Byggevarepriser.dk

Motorsav

POWPG20130 Benzin motorsav 45.4cc - 450 mm Powerplus
3.414 kr.
Se produkt
Motorsav på batteri 40V ZI-KTS40V-AKKU Zipper
1.397 kr.
Se produkt
Motorsav med teleskopstang batteri 40v
891 kr.
Se produkt
MTD Ecs 1800/35/eu 1800w Motorsav
695 kr.
Se produkt
MTD Gcs 4600/45/eu Motorsav
1.295 kr.
Se produkt
MTD Gcs 4100/40/eu Motorsav
1.195 kr.
Se produkt
MTD Gcs 3800/35/eu Motorsav
1.095 kr.
Se produkt
Stiga SC 48V Motorsav - Ekskl. Batteri
1.595 kr.
Se produkt
MTD Ecs 2000/40/eu 2000w Motorsav
749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige motorsav fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode priser, hvorimod øvrige vil have service. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot motorsav.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Det er helt klart super vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring motorsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder har butikker i de større byer, og takket være dette har flertallet chancen for at bestille online og fragte materialerne personligt. På grund af det er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De gængse byggekæder køber varer fra flere producenter, så du kan købe fra et bredt sortiment af motorsav online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er specialister i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette forventes det at du får mere kyndig rådgivning fra personale som er specialister i netop motorsav.
Diverse nichebutikker er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber motorsav online på deres side.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

motorsav silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

motorsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

motorsav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

motorsav bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man må nødig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være essentielt at have udstyret til rådighed akkurat som du indleder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
2Man kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
3Det kan give mening at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde fremskaffe hjælp fra en professionel til dele af det. Når du benytter assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at søge prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
4Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
5Før du optager byggeriet kan det være temmelig vigtigt at sikre sig, at projektet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6Planlægning bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at lave en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver strategien.
7Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer disponible i god tid før du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at lave en overskuelig liste som samler hver eneste ting du skal bruge, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Typisk vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive forstandigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og herefter kortlægge ens udgift ved dem en ad gangen.
9Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed ift. store arbejdsopgaver. Enkelte ting skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
10Der præsenterer sig ofte utidige vanskeligheder i forbindelse med store byggeprojekter, og på grund af det vil det være meningsfuldt at der afsættes rimelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
11For projekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den grund skal du ofte lægge mærke til femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit avancerede byggeprojekt.
12Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med vældig meget anvendelig viden, navnligt ifald du leder på engelsk.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

akku, batteridrevet, benzindrevet, elektrisk, enhånds, kæmpe, let, letvægts, lille, mini, professionel, stor, teleskop, venstrehånds, Adano, AL-KO, Alpina, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Einhell, Electrolux, Garden, Gardena, Green-it, Hitachi, Homelite, Hurricane, Husquarna, Jonsered, Komatsu, Makita, McCulloch, Milwaukee, MTD, Nakachi, Oregon, Park, Parkside, Power Craft, Ryobi, Scheppach, Shindaiwa, SKIL, Stiga, Stihl, Texas, Top Craft, Worx, 36v, 4 takt, 60 cm, batteri, diamantklinge, elstart, forlænger, ledning, lyd, teleskopstang, batteri, benzin, el, skaft, stang, batteri, beton, brænde, børn, damer, kvinder, savværk, træ, værksted, ledning

Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En hel del e-handler tildeler efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for levering til motorsav. En yndling er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragtløsningen er altså usædvanlig let, samt desuden tillige den mest billige leveringsmulighed.

Du kunne lige så vel forsøge at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver ofte en lille smule mere pebret, men samtidig ualmindeligt uproblematisk for motorsav online. Den prisbilligste mulighed for levering er dog at du selv henter pakken, som dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på motorsav er jo meget udslagsgivende ifald man mangler ordren nu og her, så i det øjemed er det naturligvis centralt at du studerer den anslåede leveringstid ved motorsav. Adskillige byggeforretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 dags levering på en lang række af deres varer online, men vær vagtsom da det er underforstået at du bestiller inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen klar forud for at medarbejderne tager hjem.

Enkelte byggecentre lover fragtfri levering på motorsav online, men ofte er det under betingelse af at du bestiller for en bestemt pris. I øvrigt skal du gribe den mest letkøbte slags levering, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

De fleste webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig motorsav hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af motorsav i følgende byer:

Rønne, Aalborg, Taastrup, Tilst, Randers, Hobro, Viborg, Herlev, Værløse, Holbæk, Aabenraa, Nørresundby, Holstebro, Slagelse, Næstved, Brøndby, Haderslev, København, Ølstykke, Gladsaxe, Varde, Herning, Vallensbæk, Solrød Strand, Roskilde, Nakskov, Gentofte, Tårnby, Glostrup, Fredericia, Hillerød, Valby, Dragør, Ringsted, Aarhus, Allerød, Nykøbing Falster, Hjørring, Højbjerg, Køge, Nærum, Frederikshavn, Grenaa, Ikast, Frederiksværk, Vanløse, Virum, Haslev, Hedensted, Lillerød, Middelfart, Brønderslev, Hedehusene, Kalundborg, Vejle, Stenløse, Greve, Odder, Thisted, Frederiksberg, Odense, Frederikssund, Rødovre, Horsens, Hvidovre, Lyngby, Esbjerg, Vordingborg, Charlottenlund, Lystrup, Farum, Risskov, Skive, Birkerød, Sønderborg, Brønshøj, Åbyhøj, Hørsholm, Kokkedal, Ballerup, Silkeborg, Albertslund, Jyllinge, Helsingør, Korsør, Rudersdal, Skanderborg, Svendborg, Nyborg, Brabrand, Kolding, Struer, Søborg, og Ishøj, .

Afhentning af motorsav er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når der ses på data bliver det klart, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis motorsav priser og køb motorsav. Foruden dette ser man som regel folk søge efter fx motorsav online, motorsav tilbud samt billig motorsav, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på motorsav

Det er jo temmelig smertefrit for almindelige mennesker at finde tilbud på billige motorsav online i blandt forskellige netshops, og følgelig har mange online forretninger fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på motorsav en hel del, og i øvrigt præstere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt være nyttigt at sammenholde indtil flere e-butikker efter billige priser på motorsav online inden du shopper, så man ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en shop på nettet annoncerer billige motorsav online på tilbud til en salgspris der kan ses som ubegribelig billig, så kan det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig e-forretning. Kortkøb er trods alt omfattet af en ordning, hvilket garanterer os overfor uoprigtige e-shops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale pengene til motorsav over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter fx køb motorsav og motorsav tilbud. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. billig motorsav, motorsav online samt motorsav priser.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot giver dig helt hensigtsmæssige muligheder for at læse en stor portion øvrige konsumenters erfaringer og af den grund anbefaler vi, at du læser internet virksomhedens ratings inden du bestiller billige motorsav online.

Facebook fremskaffer endvidere absolut fine genveje til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed. Her ser vi mange online firmaer hvor folk kan offentliggøre en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde kan tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige motorsav online på en e-butik kunne de til hver en tid få overblik over netshoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende, især hos de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Et nemt alternativ er at se hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, som burde være en indikator for at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, udover at webbutikken af og til føres tilsyn med af fagfolk der forstår retningslinjerne.

Desuden får du mulighed for opbakning, såfremt du får problemstillinger som følge af dit køb af motorsav. Herudover er det fornuftigt at køber er sat ind i de vigtigste retningslinjer der kan influere på købet af motorsav online, for eksempel den byttepolitik online butikken lover.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man altid gemmer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne påvise købet af motorsav, hvad end man har handlet hos Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Anne L gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lene Petersen gav 4 stjerner

Intet at klage over

Mette gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Kim gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en forordning, hvilket værner os imod uærlige e-forretninger. Som alternativ burde du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du efterspørger at betale omkostningerne i flere bidder.
2Den mindst kostelige slags levering er dog at du selv henter pakken, som dog beroer på at du bor i nærheden af online forretningens bopæl. Den slags levering er jo meget vital når vi har brug for motorsav om få sekunder. Alternativt så tilbyder enkelte internet selskaber fragt uden beregning, men ofte kræves det at man shopper for en konkret pris.
3Trustpilot bringer dig flere værdifulde muligheder for at betragte diverse øvrige kunders domme og herved rekommanderer vi, at du studerer e-butikkens ratings før du bestiller billige motorsav online. Facebook indebærer for øvrigt fuldt ud passelige metoder til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
4Forinden nogen bestiller billige motorsav hos en butik på nettet bør de uden tvivl overveje dens betingelser, det er dog gerne ikke super interessant. Tillige er det klogt at kunden er obs på de mest vitale regler der kan have indflydelse på shopping af billige motorsav online, til eksempel hvilken returpolitik webbutikken benytter.
5Vi anbefaler at se nærmere på om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, da det skulle være et signal om at internet webshoppen understøtter gældende dansk lovgivning, samt at forretningen hyppigt overvåges af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige motorsav på en internet virksomhed burde man ideelt set gennemlæse butikkens forretningsbetingelser.
6Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret så udslagsgivende hvis man mangler pakken nu og her, så derfor er det ganske klogt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved motorsav. De fleste firmaer på nettet tilbyder billig 1 dags fragt på masser af varenumre, men som ikke desto mindre regnes ud fra at bestillingen realiseres før et angivent klokkeslæt.
7Nogle internet selskaber garanterer levering uden omkostninger på motorsav, men tit afkræver det at der aftages for et bestemt beløb. Alternativt bør du vælge den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket oftest er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden er tit på den anden side temmelig uproblematisk. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
8Det har vist sig at være ret så enkelt for købere at finde de bedste tilbud online på billige motorsav i blandt forskellige internet shops, og herved garanterer masser af e-firmaer fragt uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at granske visse online forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at antage den bedste pris.
9En masse online outlets udlover efterhånden diverse billige muligheder for levering til motorsav. En af favoritterne er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen lige når det passer dig. Den er altså rigtig enkel, samt desuden ligeledes den billigste fragtform.