Byggevarepriser.dk

Murerske

Murerske 200x220mm
168 kr.
Se produkt
Murerske 160x220mm, aron
330 kr.
Se produkt
Murske norsk, 200x148 mm 5319
153 kr.
Se produkt
Murerske 250x260mm, axel
455 kr.
Se produkt
Murske 612200
195 kr.
Se produkt
Murske 616200
183 kr.
Se produkt
Murske 616220
164 kr.
Se produkt
Murerske 210x220 mm, p-5311
401 kr.
Se produkt
Murerske 230x250mm, uno
431 kr.
Se produkt
Murske 612220
170 kr.
Se produkt
Murske norsk, 240x175 mm 5321
242 kr.
Se produkt
ESKIMO murerske 1/230
163 kr.
Se produkt
ESKIMO murerske 1/220
143 kr.
Se produkt
ESKIMO murerske 1/240
169 kr.
Se produkt
ESKIMO murerske 1/210
145 kr.
Se produkt
Murerske 240 mm HERO
48 kr.
Se produkt
Murerske 220 mm HERO
48 kr.
Se produkt
Murerske 230 mm HERO
48 kr.
Se produkt
Murerske 210 mm HERO
48 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot murerske.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Dette er specielt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige murerske fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
For nogle er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af murerske.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker nær dig, og i kraft af det har flertallet valget om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det kan du slippe for leveringsomkostningen, og sågar få fat i varerne hurtigere.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange specialbutikker, og så kan du handle fra et bredt udvalg af murerske online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Forskellige nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette forventes det at du får super erfaren hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop murerske.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler murerske online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

murerske silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

murerske bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

murerske jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

murerske harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der er utallige vejledninger og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder vældig meget udbytterig viden, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
2Det er afgørende at have lavet et regnskab for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det kan være økonomisk at beskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst dokumentere ens omkostning ved dem enkeltvis.
3Man skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. Det er uundværligt at du har grejet parat inden du starter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse udgifter i byggeriets regnskab.
4Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. Således skal du ofte undersøge udsigten ift. vejret i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det vigtige projekt.
5Der præsenterer sig stort set altid utidige problemer når det gælder større byggeprojekter, og følgelig vurderes det meningsfuldt at der afsættes god nok tid i agendaen, med det formål at man er sikker på at komme i mål.
6Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at have en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din tidsplan.
7I god tid inden at du opstarter byggeriet må det være vanvittigt afgørende at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Måske det burdes overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Hvis du benytter professionel assistance kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere foretagender.
9Du må aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm der hjælper dig overfor potentielle risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
10Du kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at ombygningen influerer positivt på planeten.
11Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om større arbejdsopgaver. Enkelte byggerier gør krav på mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12Måske det viser sig aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition før du indleder eksekveringen. Du kan sammensætte en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres det du har brug for, og derefter gennemgå oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En stor portion internet selskaber foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige muligheder for levering til murerske. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig særligt nem, samt tit tillige den mest betalelige mulighed for fragt.

Du burde endvidere udse dig at få det leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er desværre en sjat mere bekostelig, men ligeledes ultra smart ved køb af murerske online. Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo stiller krav om at du har bopæl nærved online virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på murerske kan i nogle tilfælde være virkelig vital såfremt man har behov for din ordre om få sekunder, så herved er det bestemt relevant at man ser den anslåede leveringstid på murerske. Flere e-handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer online, men vær obs på at det forudsætter at transaktionen realiseres forud for et bestemt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få byggecentre byder på gratis fragt på murerske online, men undertiden forudsætter det at du handler for en bestemt pris. Desuden bør du overveje den mest betalelige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Flere netshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig murerske hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på murerske i disse områder:

Struer, Rønne, Lystrup, Brabrand, Køge, Frederiksberg, Farum, Risskov, Varde, Gladsaxe, Middelfart, Fredericia, Thisted, Dragør, Søborg, Solrød Strand, Vejle, Albertslund, Brønshøj, Ringsted, Silkeborg, Hedehusene, Odense, Ikast, Randers, Kolding, Esbjerg, Korsør, Charlottenlund, Frederikssund, Lyngby, Hobro, Horsens, Holbæk, Rødovre, Værløse, Skanderborg, Brønderslev, Valby, Birkerød, Rudersdal, Kokkedal, København, Hørsholm, Tårnby, Næstved, Nørresundby, Hvidovre, Greve, Ballerup, Nykøbing Falster, Hillerød, Taastrup, Virum, Skive, Roskilde, Glostrup, Helsingør, Hjørring, Odder, Vordingborg, Tilst, Åbyhøj, Haslev, Ishøj, Jyllinge, Allerød, Hedensted, Aarhus, Aabenraa, Højbjerg, Vallensbæk, Slagelse, Kalundborg, Herning, Gentofte, Herlev, Nyborg, Svendborg, Nærum, Stenløse, Viborg, Holstebro, Sønderborg, Frederiksværk, Vanløse, Brøndby, Frederikshavn, Lillerød, Ølstykke, Haderslev, Nakskov, Aalborg, og Grenaa, .

Afhentning ift. murerske er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at online shoppere typisk søger for eksempel køb murerske og murerske priser. Man ser derudover tit mennesker efterspørge for eksempel billig murerske, murerske online og murerske tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Spar penge på murerske

Det har vist sig at være virkelig simpelt for os alle at finde de bedste priser på billige murerske online på diverse firmaer på nettet, og til tak har utallige internet forretninger i Danmark været presset til at at formindske priserne på murerske voldsomt, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Det kan trods alt blive fordelagtigt at tjekke et par forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på murerske online før du handler, således at man er sikret at antage den laveste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Man bør lige meget hvad være obs på, at ifald en online webshop frembyder billige murerske online for en tilbudspris som kan ses som overordentlig billig, så burde det undertiden være et kendetegn på en snydagtig e-butik. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under et reglement, som sikrer en overfor bedrageriske online varehuse.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale beløbet til murerske ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Ses der på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. billig murerske og murerske priser. Derudover ser vi som regel online shoppere kigge efter bl.a. murerske tilbud, køb murerske og murerske online.

Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot genererer en lang række fantastiske chancer for at granske adskillige nuværende konsumenters vurderinger og på grund af dette er det godt, at du eksaminerer online forhandlerens omtaler før du lægger din bestilling på billige murerske online.

Facebook genererer lignende adskillige pæne chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus. Foruden det ser vi en del internet varehuse hvor folk kan formulere en omtale af deres køb, hvilket også burde anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige murerske online hos en e-butik kan de helt sikkert sætte sig ind i e-shoppens handelsvilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at efterse om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et fingerpeg om at internet forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at online firmaet ofte evalueres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, for så vidt du oplever besvær som følge af din bestilling af murerske. Udover dette er det at foretrække at man er på vagt for de mest aktuelle vedtægter der har indflydelse på bestillingen af murerske online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed shoppen tilbyder.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man altid gemmer sin faktura, så man til enhver tid kan bevise sin bestilling af murerske, hvad end man har handlet ved Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 eller Stark.

Marianne gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Helle Larsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Erik Christiansen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Inge gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til internetshopping
1Det er efterhånden yderst smart for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige murerske hos flere online selskaber, og følgelig præsterer en hel del internet foretagender levering uden betaling. Derfor kan det stadigvæk blive gunstigt at kontrollere nogle forskellige online outlets efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
2Trustpilot forærer dig ret fordelagtige chancer for at gennemgå adskillige forhenværende kunders betragtninger og på grund af dette er det en hjælp, at du tager et kig på internet selskabets kritik før du handler billige murerske online. Facebook yder ydermere rigtig troværdige genveje til at få en idé om internet forretningens popularitet.
3Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af et regelsæt, der dækker os imod fup internet outlets. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afbetale betalingen senere.
4En hel del online butikker sikrer gebyrfri levering på murerske, men undertiden kræves det at man indkøber for et fastsat beløb. Desuden må man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmåde, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Den viser sig oftest desuden yderst fleksibel. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Mange forhandlere på nettet tildeler nu om dage et hav af forskellige billige fragtformer til murerske. Den mest moderne er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig temmelig problemfri, samt oftest tillige den mest betalelige form for fragt.
6Forinden folk shopper billige murerske hos en forhandler på nettet kan de reelt gennemløbe shoppens forretningsaftale, dog er det gerne ikke super spændende. Derudover stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de primære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige murerske online, f.eks. hvilken returret internet forretningen garanterer.
7Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er et bevis på at e-handlen lever op til dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren en gang i mellem gennemses af specialister som har meget erfaring med de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige murerske hos en netbutik kan man reelt læse deres handelsaftale.
8Fragttiden kan vise sig at være super vigtig i tilfælde af at man mangler dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det sandelig klogt at du undersøger den estimerede leveringsdato ved murerske. De fleste e-shops yder billig 1 hverdags levering på flere produkter, der dog nødvendiggør at du når at bestille tidligere end et besluttet tidspunkt.
9Den mest prisbevidste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken, men det nødvendiggør at du lever i kort afstand af netshoppens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig super vigtig såfremt man absolut skal bruge murerske om få sekunder. Alternativt så sikrer flere e-forretninger i Danmark gratis fragt, men ofte er det betinget af at der købes for et konkret beløb.