Byggevarepriser.dk

Monierske

Monierske 160 mm, s-5639
99 kr.
Se produkt
Monierske 624200
167 kr.
Se produkt
Monierske rostf.224160
80 kr.
Se produkt
Monierske KGC 5375
584 kr.
Se produkt
Monierske 180mm
85 kr.
Se produkt
Monierskeer l. skaft 120x160
122 kr.
Se produkt
Monierske 706140
109 kr.
Se produkt
Monierskeer tandad
141 kr.
Se produkt
Monierske 706120
197 kr.
Se produkt
Monierske 624160
140 kr.
Se produkt
Monierske rostf.206140
59 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af monierske.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne selv. Dette er navnligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot monierske.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige monierske hos de forskellige online byggecentre. En del har de bedste tilbud, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund skal man kende butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Derigennem er der mulighed for at undgå fragten, samt endda hente varerne med det samme.
De store byggekæder sælger produkter fra diverse nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af monierske online.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller monierske online hos dem.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund kan du få super nyttig rådgivning fra mennesker som er specialister i netop monierske.
Størsteparten af niche webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

monierske bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

monierske jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

monierske harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

monierske silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig typisk utidige hovedpiner når det handler om avancerede opgaver, og ergo kan det vise sig essentielt at der er afsat god nok tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
2Man bør nødig fattes udstyr. Ofte vil det være fundamentalt at have udstyret til rådighed før du begynder på arbejdet. Desuden er det afgørende at indkalkulere omkostningerne hertil i dit budget.
3Det er oplagt at søge assistance til byggearbejdet, især når det kommer til omfangsrige byggerier. Krævende byggeprojekter gør krav på flere folk. Dertil vil det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4Det er fundamentalt at have lavet et regnskab for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive forstandigt at notere hver enkelt udgift, og herefter finde frem til den billigste pris på dem én og én.
5Måske kan det blive aktuelt at have de relevante materialer klar til brug forinden du går i gang med byggeriet. Du bør notere en overskuelig oversigt hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og så gennemgå hver eneste ting, så du er overbevist om at alt er klar.
6Du kan finde mange instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget udbytterig info, særligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
7Planlægning viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du anbefales at lave en klar arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
8Længe før du påbegynder arbejdet kan det blive usandsynligt essentielt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
9Husk at vurdere om du magter at klare det hele selv, eller du burde sikre dig assistance fra en fagmand til dele af projektet. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel er der penge at spare ved at søge tilbud fra flere selskaber.
10Man kan spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for miljøet.
11Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som skåner dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Derfor kan du regelmæssigt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at piske ned netop som du er gået i gang med dit store projekt.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ret så betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En række e-forretninger udlover i øjeblikket alverdens billige fragtformer til monierske. Den mest benyttede er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså i høj grad let gængelig, og tit desuden den mest betalelige fragtmulighed.

Du bør også prøve at få det leveret til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig typisk en kende mere bekostelig, men også vældig smertefri ved køb af monierske online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men det står og falder med at du har bopæl nær e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på monierske kan være usædvanlig væsentlig om du absolut skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det altså væsentligt at vi gransker den anslåede leveringsdato på monierske. En hel del online webshops – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer online, som afhænger af at ordren lægges forinden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren distribueret før logistikmedarbejderne har fyraften.

En hel del online selskaber præsterer levering uden omkostninger på monierske online, men ofte under forudsætning af at man shopper for en konkret pris. Derudover skulle du snuppe den billigste fragttype, som typisk er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop.

En masse webbutikker udlover afhentning hvor man bestiller billig monierske online men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark. Byggemarkederne frembyder blandt andet klik-og-hent på monierske i følgende byer:

Frederiksberg, Ølstykke, Korsør, Frederikshavn, Viborg, Lystrup, Charlottenlund, Nyborg, Frederiksværk, Skive, Glostrup, Vejle, Ballerup, Kokkedal, Odense, Værløse, Ringsted, Esbjerg, Solrød Strand, Haslev, Hedensted, Hørsholm, Nørresundby, Dragør, Helsingør, Farum, Sønderborg, Odder, Roskilde, Silkeborg, Randers, Lyngby, Middelfart, Nakskov, Aarhus, Lillerød, Vallensbæk, Struer, Åbyhøj, Gentofte, København, Stenløse, Holbæk, Tårnby, Vanløse, Albertslund, Jyllinge, Horsens, Rødovre, Hobro, Brøndby, Højbjerg, Slagelse, Frederikssund, Skanderborg, Tilst, Taastrup, Fredericia, Hillerød, Herning, Gladsaxe, Vordingborg, Aalborg, Birkerød, Rønne, Allerød, Næstved, Svendborg, Greve, Køge, Brønderslev, Brabrand, Herlev, Hjørring, Grenaa, Kalundborg, Rudersdal, Hedehusene, Holstebro, Haderslev, Kolding, Søborg, Hvidovre, Aabenraa, Valby, Virum, Nykøbing Falster, Ikast, Risskov, Brønshøj, Thisted, Varde, Nærum, og Ishøj, .

Klik-og-hent ift. monierske er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis billig monierske og monierske priser. Foruden dette ser man tit folk kigge efter fx køb monierske, monierske online samt monierske tilbud, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Rabat på monierske

Det er i dag ultra bekvemt for folk at finde frem til tilbud på billige monierske online hos forskellige internet varehuse, og så har masser af online webshops været tvunget til at mindske prisniveauet på monierske enormt, og derudover tilbyde fragt uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk være lønnende at sammenholde enkelte outlets på nettet efter tilbud på monierske online forud for at du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

Du må lige meget hvad være klar over, at ifald en online forretning tilbyder billige monierske online på tilbud til en pris der virker ekstraordinært attraktiv, så burde det undertiden være et faresignal om en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af et regulativ, som garanterer en imod svindlende online varehuse.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale beløbet til monierske ude i fremtiden. Det tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere mange gange søger eksempelvis monierske tilbud og monierske online. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge bl.a. billig monierske, monierske priser samt køb monierske.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot giver dig helt fine løsninger til at gennemgå en række nuværende kunders synspunkter og på grund af dette anbefales det, at du vurderer e-forhandlerens ratings inden du bestiller billige monierske online.

Facebook fører til lignende adskillige passelige løsninger til at få indsigt i e-forretningens kundefokus. Her møder vi nogle e-forhandlere hvor man kan notere en anmeldelse af deres køb, som ligeledes bør bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige monierske online i en netbutik burde man reelt kigge på virksomhedens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave, specielt på de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

En anden løsning kan være at se nærmere på om online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det burde være et bevis på at online forretningen anerkender de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden af og til vurderes af specialister der kender til de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, ifald du udsættes for problemstillinger i processen med din ordre på monierske. Ligeså er det prisværdigt at du er sat ind i de elementære vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af monierske online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online virksomheden kører med.

I den relation er det samtidig relevant, at man permanent bevarer sin faktura, således man i fremtiden kan dokumentere købet af monierske, ligegyldig om man køber hos Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Ole Poulsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Michael Olsen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Marianne R gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jørgen Hansen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot frembyder egentlig nyttige muligheder for at besigtige mange nuværende køberes betragtninger og af den grund kan det anbefales, at du gennemsøger internet firmaets vurderinger inden du køber billige monierske online. Facebook frembringer ligeledes immervæk ærlige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens kundetilfredshed.
2Den mest prisbevidste fragtløsning er unægtelig at hente pakken selv, som desværre beroer på at du har bopæl med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den fragttype kan vise sig at være super bestemmende i tilfælde af at man har brug for monierske nu og her. Alternativt så lover indtil flere internet handler gratis levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du bestiller for en fastsat sum.
3Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en ordning, hvilket sikrer en imod snydagtige internet selskaber. Som et alternativ bør du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere regningen over flere uger.
4Forinden nogen shopper billige monierske hos en online butik bør man uden tvivl gennemgå e-shoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke videre spændende. Ligeså slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler i forbindelse med handlen med billige monierske online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-butikken tilsikrer.
5En del shops på nettet udlover nu et bredt udvalg af billige fragtmetoder til monierske. En af de populære er efterhånden afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter den dag der passer dig. Den er nemlig yderst fleksibel, og oftest ydermere den mest prisbevidste mulighed for levering.
6Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er en tryghed om at netshoppen lever op til dansk lovgivning, samt at internet forhandleren rutinemæssigt overvåges af eksperter som kender til de gældende regler. Før nogen shopper billige monierske i en butik på nettet kunne man i princippet studere virksomhedens betingelser.
7Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige monierske i blandt forskellige internet webshops, og på grund af dette tilbyder mange online selskaber levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk være indbringende at se nærmere på diverse e-forretninger efter billige priser før du placerer ordren, så du er sikker på at antage den mindst kostelige pris.
8Enkelte online forhandlere frembyder fragt uden betaling på monierske, men i reglen kræves det at du køber for en konkret sum. Alternativt skulle du gribe den mest betalelige løsning til levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtformen bliver af og til ydermere ultra gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
9Fragttiden kan være usædvanlig aktuel ifald man har brug for din pakke straks, og med det formål er det fuldkommen afgørende at vi checker leveringstiden ved monierske. En del netshops i Danmark udlover billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forud for et fast tidspunkt.