Byggevarepriser.dk

Metalklipper

Bernardo Metalklipper HS 8
1.407 kr.
Se produkt
Bernardo Fodbetjent metalklipper FBS 1000
13.491 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HLS 1050 x 2,0
24.010 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HS 12
1.847 kr.
Se produkt
Bernardo Pneumatisk metalklipper PTS 1270 x 1,2
25.341 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper BHS 1040
17.119 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HS 300 x 1,5
1.847 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HLS 1280 x 1,5
22.669 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HTS 2050
23.719 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HTS 1050
17.119 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HS 500
2.372 kr.
Se produkt
Bernardo Fodbetjent metalklipper FS 2450 x 1,2
27.066 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HS 5
1.041 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HLS 1280 x 2,0
26.016 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper PTS 650 S
8.250 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HS 800
3.019 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper GS 1000
3.741 kr.
Se produkt
Bernardo Fodbetjent metalklipper FS 1270 x 1,6
16.838 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper BHS 300 x 1,2
2.579 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HTS 1550
18.075 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper PTS 1050 S
10.332 kr.
Se produkt
Bernardo Fodbetjent metalklipper FBS 1320
16.163 kr.
Se produkt
Bernardo Metalklipper HLS 1050 x 1,5
19.322 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor læse butikkens betingelser.
Der kan være forskel på priserne på billige metalklipper fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have gode tilbud, og andre har fokus på kompetent sparring. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare metalklipper.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan du købe fra et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af metalklipper.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, så du kan bestille fra et bredt sortiment af metalklipper online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre findes i de større byer, og derfor har flertallet mulighed for at handle online og fragte materialerne selv. Derfor har du chancen for at undgå fragten, og ovenikøbet få varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du forvente super erfaren sparring fra folk der er eksperter i lige præcis metalklipper.
Forskellige niche webshops er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller metalklipper online på deres webshop.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

metalklipper silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

metalklipper bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

metalklipper harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

metalklipper jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store byggerier behøver flere mennesker. Dertil må det være mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2Du bør for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko der skåner dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
3Muligvis kan det blive afgørende at du har de relevante byggematerialer indkøbt i god tid før du iværksætter projektet. Du kan udarbejde en punktforms oversigt som samler det der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå listen, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
4Der findes endeløse guides og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er formidler af ret så meget konstruktiv viden, især såfremt du benytter den engelske version.
5Du bør overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert er det normalt at modtage tilbud fra flere selskaber.
6Før du starter dit byggeprojekt må det være ganske centralt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
7Forberedelse vil være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en klar handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive en fordel at tage noter til samtlige omkostninger, og efterfølgende notere ens omkostning ved dem enkeltvis.
9Der viser sig uden tvivl pludselige problemer når det handler om avancerede byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god plads i handlingsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå i mål.
10Du må ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Ofte vil det være betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden idet du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
11Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet forbedrer naturen.
12For byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i perioden for projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Masser af byggeforretninger udlover nu om stunder diverse billige leveringsmuligheder til metalklipper. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo meget uproblematisk, samt typisk tilmed den mest betalelige leveringsløsning.

Du burde endvidere prøve at bestille levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Løsningen viser sig almindeligvis en lille smule mindre billig, men også ekstremt hensigtsmæssig for metalklipper online. Den mindst kostelige form for levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men dette står og falder med at du bor nær netshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på metalklipper er ret så bestemmende om du skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så derfor er det sandelig fornuftigt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid ved metalklipper. En del e-shops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær obs på at det står og falder med at ordren gennemføres før et bestemt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte online varehuse præsterer gratis levering på metalklipper online, men i mange tilfælde kun ifald man aftager for en bestemt sum. Som alternativ bør man overveje den prisbilligste leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En stor portion netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig metalklipper derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på metalklipper i disse byer:

Varde, Hedensted, Køge, Middelfart, Jyllinge, Virum, Kolding, Dragør, Nyborg, Horsens, Birkerød, Ballerup, Hørsholm, Nørresundby, Skive, Åbyhøj, Helsingør, Frederiksberg, Brønshøj, Aabenraa, Grenaa, Lystrup, Vordingborg, Haslev, Allerød, Vallensbæk, Værløse, København, Albertslund, Stenløse, Thisted, Frederikssund, Taastrup, Gladsaxe, Hedehusene, Hvidovre, Farum, Silkeborg, Valby, Vejle, Rudersdal, Haderslev, Svendborg, Kalundborg, Herlev, Holstebro, Rødovre, Højbjerg, Sønderborg, Hillerød, Vanløse, Lyngby, Roskilde, Ikast, Nærum, Odder, Solrød Strand, Rønne, Tårnby, Struer, Greve, Brønderslev, Aalborg, Slagelse, Korsør, Aarhus, Randers, Risskov, Kokkedal, Esbjerg, Fredericia, Gentofte, Tilst, Næstved, Glostrup, Charlottenlund, Brabrand, Søborg, Lillerød, Odense, Hobro, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Herning, Nakskov, Ishøj, Skanderborg, Viborg, Holbæk, Ringsted, Ølstykke, Hjørring, og Brøndby, .

Klik-og-hent ift. metalklipper er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere som regel leder efter fx metalklipper priser og metalklipper online. Man ser desuden som regel netshoppere søge efter eksempelvis billig metalklipper, køb metalklipper og metalklipper tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Rabat på metalklipper

Det er jo særdeles praktisk for internetbrugere at analysere tilbud på billige metalklipper online fra flere shops på nettet, og af den grund har langt de fleste internet butikker været tvunget til at stampe priserne på metalklipper en hel del, og derudover byde på gebyrfri levering.

Det kan alligevel blive gavnligt at sammenligne et par internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på metalklipper online før du bestiller, således at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at såfremt en netbutik markedsfører billige metalklipper online til salg for en pris der kan ses som urealistisk billig, er det i nogle tilfælde være et bevis på en snydagtig netbutik. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en anordning, der redder dig som kunde imod uærlige internet varehuse.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen på metalklipper over flere uger. Dette fås typisk i specialiserede webshops, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og Bygma.

Ved indkig i tallene er det klart, at internet shoppere tit søger efter fx køb metalklipper og metalklipper tilbud. Derudover ser vi ofte mennesker kigge efter for eksempel metalklipper priser, billig metalklipper og metalklipper online.

Se nærmere på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fremskaffer immervæk fordelagtige muligheder for at besigtige ret mange tidligere konsumenters observationer og af den grund er det fornuftigt, at du analyserer netshoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige metalklipper online.

Facebook frembyder for øvrigt fuldstændig hæderlige metoder til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi endda e-handler hvor kunder kan formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige metalklipper online hos en netbutik behøver de i reglen gennemlæse dens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende, især hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at granske om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er en påvisning af at e-shoppen forsvarer de opstillede regler, samt at online forhandleren jævnligt evalueres af jurister der har meget erfaring med lovgivningen.

Det er en rigtig god mulighed for hjælpende service, når du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din ordre på metalklipper. Ligeså kan det være til hjælp at man er obs på de mest relevante vilkår der har indvirkning på købet af metalklipper online, fx hvilken returret virksomheden benytter.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk bibeholder sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan påvise købet af metalklipper, uanset om man har købt fra Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark eller 10-4.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Per Jensen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Jørgen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Michael Kristensen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot fremskaffer uden sammenligning fremragende muligheder for at granske diverse aktuelle konsumenters synspunkter og på grund af dette er det en hjælp, at du eftersøger webbutikkens vurderinger inden du køber billige metalklipper online. Facebook giver dig lignende tilpas fordelagtige genveje til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
2Vi anbefaler generelt at finde ud af om e-firmaet er e-mærket, som kan være en sikkerhed for at internet forhandleren efterfølger de danske love, og at internet butikken en gang i mellem gennemses af fagmænd som kender de gældende vilkår. Inden folk shopper billige metalklipper hos en internet handler kan de helt sikkert få overblik over virksomhedens handelsvilkår.
3Det er usædvanlig enkelt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige metalklipper på flere internet handler, og så præsterer masser af internet outlets portofri levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig smart at studere enkelte internet shops i Danmark efter tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at få fat i den billigste pris.
4Forinden folk køber billige metalklipper hos en webbutik behøver man reelt tyde e-shoppens betingelser, men det er gerne et tidskrævende projekt. Desuden kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der kan have indflydelse på bestillingen af billige metalklipper online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed butikken bruger.
5Leveringstiden er jo ret central hvis vi har brug for din pakke straks, og med det formål er det skam afgørende at man finder den forventede leveringsdato på metalklipper. Masser af e-butikker i Danmark præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
6Den mest betalelige fragttype vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du opholder dig med kort afstand til netbutikkens adresse. Den fragttype kan være yderst essentiel hvis vi mangler metalklipper om få sekunder. Alternativt så lover nogle internet firmaer fragt uden betaling, men for det meste er det så præmissen at man indkøber for en konkret sum.
7Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, som assisterer køberen overfor uærlige online outlets. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at betale pengene over en længere periode.
8Nogle internet butikker garanterer billig levering på metalklipper, men i reglen gælder det kun hvis du bestiller for en konkret pris. Derudover kan man snuppe den billigste leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsformen er oftest ligeledes ekstremt problemfri. Den mest letkøbte leveringsform er utvivlsomt selv at hente ordren.
9En masse butikker på nettet foreslår efterhånden diverse forskellige billige fragttyper til metalklipper. Det mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter når du har lyst. Fragttypen er altså vældig uproblematisk, og endda endvidere den mest prisbevidste form for levering.