Byggevarepriser.dk

Møtrikspænder

Ferax møtrikspænder 1/2 BIW-900
895 kr.
Se produkt
Ferax møtrikspænder sæt 1/2
295 kr.
Se produkt
Ferax møtrikspænder 1/2 TH
895 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1172Nm.
1.175 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 1112Nm 75104
1.398 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 3/8" Composite 583Nm 75102
1.379 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 1" 5500Nm 75117
4.998 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1302Nm 75034
1.175 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 624Nm 75103
1.389 kr.
Se produkt
BATO Møtrikspænder 3/4" Composite 2034Nm 75109
3.448 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
Nogle byggekæder fremviser et enormt udvalg, og nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare møtrikspænder.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige møtrikspænder hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og nogle giver faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra et online byggemarked, som giver hjælp til valg af møtrikspænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af møtrikspænder online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De gængse byggemarkeder finder du overalt i landet, og i kraft af det har du adgang til at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har du mulighed for at blive fri for fragten, og tilmed skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet er små virksomheder, som oftest er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du køber møtrikspænder online hos dem.
Mange nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du skarpere priser.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du opleve endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis møtrikspænder.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

møtrikspænder harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

møtrikspænder silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

møtrikspænder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

møtrikspænder jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du laver planen.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive en fordel at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende kortlægge online tilbud på dem alle sammen.
3Det bør overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at indhente forslag fra forskellige foretagender.
4Før du opstarter byggeriet er det ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det er væsentligt at du har samtlige materialer klar til brug før du påbegynder din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig note som samler alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, så du sikrer dig at du har husket det hele.
6Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggearbejdet, navnlig såfremt det er væsentlige byggeopgaver. Flere byggeprojekter gør krav på flere personer. Endvidere bør det blive hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit tage et kig på prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne netop som du står midt i det komplekse projekt.
8Der kommer jævnligt ubelejlige udfordringer når det gælder større opgaver, og på grund af det kan det være af stor betydning at man afsætter en del tid i agendaen, således at man er sikker på at komme i mål.
9I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til renoveringer. Det fås ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
10Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig klogt at have det til rådighed forinden du indleder byggeprojektet. Glem ikke at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
11Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så husk beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
12Du har adgang til en overflod af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube tilbyder dig store mængder udbytterig viden, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Flere e-handler udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtmuligheder til møtrikspænder. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Løsningen er jo rigtig ligetil, og ofte endda den billigste leveringsudgave.

Du kan på samme måde tænke over at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver desværre en kende mere bekostelig, men på den anden side ret så overkommelig med møtrikspænder online. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du er tæt på internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på møtrikspænder kan i nogle tilfælde være super essentiel ifald du skal bruge varen lige om lidt, og af den grund er det aldeles vigtigt at man ser det forventede leveringstidspunkt ved møtrikspænder. Adskillige internet webshops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, som imidlertid stiller krav om at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort før logistikmedarbejderne tager hjem.

Visse online shops tilbyder portofri levering på møtrikspænder online, men oftest kun såfremt der erhverves for et fastslået beløb. Desuden må du beslutte sig for den mest billige fragttype, som gerne vil blive at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Adskillige kæder tildeler afhentning hvor du handler billig møtrikspænder online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på møtrikspænder i følgende byer:

Brabrand, Næstved, Slagelse, Kalundborg, Solrød Strand, Greve, Værløse, Nørresundby, Varde, Kokkedal, Frederikssund, Randers, Aalborg, Svendborg, Frederiksværk, Sønderborg, Brønderslev, Ishøj, Charlottenlund, Silkeborg, Skive, Herlev, Rødovre, Tilst, Hobro, Korsør, Kolding, Stenløse, Glostrup, Odder, Allerød, Dragør, Nykøbing Falster, Viborg, Odense, Aarhus, Frederiksberg, Hillerød, Brønshøj, Højbjerg, Nærum, Hedensted, Aabenraa, Valby, Nakskov, Vordingborg, Brøndby, Haderslev, København, Vejle, Virum, Lillerød, Esbjerg, Albertslund, Grenaa, Gladsaxe, Søborg, Rudersdal, Thisted, Vallensbæk, Farum, Taastrup, Lystrup, Skanderborg, Haslev, Vanløse, Jyllinge, Roskilde, Ølstykke, Ringsted, Struer, Rønne, Fredericia, Holstebro, Birkerød, Horsens, Tårnby, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Lyngby, Nyborg, Ballerup, Middelfart, Hvidovre, Risskov, Helsingør, Gentofte, Ikast, Køge, Hørsholm, Åbyhøj, Herning, og Hedehusene, .

Klik-og-hent ift. møtrikspænder er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis møtrikspænder online og billig møtrikspænder. Derudover ser vi jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis møtrikspænder priser, køb møtrikspænder samt møtrikspænder tilbud, foruden de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Bedste tilbud på møtrikspænder

Det er i dag temmelig fleksibelt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige møtrikspænder online hos forskellige e-butikker, og til tak har massevis af e-shops været presset til at at formindske udsalgspriserne på møtrikspænder kolossalt, og endda byde på levering uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at undersøge flere internet webshops efter tilbud og udsalg på møtrikspænder online forud for at du shopper, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Man må alligevel være omhyggelig med, at hvis en internet forhandler annoncerer billige møtrikspænder online på tilbud til en pris som anses for ubegribelig letkøbt, kunne det ofte være et signal om en uoprigtig e-forretning. Shopping med kort er på den anden side en del af et lovbud, hvilket begunstiger os imod uoprigtige internet webshops.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du vil klare regningen på møtrikspænder af flere omgange. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggekæder som fx Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Når der ses på tallene er det klart, at online shoppere som regel søger blandt andet møtrikspænder tilbud og køb møtrikspænder. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge efter blandt andet billig møtrikspænder, møtrikspænder priser samt møtrikspænder online.

Udforsk eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i immervæk fantastiske genveje til at bese en lang række øvrige forbrugeres betragtninger og herved rekommanderer vi, at du undersøger online virksomhedens kritik forinden du shopper billige møtrikspænder online.

Facebook byder på ydermere nogenlunde belejlige genveje til at få indblik i internet selskabets kundefokus. I øvrigt ses mange webshops som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tilmed burde udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige møtrikspænder online på en internet shop burde de egentlig se på forhandlerens handelsvilkår, det er dog naturligvis et omfattende projekt, især hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at internet selskabet opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at netshoppen løbende overvåges af jurister der behersker de gældende love.

Desuden tilbydes du chance for bistand, hvis du udsættes for udfordringer som følge af din shopping med møtrikspænder. Tillige er det godt at man er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser der kan have indvirkning på købet af møtrikspænder online, som fx hvilken byttepolitik internet selskabet har.

Her er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens ordremail, således man altid kan bevise købet af møtrikspænder, hvad end man har handlet hos Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Lars Johansen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Susanne Hansen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Michael I gav 5 stjerner

God til prisen

Pia Jensen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi at se hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, som burde være en sikring om at online webshoppen retter sig efter de opstillede regler, samt at internet selskabet lejlighedsvis revideres af specialister som behersker de gældende regler. Før nogen køber billige møtrikspænder på en butik på nettet kunne de de facto gennemgå forhandlerens handelsvilkår.
2Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, som dækker folk imod uærlige online webshops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale prisen over en længere periode.
3Den mest letkøbte leveringsmodel vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig nær netshoppens tilholdssted. Den type af levering er selvfølgelig super bestemmende ifald vi absolut skal bruge møtrikspænder nu og her. Alternativt så yder en række internet forhandlere levering uden gebyr, men tit påkræves det at der bestilles for et fastsat beløb.
4Trustpilot fremskaffer tilpas hæderlige muligheder for at verificere flere nuværende brugeres kritik og derved er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet shoppens vurderinger inden du handler billige møtrikspænder online. Facebook forærer dig tillige uden sammenligning fremragende muligheder for at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
5Inden nogen bestiller billige møtrikspænder på en shop kunne man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser, dog er det ofte et omfattende projekt. Ligeså er det smart at man er sat ind i de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige møtrikspænder online, som for eksempel den returret internet butikken lover.
6Leveringshastigheden er rigtig vigtig om man har brug for dine nye produkter straks, og derfor er det skam på sin plads at man tjekker leveringstiden for møtrikspænder. Flere internet virksomheder stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre, men som trods alt betinges af at handlen laves før et nøjagtigt tidspunkt.
7Det er jo særdeles let gængeligt for enhver at prissammenligne online på billige møtrikspænder fra forskellige e-handler, og ergo yder langt de fleste e-butikker fragt uden gebyr. Dog kan det trods alt være smart at granske visse outlets på nettet efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris.
8En stor portion butikker på nettet tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmuligheder til møtrikspænder. En favorit er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ualmindeligt fleksibel, og desuden tilmed den billigste leveringsløsning.
9Indtil flere outlets på nettet lover fragt uden gebyr på møtrikspænder, men ofte gælder det kun hvis man shopper for et bestemt beløb. Derudover kan man gribe den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted. Metoden viser sig godt nok ligeledes i høj grad uproblematisk. Den mest billige mulighed for levering er dog selv at hente ordren.