Byggevarepriser.dk

Multiværktøj

AEG Multiværktøj OMNI 18C-0KIT1
1.190 kr.
Se produkt
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.570 kr.
Se produkt
AEG Multiværktøj BMT12C med LI-152B batteri
1.410 kr.
Se produkt
AEG Multiværktøj Omni18C
2.205 kr.
Se produkt
Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic Set
4.455 kr.
Se produkt
AEG Multiværktøj BMT12C
1.175 kr.
Se produkt
Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic
2.495 kr.
Se produkt
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.725 kr.
Se produkt
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Se produkt
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic
2.795 kr.
Se produkt
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.798 kr.
Se produkt
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX COMPACT 2X2,0
3.298 kr.
Se produkt
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.750 kr.
Se produkt
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic Set
4.695 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Det er absolut super relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige multiværktøj fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste tilbud, og øvrige giver service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare multiværktøj.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra et online byggecenter, som kan give sparring omkring multiværktøj.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af multiværktøj online.
De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og derved har folk mulighed for at handle online og hente materialerne selv. Af den grund kan du slippe for fragtgebyret, og endda få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at købe multiværktøj online hos dem.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Altså vil du modtage endnu mere kyndig assistance fra personale med ekspertviden i netop multiværktøj.
De største byggecentre i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

multiværktøj jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

multiværktøj bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

multiværktøj silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

multiværktøj harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet influerer positivt på planeten.
2Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beklædning som arbejdssko som sikrer dig mod potentielle skader. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, især såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3Husk at vurdere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør investere i hjælp fra en fagperson til dele af det. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at lede efter forslag fra en håndfuld firmaer.
4Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde et regnskab for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det vil være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedfælde ens udgift ved dem slavisk.
5Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer betydelige mængder konstruktiv oplysning, særligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
6Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum se prognosen for vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning begynder at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
7Det bliver afgørende at du har de påkrævede byggematerialer parat forud for at du indleder byggeprocessen. Du kunne sammensætte en hurtig huskeliste hvorpå der noteres det du får brug for, og som det næste gennemløbe listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
8Der viser sig ofte utidige bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og altså viser det sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i planen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
9Det anbefales at søge hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Nogle ombygninger bør udføres af flere personer. I øvrigt vil det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at nedskrive en klar dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp når du laver oversigten.
11Før du indleder arbejdet må det være ret betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du skal ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Det er fornuftigt at have grejet til rådighed inden du påbegynder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indregne disse udgifter i byggeriets budget.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er temmelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En lang række shops på nettet tildeler nu om dage en række forskellige billige former for fragt til multiværktøj. En af dem der er mest populær er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig særdeles praktisk, samt mange gange desuden den billigste mulighed for fragt.

Du bør ydermere beslutte dig for at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig gerne en anelse mere omkostningsfuld, men derudover ualmindeligt uproblematisk for multiværktøj online. Den billigste fragtmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du lever nær online shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på multiværktøj kan være særdeles aktuel når du står og skal bruge pakken fluks, så i det øjemed er det uden tvivl relevant at man besigtiger den estimerede leveringstid på multiværktøj. En stor portion online forretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 hverdags levering på en række af deres varer online, men vær opmærksom på at det forudsætter at ordren indsendes forud for et fast tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forinden de logistikansatte drager hjemad.

Flere e-forretninger i Danmark tilbyder portofri fragt på multiværktøj online, men ofte kun ifald du køber for et bestemt beløb. Ellers bør du overveje den mest prisbevidste slags levering, hvilket oftest vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

De største webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man handler billig multiværktøj online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på multiværktøj i følgende områder:

Haderslev, Solrød Strand, Kokkedal, Ølstykke, Herlev, Middelfart, Brabrand, Helsingør, Aabenraa, Vallensbæk, Hedensted, Svendborg, Vejle, Herning, Kolding, Brønderslev, Kalundborg, Skive, Odder, Struer, Hedehusene, Gladsaxe, Nyborg, Ballerup, Nakskov, Hobro, Ikast, Vanløse, Allerød, Højbjerg, Frederikshavn, Sønderborg, Ringsted, Søborg, Varde, Lystrup, Valby, Nørresundby, Hørsholm, Rudersdal, Køge, Stenløse, Virum, Taastrup, Brøndby, Vordingborg, Horsens, Aarhus, Korsør, Hillerød, Skanderborg, Grenaa, Brønshøj, Thisted, Risskov, Nykøbing Falster, Roskilde, Holbæk, Frederiksværk, Odense, Glostrup, Værløse, Viborg, Tårnby, København, Dragør, Birkerød, Frederiksberg, Rødovre, Lillerød, Charlottenlund, Farum, Tilst, Frederikssund, Esbjerg, Rønne, Jyllinge, Aalborg, Hjørring, Albertslund, Hvidovre, Åbyhøj, Greve, Haslev, Silkeborg, Randers, Fredericia, Gentofte, Holstebro, Næstved, Ishøj, Lyngby, Nærum, og Slagelse, .

Click-and-collect for multiværktøj er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når vi ser på søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet køb multiværktøj og billig multiværktøj. Vi ser derudover typisk mennesker søge blandt andet multiværktøj tilbud, multiværktøj online samt multiværktøj priser, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Rabat på multiværktøj

Det er jo efterhånden ekstremt uproblematisk for internetbrugere at vurdere tilbud på billige multiværktøj online på diverse firmaer på nettet, og med det motiv har masser af e-forretninger ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på multiværktøj kolossalt, og derudover sikre fri fragt.

Det kan til hver en tid blive nyttigt at sammenligne flere internet butikker efter tilbud og udsalg på multiværktøj online forud for at du handler, således at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Du bør alligevel huske på, at såfremt en internet handler forhandler billige multiværktøj online på tilbud til en pris som virker ekstraordinært lav, burde det for det meste være en indikator for en uægte internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i et lovbud, hvilket skærmer dig som køber overfor fup internet selskaber.

Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage regningen på multiværktøj over en længere periode. Det tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter bl.a. billig multiværktøj og multiværktøj priser. Vi ser desuden mange gange folk kigge efter bl.a. køb multiværktøj, multiværktøj tilbud samt multiværktøj online.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot tilbyder relativt pålidelige muligheder for at eksaminere mange tidligere brugeres bedømmelser og derfor er det prisværdigt, at du studerer e-forhandlerens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige multiværktøj online.

Facebook bringer dig lignende visse relevante metoder til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Tilmed er der nogle e-firmaer som tilbyder folk at skrive en kritik af deres køb, som tillige må tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige multiværktøj online på en e-forretning burde de uden tvivl gennemlæse webshoppens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig spændende, særligt med de gængse byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Davidsen.

En anden valgmulighed er at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, som kan være en antydning af at online forretningen adlyder de gældende danske regler, udover at e-firmaet lejlighedsvis revideres af eksperter der kender til vilkårene.

Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, når du får problemstillinger som følge af din bestilling af multiværktøj. I øvrigt er det en hjælp at køberen er på vagt for de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af multiværktøj online, til eksempel hvilken byttepolitik online forhandleren lover.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man altid gemmer sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne eftervise sin bestilling af multiværktøj, uanset om man shopper fra Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen eller Harald Nyborg.

Bente D gav 5 stjerner

Alt ok

Jens Knudsen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Erik Møller gav 5 stjerner

Hurtig

Peter C gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 tips til online shopping
1Trustpilot tilbyder dig tilpas fantastiske løsninger til at kortlægge en hel del andre køberes vurderinger og af den grund foreslåes det, at du tjekker online butikkens ratings forud for at du bestiller billige multiværktøj online. Facebook frembringer lignende ultra belejlige chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus.
2Vi går generelt ind for at granske om online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det kan være en påvisning af at netshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at internet firmaet nu og da revideres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forud for at folk bestiller billige multiværktøj hos en shop kunne man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser.
3Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af en ordning, der begunstiger en overfor svindlende internet forretninger. Alternativt kan du benytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil afdrage pengene i flere bidder.
4Leveringstidspunktet kan vise sig at være usædvanlig essentiel ifald vi har behov for produkterne straks, så af den grund er det uden tvivl essentielt at vi tjekker den anslåede leveringstid på multiværktøj. De fleste internet forhandlere reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, som stiller krav om at bestillingen anbringes tidligere end et konkret klokkeslæt.
5Enkelte e-shops i Danmark byder på gratis levering på multiværktøj, men tit kræver det at du indkøber for en fastsat sum. Ellers burde man udvælge den mest billige leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragttypen er af og til også særligt problemfri. Den mest billige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
6Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som desværre kræver at du er med kort afstand til internet forhandlerens bopæl. Den leveringsmanér kan vise sig at være ualmindeligt essentiel i tilfælde af at du står og skal bruge multiværktøj om et øjeblik. Alternativt så præsterer visse internet shops fragt uden omkostninger, men for det meste afkræver det at du køber for et præcist beløb.
7Det er ualmindeligt simpelt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige multiværktøj i blandt flere online selskaber, og på grund af dette frembyder utallige online outlets fri fragt. Men det kan immervæk vise sig tiden værd at prøve diverse netshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at få den mest attraktive pris.
8Mange e-forhandlere giver efterhånden flere billige leveringsmodeller til multiværktøj. Den mest almindelige er lige nu pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente de købte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså særdeles fremkommelig, og i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringsversion.
9Forud for at nogen shopper billige multiværktøj hos en shop bør de når alt kommer til alt tyde virksomhedens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde. For øvrigt er det prisværdigt at køber er vaks omkring de mest relevante vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige multiværktøj online, eksempelvis den byttepolitik internet selskabet tilbyder.