Byggevarepriser.dk

Murrillefræser

Milwaukee Murrillefræser WCS 45
8.495 kr.
Se produkt
Metabo Murrillefræser MFE 40 incl. 2 diamantskiver, fræseskive 20mm & kuffert
4.710 kr.
Se produkt
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert og ASR 35 L støvsuger
9.999 kr.
Se produkt
AEG Murrillefræser MFE 1500
4.595 kr.
Se produkt
Milwaukee Murrillefræser WCE 65/0
8.685 kr.
Se produkt
Milwaukee Murrillefræser WCE 30
7.000 kr.
Se produkt
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert
4.825 kr.
Se produkt
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert med diamantfræseskive med 2rækker »professional« UP og ASR 35 L støvsuger
11.249 kr.
Se produkt
Murrillefræser 1.320 W - TC-MA 1300
799 kr.
Se produkt
Murrillefræser 1800 watt
1.244 kr.
Se produkt
Murrillefræser 1700 watt
1.225 kr.
Se produkt
METABO MURRILLEFRÆSER MFE 65
7.798 kr.
Se produkt
METABO MURRILLEFRÆSER MFE40 INKL 2 SKIVER
4.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor læse butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot murrillefræser.
Der findes forskelle i prisen på billige murrillefræser alt efter hvor du handler online. Enkelte har gode priser, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring murrillefræser.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har folk mulighed for at købe online og hente materialerne selv. Af den grund har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne straks.
De kendte byggecentre sælger produkter fra alverdens nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af murrillefræser online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at bestille murrillefræser online på deres hjemmeside.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Altså kan du forvente mere kompetent vejledning fra personale som er specialister i lige præcis murrillefræser.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

murrillefræser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

murrillefræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

murrillefræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

murrillefræser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med omfattende opgaver, og ergo er det essentielt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
2Du har adgang til mange forskellige artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget gavnlig information, især hvis man søger på engelsk.
3Det bør overvejes at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til omfattende byggeopgaver. Krævende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Derudover bliver det mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle ens købspris for dem alle sammen.
5Forinden du optager arbejdet kan det blive meget fornuftigt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
6Du kan hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det får man hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinges altså af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
7Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således kan du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
8Det bliver fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer disponible forinden du indleder håndværket. Du kunne forfatte en hurtig huskeliste som samler alle de ting der er nødvendige, og så tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
9Man vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være uundværligt at du har grejet disponibelt akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de her omkostninger i dit budget.
10Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
11Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med projektet. Du må forfatte en velovervejet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
12Husk at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du burde fremskaffe eksperthjælp til dele af arbejdet. Hvis du fremskaffer professionel assistance kan du spare penge ved at at få tilbud fra forskellige håndværkere.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

En række online selskaber tildeler heldigvis diverse billige leveringsmidler til murrillefræser. En af de mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig meget problemfri, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at vælge at få udbragt til din private bopæl eller til når du er på job. Muligheden bliver oftest lidt mere pebret, men på den anden side særligt nem ift. murrillefræser online. Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til online forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på murrillefræser er selvfølgelig ekstremt afgørende såfremt man skal bruge produktet om kort tid, og af den grund er det forholdsvis fornuftigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på murrillefræser. En stor portion e-handler – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, som alligevel betinges af at bestillingen køres igennem før et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne ordnet forud for at personalet får fri.

En række internet foretagender byder på fragt uden omkostninger på murrillefræser online, men ofte gælder det kun hvis man indkøber for en præcis sum. Som alternativ kunne man overveje den billigste fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du handler billig murrillefræser online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix. De tildeler fx click-and-collect på murrillefræser i disse byer:

Frederiksberg, Rudersdal, Gentofte, Ringsted, Helsingør, Virum, Haslev, Korsør, Hvidovre, Nærum, Esbjerg, Kalundborg, Lillerød, Birkerød, Skanderborg, Nykøbing Falster, Herlev, Brønderslev, Hedehusene, Silkeborg, Brabrand, Middelfart, Højbjerg, Brønshøj, Albertslund, Allerød, Dragør, Slagelse, Hobro, Holbæk, Søborg, Greve, Kokkedal, København, Vanløse, Ishøj, Valby, Rønne, Værløse, Hørsholm, Odder, Lystrup, Hedensted, Herning, Struer, Viborg, Tilst, Lyngby, Aarhus, Åbyhøj, Glostrup, Gladsaxe, Grenaa, Solrød Strand, Kolding, Ikast, Vejle, Aabenraa, Aalborg, Rødovre, Køge, Frederiksværk, Fredericia, Skive, Nyborg, Randers, Vordingborg, Ølstykke, Svendborg, Risskov, Ballerup, Taastrup, Roskilde, Brøndby, Varde, Horsens, Sønderborg, Haderslev, Vallensbæk, Nakskov, Jyllinge, Nørresundby, Hjørring, Tårnby, Holstebro, Næstved, Charlottenlund, Odense, Frederikssund, Frederikshavn, Thisted, Hillerød, Stenløse, og Farum, .

Klik-og-hent for murrillefræser er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland).

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger for eksempel murrillefræser tilbud og køb murrillefræser. Vi ser desuden typisk online shoppere søge efter fx murrillefræser online, billig murrillefræser samt murrillefræser priser, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Få rabat på murrillefræser

Det er usædvanlig fleksibelt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige murrillefræser online i blandt diverse netbutikker, og på grund af dette har adskillige internet webshops fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på murrillefræser enormt, og ydermere love levering uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk blive lukrativt at eftergå forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud på murrillefræser online forinden du shopper, således at man er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Man må trods alt ikke overse, at hvis en online shop afsætter billige murrillefræser online til en udsalgspris der er grænseløst billig, så bør det ofte være en varsel om en falsk online butik. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af en retningslinje, hvilket støtter en imod bedrageriske online webshops.

Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du agter at godtgøre prisen på murrillefræser over en periode. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på tallene bliver det markant, at internet shoppere ofte leder efter fx billig murrillefræser og køb murrillefræser. Man ser derudover som regel online shoppere kigge efter fx murrillefræser tilbud, murrillefræser priser samt murrillefræser online.

Se nærmere på tidligere kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig aldeles anstændige chancer for at evaluere en lang række forhenværende køberes betragtninger og derved er det prisværdigt, at du udforsker internet forretningens bedømmelser før du køber billige murrillefræser online.

Facebook bringer dig ydermere fuldstændig habile chancer for at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk internet foretagender hvor folk kan offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som tillige må bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige murrillefræser online på en internet virksomhed kunne de reelt studere webshoppens betingelser, dog er det tit et tidskrævende projekt, specielt hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden løsning kan være at efterse hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en erklæring om at internet selskabet følger de officielle danske regler, udover at hjemmesiden løbende overvåges af jurister som har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du oplever problemer ved din ordre på murrillefræser. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de mest basale retningslinjer der er gældende for bestillingen af murrillefræser online, til eksempel den returret online shoppen kører med.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man stadig sikrer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af murrillefræser, uanset om man har købt fra Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen eller Jem og Fix.

Peter Hansen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Louise gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Hans D gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Michael A gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en antydning af at netshoppen understøtter de officielle regler, og at internet webshoppen af og til kontrolleres af specialister som forstår de gældende regler. Forud for at folk shopper billige murrillefræser i en online virksomhed bør de ideelt set tage stilling til e-butikkens forretningsbetingelser.
2Forinden nogen køber billige murrillefræser hos en e-shop bør de ideelt set gennemgå netbutikkens forretningsaftale, dog er det tit en omfattende opgave. Derudover er det prisværdigt at køber er klar over de vigtigste regler der kan have indvirkning på handlen med billige murrillefræser online, eksempelvis den returret shoppen har.
3Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer en overfor svindlende netbutikker. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil betale regningen ude i fremtiden.
4Det er jo meget simpelt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige murrillefræser på tværs af outlets på nettet, og derved tilbyder en lang række e-firmaer fragt uden beregning. Men det kan stadigvæk være fordelagtigt at tjekke forskellige e-forhandlere efter tilbud inden du bestiller, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris.
5Leveringstidspunktet er naturligvis usædvanlig betydningsfuld når man står og skal bruge varerne lige om lidt, og af den grund er det fuldkommen centralt at vi ser leveringstidspunktet på murrillefræser. Temmelig mange internet virksomheder stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, som dog kræver at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
6Den billigste form for levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette afhænger af at du opholder dig med kort afstand til online butikkens lager. Den fragtmulighed er jo ultra vigtig om du skal bruge murrillefræser straks. Alternativt så sikrer flere forhandlere på nettet levering uden beregning, men tit er det kun gældende hvis du shopper for et fastslået beløb.
7Trustpilot frembringer ret så fremragende muligheder for at verificere en lang række eksisterende konsumenters betragtninger og derved kan det være til hjælp, at du verificerer online forhandlerens omtaler forud for at du handler billige murrillefræser online. Facebook genererer for øvrigt fuldstændig gavnlige metoder til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed.
8En hel del e-handler tildeler i vore dage alverdens billige former for levering til murrillefræser. En af de mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig særligt enkel, samt oftest tillige den mindst kostelige leveringsmanér.
9Enkelte e-butikker yder fragt uden gebyr på murrillefræser, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ skulle du udse dig den billigste leveringsmanér, der ofte vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Løsningen er sædvanligvis ligeledes ret så fleksibel. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.