Byggevarepriser.dk

Metalafkorter

PROMAC Metalafkorter SY-315L
28.995 kr.
Se produkt
PROMAC Metalafkorter SY-350V
49.000 kr.
Se produkt
PROMAC Metalafkorter SY-250A
19.995 kr.
Se produkt
PROMAC Metalafkorter 400V SY-315
28.995 kr.
Se produkt
PROMAC Metalafkorter 308C
1.995 kr.
Se produkt
PROMAC Metalafkorter 309C
9.299 kr.
Se produkt
Makita Metalafkorter 305mm
7.010 kr.
Se produkt
Bosch METALAFKORTER GCD 12 JL
6.005 kr.
Se produkt
Bosch METALAFKORTER GCO 20-14
3.208 kr.
Se produkt
JEPSON Metal afkorter 9435 Super Dry 355/90T HM-klinge
8.124 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller blot vil spare fragten, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt ved de kendte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring metalafkorter.
Flere byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare metalafkorter.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse butikkens regningslinjer.
Det er absolut meget relevant at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige metalafkorter hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste tilbud, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har folk adgang til at bestille online og køre varerne selv. Derved har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt sågar hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af metalafkorter online.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
En masse nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Således kan du opleve super god sparring fra ansatte som er specialister i netop metalafkorter.
Alverdens nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille metalafkorter online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

metalafkorter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

metalafkorter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

metalafkorter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

metalafkorter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det kommer til væsentlige projekter. Omfattende byggeprojekter behøver flere personer. Endvidere bør det blive hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
2I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. At få tilskud kræver altså at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
3Du kan finde mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med en masse konstruktiv info, særligt forudsat at du leder på engelsk.
4Det viser sig essentielt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige før du indleder håndværket. Du kan nedskrive en overskuelig oversigt som samler alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende tjekke materialerne, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
5Før du går i gang med byggeprojektet er det aldeles vigtigt med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være behjælpeligt at beskrive samtlige omkostninger, og herefter kortlægge ens omkostning ved dem alle sammen.
7Du skal ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig overfor hændelige skader. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Ved projekter udenfor har vejret stor betydning. Derfor kan du løbende tjekke vejrprognosen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet begynder at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det svære projekt.
9Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde sikre dig professionel assistance til afslutningen af projektet. Hvis du ønsker eksperthjælp vil det oftest være en god idé at indhente tilbud fra forskellige firmaer.
10Planlægning bliver metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du sammensætter tidsplanen.
11Der kommer som regel uventede problematikker når det handler om større opgaver, og som følge heraf kan det være værdifuldt at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at man når det til siden.
12Man må aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have værktøjet klar til brug før du igangsætter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne de tilhørende udgifter i økonomien.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver toprating, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken slags levering er bedst?

Adskillige forhandlere på nettet tildeler efterhånden et stort udvalg af billige former for levering til metalafkorter. En yndling er lige nu udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså vældig ukompliceret, og oftest tillige den mest letkøbte løsning til levering.

Du burde også beslutte dig for at få varerne sendt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde en tand mere omkostningsfuld, men samtidig særligt praktisk for metalafkorter online. Den prisbilligste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du lever nær internet selskabets byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på metalafkorter kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vigtig hvis du behøver produktet straks, og derfor er det helt aktuelt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for metalafkorter. Størstedelen af internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre online, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen anbringes forud for et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen klar før logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online virksomheder præsterer gratis levering på metalafkorter online, men i mange tilfælde stiller det krav om at du køber for et fastslået beløb. Derudover skulle du gribe den mindst kostelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En masse byggecentre tilbyder afhentning hvor du handler billig metalafkorter online men selv henter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne giver blandt andet afhentning af metalafkorter i følgende byer:

Virum, Allerød, Farum, Hillerød, Fredericia, Vallensbæk, Odder, Risskov, Nyborg, Holbæk, Frederikshavn, Glostrup, Hvidovre, Skive, Struer, Hedensted, Haslev, Skanderborg, Herning, Rudersdal, Stenløse, Næstved, Odense, Åbyhøj, Frederiksberg, Svendborg, Højbjerg, Nærum, Kokkedal, Værløse, Vanløse, Thisted, Korsør, Rødovre, Ølstykke, Greve, Holstebro, Jyllinge, Silkeborg, Brabrand, Hedehusene, Lystrup, Slagelse, Grenaa, Kalundborg, Charlottenlund, Sønderborg, Brøndby, Ikast, Haderslev, Tilst, Tårnby, Ringsted, Frederiksværk, Rønne, Horsens, Vordingborg, Lillerød, Frederikssund, Aabenraa, Albertslund, Taastrup, Vejle, Hørsholm, Nørresundby, Brønderslev, Middelfart, Roskilde, Randers, Lyngby, Nakskov, Aalborg, Hobro, Ishøj, Køge, Gladsaxe, Viborg, Solrød Strand, Hjørring, Varde, Ballerup, Gentofte, Birkerød, Dragør, København, Brønshøj, Esbjerg, Nykøbing Falster, Herlev, Aarhus, Helsingør, Valby, Kolding, og Søborg, .

Afhentning af metalafkorter er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at netshoppere typisk søger fx metalafkorter tilbud og metalafkorter priser. Vi ser desuden jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. metalafkorter online, køb metalafkorter samt billig metalafkorter, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Få den bedste pris på metalafkorter

Det har vist sig at være super nemt for købere at finde information om priser på billige metalafkorter online fra flere internet firmaer i Danmark, og ergo har utallige outlets på nettet været nødt til at nedskære salgspriserne på metalafkorter eftertrykkeligt, og derudover byde på gratis levering.

Derfor kan det immervæk blive nyttigt at sammenligne nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på metalafkorter online før du handler, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet forhandler billige metalafkorter online på tilbud til en tilbudspris som er grænseløst god, burde det tit være et faresignal om en svindel online shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en anordning, hvilket dækker folk imod svindlende shops på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale pengene til metalafkorter senere. Dette foreslåes normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Ved indkig i tallene står det markant, at online shoppere tit kigger efter bl.a. billig metalafkorter og metalafkorter priser. Derudover oplever man jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet køb metalafkorter, metalafkorter online samt metalafkorter tilbud.

Udforsk andre menneskers erfaringer

Trustpilot bringer dig en række udmærkede chancer for at kortlægge adskillige øvrige køberes domme og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger på webbutikkens ratings forinden du lægger din bestilling på billige metalafkorter online.

Facebook byder på for øvrigt flere udmærkede muligheder for at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Her er der faktisk internet webshops som gør det muligt at publicere en bedømmelse af deres køb, hvilket desuden burde anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige metalafkorter online hos en shop kan man for at være sikker kigge på e-shoppens forretningsaftale, dog er det gerne en tidskrævende opgave, især på de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at se nærmere på om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som almindeligvis er et kendetegn for at e-forretningen tilslutter sig de opstillede regler, foruden at internet webshoppen jævnligt kontrolleres af fagmænd som har megen viden om bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du chance for bistand, for så vidt du møder problemer med din handel med metalafkorter. Yderligere anbefaler vi at køber er påpasselig med de grundlæggende bestemmelser der er gældende for købet af metalafkorter online, fx hvilken byttepolitik e-butikken tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man altid opbevarer ens kvittering, således man når som helst kan dokumentere købet af metalafkorter, uanset om man har købt ved 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

Charlotte Møller gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Kirsten T gav 4 stjerner

Alt var i orden

Helle Jensen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Mads I gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til køb på nettet
1Visse online outlets yder fragt uden beregning på metalafkorter, men oftest er det betinget af at der shoppes for en bestemt pris. Desuden skal du beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, der oftest vil være at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver en gang i mellem tillige usædvanlig simpel. Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
2En del online selskaber udlover til alt held et stort udvalg af billige leveringsmetoder til metalafkorter. En af de populære er nu til dags afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig vældig uproblematisk, samt mange gange desuden den mest betalelige mulighed for fragt.
3Trustpilot indebærer visse passende muligheder for at efterse flere tidligere forbrugeres betragtninger og herved foreslår vi, at du eftergår internet shoppens bedømmelser inden du shopper billige metalafkorter online. Facebook byder på tillige immervæk ærlige metoder til at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed.
4Den mindst kostelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig nærved online firmaets arbejdslager. Den leveringsversion er selvfølgelig ekstremt væsentlig ifald vi har behov for metalafkorter inden for få dage. Alternativt så garanterer indtil flere online firmaer billig levering, men i mange tilfælde kun ifald man aftager for et bestemt beløb.
5Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige metalafkorter på diverse online webshops, og af den grund frembyder adskillige outlets på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det immervæk vise sig lønnende at tjekke forskellige online butikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at indhente den billigste pris.
6Inden nogen bestiller billige metalafkorter hos en webshop bør de til hver en tid sætte sig ind i shoppens forretningsaftale, men det er i reglen en tidskrævende opgave. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er obs på de grundlæggende betingelser der influerer på handlen med billige metalafkorter online, for eksempel hvilken returneringsret online firmaet kører med.
7Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en anordning, hvilket garanterer køberen overfor falske firmaer på nettet. Som alternativ kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre regningen over et længere tidsrum.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være særdeles vital ifald vi har brug for ordren omgående, så i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at du gransker leveringstiden ved metalafkorter. En hel del internet foretagender yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, som trods alt stiller krav om at der bestilles forud for et aftalt klokkeslæt.
9Vi anbefaler at kigge hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, da det skulle være en tilkendegivelse af at e-handlen opretholder de opstillede regler, foruden at den tit monitoreres af fagfolk der kender til de gældende vilkår. Før nogen køber billige metalafkorter hos en online butik burde de uden tvivl løbe igennem dens forretningsbetingelser.