Byggevarepriser.dk

Murerhammer

Hultafors murerhammer med træskaft 600g
175 kr.
Se produkt
Murerhammer kgc-bullox
475 kr.
Se produkt
Murerhammer med stålrørsskaft. Hultafors TB 600
582 kr.
Se produkt
Murerhammer mr-500
373 kr.
Se produkt
Murerhammer med stålrørsskaft. teng tools hmbh16
308 kr.
Se produkt
Murerhammer m-600
402 kr.
Se produkt
HERO Murerhammer 800 gr.
60 kr.
Se produkt
Murerhammer Hultafors med træskaft M-500/M-600
178 kr.
Se produkt
Murerhammer lbhf 567g
723 kr.
Se produkt
Murerhammer lbhh 454g
394 kr.
Se produkt
HERO Murerhammer 800 g
74 kr.
Se produkt
Murerhammer 600 gram - ergonomisk
90 kr.
Se produkt
BATO Murehammer 600 gr. Træskaft.
99 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Murerhammer, askeskaft 600g
303 kr.
Se produkt
Hultafors Murerhammer, 600g M 600
285 kr.
Se produkt
Murerhammer 800 gram HERO 3064-820
99 kr.
Se produkt
Murehammer 700 gram ProBuilder 52141
90 kr.
Se produkt
Probuilder Murerhammer 700 Gram
114 kr.
Se produkt
Murehammer 550 gram ProBuilder 52139
75 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige murerhammer hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Når du vil have produkterne nu og her eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund bør du vælge en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af murerhammer.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot murerhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler varer fra flere specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af murerhammer online.
De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har de fleste valget om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Derigennem har du valget om at slippe for leveringsgebyret, og tilmed skaffe varerne straks.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig vil du få ekstra konstruktiv assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis murerhammer.
Forskellige nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, der tit er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du handler murerhammer online på deres side.
Mange små butikker er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

murerhammer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

murerhammer silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

murerhammer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag over 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

murerhammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal skaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Såfremt du skal have professionel assistance anbefales det at tage imod en pris fra forskellige leverandører.
2Forud for at du påbegynder arbejdet kan det blive vanvittigt værdifuldt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være gældende love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Du skal nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor mulige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke investerer i eksperthjælp.
4Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et regnskab for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er en fordel at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst nedskrive ens købspris for hver eneste af dem.
5Der kan findes endeløse artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube giver betydelige mængder nyttig viden, især ifald man benytter engelske søgeord.
6Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor kan du ofte se meldingerne om vejret i perioden for projektets start, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Potentielt kan det blive af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige forinden du tager fat på byggeprocessen. Du kan sammensætte en overskuelig oversigt som samler de materialer der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Du skal på ingen måde gå ned på grej. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har værktøjet parat akkurat som du begynder på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at indregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
9Godt forarbejde er metoden til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at liste en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter handlingsplanen.
10Man kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få støtte kræver altså at ombygningen påvirker miljøet.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, især når der er tale om vigtige ombygninger. Krævende byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Samtidig bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Der kommer som regel uforudsigelige vanskeligheder ved store byggeprojekter, og herved vil det være værdifuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, så man kan være ubekymret om at komme i mål.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er yderst beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En lang række internet handler tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsformer til murerhammer. Det mest populære er i øjeblikket levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså ekstremt overkommelig, samt desuden derudover den billigste leveringsudgave.

Du kunne lige så vel udse dig at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne er i mange tilfælde en sjat dyrere, men lige så vel ultra ukompliceret ift. murerhammer online. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du bor med kort afstand til internet selskabets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på murerhammer er jo ret vital forudsat vi står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og med det formål er det i sandhed væsentligt at du checker den anslåede leveringsdato ved murerhammer. De fleste internet selskaber – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men som imidlertid er forudsat at handlen laves forud for et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet inden lagerpersonalet tager hjem.

Visse internet foretagender lover gebyrfri levering på murerhammer online, men oftest er det kun gældende hvis man bestiller for en præcis sum. Derudover skal man snuppe den billigste form for fragt, som tit er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggecentre udlover afhentning hvor man køber billig murerhammer hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på murerhammer i disse områder:

Lyngby, Greve, Kolding, Ølstykke, Værløse, Aabenraa, Glostrup, Charlottenlund, Lystrup, Ballerup, Viborg, Søborg, Svendborg, Næstved, Nørresundby, Herning, Nakskov, Åbyhøj, Virum, Skanderborg, Hedensted, Roskilde, København, Kokkedal, Frederiksberg, Farum, Hillerød, Dragør, Holstebro, Slagelse, Gentofte, Vallensbæk, Helsingør, Gladsaxe, Risskov, Varde, Vejle, Kalundborg, Brøndby, Valby, Horsens, Odder, Brønderslev, Brønshøj, Albertslund, Fredericia, Holbæk, Frederiksværk, Sønderborg, Jyllinge, Køge, Tårnby, Ringsted, Grenaa, Tilst, Brabrand, Allerød, Taastrup, Vanløse, Hjørring, Hedehusene, Rødovre, Stenløse, Haderslev, Odense, Nærum, Hobro, Birkerød, Randers, Esbjerg, Aarhus, Solrød Strand, Aalborg, Struer, Skive, Hørsholm, Lillerød, Herlev, Nykøbing Falster, Silkeborg, Haslev, Middelfart, Rønne, Korsør, Nyborg, Ishøj, Thisted, Højbjerg, Vordingborg, Frederikshavn, Rudersdal, Ikast, Hvidovre, og Frederikssund, .

Afhentning for murerhammer er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata bliver det klart, at mennesker mange gange søger eksempelvis murerhammer online og murerhammer tilbud. Man ser derudover mange gange folk efterspørge eksempelvis murerhammer priser, køb murerhammer samt billig murerhammer, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Gode tilbud på murerhammer

Det er efterhånden i høj grad hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige murerhammer online i blandt diverse internet shops, og med det motiv har langt de fleste internet foretagender fundet det nødvendigt at sænke salgspriserne på murerhammer voldsomt, og derudover præstere fragt uden omkostninger.

Men det kan imidlertid vise sig lukrativt at sammenholde en række internet butikker efter billige priser på murerhammer online før du gennemfører dit køb, så du er sikret at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Man bør trods alt ikke overse, at hvis en internet handler frembyder billige murerhammer online på tilbud til en tilbudspris som anses for helt fantastisk billig, så kunne det for det meste være et fingerpeg om en bedragerisk internet butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omsluttet af et reglement, hvilket sikrer en imod uægte e-shops.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende en løsning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere pengene til murerhammer over tid. Dette tilbydes som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at mennesker som regel søger efter bl.a. murerhammer priser og billig murerhammer. Foruden dette ser vi typisk netshoppere lede efter fx køb murerhammer, murerhammer online samt murerhammer tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot medfører fuldstændig ønskværdige muligheder for at udforske en hel del nuværende forbrugeres erfaringer og herved tilråder vi, at du iagttager online butikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige murerhammer online.

Facebook frembyder på samme måde tilpas fantastiske genveje til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. Desuden ses en del online virksomheder som tilbyder kunderne at ytre en omtale af ordreforløbet, som tilmed må udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige murerhammer online hos en internet handler bør man altid få overblik over webbutikkens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende projekt, specielt ved de gængse byggecentre som Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed er at finde ud af om online forretningen er e-mærket, siden det ofte er en tilkendegivelse af at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, tillige med at internet virksomheden af og til efterses af fagfolk der er indført i reglerne.

Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, såfremt du møder problemer med din ordre på murerhammer. Ligeså er det godt at køberen er sat ind i de grundlæggende regler der gælder for bestillingen af murerhammer online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online firmaet benytter.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin faktura, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af murerhammer, hvad end man bestiller fra Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Anna gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Anders gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Anna N gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Per I gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot tilbyder immervæk anstændige chancer for at dechifrere en række aktuelle konsumenters bedømmelser og derfor tilrådes det, at du udforsker webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige murerhammer online. Facebook genererer derudover rigtig habile løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
2Forinden folk bestiller billige murerhammer hos en netshop bør de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, dog er det tit ikke særlig spændende. Yderligere er det godt at køberen er vaks omkring de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige murerhammer online, til eksempel hvilken byttepolitik shoppen garanterer.
3Den mest prisbevidste leveringsversion vil altid være at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du opholder dig nærved netbutikkens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig rigtig betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge murerhammer om et øjeblik. Alternativt så sikrer visse butikker på nettet fragtfri levering, men ofte kun ifald du shopper for en bestemt pris.
4Det er efterhånden super ukompliceret for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige murerhammer i blandt diverse online forretninger, og til tak garanterer flertallet af online varehuse billig fragt. Det kan dog til hver en tid være profitabelt at granske en række internet handler efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så man er skråsikker på at modtage den bedste pris.
5Indtil flere butikker på nettet garanterer levering uden omkostninger på murerhammer, men tit er det så nødvendigt at du bestiller for en præcis sum. Som alternativ skulle man udse dig den mest billige leveringsversion, hvilket mange gange vil være at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Løsningen bliver mange gange tillige usædvanlig enkel. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
6En række online virksomheder tildeler efterhånden en række forskellige billige leveringstyper til murerhammer. En der er meget anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente dine nye varer når du har tid. Fragtmetoden er nemlig særligt problemfri, og desuden tillige den prisbilligste mulighed for levering.
7Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig overfor uægte outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kan du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du agter at dække betalingen senere.
8Vi foreslår generelt at se hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være en tilkendegivelse af at e-forhandleren opretholder dansk lovgivning, og at internet virksomheden løbende overvåges af sagkyndige som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige murerhammer i en internet handler bør man i princippet studere webshoppens forretningsaftale.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret så aktuel ifald vi behøver produktet omgående, så med det formål er det ret relevant at du tjekker den estimerede leveringstid for murerhammer. Masser af netbutikker byder på billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt.