Byggevarepriser.dk

Mobil Arbejdsbord

Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Se produkt
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Se produkt
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Se produkt
Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Se produkt
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Se produkt
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Se produkt
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Se produkt
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Se produkt
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af mobil arbejdsbord.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare mobil arbejdsbord.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt i de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige mobil arbejdsbord hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, imens øvrige giver service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre findes overalt i landet, og takket være dette har du mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra flere nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af mobil arbejdsbord online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du bestiller mobil arbejdsbord online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er eksperter i deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Ergo vil du modtage en høj grad af god sparring fra ansatte der er eksperter i netop mobil arbejdsbord.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
mobil arbejdsbord silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

mobil arbejdsbord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

mobil arbejdsbord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

mobil arbejdsbord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af over 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj herunder arbejdssko som sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke får assistance fra en professionel.
2Forinden du opstarter byggeprojektet er det ekstremt værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggearbejdet, navnlig når det kommer til store byggeprocesser. Omfattende opgaver bør udføres af flere folk. Ydermere bliver det hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
4Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du må liste en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp når du laver din strategi.
5Der kommer altid overraskende vanskeligheder i forbindelse med store byggeprojekter, og altså vil det være af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i kalenderen, således at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
6Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
7Det kan blive essentielt at have alle bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du begynder dit byggeprojekt. Du bør lave en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og derefter gennemgå materialerne, med det formål at du er tryg ved at du har styr på det.
8Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et budget for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det vil være en fordel at tage noter til hver eneste udgift, og bagefter nedskrive billige priser på dem hver især.
9Du bør reflektere over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Såfremt du søger hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Du skal aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har værktøjet disponibelt før du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at påregne disse udgifter i dit budget.
11Du finder mange artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube faciliterer enormt meget anvendelig viden, ikke mindst når du søger på engelsk.
12For udendørs projekter har vejret en fundamental rolle. Af den grund må du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det vigtige projekt.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er ekstremt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En stor portion butikker på nettet tildeler nu om stunder alverdens billige løsninger til levering til mobil arbejdsbord. En sikker vinder er i vore dage udleveringssteder, og så kan du blot hente produkterne når du har mulighed for det. Metoden er altså ultra praktisk, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du burde ligeledes beslutte dig for at få pakken leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Muligheden viser sig i regelen en anelse mere omkostningsfuld, men lige så vel rigtig let ift. mobil arbejdsbord online. Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig nær webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på mobil arbejdsbord kan i nogle tilfælde være super betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge varerne inden for kort tid, så herved er det ret meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringstid på mobil arbejdsbord. Temmelig mange e-shops – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags fragt på mange af butikkens produkter online, men vær vagtsom da det er underforstået at du når at bestille forinden et besluttet tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt klargjort forud for at logistikpersonalet får fri.

Enkelte e-handler i Danmark garanterer gebyrfri levering på mobil arbejdsbord online, men typisk forudsætter det at du handler for en fastsat pris. Desuden skal du tage den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

En hel del netbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig mobil arbejdsbord online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan. Byggekæderne yder bl.a. klik-og-hent på mobil arbejdsbord i disse byer:

Gentofte, Varde, Middelfart, Silkeborg, Hedehusene, Aalborg, Solrød Strand, Hedensted, København, Næstved, Skanderborg, Korsør, Skive, Viborg, Frederikssund, Stenløse, Farum, Rønne, Birkerød, Gladsaxe, Søborg, Tårnby, Rødovre, Hobro, Kalundborg, Ishøj, Horsens, Holstebro, Nyborg, Esbjerg, Ballerup, Lyngby, Haderslev, Glostrup, Kokkedal, Lystrup, Tilst, Fredericia, Taastrup, Ringsted, Odense, Ølstykke, Roskilde, Brøndby, Helsingør, Allerød, Albertslund, Aabenraa, Holbæk, Nakskov, Ikast, Hvidovre, Højbjerg, Charlottenlund, Vanløse, Frederikshavn, Randers, Struer, Brønderslev, Nærum, Lillerød, Haslev, Brønshøj, Greve, Dragør, Nørresundby, Sønderborg, Kolding, Valby, Vordingborg, Herning, Aarhus, Brabrand, Åbyhøj, Jyllinge, Grenaa, Odder, Thisted, Virum, Frederiksberg, Køge, Vejle, Nykøbing Falster, Risskov, Hjørring, Værløse, Svendborg, Rudersdal, Frederiksværk, Vallensbæk, Hørsholm, Herlev, Slagelse, og Hillerød, .

Afhentning for mobil arbejdsbord er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland).

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at folk typisk leder efter fx billig mobil arbejdsbord og mobil arbejdsbord priser. Foruden dette ser vi jævnligt folk kigge efter fx mobil arbejdsbord tilbud, køb mobil arbejdsbord samt mobil arbejdsbord online, foruden de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Bedste tilbud på mobil arbejdsbord

Det er jo særligt hensigtsmæssigt for os alle at lave prissammenligning på billige mobil arbejdsbord online på diverse webshops, og af den grund har langt de fleste online butikker været nødt til at presse priserne på mobil arbejdsbord betydeligt, og endda garantere fri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at inspicere flere e-forhandlere efter tilbud på mobil arbejdsbord online forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må blot være så påvagt, at såfremt en e-forretning reklamerer billige mobil arbejdsbord online på tilbud til en tilbudspris der kan virke ufattelig beskeden, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en bedragerisk e-forhandler. Kortkøb er på den anden side inkluderet i en lov, hvilket støtter dig som kunde imod bedrageriske internet forretninger.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare beløbet til mobil arbejdsbord over en længere periode. Det tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Når man ser på tallene står det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel mobil arbejdsbord priser og køb mobil arbejdsbord. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis billig mobil arbejdsbord, mobil arbejdsbord tilbud og mobil arbejdsbord online.

Udforsk andre menneskers oplevelser

Trustpilot resulterer i egentlig ønskværdige løsninger til at besigtige adskillige tidligere køberes omtaler og herved slår vi et slag for, at du beser internet shoppens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige mobil arbejdsbord online.

Facebook resulterer i desuden fuldstændig passende chancer for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses mange internet foretagender som giver folk mulighed for at registrere en omtale af deres køb, som tillige kan udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige mobil arbejdsbord online hos en shop kunne de sådan set have øje for e-butikkens vilkår, dog er det oftest ikke super interessant, særligt på de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Et nemt alternativ kan være at tjekke om e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er en indikator for at online shoppen overholder de opstillede regler, og at internet webshoppen jævnligt vurderes af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regler.

Dette er en god chance for at få bistand, når du forvoldes problemstillinger med dit køb af mobil arbejdsbord. Tilmed er det godt at køber er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der gælder for bestillingen af mobil arbejdsbord online, som fx hvilken ombytningsrettighed forretningen garanterer.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man når som helst sikrer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevidne sit køb af mobil arbejdsbord, ligegyldig om man shopper ved Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Lone Mortensen gav 5 stjerner

God til prisen

Michael gav 4 stjerner

Alt var i orden

Ole gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Maria Pedersen gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til internetshopping
1Inden nogen køber billige mobil arbejdsbord på en e-forhandler bør man reelt betragte webbutikkens handelsaftale, det er dog bare et omfattende arbejde. Tilsvarende er det at foretrække at du er vaks omkring de mest basale regler der kan influere på bestillingen af billige mobil arbejdsbord online, fx den ombytningsret virksomheden anvender.
2Trustpilot tilbyder helt fortræffelige genveje til at evaluere flere aktuelle forbrugeres iagttagelser og derved er det smart, at du eftersøger netshoppens vurderinger inden du shopper billige mobil arbejdsbord online. Facebook frembringer ligeledes stort set hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed.
3Det er i dag ret smart for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige mobil arbejdsbord hos flere webbutikker, og til gengæld yder mange internet forhandlere fri fragt. Det kan til hver en tid være udbytterigt at tjekke en række internet butikker efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er sikret at antage den bedste pris.
4Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et fingerpeg om at online webshoppen forstår de officielle regler, foruden at netbutikken rutinemæssigt kigges til af eksperter der har indsigt i reglementet på området. Inden folk køber billige mobil arbejdsbord hos en netshop kan man utvivlsomt granske virksomhedens regler.
5Nogle internet foretagender yder billig fragt på mobil arbejdsbord, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du shopper for en fastsat sum. Derudover skulle du tage den mest letkøbte metode til levering, som i mange tilfælde vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted. Fragtformen bliver desværre ydermere yderst ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmodel er unægtelig at hente produkterne selv.
6Antal dages levering er jo vældig afgørende om vi står og skal bruge dine nye varer omgående, og derfor er det temmelig fornuftigt at man efterser tidshorisonten for levering for mobil arbejdsbord. Flere online butikker giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, som er afhængig af at bestillingen anbringes forinden et fast klokkeslæt.
7Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en anordning, som beskytter en overfor svindlende online forretninger. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at betale regningen i flere bidder.
8De fleste forhandlere på nettet giver i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtformer til mobil arbejdsbord. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de købte varer når du har lyst. Fragttypen er jo ultra nem, og ofte ligeledes den prisbilligste type af levering.
9Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente varerne, som dog kræver at du lever nær online butikkens bopæl. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være meget relevant forudsat du behøver mobil arbejdsbord fluks. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-firmaer gratis fragt, men for det meste påkræves det at man shopper for et bestemt beløb.