Byggevarepriser.dk

Mini Båndpudser

Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Se produkt
Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Se produkt
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Se produkt
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Se produkt
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Se produkt
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Se produkt
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Se produkt
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Se produkt
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Se produkt
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Se produkt
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Se produkt
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Se produkt
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, som kan tilbyde information omkring mini båndpudser.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
Du vil finde variationer i prisen på billige mini båndpudser fra byggekæde til byggekæde. En del satser på billige priser, hvorimod øvrige har fokus på kompetent sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare mini båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder varer fra talrige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af mini båndpudser online.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og pga. det har de fleste valget om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Herigennem har man valget om at undvære fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille mini båndpudser online på deres side.
Majoriteten af nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du modtage super informativ assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis mini båndpudser.
Størstedelen af små butikker producerer selv produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

mini båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

mini båndpudser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

mini båndpudser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

mini båndpudser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det er behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter finde frem til prisen på dem en ad gangen.
2Du kan finde utallige instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube er kilde til overvældende meget brugbar info, specielt forudsat at du leder på engelsk.
3I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til renoveringer. Det fås når projektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at renoveringen har positiv betydning for naturen.
4Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Derfor kan du ofte kigge på vejrforudsigelserne i dagene op til byggeprocessen, så det ikke med et brag starter med at vælte ned bedst som du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Husk at vurdere om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal investere i professionel assistance til dele af projektet. Såfremt du indhenter professionel hjælp er der penge at spare ved at notere priser fra flere foretagender.
6Planlægning bliver kilden til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at liste en struktureret handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
7Forud for at du iværksætter arbejdet kan det være temmelig fornuftigt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du må på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedshjelm som sikring imod eventuelle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt når der er tale om vigtige byggerier. Større byggerier stiller krav om flere folk. Derudover må det blive bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Du skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at have grejet disponibelt før du påbegynder byggeriet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de her udgiftsposter i dit budget.
11Der præsenterer sig jævnligt overraskende hovedpiner ved svære projekter, og som følge heraf kan det vise sig væsentligt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, således at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
12Det vil vise sig vigtigt at have de påkrævede materialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du bør udarbejde en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og derefter tjekke listen, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En række webshops i Danmark frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til mini båndpudser. En af de mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså meget smart, og tit derudover den mest billige leveringsmodel.

Du kan omvendt foretrække at få leveret til hvor du bor eller til når du er på job. Leveringstypen bliver som oftest et hak mere pebret, men ydermere særligt let gængelig ift. mini båndpudser online. Den mest billige fragtløsning er dog at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du er i kort afstand af e-shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på mini båndpudser er naturligvis yderst udslagsgivende forudsat du har behov for produkterne omgående, og af den grund er det virkelig afgørende at man kigger nærmere på leveringstidspunktet ved mini båndpudser. Masser af e-shops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen sendt afsted forinden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle byggeforretninger frembyder gebyrfri levering på mini båndpudser online, men undertiden er det under betingelse af at man shopper for et konkret beløb. Desuden skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste fragttype, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker frembyder afhentning hvor du bestiller billig mini båndpudser derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen. De yder blandt andet klik-og-hent på mini båndpudser i følgende områder:

Hobro, Vallensbæk, Charlottenlund, Brønderslev, Stenløse, Ringsted, Kolding, Værløse, Taastrup, Struer, Thisted, Tårnby, Fredericia, Skanderborg, Greve, Haslev, Albertslund, Brønshøj, Hvidovre, Rønne, Jyllinge, Hedensted, Vanløse, Hillerød, Odder, Ikast, Horsens, Risskov, Kalundborg, Esbjerg, Søborg, Nakskov, Haderslev, Valby, Dragør, Korsør, Vejle, Lystrup, Frederikssund, Silkeborg, Solrød Strand, Aabenraa, Køge, Næstved, Lyngby, Svendborg, Helsingør, Vordingborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Holstebro, Odense, Holbæk, Middelfart, Nørresundby, Grenaa, Gentofte, Frederiksværk, Lillerød, Rudersdal, Tilst, Nyborg, Roskilde, Randers, Skive, Frederikshavn, Hedehusene, Glostrup, Virum, Viborg, Herning, Hjørring, Varde, Nærum, Herlev, Brabrand, Ishøj, Brøndby, Farum, Ballerup, Allerød, Frederiksberg, Hørsholm, Aarhus, Gladsaxe, Højbjerg, Åbyhøj, København, Ølstykke, Aalborg, Sønderborg, Slagelse, Birkerød, og Kokkedal, .

Afhentning ift. mini båndpudser er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland).

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel mini båndpudser online og køb mini båndpudser. Vi ser derudover ofte online shoppere søge bl.a. billig mini båndpudser, mini båndpudser tilbud samt mini båndpudser priser, plus de store byggecentre som Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Rabat på mini båndpudser

Det er ultra problemfrit for internetbrugere at lave prissammenligning på billige mini båndpudser online på diverse internet foretagender, og herved har adskillige online firmaer set sig nødsaget til at tvinge priserne på mini båndpudser en hel del, og ydermere sikre gratis levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig indbringende at analysere nogle netbutikker efter tilbud på mini båndpudser online før du køber, således at du er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og XL-Byg.

Man bør dog huske på, at ifald en online butik reklamerer billige mini båndpudser online til en tilbudspris som anses for utrolig overkommelig, så bør det for det meste være en indikator for en uægte internet shop. Kortbestillinger er trods alt omsluttet af en ordning, hvilket skærmer dig som køber imod uærlige outlets på nettet.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at dække beløbet til mini båndpudser over en periode. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel mini båndpudser priser og mini båndpudser online. Vi ser desuden jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis køb mini båndpudser, billig mini båndpudser og mini båndpudser tilbud.

Læs tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot bringer dig de facto værdifulde genveje til at efterforske en stor portion øvrige køberes ratings og derved er det prisværdigt, at du eftergår webbutikkens bedømmelser forud for at du handler billige mini båndpudser online.

Facebook medfører ligeledes stort set ønskværdige løsninger til at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Herinde ser vi endda online varehuse i Danmark som tilbyder folk at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige mini båndpudser online hos en e-shop kunne man sådan set gennemgå webshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de store byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativ kan være at kigge om internet forhandleren er e-mærket medlem, siden det kan være en angivelse af at e-forretningen anerkender de officielle danske regler, samt at webbutikken af og til overvåges af sagkyndige som har indsigt i reglementet på området.

Dette er en god mulighed for en håndsrækning, ifald du skulle få problemer i forbindelse med dit køb af mini båndpudser. For øvrigt kan det være til hjælp at køberen er obs på de mest vitale betingelser der kan influere på købet af mini båndpudser online, som for eksempel den ombytningspolitik internet webshoppen anvender.

Her er det tillige essesentielt, at man stadig gemmer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne påvise bestillingen af mini båndpudser, uanset om man har bestilt hos Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Inger gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Poul E gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Christian gav 5 stjerner

Rigtig god service

Rasmus A gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo vældig bekvemt for købere at lave prissammenligning online på billige mini båndpudser i blandt flere e-shops, og til gengæld garanterer en hel del internet foretagender fri fragt. Men det kan trods alt være indbringende at efterprøve en række internet butikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at skaffe sig den bedste pris.
2Visse e-forhandlere lover portofri fragt på mini båndpudser, men typisk er det under betingelse af at man indkøber for en konkret sum. Desuden skulle man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig uheldigvis desuden i høj grad let gængelig. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
3Trustpilot forærer dig fuldstændig fortræffelige muligheder for at eftergå adskillige nuværende forbrugeres opfattelser og på grund af dette tilrådes det, at du iagttager internet webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige mini båndpudser online. Facebook forærer dig lignende en lang række uafhængige muligheder for at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
4Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en antydning af at e-butikken efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at internet forretningen tit undersøges af eksperter som har ekspertise inden for reglerne. Inden nogen køber billige mini båndpudser i en e-forhandler behøver man ideelt set bese forhandlerens regler.
5Den billigste fragttype er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens lager. Den fragtform er selvfølgelig meget afgørende forudsat vi står og skal bruge mini båndpudser om få sekunder. Alternativt så yder visse online webshops levering uden beregning, men typisk forudsætter det at der aftages for en fastsat sum.
6En række online selskaber foreslår nu om stunder diverse billige former for fragt til mini båndpudser. Den mest anvendte er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ultra uproblematisk, og endda derudover den billigste fragtløsning.
7Før folk handler billige mini båndpudser i en netbutik kunne man i princippet gennemløbe deres betingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt. For øvrigt går vi ind for at kunden er klar over de mest basale betingelser der har betydning for bestillingen af billige mini båndpudser online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet virksomheden benytter.
8Fragttiden er jo vældig vigtig såfremt vi har behov for din pakke inden for kort tid, og af den grund er det sandelig aktuelt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt for mini båndpudser. De fleste outlets på nettet tilbyder billig 1 dags levering på utallige produkter, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen indsendes forinden et fastsat klokkeslæt.
9Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en lov, hvilket forsvarer dig som kunde overfor bedrageriske internet shops. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil honorere pengene af flere omgange.