Byggevarepriser.dk

Metalrundsav

Milwaukee metalrundsav M18 FMCS-0X
2.249 kr.
Se produkt
Makita Metalrundsav 150/57 18V
1.899 kr.
Se produkt
Makita metalrundsav 4131J 185mm
4.259 kr.
Se produkt
Metalrundsav Holzmann MK250
11.999 kr.
Se produkt
CS 225 Kapsav metal
6.244 kr.
Se produkt
CS 250 Eco Metalafkorter Bernardo
9.434 kr.
Se produkt
Metalrundsav Holzmann MK315S
18.999 kr.
Se produkt
CS 350 L Metalafkorter Bernardo
25.020 kr.
Se produkt
CS 315 L Metalafkorter Bernardo
22.500 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring metalrundsav.
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare metalrundsav.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggekæder.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige metalrundsav hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver gode tilbud, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut super afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger varer fra adskillige producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af metalrundsav online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Af den grund kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt endda have produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler metalrundsav online fra deres webshop.
Alverdens specialiserede webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Flertallet af niche webshops har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette vil du opleve ekstra gavnlig assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop metalrundsav.
Danmarks største byggekæder

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

metalrundsav silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

metalrundsav harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

metalrundsav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

metalrundsav jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ej påklædning som fx sko og hjelm der beskytter dig imod mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
2Det kan blive vigtigt at du har de påkrævede materialer disponible forud for at du går i krig med eksekveringen. Du bør sammensætte en punktforms liste indeholdende de materialer der skal bruges, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, så du er tryg ved at du har det hele.
3Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ekstremt meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Der kommer som regel uforudsete bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og derfor vil det være afgørende at der er afsat god plads i handlingsplanen, så man kan være overbevist om at nå i mål.
5Der kan findes en verden af guides og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til enorme mængder brugbar information, specielt ifald du søger på engelsk.
6Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må tilkøbe professionel hjælp til noget af byggeprocessen. Ifald du vil benytte hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at tage imod forslag fra forskellige foretagender.
7Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at vælte ned når du netop er startet på det vigtige projekt.
8Det er fornuftigt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det bør være en god idé at nedfærdige hver enkelt omkostning, og bagefter nedskrive ens omkostning ved dem slavisk.
9Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald projektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
10Du må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være uundværligt at du har det tilgængeligt akkurat som du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du huske at tillægge de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til arbejdet, navnlig ved vigtige byggeopgaver. Flere byggerier gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det blive bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at have en strømlinet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Vær skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Masser af online virksomheder yder nu alverdens billige leveringsmuligheder til metalrundsav. En af de mest moderne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer når du har lyst. Denne er nemlig vældig let, samt oftest desuden den billigste fragtmetode.

Du bør ydermere tænke over at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver undertiden en lille smule mere omkostningsfuld, men tillige ualmindeligt let ift. metalrundsav online. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog beroer på at du er med kort afstand til internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på metalrundsav er naturligvis virkelig betydningsfuld i tilfælde af at man behøver produkterne omgående, så med det formål er det fuldkommen centralt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt for metalrundsav. Masser af forretninger på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen køres igennem forud for et givent klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet ud af døren inden personalet har fri.

Visse forhandlere på nettet frembyder fragt uden betaling på metalrundsav online, men i reglen er det under betingelse af at man handler for et konkret beløb. Alternativt må man vælge den mest billige leveringsløsning, hvilket ofte vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

Adskillige netshops giver afhentning hvor du bestiller billig metalrundsav online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Davidsen. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på metalrundsav i følgende byer:

Holstebro, Lystrup, Gentofte, Albertslund, Sønderborg, Næstved, Kokkedal, Rønne, Silkeborg, Brønshøj, Køge, Skive, Skanderborg, Haslev, Stenløse, Hjørring, Vejle, Dragør, Hedehusene, Hedensted, Kolding, Frederiksværk, Struer, Jyllinge, Nykøbing Falster, Lillerød, Fredericia, Tårnby, Randers, Viborg, Ringsted, Odense, Brabrand, Risskov, Horsens, Lyngby, Solrød Strand, Søborg, Vallensbæk, Brønderslev, Aarhus, Rødovre, Frederikssund, Odder, Nærum, Middelfart, Helsingør, Nakskov, Slagelse, Ikast, Herlev, Gladsaxe, Thisted, Charlottenlund, Korsør, Aabenraa, Nørresundby, Hillerød, Taastrup, Virum, Værløse, Nyborg, Birkerød, Ballerup, Grenaa, Frederikshavn, Holbæk, Allerød, Valby, Højbjerg, Hørsholm, Ølstykke, Rudersdal, Frederiksberg, Brøndby, Vanløse, Kalundborg, Greve, Aalborg, Herning, Åbyhøj, Vordingborg, Esbjerg, Ishøj, Varde, Hobro, Farum, Hvidovre, Haderslev, Tilst, København, Glostrup, Roskilde, og Svendborg, .

Klik-og-hent for metalrundsav er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker tit kigger efter eksempelvis metalrundsav online og køb metalrundsav. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge efter bl.a. metalrundsav tilbud, metalrundsav priser samt billig metalrundsav, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Gode priser på metalrundsav

Det er efterhånden meget let gængeligt for os alle at finde information om priser på billige metalrundsav online fra diverse forretninger på nettet, og følgelig har langt de fleste internet forretninger i Danmark været nødt til at reducere prisniveauet på metalrundsav kolossalt, og endda præstere levering uden gebyr.

Derfor kan det til hver en tid blive lønnende at kigge forbi et par internet butikker efter udsalg og tilbud på metalrundsav online inden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at opnå den billigste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Man må bare ikke overse, at ifald en butik på nettet afsætter billige metalrundsav online til salg for en salgspris der anses for overordentlig overkommelig, bør det tit være et tegn på en svindel internet butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en regel, der dækker os overfor bedrageriske internet forhandlere.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil dække beløbet til metalrundsav over en længere periode. Dette foreslåes typisk hos online nichebutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at netshoppere som regel søger efter for eksempel billig metalrundsav og metalrundsav tilbud. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere kigge efter blandt andet køb metalrundsav, metalrundsav priser og metalrundsav online.

Udforsk tidligere kunders oplevelser

Trustpilot frembyder uden sammenligning gode chancer for at gennemsøge en stor gruppe aktuelle konsumenters evalueringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du vurderer e-handlens bedømmelser inden du shopper billige metalrundsav online.

Facebook frembyder lignende altid stabile løsninger til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed. Tilmed er der nogle shops på nettet som tilbyder kunderne at notere en omtale af ordreforløbet, som på samme måde bør bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige metalrundsav online i en e-butik kunne man principielt tage stilling til e-butikkens forretningsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende projekt, specielt ved de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne måske være at se om online virksomheden er verificeret af e-mærket, som burde være et signal om at internet firmaet accepterer de officielle danske regler, samt at internet forhandleren hyppigt tilses af fagmænd som har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til assistance, hvis du får udfordringer som følge af din bestilling af metalrundsav. Tilmed er det en hjælp at man er obs på de vigtigste forhold i forbindelse med købet af metalrundsav online, til eksempel den byttepolitik internet selskabet benytter.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig bibeholder ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af metalrundsav, uanset om man køber fra Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Bauhaus.

Michael J gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Mads D gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Bente gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Henrik K gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot resulterer i absolut fremragende genveje til at granske diverse eksisterende forbrugeres betragtninger og derfor er det smart, at du eksaminerer e-forretningens bedømmelser forinden du handler billige metalrundsav online. Facebook bringer dig også visse passende chancer for at få et kig ind i internet selskabets popularitet.
2Den mest letkøbte form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket betinges af at du bor i nærheden af online forretningens adresse. Den leveringsmåde er selvfølgelig ret betydningsfuld hvis du står og skal bruge metalrundsav fluks. Alternativt så frembyder en hel del internet forhandlere gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man handler for en konkret sum.
3Det er ultra gnidningsløst for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige metalrundsav på flere e-handler, og ergo præsterer flertallet af e-forhandlere levering uden betaling. Men det kan stadigvæk vise sig gavnligt at undersøge nogle internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris.
4Vi tilråder at kontrollere hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en påvisning af at internet virksomheden efterkommer de danske retningslinjer, foruden at internet shoppen regelmæssigt tilses af sagkyndige som kender til de gældende regler. Før nogen bestiller billige metalrundsav i en forhandler på nettet bør man i og for sig se på forhandlerens handelsvilkår.
5Flere internet shops tildeler i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til metalrundsav. Førstevalget hos mange er p.t. pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når der er tid til det. Løsningen er nemlig temmelig enkel, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsløsning.
6Forud for at nogen shopper billige metalrundsav i en shop på nettet bør de uden tvivl bese webbutikkens betingelser, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave. Udover dette tilråder vi at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle forhold der gælder for handlen med billige metalrundsav online, for eksempel den ombytningspolitik e-butikken har.
7Visse e-handler i Danmark præsterer gebyrfri levering på metalrundsav, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden kunne man gribe den mest prisbevidste leveringsmulighed, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop. Fragttypen bliver af og til ydermere ekstremt gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særligt central hvis vi har brug for din ordre fluks, og med det formål er det bestemt passende at man gransker det anslåede leveringstidspunkt ved metalrundsav. En del forretninger på nettet tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, som alligevel nødvendiggør at handlen laves forinden et givent tidspunkt.
9Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under et reglement, der hjælper en imod fup internet firmaer. Som alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale prisen senere.