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke forretningens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at handle hos en netbutik, hvor du kan få råd og vejledning til valg af opsamlerkasse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og herigennem har mange chancen for at handle online og transportere produkterne selv. Som følge af det kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, og så kan du købe fra et stort sortiment af opsamlerkasse online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber opsamlerkasse online på deres side.
Forskellige små butikker har et indgående kendskab til deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage mere nyttig hjælp fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis opsamlerkasse.
Størstedelen af niche webshops er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

opsamlerkasse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

opsamlerkasse jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

opsamlerkasse silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

opsamlerkasse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning viser sig som metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du skal have en effektiv tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
2Inden du opstarter byggeriet kan det blive meget meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
3Du har mulighed for at indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
4Du kan overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at få uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
5Potentielt kan det vise sig af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer klar til brug forud for at du indleder projektet. Du har fordel af at lave en punktforms note hvorpå der noteres alt det du har brug for, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
7Det er oplagt at spørge om hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er krævende byggeopgaver. Store byggeprojekter behøver flere personer. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
8Man må nødig fattes arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har værktøjet klar til brug forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at indkalkulere de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
9Der kommer altid utidige problematikker når det gælder omfattende projekter, og derfor vil det være værdifuldt at man har afsat god plads i arbejdsplanen, med det formål at man er overbevist om at komme i mål.
10Der findes mange instruktioner og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube supporterer dig med meget udbytterig viden, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
11For opgaver udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Således må du ofte tjekke vejrudsigten når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned netop som du er i fuld gang med det store projekt.
12Det kan vise sig at være fundamentalt at lave et regnskab for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være fordelagtigt at nedfærdige alle poster, og bagefter dokumentere ens udgift ved dem én og én.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er meget godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En række online forhandlere yder nu til dags et stort udvalg af billige former for levering til opsamlerkasse. En af favoritterne er i dag afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt smertefri, samt typisk endda den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du kunne også påtænke at få leveret til din bolig eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver uheldigvis en kende mere pebret, men endda ekstremt fremkommelig ved køb af opsamlerkasse online. Den mest betalelige løsning er unægtelig selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du lever i kort afstand af online forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på opsamlerkasse er jo usædvanlig væsentlig når du absolut skal bruge pakken straks, og af den grund er det ret meningsfuldt at man efterser leveringstidspunktet på opsamlerkasse. Masser af online shops – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre online, hvilket dog er påkrævet at handlen gemmenføres forinden et fastsat tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted inden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle internet selskaber sikrer gebyrfri levering på opsamlerkasse online, men i mange tilfælde kun hvis man shopper for en fastsat sum. Derudover må man vælge den mest betalelige type af levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

En masse byggecentre udlover click-and-collect hvor du bestiller billig opsamlerkasse derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen. De udlover eksempelvis click-and-collect på opsamlerkasse i følgende områder:

Randers, Lyngby, Grenaa, Glostrup, Valby, Tårnby, Esbjerg, Silkeborg, Struer, Odense, Stenløse, Lystrup, Varde, Hedehusene, Helsingør, Odder, Kalundborg, Højbjerg, Thisted, Middelfart, Brønderslev, Køge, Charlottenlund, Nørresundby, Nakskov, Viborg, Svendborg, Tilst, Virum, Holstebro, Sønderborg, Gentofte, Dragør, Holbæk, Aarhus, Frederikssund, Aalborg, Rudersdal, Frederiksberg, Herlev, Hjørring, Horsens, Haderslev, Haslev, Gladsaxe, Herning, Værløse, Taastrup, Søborg, Brabrand, Lillerød, Allerød, Fredericia, Rønne, Frederiksværk, Kolding, Solrød Strand, Birkerød, Rødovre, Brøndby, Brønshøj, Hedensted, Skive, Nykøbing Falster, Skanderborg, Slagelse, Korsør, Kokkedal, Hørsholm, Åbyhøj, Vordingborg, Jyllinge, Aabenraa, Vejle, Greve, Frederikshavn, Hobro, Albertslund, Vanløse, Risskov, Ringsted, Ølstykke, Ikast, Vallensbæk, København, Nærum, Roskilde, Ishøj, Ballerup, Nyborg, Hillerød, Farum, Hvidovre, og Næstved, .

Afhentning ift. opsamlerkasse er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Lolland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere tit søger eksempelvis opsamlerkasse priser og opsamlerkasse tilbud. Vi ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis opsamlerkasse online, køb opsamlerkasse samt billig opsamlerkasse, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Tilbud på opsamlerkasse

Det er jo rigtig hensigtsmæssigt for købere at finde de laveste priser på billige opsamlerkasse online i blandt flere internet webshops, og derved har langt de fleste online shops set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på opsamlerkasse kolossalt, og derudover præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at inspicere nogle få internet firmaer efter rabatter og tilbud på opsamlerkasse online før du handler, sådan at du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Du skal dog være obs på, at når en online forretning annoncerer billige opsamlerkasse online til salg for en tilbudspris som virker usædvanlig billig, så kunne det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig online butik. Kortbetalinger er på den anden side en del af et regelsæt, der hjælper dig overfor uægte online varehuse.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage prisen på opsamlerkasse ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når der ses på søgedata bliver det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx opsamlerkasse tilbud og billig opsamlerkasse. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter for eksempel opsamlerkasse priser, opsamlerkasse online og køb opsamlerkasse.

Udforsk tidligere kunders evalueringer

Trustpilot indebærer relativt uafhængige genveje til at gennemrode en længere række nuværende brugeres tanker og derfor er det klogt, at du evaluerer webbutikkens ratings forinden du shopper billige opsamlerkasse online.

Facebook byder på tillige tilpas fine genveje til at få indblik i e-firmaets pålidelighed. Desuden er der faktisk forretninger på nettet som gør det muligt at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes kan anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk handler billige opsamlerkasse online i en internet shop kunne man på en vis måde få overblik over dens betingelser, men det er almindeligvis ikke særlig spændende, især ved de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at kigge hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, fordi det længe har været et fingerpeg om at internet forhandleren opretholder de gældende danske regler, foruden at e-butikken en gang i mellem overvåges af jurister der behersker reglementet på området.

Desuden giver det dig genvej til en håndsrækning, hvis du forvoldes dilemmaer med din shopping med opsamlerkasse. Yderligere er det smart at man er opmærksom på de mest betydningsfulde vedtægter gældende for købet af opsamlerkasse online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-forhandleren tilbyder.

Her er det tilmed afgørende, at man når som helst opbevarer sin faktura, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af opsamlerkasse, ligegyldig om man har købt hos Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Morten Knudsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Anders O gav 4 stjerner

Virkelig god service

Rasmus Kristensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Inge J gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstidspunktet er naturligvis super væsentlig når du behøver varerne nu og her, så af den grund er det øjensynligt på sin plads at man studerer den forventede leveringstid på opsamlerkasse. En del online forretninger garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre, men som ikke desto mindre forudsætter at handlen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
2Det er rigtig ukompliceret for alle at sammenholde priser online på billige opsamlerkasse hos forskellige butikker på nettet, og af den grund lover en hel del internet forhandlere gratis levering. Derfor kan det alligevel blive profitabelt at efterprøve flere internet selskaber efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at få den mest betalelige pris.
3Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en regel, som begunstiger kunden imod uoprigtige internet shops. Som alternativ kan du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage pengene over en periode.
4Trustpilot fører til visse udmærkede genveje til at gennemrode ret mange andre køberes oplevelser og derfor er det fornuftigt, at du ser nærmere på online shoppens vurderinger forud for at du bestiller billige opsamlerkasse online. Facebook leverer tillige fuldkommen solide metoder til at få kendskab til netbutikkens popularitet.
5Flere online virksomheder udlover nu en hel del forskellige billige løsninger til levering til opsamlerkasse. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig i høj grad simpel, og tit derudover den mest letkøbte fragttype.
6Vi går generelt ind for at kigge om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en indikation om at online forretningen anerkender dansk lovgivning, samt at e-shoppen fra tid til anden revurderes af sagkyndige der er inde i de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige opsamlerkasse i en netshop bør de helt sikkert skimme e-butikkens regler.
7Den billigste form for fragt er dog selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du er i nærheden af internet butikkens adresse. Den fragtform er særdeles aktuel ifald vi har behov for opsamlerkasse om kort tid. Alternativt så sikrer en række online butikker gratis levering, men i mange tilfælde stiller det krav om at man indkøber for et fastsat beløb.
8Nogle butikker på nettet tilbyder fragtfri levering på opsamlerkasse, men undertiden afkræver det at du bestiller for et fastsat beløb. Ellers kunne du snuppe den billigste fragtform, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden er oftest til gengæld særdeles overkommelig. Den mindst kostelige type af levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
9Inden nogen bestiller billige opsamlerkasse hos en internet butik burde man uden tvivl gennemse netbutikkens regler, men det er tit ikke videre spændende. Tillige tilrådes det at køberen er på vagt for de mest vitale regler der indvirker på købet af billige opsamlerkasse online, f.eks. hvilken bytteret internet shoppen har.