Byggevarepriser.dk

Multiplader pristjek

Er du på udkig efter multiplader? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot multiplader.
Der vil være forskel på priserne på billige multiplader fra byggemarked til byggemarked. En del satser på billige priser, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
For mange er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du købe fra en online byggeshop, som giver sparring og vejledning omkring multiplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derfor har flertallet mulighed for at handle online og køre produkterne personligt. Takket være dette kan du vælge at undgå leveringsgebyret, samt endda hente varerne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af multiplader online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som kan give øget tryghed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du modtage mere kompetent service fra mennesker der er specialister i lige præcis multiplader.
Diverse nicheforhandlere er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller multiplader online på deres side.
De fleste online nichebutikker er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
multiplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

multiplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat i god tid før du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kunne med fordel lave en overskuelig note som samler alle de ting du får brug for, og derefter granske hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at alt er som det skal være.
2Man vil for alt i verden ikke fattes grej. Jævnligt kan det være strategisk at have udstyret tilgængeligt før du igangsætter byggeriet. Glem ikke at medtage disse udgiftsposter i økonomien.
3Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være en god idé at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på dem alle sammen.
4Du bør ikke glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning som arbejdssko som hjælp imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig utrolig meget konstruktiv info, særligt hvis du benytter den engelske version.
6Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Nogle byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7Der viser sig altid uforudsete hovedpiner i tilfælde med omfangsrige projekter, og pga. dette vil det vise sig afgørende at der er afsat en god portion tid i planen, så man er sikker på at man når det til siden.
8Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til delelementer af projektet. Hvis du benytter professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at modtage priser fra flere leverandører.
9Forberedelse viser sig som vejen til et godt forløb med byggeriet. Du bør overveje at liste en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder planen.
10Længe før du opstarter dit byggeprojekt må det være rimeligt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Det kræver altså at projektet forbedrer naturen.
12Ved udendørs projekter har vejret en fundamental rolle. Derfor skal du tit tage et kig på vejrprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du er startet på det avancerede projekt.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål med hensyn til multiplader

 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Multiplader hvordan?
 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Hvad er multiplader?
 • Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

  En hel del webbutikker i Danmark frembyder i dag en række forskellige billige leveringsløsninger til multiplader. Førstevalget hos mange er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo temmelig smart, og typisk desuden den mest letkøbte mulighed for levering.

  Du bør også udse dig at få produkterne bragt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver som regel en kende dyrere, men endvidere ekstremt ukompliceret ved køb af multiplader online. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente ordren, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af internet forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på multiplader kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende hvis vi skal bruge ordren med det samme, så af den grund er det ret væsentligt at du ser den forventede leveringstid på multiplader. En lang række online shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, men vær obs på at det er forudsat at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen distribueret før lagerpersonalet drager hjemad.

  Flere internet forretninger tilbyder fragt uden betaling på multiplader online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der bestilles for en præcis sum. Ellers skulle man udse dig den billigste fragtmetode, der typisk vil være at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted.

  De fleste byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig multiplader på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. klik-og-hent på multiplader i disse områder:

  Ringsted, Gladsaxe, Esbjerg, Horsens, Brønderslev, Thisted, Nærum, Hillerød, Ølstykke, Herlev, Korsør, Frederikshavn, Holbæk, Risskov, Allerød, Herning, Jyllinge, Værløse, Nørresundby, Hjørring, Tårnby, Kolding, Rudersdal, Roskilde, Nakskov, Haslev, Nykøbing Falster, Varde, Haderslev, Højbjerg, Randers, Tilst, Vordingborg, Glostrup, Skive, Middelfart, Næstved, Virum, Vallensbæk, Ikast, Aabenraa, Gentofte, Rønne, Valby, Brønshøj, Nyborg, Køge, Solrød Strand, Greve, Helsingør, Sønderborg, Frederikssund, Charlottenlund, Rødovre, Søborg, Albertslund, Vejle, Skanderborg, København, Hobro, Hvidovre, Åbyhøj, Ballerup, Kokkedal, Brabrand, Birkerød, Frederiksværk, Struer, Svendborg, Viborg, Ishøj, Aalborg, Lystrup, Grenaa, Hedehusene, Slagelse, Lillerød, Brøndby, Stenløse, Hedensted, Vanløse, Kalundborg, Holstebro, Taastrup, Odder, Lyngby, Odense, Silkeborg, Aarhus, Frederiksberg, Farum, Fredericia, Dragør, og Hørsholm, .

  Klik-og-hent af multiplader er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager).

  Når vi kigger i data fremstår det markant, at folk typisk kigger efter eksempelvis multiplader online og multiplader tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere lede efter eksempelvis multiplader priser, billig multiplader og køb multiplader, plus de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

  Gode priser på multiplader

  Det er jo ekstremt ukompliceret for os alle at finde frem til de bedste priser på billige multiplader online hos diverse webbutikker, og følgelig har adskillige webbutikker fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på multiplader markant, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

  Trods dette kan det stadigvæk være rentabelt at udforske forskellige webshops efter udsalg og tilbud på multiplader online forinden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Man må bare ikke overse, at i tilfælde af at en internet shop afhænder billige multiplader online til salg for en tilbudspris der virker himmelråbende billig, så er det tit være et tegn på en fup online butik. Kortkøb er heldigvis dækket ind under en orden, som begunstiger dig som køber overfor uægte online butikker.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at betale betalingen af multiplader af flere omgange. Det foreslåes normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

  Ved kig i tendenserne bliver det markant, at netshoppere tit kigger efter for eksempel køb multiplader og billig multiplader. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter fx multiplader tilbud, multiplader priser samt multiplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Tjek tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot fører til egentlig belejlige løsninger til at eftergå diverse nuværende køberes tanker og på grund af dette er det klogt, at du verificerer internet forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige multiplader online.

  Facebook tilbyder dig desuden nogenlunde ønskværdige chancer for at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Derudover ser vi endda internet firmaer som tilbyder folk at forfatte en vurdering af deres køb, som på samme måde må drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk shopper billige multiplader online hos en e-handler burde de når alt kommer til alt gennemløbe forhandlerens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende, specielt hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Bygma.

  Et alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være en sikring om at internet webshoppen forsvarer de danske retningslinjer, foruden at online butikken regelmæssigt kigges til af specialister der forstår vilkårene.

  Det er en rigtig god anledning til en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for besvær som følge af dit indkøb af multiplader. For øvrigt er det prisværdigt at man er vaks omkring de mest vitale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af multiplader online, som fx hvilken returret butikken anvender.

  Her er det ydermere relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, således man fremadrettet kan bevise sit køb af multiplader, uanset om man handler fra Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 eller Silvan.

  Ole gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Rasmus Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Jette gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Anne gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det er efterhånden yderst gnidningsløst for internetbrugere at søge information om priser online på billige multiplader hos forskellige online selskaber, og følgelig tilbyder en hel del internet handler i Danmark fragt uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel være nyttigt at sammenligne nogle forretninger på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
  2Trustpilot yder en lang række fornemme løsninger til at besigtige adskillige andre forbrugeres synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på e-butikkens omtaler forud for at du bestiller billige multiplader online. Facebook leverer desuden tilpas pæne chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet.
  3En lang række internet selskaber tilbyder nu et hav af forskellige billige former for levering til multiplader. En der er meget almindelig er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Metoden er altså ualmindeligt bekvem, samt mange gange desuden den prisbilligste fragtmulighed.
  4Generelt tilråder vi at undersøge om online butikken er e-mærket, som almindeligvis er et kendetegn for at online forretningen forstår de danske love, udover at e-handlen undertiden vurderes af jurister som behersker de gældende regler. Forud for at nogen handler billige multiplader i en forretning på nettet bør de egentlig have øje for e-shoppens handelsvilkår.
  5Visse e-firmaer byder på levering uden gebyr på multiplader, men ofte er det under forudsætning af at man shopper for en konkret sum. I øvrigt kunne man overveje den mindst kostelige fragtform, som i de fleste tilfælde er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Muligheden bliver tit samtidig rigtig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
  6Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret vital ifald vi skal bruge pakken om kort tid, så af den grund er det selvfølgelig afgørende at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på multiplader. En hel del shops på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, hvilket beroer på at ordren aflægges forud for et fast tidspunkt.
  7Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af et regelsæt, hvilket bistår dig som kunde imod snydagtige e-shops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne over en længere periode.
  8Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid være selv at hente produkterne, men dette afhænger af at du opholder dig i kort afstand af netshoppens arbejdslager. Den form for levering er selvfølgelig super aktuel forudsat man behøver multiplader fluks. Alternativt så lover en række internet handler billig levering, men i de fleste tilfælde kun hvis du bestiller for en konkret sum.
  9Inden nogen shopper billige multiplader hos en internet shop burde man sådan set løbe igennem e-shoppens forretningsvilkår, men det er uden tvivl et omfattende projekt. For øvrigt er det godt at køberen er vaks omkring de elementære forhold i forbindelse med handlen med billige multiplader online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk