Byggevarepriser.dk

Montørvogn

Teng Tools Montørvogn TR070
3.895 kr.
Se produkt
Teng Tools Montørvogn TCW707
4.995 kr.
Se produkt
Teng Tools Montørvogn TCW907X
9.645 kr.
Se produkt
Teng Tools Montørvogn TR135
6.795 kr.
Se produkt
Teng Tools Montørvogn TCW207N
10.495 kr.
Se produkt
Teng Tools montørvogn TCW807N
8.365 kr.
Se produkt
Teng Tools Montørvogn TCW707EV
4.595 kr.
Se produkt
Teng Tools montørvogn TCW806N1
6.669 kr.
Se produkt
Teng Tools montørvogn TCW806NS
4.645 kr.
Se produkt
Montørvogn tcw810n
7.497 kr.
Se produkt
Montørvogn teng tools tcw707ev
5.253 kr.
Se produkt
Montørvogn tr070
3.246 kr.
Se produkt
Montørvogn tr135
5.731 kr.
Se produkt
Montørvogn tcw804n
8.881 kr.
Se produkt
Montørvogn tcw806n
5.653 kr.
Se produkt
Montørvogn 53 tcw806ln
18.508 kr.
Se produkt
Montørvogn tcw808n
6.156 kr.
Se produkt
Montørvogn Teng Tools TCW806N1
6.495 kr.
Se produkt
Montørvogn 53 tcw809n
19.418 kr.
Se produkt
Montørvogn tcw803n
4.966 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af montørvogn.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne personligt. Dette er særligt muligt i de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare montørvogn.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige montørvogn fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder billige priser, imens øvrige har fokus på kompetent sparring. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har mange adgang til at bestille online og køre materialerne personligt. Derved kan du vælge at blive fri for fragten, og ovenikøbet have produkterne straks.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra mange leverandører, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af montørvogn online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at bestille montørvogn online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du få endnu mere gavnlig vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop montørvogn.
De fleste webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

montørvogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

montørvogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

montørvogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

montørvogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig som regel utidige bump på vejen i tilfælde med svære opgaver, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
2Forinden du indleder byggeprojektet kan det være ret afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
3Forberedelse viser sig som metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder planen.
4I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et budget for arbejdet, så du har et økonomisk overblik. Det må være behjælpeligt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne finde frem til online tilbud på dem enkeltvis.
5Det kan vise sig aktuelt at du har alle materialer parat forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at notere en simpel indkøbsseddel indeholdende det der er nødvendige, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
6Det kan overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at få tilbud fra en håndfuld leverandører.
7Ved opgaver udenfor har vejret en væsentlig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
8Du må nødig mangle grej. Typisk kan det vise sig afgørende at du har værktøjet klar før du begynder på arbejdet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
9Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beskyttelse som fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
10Der findes en hel række instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig oplysning, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
11I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives forudsat at projektet er miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
12Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er omfattende byggeprojekter. Nogle ting stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så flot. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Flere online forhandlere udlover nu til dags flere billige metoder til levering til montørvogn. Den mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig særligt ligetil, og endda endda den billigste løsning til levering.

Du kunne på samme måde forsøge at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er tit en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig rigtig smertefri ift. montørvogn online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på montørvogn er særligt udslagsgivende såfremt du absolut skal bruge din ordre om kort tid, og derfor er det rigtig fornuftigt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på montørvogn. En lang række webbutikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men som imidlertid er afhængig af at ordren laves forinden et konkret tidspunkt, så de kan nå at få produkterne afsted forinden personalet får fri.

En række e-forhandlere byder på levering uden gebyr på montørvogn online, men tit er det forudsat at man handler for en fastsat pris. Derudover burde man udvælge den mest letkøbte form for levering, der mange gange vil være at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

En del netbutikker yder afhentning hvor man handler billig montørvogn på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af montørvogn i disse områder:

Struer, Horsens, Skive, Værløse, Nyborg, Hjørring, Albertslund, Holbæk, Køge, Hedensted, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Gladsaxe, Varde, Silkeborg, Aarhus, Taastrup, Ballerup, Vordingborg, Hørsholm, Vallensbæk, Haslev, Hvidovre, Vanløse, Viborg, Esbjerg, Ølstykke, Lystrup, Kolding, Nørresundby, Vejle, Rudersdal, Frederiksværk, Risskov, Glostrup, Skanderborg, Hillerød, Thisted, Roskilde, Søborg, Helsingør, Nærum, Fredericia, Virum, Frederikshavn, Allerød, Birkerød, Valby, Ikast, Slagelse, Brønderslev, Nakskov, Hobro, Brabrand, Højbjerg, Korsør, Tårnby, Odder, Kokkedal, Odense, Frederikssund, Lyngby, Charlottenlund, Ishøj, Næstved, Stenløse, Greve, Jyllinge, København, Ringsted, Holstebro, Herlev, Grenaa, Aalborg, Farum, Lillerød, Dragør, Haderslev, Frederiksberg, Rønne, Gentofte, Randers, Aabenraa, Sønderborg, Hedehusene, Herning, Brønshøj, Rødovre, Svendborg, Brøndby, Tilst, Middelfart, Kalundborg, og Solrød Strand, .

Click-and-collect for montørvogn er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at folk typisk søger blandt andet køb montørvogn og montørvogn priser. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge bl.a. montørvogn tilbud, billig montørvogn og montørvogn online, foruden de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Priser på montørvogn

Det er i dag super gnidningsløst for alle at sammenligne priser på billige montørvogn online fra forskellige internet foretagender, og derved har flere online forhandlere været tvunget til at stampe priserne på montørvogn drastisk, og endda garantere gratis fragt.

Derfor kan det alligevel blive lønsomt at inspicere et par internet handler efter udsalg og tilbud på montørvogn online forinden du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Du skal blot være omhyggelig med, at hvis en butik markedsfører billige montørvogn online til salg for en salgspris som anses for helt fantastisk god, bør det for det meste være et symbol på en svindel e-butik. Handler med kort er trods alt dækket ind under en lovbestemmelse, som garanterer dig overfor uoprigtige e-shops.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere beløbet til montørvogn i flere bidder. Dette tilbydes ofte hos nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i data står det klart, at online shoppere typisk søger blandt andet køb montørvogn og montørvogn priser. Derudover ser vi typisk mennesker lede efter bl.a. montørvogn tilbud, billig montørvogn samt montørvogn online.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot byder på nogenlunde passelige chancer for at analysere flere tidligere konsumenters tanker og derved er det prisværdigt, at du besigtiger e-shoppens ratings før du køber billige montørvogn online.

Facebook præsterer ligeledes faktisk relevante genveje til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Herinde ses nogle e-forretninger som tilbyder folk at offentliggøre en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel bør udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige montørvogn online på en internet handler kan man for at være på den sikre side læse shoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig spændende, især på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kan være at kigge om e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er en sikkerhed for at webshoppen opretholder de danske regler, og at e-forhandleren lejlighedsvis revurderes af specialister der er meget fortrolige reglerne på området.

Dette er desuden din mulighed for support, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med din bestilling af montørvogn. Yderligere foreslåes det at man er obs på de elementære betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af montørvogn online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik virksomheden garanterer.

I den relation er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bevidne købet af montørvogn, ligegyldig om man har handlet ved Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Jan Andersen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Jan gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jette U gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Camilla gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til online indkøb
1Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det bør være en erklæring om at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at internet butikken jævnligt kontrolleres af specialister der forstår reglerne. Før folk handler billige montørvogn på en internet handler bør man sådan set overveje deres forretningsaftale.
2Den billigste leveringsmetode er unægtelig at hente varerne selv, som dog afhænger af at du har bopæl i kort afstand af online shoppens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan være ualmindeligt relevant i tilfælde af at du står og skal bruge montørvogn straks. Alternativt så sikrer nogle få internet virksomheder fri fragt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du køber for et fastslået beløb.
3En lang række e-handler tildeler nu om stunder flere billige leveringsmidler til montørvogn. En der er meget populær er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når du har lyst. Leveringsformen er altså vældig ligetil, og oftest derudover den prisbilligste leveringstype.
4Det er yderst fleksibelt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige montørvogn hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og ergo tilbyder de fleste forhandlere på nettet fragt uden gebyr. Til gengæld kan det til hver en tid være lønnende at prøve forskellige e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at modtage den skarpeste pris.
5Trustpilot præsterer tilpas passelige chancer for at eftergå forskellige andre køberes erfaringer og af den grund er det klogt, at du eftersøger e-shoppens vurderinger forinden du køber billige montørvogn online. Facebook indebærer tillige temmelig udmærkede muligheder for at få indsigt i webshoppens troværdighed.
6Nogle enkelte internet webshops præsterer fragtfri levering på montørvogn, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du køber for en fastsat sum. Derudover bør man udvælge den prisbilligste leveringsmåde, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Metoden er som regel også særligt gnidningsløs. Den billigste leveringsmetode er dog selv at hente ordren.
7Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket assisterer dig som kunde overfor uærlige internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil klare omkostningerne over tid.
8Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så relevant om man har brug for produkterne om et øjeblik, så herved er det særdeles afgørende at man ser nærmere på den forventede leveringsdato på montørvogn. Adskillige online virksomheder tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre, som alligevel forudsætter at transaktionen gennemføres før et fastslået tidspunkt.
9Forud for at nogen køber billige montørvogn i en internet butik kunne de de facto overveje shoppens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig sjovt. Tilsvarende er det at foretrække at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde forhold der har betydning for bestillingen af billige montørvogn online, eksempelvis hvilken returrettighed online virksomheden garanterer.