Byggevarepriser.dk

Musefælde

Musefælde "Mjölner"
40 kr.
Se produkt
Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Se produkt
Musefælde rapp-2, 2 stk.
50 kr.
Se produkt
Musefælde - 2 stk. Galvaniseret
33 kr.
Se produkt
Musefælde "Giljotti"
60 kr.
Se produkt
Green-it Musefælde - 2 stk. galvaniseret
20 kr.
Se produkt
Green-it Musefælde Mjølner
40 kr.
Se produkt
Green-it Musefælde kassemodel
40 kr.
Se produkt
Green-it Musefælde Giljotti
60 kr.
Se produkt
Green-it Musefælde rapp-2, 2 stk.
60 kr.
Se produkt
Green-it Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Flere byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare musefælde.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af musefælde.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige musefælde hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod andre har faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre sælger produkter fra adskillige nicheshops, så du kan vælge fra et stort sortiment af musefælde online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og derfor har mange tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at undgå leveringsgebyret, og tilmed hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste små butikker er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe musefælde online på deres hjemmeside.
Diverse specialiserede netbutikker producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billig pris.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du forvente ekstra god sparring fra mennesker med specialistviden i netop musefælde.
Danmarks største byggekæder
musefælde jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

musefælde silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

musefælde harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

musefælde bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
2Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget gavnlig info, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
3Du må aldrig fattes værktøj. Ofte kan det vise sig afgørende at have grejet klar til brug når du går løs med byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tage højde for disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det er forstandigt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man kan finde frem til beløbet for dem én efter én.
5Inden du indleder byggeprocessen kan det vise sig vildt centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du løbende tjekke vejrudsigten når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
7Godt forarbejde bliver vejen til succes med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du laver tidsplanen.
8Der kommer altid uforudsete udfordringer ved krævende byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig essentielt at der er afsat god nok plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
9Du bør på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
10Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt hvis det er større byggeprojekter. Større ombygninger gør krav på flere mennesker. Samtidig må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
11Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at byggeriet påvirker planeten.
12Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have samtlige byggematerialer tilgængelige inden du går til værks med håndværket. Du får god gavn af at notere en simpel oversigt med det du skal bruge, og derefter tjekke materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt flot. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Størstedelen af butikker på nettet frembyder efterhånden en række forskellige billige former for levering til musefælde. Det mest almindelige er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså særdeles gnidningsløs, og desuden endda den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kan ligeledes afveje for og imod at få produkterne sendt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig desværre en smule mere bekostelig, men ligeledes temmelig gnidningsløs for musefælde online. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du opholder dig nær online forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på musefælde er naturligvis meget essentiel om vi har brug for produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det jo væsentligt at du studerer leveringstidspunktet for musefælde. En stor portion internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet ud af døren forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere online varehuse frembyder fragt uden gebyr på musefælde online, men undertiden er det så præmissen at man indkøber for et bestemt beløb. Alternativt kunne man snuppe den mest letkøbte fragttype, som i mange tilfælde vil være at få kørt ordren til en pakkeshop.

En hel del byggecentre frembyder click-and-collect hvor du køber billig musefælde derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Silvan. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på musefælde i følgende områder:

Charlottenlund, Struer, Skive, Hillerød, Greve, Tilst, Aalborg, Nærum, Horsens, Lillerød, Glostrup, Kolding, Herning, Herlev, Vejle, Vallensbæk, Farum, Valby, Hedehusene, Hvidovre, Højbjerg, Frederiksberg, Rødovre, Ballerup, Silkeborg, Esbjerg, Taastrup, Risskov, Køge, Allerød, Sønderborg, Odder, Vordingborg, Haderslev, Gladsaxe, Thisted, Birkerød, Nykøbing Falster, Ringsted, Middelfart, Solrød Strand, Brønderslev, Nakskov, Rønne, Holstebro, Virum, Kokkedal, Rudersdal, Randers, Frederikshavn, Gentofte, Grenaa, Tårnby, Albertslund, Fredericia, Hørsholm, Slagelse, Holbæk, Værløse, Brøndby, Hjørring, Ikast, Aarhus, Jyllinge, Korsør, Ishøj, Åbyhøj, Viborg, Aabenraa, Ølstykke, Næstved, Helsingør, Brønshøj, Brabrand, Hedensted, København, Lystrup, Roskilde, Odense, Nyborg, Hobro, Frederikssund, Stenløse, Haslev, Nørresundby, Kalundborg, Dragør, Lyngby, Svendborg, Søborg, Frederiksværk, Skanderborg, Vanløse, og Varde, .

Click-and-collect for musefælde er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland).

Ved indkig i data bliver det markant, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet musefælde tilbud og musefælde online. Vi ser derudover tit internet shoppere søge efter bl.a. køb musefælde, billig musefælde og musefælde priser, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Stark.

Priser på musefælde

Det er jo vældig bekvemt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige musefælde online fra diverse netbutikker, og på grund af dette har utallige online varehuse set sig tvunget til at trykke udsalgspriserne på musefælde enormt, og endda love gratis fragt.

Trods dette kan det trods alt være indbringende at granske nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på musefælde online før du handler, så du er skråsikker på at få den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være obs på, at ifald en internet forhandler afhænder billige musefælde online for en tilbudspris der virker mystisk billig, burde det tit være et signal om en uægte online forretning. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af et regelsæt, der hjælper kunden overfor uoprigtige e-firmaer.

Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere prisen på musefælde over en længere periode. Det fås normalt ved nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at netshoppere som regel søger efter fx musefælde tilbud og musefælde online. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge fx musefælde priser, billig musefælde og køb musefælde.

Kig på andre menneskers ratings

Trustpilot leverer fuldkommen fremragende chancer for at kontrollere en hel del øvrige brugeres observationer og derfor er det godt, at du ser nærmere på netshoppens vurderinger forud for at du shopper billige musefælde online.

Facebook byder på ligeledes super fornemme chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet. I øvrigt møder vi en del internet outlets hvor man kan udforme en omtale af deres købsoplevelse, som tillige må drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige musefælde online på en e-shop bør de de facto kigge på butikkens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende, specielt på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Stark.

En nem løsning kan derfor være at undersøge om online butikken er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et fingerpeg om at online shoppen respekterer de danske love, foruden at webshoppen undertiden besigtiges af specialister som forstår vilkårene på området.

Desuden giver det dig genvej til opbakning, når du udsættes for problemstillinger som følge af dit indkøb af musefælde. Derudover slår vi et slag for at køber er vidende om de mest vedkommende retningslinjer gældende for bestillingen af musefælde online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen tilbyder.

Her er det tillige vigtigt, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling af musefælde, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

Thomas gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jørgen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Camilla A gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jens gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden folk shopper billige musefælde hos en netshop bør man på en vis måde gennemlæse netshoppens forretningsvilkår, det er dog for det meste en tidskrævende opgave. For øvrigt kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige musefælde online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen bruger.
2Den mest prisbevidste fragtform er dog at hente ordren selv, men dette står og falder med at du er i nærheden af internet shoppens arbejdslager. Den mulighed for fragt kan være ualmindeligt vital i tilfælde af at vi mangler musefælde nu og her. Alternativt så lover en række online outlets levering uden betaling, men typisk er det forudsat at du shopper for en præcis sum.
3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt vital i tilfælde af at vi behøver produkterne lige om lidt, så af den grund er det tydeligvis på sin plads at man kigger nærmere på leveringstidspunktet for musefælde. En hel del e-forretninger tilbyder billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men som imidlertid er afhængig af at handlen laves inden et konkret klokkeslæt.
4Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være et sympol på at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at shoppen regelmæssigt ses til af sagkyndige der har meget erfaring med vilkårene. Forinden folk køber billige musefælde hos en e-handler kunne de de facto tyde virksomhedens regler.
5En hel del netbutikker præsterer levering uden gebyr på musefælde, men ofte er det påkrævet at der erhverves for en konkret pris. Som alternativ må man udvælge den prisbilligste fragtmetode, som oftest vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Løsningen bliver mange gange tillige særdeles fremkommelig. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
6Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, der dækker folk imod bedrageriske internet virksomheder. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at betale beløbet over tid.
7Trustpilot tilbyder stort set ærlige løsninger til at blive klogere på en stor portion øvrige forbrugeres opfattelser og derfor er det at foretrække, at du iagttager internet shoppens bedømmelser før du bestiller billige musefælde online. Facebook genererer endvidere immervæk gode muligheder for at få kendskab til online forretningens pålidelighed.
8Det har vist sig at være vældig hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige musefælde på diverse internet virksomheder, og med det motiv yder masser af outlets på nettet fragt uden gebyr. Det kan dog til hver en tid være fordelagtigt at sammenholde enkelte internet selskaber efter tilbud før du bestiller, så man er sikker på at indhente den billigste pris.
9Temmelig mange e-forretninger tildeler i øjeblikket flere billige fragtformer til musefælde. En af de mest benyttede er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Metoden er altså virkelig smertefri, samt typisk derudover den billigste metode til levering.