Byggevarepriser.dk

Multimeter

Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Se produkt
Multimeter 233
3.871 kr.
Se produkt
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Se produkt
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Se produkt
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Se produkt
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Se produkt
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Se produkt
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Se produkt
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Se produkt
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Se produkt
Multimeter Limit 210
186 kr.
Se produkt
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Se produkt
Multimeter limit 500
724 kr.
Se produkt
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Se produkt
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Se produkt
Multimeter 289
8.044 kr.
Se produkt
Multimeter limit 610
978 kr.
Se produkt
Multimeter 287
8.735 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende butikkens betingelser.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er navnligt muligt hos de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare multimeter.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige multimeter hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring multimeter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og på grund af det har man tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Dermed har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne straks.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af multimeter online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du modtage super gavnlig hjælp fra medarbejdere der er eksperter i netop multimeter.
Størsteparten af små butikker er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller multimeter online på deres side.
Flertallet af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre
multimeter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

multimeter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

multimeter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

multimeter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det er større arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Husk at kalkulere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en professionel til dele af det. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige foretagender.
3For projekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette kan du løbende undersøge vejrudsigten i forbindelse med starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at vælte ned netop som du står midt i det ellers velplanlagte projekt.
4Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
5Forberedelse vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal lave en struktureret strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er forstandigt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til ens udgift ved dem én efter én.
7Forud for at du påbegynder byggeriet er det aldeles værdifuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Der findes utallige artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med vældig meget nyttig information, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
9Muligvis kan det blive meningsgivende at du har alle byggematerialer klar til brug inden du begynder dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig note hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og som det næste eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at du har husket alt.
10Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder når det handler om store projekter, og af den grund kan det vise sig vigtigt at man afsætter nok plads i kalenderen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål.
11I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at projektet er klimavenligt. Det kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
12Man bør for alt i verden ikke undvære grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har grejet tilgængeligt akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er derudover afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

automatisk, digital, elektrisk, hånd, kvalitets, lille, mini, professionel, Bosch, Branford, Craftsman, Fluke, Greenline, Millarco, Milwaukee, Philips, Powerfix, Ridgid, Ryobi, Uni-t, Würth, 12v, 220v, 230v, 24v, 400v, grøn, bluetooth, lyd, USB, batteri, bil, bil, elektronik, motorcykel, PC

Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Størstedelen af e-forhandlere udlover nu til dags diverse forskellige billige metoder til levering til multimeter. En der er meget almindelig er for øjeblikket pakkeshops, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså meget fleksibel, og i mange tilfælde desuden den mindst kostelige leveringsmodel.

Du bør også udse dig at vælge udbringning hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig beklageligvis lidt dyrere, men ligeledes ret så nem for multimeter online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på multimeter kan være super bestemmende når man har brug for dine nye varer om kort tid, og med det formål er det rimelig essentielt at man gransker leveringstiden på multimeter. Mange internet forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, men som ikke desto mindre kræver at ordren aflægges forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet drager hjemad.

En række firmaer på nettet præsterer portofri levering på multimeter online, men undertiden er det under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. Som alternativ skal man vælge den billigste fragtløsning, der typisk er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

De store kæder tildeler click-and-collect hvor du køber billig multimeter på nettet og selv henter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af multimeter i disse byer:

Ikast, Brønshøj, Hedensted, Næstved, Dragør, Haslev, Haderslev, Roskilde, Frederikssund, Esbjerg, Thisted, Korsør, Valby, Lyngby, Odder, Birkerød, Hedehusene, Allerød, Kalundborg, Holbæk, Varde, Hørsholm, Frederikshavn, Virum, Charlottenlund, Nykøbing Falster, København, Vanløse, Skanderborg, Svendborg, Gladsaxe, Lystrup, Middelfart, Horsens, Fredericia, Vallensbæk, Frederiksværk, Tårnby, Ishøj, Køge, Holstebro, Åbyhøj, Sønderborg, Slagelse, Ølstykke, Kolding, Frederiksberg, Aalborg, Randers, Rødovre, Hvidovre, Albertslund, Farum, Rudersdal, Værløse, Brøndby, Hjørring, Brønderslev, Struer, Nørresundby, Risskov, Vejle, Søborg, Solrød Strand, Glostrup, Kokkedal, Odense, Herlev, Jyllinge, Grenaa, Vordingborg, Højbjerg, Helsingør, Nyborg, Silkeborg, Stenløse, Gentofte, Aarhus, Lillerød, Greve, Taastrup, Ballerup, Skive, Hillerød, Tilst, Ringsted, Nærum, Hobro, Brabrand, Nakskov, Viborg, Aabenraa, Rønne, og Herning, .

Afhentning for multimeter er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland).

Når der ses på data står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger for eksempel multimeter priser og multimeter tilbud. Derudover oplever man jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. billig multimeter, køb multimeter og multimeter online, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Gode priser på multimeter

Det er jo efterhånden ret fremkommeligt for os alle at prissammenligne på billige multimeter online på tværs af internet handler, og af den grund har mange internet outlets været presset til at at presse prisen på multimeter eftertrykkeligt, og endda byde på fri fragt.

Derfor kan det imidlertid være lønsomt at se nærmere på diverse internet forretninger efter udsalg og tilbud på multimeter online forinden du handler, så du er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Bygma.

Du skal trods alt være opmærksom på, at såfremt en netshop forhandler billige multimeter online til en udsalgspris som kan ses som grænseløst beskeden, burde det undertiden være et tegn på en uærlig online webshop. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i et reglement, som sikrer dig som kunde overfor svindlende online varehuse.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at afbetale beløbet til multimeter over en periode. Dette foreslåes normalt i niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere mange gange søger blandt andet multimeter priser og køb multimeter. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. multimeter online, billig multimeter og multimeter tilbud.

Udforsk folks betragtninger

Trustpilot giver dig ret så habile chancer for at analysere ret mange tidligere forbrugeres domme og derfor foreslår vi, at du tolker internet forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige multimeter online.

Facebook leverer lige så vel temmelig gode genveje til at få indblik i e-handlens popularitet. Derudover ses faktisk online firmaer som tilbyder folk at afgive en omtale af virksomhedens service, som ligeledes bør anvendes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige multimeter online i en internet butik bør man for at være sikker kigge på deres handelsbetingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt ved de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Et nemt alternativ kan derfor være at kontrollere om e-butikken er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at webshoppen føjer gældende dansk lovgivning, foruden at forretningen undertiden tilses af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, når du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med dit køb af multimeter. Desuden er det smart at kunden er hensynstagende til de mest vitale forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af multimeter online, som fx hvilken bytteret forretningen lover.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man når som helst bevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af multimeter, uafhængig af om man handler fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Niels H gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Per Thomsen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Lone H gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Peter E gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til når du køber online
1Vi anbefaler at efterse om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det skulle være et sympol på at e-handlen retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at virksomheden ofte revurderes af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne. Forinden nogen bestiller billige multimeter på en netbutik behøver de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser.
2Trustpilot byder på uden sammenligning fornemme muligheder for at dechifrere ganske mange forhenværende forbrugeres observationer og af den grund stiller vi forslag om, at du besigtiger online webshoppens anmeldelser før du handler billige multimeter online. Facebook indebærer ligeledes ultra passelige metoder til at få indsigt i e-firmaets troværdighed.
3Forinden folk shopper billige multimeter hos en shop kunne de de facto tage stilling til webbutikkens betingelser, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende. Ydermere er det en hjælp at man er obs på de mest relevante vilkår der influerer på handlen med billige multimeter online, f.eks. hvilken ombytningsret forretningen kører med.
4De fleste forhandlere på nettet yder heldigvis et bredt udvalg af billige løsninger til levering til multimeter. En sikker vinder er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke lige når det passer dig. Fragtformen er altså i høj grad gnidningsløs, og ofte tilmed den mest betalelige fragtform.
5Nogle e-firmaer garanterer fragt uden omkostninger på multimeter, men for det meste under forudsætning af at du indkøber for en bestemt pris. Ellers må du beslutte sig for den mest billige leveringsmåde, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Løsningen viser sig sædvanligvis også super overkommelig. Den mest betalelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt væsentlig når vi har brug for din ordre øjeblikkeligt, så i det øjemed er det ret så klogt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid for multimeter. De fleste internet selskaber stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, hvilket dog er afhængig af at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
7Det er jo ekstremt smart for alle at prissammenligne online på billige multimeter hos forskellige online webshops, og så frembyder masser af online selskaber fri fragt. Derfor kan det stadigvæk vise sig indbringende at efterse et par forskellige internet forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at antage den mindst kostelige pris.
8Den prisbilligste leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig nærved netbutikkens adresse. Den fragttype kan vise sig at være ret væsentlig såfremt du behøver multimeter lige om lidt. Alternativt så tilbyder enkelte netshops levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man køber for et fastslået beløb.
9Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under et lovbud, der redder dig som kunde imod uærlige webshops. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil finansiere prisen af flere omgange.