Byggevarepriser.dk

Opmærkersnor

Opmærkersnor pw 30m 0-47-465
113 kr.
Se produkt
Opmærkersnor-display Hultafors CLP30 Display
1.429 kr.
Se produkt
Opmærkersnor hhsk30 (30m/blå)
144 kr.
Se produkt
Opmærkersnor Hultafors CLP30
256 kr.
Se produkt
Opmærkersnor pw 30m 0-47-460
102 kr.
Se produkt
Opmærkersnor opp 30m 0-47-443
69 kr.
Se produkt
Opmærkersnor al 30
216 kr.
Se produkt
Opmærkersnor extra lang rl 50
843 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden blot opmærkersnor.
Du skal kende de regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring opmærkersnor.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at spare fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Det er absolut super afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt må du vælge et andet.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige opmærkersnor fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste priser, imens andre vil have faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af opmærkersnor online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har flertallet adgang til at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller opmærkersnor online hos dem.
Diverse specialiserede netshops producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Diverse nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du modtage mere brugbar vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis opmærkersnor.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark startede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

opmærkersnor jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

opmærkersnor silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

opmærkersnor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

opmærkersnor harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde sikre dig professionel assistance til områder af det. Ifald du tager imod professionel assistance anbefales det at notere en pris fra flere firmaer.
2Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til arbejdet, især hvis det er omfattende byggeprocesser. Krævende byggeprojekter kræver flere mennesker. Endvidere bør det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
3Du bør ikke se bort fra dit eget helbred, så husk påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig mod mulige skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed når du ikke får hjælp fra en fagperson.
4Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at liste en effektiv tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din tidsplan.
5For udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på vejrudsigten i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med det vigtige projekt.
6Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
7Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube yder assistance med meget udbytterig info, ikke mindst forudsat at du kigger i hele verden.
8Forinden du indleder dit byggeprojekt er det ret centralt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
9Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes forudsat at byggeriet er miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at projektet har positiv betydning for klimaet.
10Der præsenterer sig typisk uforudsigelige udfordringer i tilfælde med omfattende projekter, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der er afsat god tid i køreplanen, som gør at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
11Man må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fornuftigt at have udstyret klar idet du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at inkludere de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Måske kan det blive fundamentalt at have de presserende byggematerialer disponible inden du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt der skal bruges, og så granske materialerne, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er enormt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En stor portion online butikker foreslår til alt held diverse billige fragtmuligheder til opmærkersnor. Et hit er i øjeblikket pakkeshops, og så henter du bare ordren den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo særdeles overkommelig, og mange gange ligeledes den billigste leveringsmåde.

Du kunne på samme måde vælge at få ordren sendt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er undertiden en kende mere omkostningsfuld, men samtidig ret let med opmærkersnor online. Den mest letkøbte leveringsform er dog at hente produkterne selv, men det forudsætter at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på opmærkersnor kan vise sig at være ret essentiel hvis vi skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så derfor er det komplet klogt at vi studerer leveringstidspunktet for opmærkersnor. Flere forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men det forudsætter at ordren gennemføres forinden et besluttet tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ekspederet inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Enkelte e-forhandlere yder gratis levering på opmærkersnor online, men i de fleste tilfælde kræves det at man shopper for en konkret sum. Ellers skulle man overveje den mindst kostelige fragtmulighed, der typisk vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

En del kæder foreslår click-and-collect hvor man handler billig opmærkersnor derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. De giver blandt andet klik-og-hent på opmærkersnor i følgende områder:

Birkerød, Thisted, Højbjerg, Jyllinge, Vallensbæk, Værløse, Ringsted, Åbyhøj, Risskov, Horsens, Lyngby, Kalundborg, Glostrup, Køge, Brabrand, Aabenraa, Hvidovre, Kokkedal, Haderslev, Sønderborg, Brøndby, Silkeborg, Farum, Nørresundby, Brønderslev, Viborg, Gentofte, Nærum, Fredericia, Haslev, Valby, Tilst, Roskilde, Hjørring, Holbæk, Skanderborg, Hobro, Odder, Esbjerg, Nakskov, Herlev, Gladsaxe, Rudersdal, Næstved, Slagelse, Aarhus, Hillerød, Nykøbing Falster, Rønne, Herning, Vejle, Svendborg, Middelfart, Helsingør, Vanløse, Randers, Ishøj, Korsør, Rødovre, Varde, Charlottenlund, Dragør, Lillerød, Albertslund, Solrød Strand, Vordingborg, Kolding, Hedensted, Skive, Tårnby, Hørsholm, Holstebro, Hedehusene, Lystrup, Aalborg, Allerød, Struer, Odense, Frederiksværk, Frederikshavn, Ølstykke, Greve, Ballerup, Nyborg, København, Ikast, Grenaa, Brønshøj, Frederikssund, Taastrup, Frederiksberg, Stenløse, Virum, og Søborg, .

Afhentning af opmærkersnor er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. billig opmærkersnor og opmærkersnor tilbud. Foruden dette ser man som regel online shoppere kigge efter blandt andet køb opmærkersnor, opmærkersnor priser og opmærkersnor online, foruden de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og 10-4.

Priser på opmærkersnor

Det er jo yderst enkelt for alle at analysere priser på billige opmærkersnor online fra diverse netshops, og derfor har flere webshops ikke kunne lade være med at reducere priserne på opmærkersnor kolossalt, og ydermere love fragt uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at sammenligne nogle enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på opmærkersnor online inden du shopper, sådan at man er garanteret at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen.

Du skal trods alt være opmærksom på, at ifald en online shop frembyder billige opmærkersnor online til en pris der kan virke ubegribelig lav, så burde det undertiden være et karakteristika der viser en falsk butik. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af en bestemmelse, der hjælper dig som kunde imod bedrageriske forretninger på nettet.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare omkostningerne til opmærkersnor over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel opmærkersnor online og opmærkersnor tilbud. Man ser derudover ofte internet shoppere kigge efter bl.a. billig opmærkersnor, køb opmærkersnor og opmærkersnor priser.

Udforsk andre menneskers meninger

Trustpilot fremskaffer evigt pæne chancer for at tyde flere aktuelle køberes synspunkter og derved tilrådes det, at du tolker online virksomhedens vurderinger før du shopper billige opmærkersnor online.

Facebook bringer dig derudover evigt fordelagtige metoder til at få indblik i online webshoppens pålidelighed. Foruden det ser vi nogle online varehuse i Danmark som gør det muligt at ytre en omtale af ordreforløbet, hvilket også kan drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige opmærkersnor online i en netbutik bør de på en vis måde se på forhandlerens forretningsbetingelser, men det er tit ikke videre interessant, særligt med de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at granske hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, da det er en forsikring om at internet butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, udover at netbutikken rutinemæssigt gennemses af jurister som behersker lovene på området.

Dette er en god genvej til bistand, såfremt du møder dilemmaer i processen med din bestilling af opmærkersnor. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der indvirker på købet af opmærkersnor online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken kører med.

Her er det også relevant, at man til enhver tid sikrer ens ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af opmærkersnor, ligegyldig om man har købt fra Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Mette O gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Hans Knudsen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Erik Johansen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Jesper Petersen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot frembringer i højeste grad gunstige genveje til at tyde en række øvrige kunders evalueringer og herved kan det være til hjælp, at du eksaminerer webbutikkens ratings forud for at du køber billige opmærkersnor online. Facebook forærer dig på samme måde fuldstændig gavnlige genveje til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
2En del internet shops udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige muligheder for levering til opmærkersnor. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke præcis når det passer dig. Løsningen er altså i høj grad bekvem, samt mange gange også den mest letkøbte fragtmulighed.
3Det er i dag særdeles let for internetbrugere at sammenligne priser online på billige opmærkersnor hos flere e-forhandlere, og til gengæld præsterer flere online firmaer fragt uden gebyr. Det kan ikke desto mindre være lønsomt at efterprøve nogle webshops efter rabat og tilbud forinden du handler, sådan at man er tryg ved at opnå den bedste pris.
4Den mindst kostelige form for fragt er unægtelig at du selv henter varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens adresse. Den form for fragt kan vise sig at være særligt væsentlig såfremt du står og skal bruge opmærkersnor nu og her. Alternativt så garanterer enkelte internet forhandlere gebyrfri levering, men typisk er det påkrævet at der shoppes for et fastsat beløb.
5Visse internet forretninger præsterer levering uden beregning på opmærkersnor, men ofte kun såfremt der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt kunne man tage den prisbilligste slags levering, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Den bliver en gang i mellem samtidig vældig smart. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
6Generelt slår vi et slag for at kigge om online forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en erklæring om at online butikken retter sig efter de opstillede regler, foruden at online forhandleren af og til gennemses af specialister der har meget erfaring med de gældende love. Før folk shopper billige opmærkersnor hos en forretning på nettet kan de ideelt set løbe igennem shoppens forretningsaftale.
7Før folk handler billige opmærkersnor hos en online shop burde man egentlig kigge på shoppens handelsaftale, det er dog gerne ikke specielt ophidsende. Tillige kan det anbefales at køberen er påpasselig med de mest relevante reglementer i forbindelse med handlen med billige opmærkersnor online, fx den byttepolitik online butikken bruger.
8Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en orden, hvilket forsvarer dig som kunde imod bedrageriske netbutikker. Som alternativ kan du overveje et tilbud fra fx ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre pengene over flere uger.
9Leveringstiden er virkelig bestemmende når du har behov for dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det ganske passende at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for opmærkersnor. En masse e-forhandlere yder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men husk at det tager udgangspunkt i at handlen laves før et aftalt tidspunkt.