Byggevarepriser.dk

Myrefri

Ecostyle Myrefri Spray - 400ml Ktb
189 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri 700ml - Pumpespray Ktb
129 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri 200g - Til Udstrøning
99 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri Strødåse 500g -
199 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri Loxiran - Lokkedåse 2stk
69 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri Loxiran
107 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri - Vandopløselig 5 Poser A 20g
100 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefrikvik Pulver - Konc.til Udvanding
199 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri Spinosad - Refill 20ml
100 kr.
Se produkt
Ecostyle Myrefri 400G
120 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du får information omkring myrefri.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige myrefri hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver de bedste priser, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare myrefri.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derved har mange adgang til at handle online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne lige nu.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra forskellige nicheshops, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af myrefri online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller myrefri online hos dem.
Mange webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af niche webshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Herved vil du få endnu mere god sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis myrefri.
De 10 største byggemarkeder
myrefri silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

myrefri jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

myrefri harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

myrefri bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige projekter. Flere opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Desuden bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
2Der kommer typisk ubelejlige problematikker når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette er det meningsfuldt at man har afsat nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
3Du skal aldrig undvære udstyr. Jævnligt kan det være meningsfuldt at have værktøjet klar til brug forinden du iværksætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
4Husk at vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at lede efter tilbud fra flere håndværkere.
5For opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. Således må du løbende tage et kig på udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med det omfattende projekt.
6Længe før du indleder byggeprocessen kan det vise sig rimeligt fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du kan finde mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube supporterer dig med vældig meget konstruktiv viden, især hvis du leder på engelsk.
8Det viser sig meningsfuldt at have de fornødne materialer klar til brug i god tid før du påbegynder arbejdet. Du kan sammensætte en punktforms oversigt med hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende efterse oversigten, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
9I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det kan være fordelagtigt at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende nedskrive den billigste pris på dem alle sammen.
10Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at lave en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af strategien.
11Du skal nødig negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som skåner dig imod hændelige risici. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
12Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget betinges altså af at renoveringen har betydning for miljøet.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er usædvanligt flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En del shops på nettet giver nu til dags flere billige metoder til levering til myrefri. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når du har tid. Fragtformen er nemlig ultra let, og typisk endvidere den prisbilligste leveringstype.

Du burde også foretrække at få ordren bragt hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig gennemsnitligt lidt mere pebret, men tillige usædvanlig ukompliceret for myrefri online. Den mest letkøbte leveringstype er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket dog nødvendiggør at du bor nær webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på myrefri er naturligvis ekstremt bestemmende når man står og skal bruge varen med det samme, så af den grund er det temmelig klogt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering på myrefri. En stor portion forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, hvilket dog regnes ud fra at handlen laves forud for et bestemt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne afsted forinden pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte e-forhandlere frembyder fri fragt på myrefri online, men for det meste er det kun gældende hvis der handles for et bestemt beløb. Ellers kan man snuppe den billigste leveringstype, der i mange tilfælde er at få kørt produkterne til et afhentningssted.

En stor portion kæder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig myrefri online og afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. De frembyder fx klik-og-hent på myrefri i følgende byer:

Næstved, Horsens, Hedensted, Glostrup, Birkerød, Vanløse, Dragør, Haderslev, Helsingør, Albertslund, Odense, Herlev, Nærum, Sønderborg, Hedehusene, Hjørring, Hvidovre, Lyngby, Nørresundby, Struer, Farum, Korsør, Højbjerg, Køge, Grenaa, Ishøj, Vallensbæk, Charlottenlund, Stenløse, København, Fredericia, Hobro, Holbæk, Valby, Lystrup, Taastrup, Ølstykke, Rudersdal, Risskov, Jyllinge, Vordingborg, Virum, Aalborg, Hørsholm, Frederikshavn, Rødovre, Brøndby, Nakskov, Nyborg, Solrød Strand, Frederiksberg, Allerød, Holstebro, Gladsaxe, Ballerup, Svendborg, Ringsted, Værløse, Kolding, Haslev, Varde, Frederiksværk, Thisted, Randers, Ikast, Greve, Tårnby, Middelfart, Aabenraa, Hillerød, Kalundborg, Frederikssund, Odder, Skanderborg, Brønderslev, Silkeborg, Åbyhøj, Brønshøj, Roskilde, Slagelse, Tilst, Rønne, Nykøbing Falster, Aarhus, Søborg, Lillerød, Gentofte, Kokkedal, Viborg, Skive, Esbjerg, Brabrand, Vejle, og Herning, .

Click-and-collect ift. myrefri er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland).

Når vi ser på søgedata er det markant, at folk som regel leder efter eksempelvis myrefri online og billig myrefri. Man ser derudover som regel internet shoppere søge eksempelvis myrefri priser, myrefri tilbud samt køb myrefri, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Gode priser på myrefri

Det er yderst praktisk for købere at prissammenligne på billige myrefri online hos diverse netshops, og af den grund har langt de fleste butikker på nettet set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på myrefri betydeligt, og derudover love fri fragt.

Det kan stadigvæk vise sig gunstigt at undersøge et par forskellige internet foretagender efter tilbud og udsalg på myrefri online inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at antage den bedste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Du bør dog være opmærksom på, at ifald en webshop markedsfører billige myrefri online på tilbud til en udsalgspris der virker grænseløst god, så kunne det tit være et tegn på en uægte e-forretning. Shopping med kort er på den anden side omsluttet af en regel, der dækker kunden imod uoprigtige online forretninger.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere omkostningerne til myrefri over en længere periode. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på tallene står det klart, at mennesker tit leder efter for eksempel myrefri online og myrefri tilbud. Derudover oplever man ofte folk lede efter eksempelvis billig myrefri, myrefri priser og køb myrefri.

Undersøg eksisterende kunders meninger

Trustpilot præsterer sådan set værdifulde genveje til at læse en længere række øvrige køberes evalueringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du læser online firmaets ratings inden du lægger din bestilling på billige myrefri online.

Facebook resulterer i ydermere fuldt ud fordelagtige genveje til at få indtryk af internet forretningens troværdighed. I øvrigt er der en del internet foretagender hvor man kan udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden må tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige myrefri online hos en e-butik kan man reelt gennemløbe e-butikkens vilkår, men det er bare ikke videre spændende, især på de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at kigge om e-firmaet er e-mærket, hvilket kan være en tryghed om at internet shoppen efterfølger de gældende danske regler, udover at internet virksomheden rutinemæssigt efterses af fagfolk der har megen viden om de gældende regulativer.

Desuden giver det dig anledning til at få assistance, når du forvoldes problemer med dit indkøb af myrefri. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der kan influere på købet af myrefri online, f.eks. den ombytningspolitik shoppen har.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, således man altid kan bekræfte bestillingen af myrefri, uafhængig af om man har handlet ved Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 eller Davidsen.

Henrik H gav 5 stjerner

Rigtig god service

Anders U gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Hans gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Erik Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til online shopping
1Vi foreslår generelt at kigge om online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det er et tegn på at netbutikken efterkommer de danske retningslinjer, og at e-handlen nu og da kigges til af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Inden nogen handler billige myrefri hos en online shop bør de helt sikkert tyde butikkens betingelser.
2Nogle få internet foretagender tilbyder levering uden omkostninger på myrefri, men tit er det under betingelse af at du bestiller for et konkret beløb. Derudover skal du gribe den prisbilligste leveringsmåde, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis tillige ret problemfri. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
3Fragttiden er virkelig væsentlig hvis du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det nemlig klogt at man finder den forventede leveringstid for myrefri. En stor portion online butikker reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, som dog antager at ordren køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt.
4En masse internet outlets udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til myrefri. Den mest anvendte er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot varerne når du har mulighed for det. Den er nemlig usædvanlig nem, samt oftest tilmed den billigste fragtmetode.
5Trustpilot fører til i højeste grad hæderlige muligheder for at evaluere en stor portion eksisterende brugeres opfattelser og herved anbefales det, at du tolker internet webshoppens ratings forinden du shopper billige myrefri online. Facebook medfører desuden en række relevante chancer for at få indtryk af online firmaets troværdighed.
6Det er efterhånden ret så fremkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige myrefri fra flere internet forretninger, og ergo frembyder adskillige online varehuse billig fragt. Derfor kan det stadigvæk vise sig rentabelt at sammenholde visse netbutikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris.
7Forud for at folk køber billige myrefri i en online webshop kan de egentlig gennemløbe deres handelsaftale, det er dog undertiden et omfattende projekt. Foruden dette foreslåes det at køberen er vidende om de mest vedkommende vilkår der har indvirkning på shopping af billige myrefri online, som fx den ombytningsrettighed netshoppen kører med.
8Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af en retningslinje, hvilket dækker os overfor svindlende firmaer på nettet. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du agter at dække pengene over flere uger.
9Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online firmaets adresse. Den leveringsmåde er jo ualmindeligt udslagsgivende om du mangler myrefri omgående. Alternativt så præsterer indtil flere webbutikker billig levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du shopper for et fastsat beløb.