Byggevarepriser.dk

Mikroovn

Sharp Mikroovn R742 m/grill - Hvid
899 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Sølv
900 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R200 - Sort
623 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R322 - Rustfri Stål
899 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R200 - Sølv
499 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R822 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.226 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R200 - Hvid
623 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R922 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.399 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R622 - Rustfri Stål
899 kr.
Se produkt
Sharp Mikroovn R222 - Rustfri Stål
999 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have produkterne med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Det er specielt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Flere byggecentre præsterer et enormt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare mikroovn.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af mikroovn.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du finde et andet.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige mikroovn hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på billige priser, hvorimod nogle fokuserer på service. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder sælger produkter fra adskillige leverandører, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af mikroovn online.
De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at købe online og køre varerne selv. Som følge af det er det muligt at undgå fragten, og tilmed få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
Mange nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du forvente en høj grad af informativ hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop mikroovn.
En masse nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller mikroovn online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
mikroovn silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

mikroovn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

mikroovn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

mikroovn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig uden tvivl uventede problemer i tilfælde med krævende opgaver, og altså viser det sig essentielt at der er afsat god nok plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå i mål.
2Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde hente assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at modtage forslag fra forskellige håndværkere.
3Du kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Det forudsætter altså at projektet har betydning for planeten.
4Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det må være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt udgift, og efterfølgende tjekke udgiften ved hver eneste af dem.
5Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko der skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
6Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder dig rigelig udbytterig information, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
7Ved projekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Således kan du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at regne når du lige er midt i det komplekse byggeprojekt.
8Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal udarbejde en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din plan.
9Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de relevante materialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du vil med fordel kunne lave en simpel oversigt med det der er nødvendige, og så efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Det er oplagt at få hjælp til arbejdet, især såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Flere projekter skal gerne udføres af flere folk. Derudover må det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
11Du må aldrig nogensinde undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig smart at du har det klar til brug når du indleder arbejdet. Du bør huske at medtage disse omkostninger i din økonomiske plan.
12Forinden du går i gang med byggeprocessen er det usandsynligt fundamentalt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er absolut imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

De fleste e-forhandlere yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmidler til mikroovn. En der er meget almindelig er for nærværende afhentningssteder, og så kan du blot hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo vældig enkel, samt tit endvidere den billigste leveringsløsning.

Du burde derudover påtænke at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig en gang i mellem en sjat mindre billig, men også super fleksibel for mikroovn online. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på mikroovn kan vise sig at være ekstremt relevant ifald du har brug for ordren om et øjeblik, så af den grund er det temmelig afgørende at du efterser det anslåede leveringstidspunkt for mikroovn. Flere online webshops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men vær opmærksom på at det antager at bestillingen placeres inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forinden personalet tager hjem.

En hel del internet firmaer tilbyder levering uden omkostninger på mikroovn online, men ofte stiller det krav om at du køber for et fastslået beløb. Alternativt kunne man foretrække den mest betalelige leveringsmanér, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

En hel del kæder tilbyder afhentning hvor man køber billig mikroovn online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af mikroovn i følgende områder:

Ishøj, Korsør, Odense, Rønne, Silkeborg, Aalborg, Frederiksværk, Roskilde, Farum, Køge, Hillerød, Odder, Lyngby, Lillerød, Ikast, Grenaa, Værløse, Frederikshavn, Nakskov, Sønderborg, Tårnby, Brøndby, Herlev, Brabrand, Birkerød, Nyborg, Gentofte, Randers, Risskov, Helsingør, Varde, Næstved, Ølstykke, Brønderslev, Hedensted, Nærum, Haderslev, Charlottenlund, Søborg, Vordingborg, Holstebro, Haslev, Thisted, Slagelse, Hedehusene, Herning, København, Taastrup, Glostrup, Skive, Ballerup, Aarhus, Horsens, Rødovre, Vallensbæk, Frederikssund, Fredericia, Kolding, Hvidovre, Svendborg, Allerød, Dragør, Albertslund, Middelfart, Hobro, Skanderborg, Solrød Strand, Holbæk, Stenløse, Brønshøj, Frederiksberg, Virum, Ringsted, Nykøbing Falster, Struer, Lystrup, Nørresundby, Åbyhøj, Viborg, Hjørring, Gladsaxe, Kalundborg, Valby, Kokkedal, Greve, Tilst, Vanløse, Vejle, Højbjerg, Jyllinge, Aabenraa, Esbjerg, Rudersdal, og Hørsholm, .

Click-and-collect af mikroovn er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når man ser på tallene står det klart, at mennesker mange gange leder efter bl.a. køb mikroovn og mikroovn tilbud. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis mikroovn priser, billig mikroovn og mikroovn online, plus de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Spar penge på mikroovn

Det er i dag ualmindeligt bekvemt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige mikroovn online på flere outlets på nettet, og på grund af dette har adskillige e-butikker set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på mikroovn drastisk, og ovenikøbet love portofri levering.

Trods dette kan det stadigvæk blive gavnligt at checke flere webshops efter rabatter og tilbud på mikroovn online forud for at du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Du bør ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige mikroovn online til en udsalgspris som kan virke urealistisk billig, kan det mange gange være en indikation på en uoprigtig webbutik. Køb med betalingskort er på den anden side dækket ind under en vedtægt, som passer på os imod snydagtige online butikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ønsker at honorere betalingen af mikroovn over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter bl.a. køb mikroovn og mikroovn priser. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. mikroovn online, mikroovn tilbud og billig mikroovn.

Tjek tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i aldeles fine chancer for at gøre dig bekendt med diverse tidligere køberes bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du tager et kig på online webshoppens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige mikroovn online.

Facebook tilbyder dig på samme måde en del udmærkede muligheder for at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del outlets på nettet hvor man kan skrive en kritik af deres køb, hvilket ydermere kan benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige mikroovn online hos en internet handler bør de sådan set læse webshoppens handelsvilkår, det er dog i reglen et omfattende projekt, specielt hos de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

En nemmere løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, da det kan være et fingerpeg om at internet selskabet imødekommer de officielle danske regler, og at online butikken løbende evalueres af fagmænd som forstår retningslinjerne.

Desuden tilbydes du genvej til at få hjælp, når du oplever problemer ved dit køb af mikroovn. Tilsvarende anbefaler vi at kunden er obs på de primære bestemmelser der gælder for bestillingen af mikroovn online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet shoppen bruger.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, så man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af mikroovn, uafhængig af om man bestiller fra XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

Maria Møller gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Inge Sørensen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Peter F gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Mette Hansen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til din online shopping
1Generelt foreslår vi at kigge om online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en angivelse af at internet webshoppen opretholder de gældende danske regler, udover at butikken en gang i mellem gennemses af jurister som har nøje kendskab til reglerne. Forinden nogen køber billige mikroovn i en butik på nettet kan de når alt kommer til alt bese virksomhedens regler.
2Det er i dag ualmindeligt ligetil for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige mikroovn fra forskellige webbutikker, og med det motiv tilbyder de fleste online forhandlere levering uden beregning. Trods dette kan det alligevel blive nyttigt at udforske et par forhandlere på nettet efter billige priser før du bestiller, så du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
3Forud for at folk handler billige mikroovn i en online butik kan de på en vis måde gennemse forhandlerens handelsaftale, dog er det oftest ikke særlig spændende. Foruden dette er det godt at køberen er sat ind i de elementære regler der er gældende for handlen med billige mikroovn online, som eksempelvis den returrettighed webbutikken lover.
4Trustpilot frembringer fuldt ud fine genveje til at tolke diverse eksisterende konsumenters evalueringer og derved er det at foretrække, at du iagttager online forretningens anmeldelser før du shopper billige mikroovn online. Facebook resulterer i lige så vel ret så anstændige chancer for at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed.
5Adskillige netshops foreslår nu om dage diverse forskellige billige leveringsmetoder til mikroovn. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshops, så du selv kan hente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er altså ekstremt enkel, og oftest tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.
6Den mest betalelige løsning vil altid være at hente pakken selv, hvilket dog nødvendiggør at du bor i nærheden af online firmaets bopæl. Den type af levering er ret udslagsgivende forudsat vi absolut skal bruge mikroovn om et øjeblik. Alternativt så garanterer enkelte online shops fragt uden beregning, men i reglen er det så præmissen at man aftager for en bestemt sum.
7Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en bestemmelse, som hjælper kunden overfor falske netbutikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere omkostningerne senere.
8Enkelte netbutikker yder portofri levering på mikroovn, men oftest kræves det at man bestiller for et præcist beløb. Desuden kan du tage den billigste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig almindeligvis lige så vel i høj grad smart. Den mest billige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
9Leveringstiden er selvfølgelig rigtig essentiel såfremt vi behøver produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det altså væsentligt at vi tjekker den estimerede leveringsdato på mikroovn. De fleste netbutikker stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre, men det er forudsat at handlen laves inden et fastsat tidspunkt.