Byggevarepriser.dk

Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Se produkt
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Se produkt
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Se produkt
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Se produkt
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Se produkt
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Se produkt
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Se produkt
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Se produkt
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Se produkt
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Se produkt
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Se produkt
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Se produkt
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Se produkt
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Se produkt
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Se produkt
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Se produkt
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Se produkt
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Se produkt
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Se produkt
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Se produkt
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige multisliber hos de forskellige online byggecentre. En del har lave priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring multisliber.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot multisliber.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra diverse nicheshops, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af multisliber online.
De store byggekæder har butikker i hele landet, og som følge af det har de fleste valget om at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Derved kan man blive fri for fragten, samt endda skaffe produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan give øget tryghed når du shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler multisliber online fra deres webshop.
Diverse små butikker har en stor passion for deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således får du formentlig ekstra informativ assistance fra folk som er specialister i netop multisliber.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
multisliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

multisliber silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

multisliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

multisliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en strømlinet køreplan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver strategien.
2Måske kan det blive vigtigt at du har de påkrævede materialer til disposition før du kaster dig over byggeriet. Du bør udfærdige en enkel oversigt hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og bagefter tjekke hver eneste ting, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
3Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det er væsentlige byggeopgaver. Omfattende byggerier kræver flere personer. Derudover vil det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
4Det er fundamentalt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er økonomisk at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst indsamle ens omkostning ved dem hver især.
5Der kommer uden tvivl pludselige problemstillinger når det gælder avancerede opgaver, og på grund af det kan det være essentielt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Du må ikke undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have udstyret parat forinden du indleder arbejdet. Det er derudover vigtigt at medtage omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
7For projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Således bør du regelmæssigt tage notits af udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
8Du kan få økonomisk støtte til ombygninger. Det får man forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Det betinger at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
9Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som sikkerhedshjelm som sikring mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
10Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det være vanvittigt meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11Der er en overflod af artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver ekstremt meget almennyttig oplysning, specielt hvis du bruger engelske søgeord.
12Det kan give mening at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Såfremt du får hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

akku, lille, mini, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Dremel, Einhell, Falke, Fein, Festool, Ford, Makita, Metabo, Mitsutomo, Parkside, Power Craft, ProBuilder, Proxxon, Ryobi, Selekta, SKIL, Tech-Pro, Toolmate, Top Craft, Worx, 12v, 18v, 230v, batteri, batteri, træ

Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Temmelig mange online firmaer frembyder efterhånden alverdens billige metoder til levering til multisliber. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo ret praktisk, og i mange tilfælde også den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du kunne omvendt forsøge at vælge at få udbragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig godt nok et hak mere pebret, men ligeledes super nem ift. multisliber online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du har bopæl nær online forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på multisliber er selvfølgelig ultra udslagsgivende om du har behov for varerne straks, så med det formål er det øjensynligt essentielt at man checker tidshorisonten for levering for multisliber. Mange internet varehuse – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags levering på en række af deres varer online, som trods alt forudsætter at der bestilles forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varen på posthuset før logistikpersonalet har fyraften.

Flere forretninger på nettet byder på levering uden gebyr på multisliber online, men for det meste kræves det at du bestiller for et præcist beløb. Derudover burde du foretrække den prisbilligste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop.

En masse webshops tilbyder afhentning hvor du bestiller billig multisliber online men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne frembyder fx click-and-collect på multisliber i følgende byer:

Skanderborg, Herlev, Glostrup, Nakskov, Viborg, Værløse, Lillerød, Vejle, Frederiksværk, Esbjerg, Hobro, Næstved, Brønderslev, Rudersdal, Køge, Haslev, Ishøj, Lyngby, Solrød Strand, Hvidovre, Nyborg, Sønderborg, Vallensbæk, Albertslund, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Valby, København, Thisted, Lystrup, Nærum, Gladsaxe, Højbjerg, Stenløse, Ringsted, Farum, Horsens, Risskov, Kokkedal, Struer, Aarhus, Ølstykke, Tårnby, Skive, Vanløse, Brabrand, Rønne, Vordingborg, Søborg, Korsør, Randers, Helsingør, Holstebro, Silkeborg, Fredericia, Hjørring, Tilst, Taastrup, Birkerød, Middelfart, Slagelse, Frederiksberg, Odense, Jyllinge, Kalundborg, Holbæk, Brønshøj, Greve, Varde, Gentofte, Nørresundby, Kolding, Hedensted, Virum, Allerød, Brøndby, Hørsholm, Åbyhøj, Charlottenlund, Frederikssund, Odder, Roskilde, Aalborg, Herning, Haderslev, Svendborg, Dragør, Hillerød, Aabenraa, Ikast, Rødovre, Grenaa, Ballerup, og Hedehusene, .

Klik-og-hent for multisliber er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland).

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at mennesker ofte efterspørger fx multisliber tilbud og køb multisliber. Man ser derudover som regel netshoppere søge efter fx billig multisliber, multisliber online og multisliber priser, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Den bedste pris på multisliber

Det er i dag i høj grad problemfrit for folk at finde de laveste priser på billige multisliber online i blandt flere butikker på nettet, og derfor har langt de fleste online shops set sig tvunget til at trykke priserne på multisliber helt i bund, og ovenikøbet tilbyde fragt uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid vise sig smart at sammenholde nogle få outlets på nettet efter rabatter og tilbud på multisliber online forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bygma.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at hvis en internet butik forhandler billige multisliber online til salg for en tilbudspris der anses for grænseløst overkommelig, er det for det meste være et karakteristika der viser en falsk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i et lovbud, der værner dig som køber imod falske online webshops.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale omkostningerne til multisliber over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Ses der på data er det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. multisliber tilbud og køb multisliber. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter blandt andet multisliber online, billig multisliber samt multisliber priser.

Udforsk tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot giver dig egentlig gavnlige muligheder for at gennemsøge ganske mange forhenværende konsumenters tanker og derfor støtter vi, at du bliver klogere på online webshoppens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige multisliber online.

Facebook frembringer også fuldkommen anstændige muligheder for at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi mange e-butikker som giver folk mulighed for at udfærdige en omtale af ordreforløbet, som tillige kan drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige multisliber online i en internet shop bør de uden tvivl gennemgå forhandlerens forretningsaftale, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne være at se om internet firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være et billede på at online virksomheden overholder de opstillede regler, samt at butikken ofte undersøges af eksperter der har meget erfaring med vilkårene.

Det giver dig genvej til support, ifald du møder problemstillinger i processen med din ordre på multisliber. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er vaks omkring de elementære reglementer der indvirker på købet af multisliber online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-handlen tilsikrer.

I den relation er det tillige relevant, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan eftervise købet af multisliber, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

Jesper gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Peter gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jette Mortensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Mads Jørgensen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en forordning, der skærmer køber imod uærlige online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at klare prisen over flere uger.
2Trustpilot byder på nogenlunde pålidelige chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe aktuelle forbrugeres iagttagelser og derfor er det prisværdigt, at du eftersøger online virksomhedens omtaler forinden du bestiller billige multisliber online. Facebook frembyder endvidere faktisk pålidelige metoder til at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed.
3Vi går generelt ind for at undersøge om e-forretningen er medlem af e-mærket, da det burde være en indikator for at netbutikken efterlever gældende dansk lovgivning, og at netshoppen jævnligt evalueres af fagmænd som har ekspertise inden for retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige multisliber i en internet forhandler behøver de på en vis måde gennemse e-butikkens forretningsbetingelser.
4Flere netshops byder på gratis fragt på multisliber, men for det meste er det forudsat at der aftages for en konkret sum. Som alternativ bør man gribe den mindst kostelige fragtmulighed, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Muligheden bliver jævnligt desuden rigtig problemfri. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Forud for at folk køber billige multisliber hos en e-shop behøver de altid granske forhandlerens handelsvilkår, det er dog gerne en omfattende opgave. Tilsvarende er det at foretrække at køberen er vidende om de mest aktuelle vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige multisliber online, f.eks. hvilken ombytningsret online webshoppen kører med.
6Temmelig mange online virksomheder yder i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til multisliber. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente varerne når der er mulighed for det. Fragttypen er altså særligt ukompliceret, samt i mange tilfælde tillige den billigste slags levering.
7Det er vældig overkommeligt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige multisliber hos forskellige internet webshops, og til tak garanterer de fleste internet butikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at kontrollere nogle forskellige online forhandlere efter billige priser forinden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris.
8Den mindst kostelige fragtform er utvivlsomt selv at hente varerne, som desværre afhænger af at du er i kort afstand af e-shoppens arbejdslager. Den leveringsmåde er selvfølgelig rigtig udslagsgivende såfremt vi mangler multisliber straks. Alternativt så lover visse online selskaber fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en fastsat sum.
9Fragttiden er temmelig bestemmende ifald vi har brug for varen inden for få dage, og med det formål er det altså klogt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved multisliber. Flere online varehuse præsterer billig 1 dags levering på en masse produkter, hvilket stiller krav om at ordren indsendes før et besluttet klokkeslæt.