Byggevarepriser.dk

Metabo Elhøvl

METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring Metabo elhøvl.
Du vil finde forskelle i priserne på billige Metabo elhøvl fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder lave priser, og øvrige vil have kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke butikkens betingelser.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Nogle byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot Metabo elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af Metabo elhøvl online.
De store byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har de fleste chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og sågar have varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få lavere priser.
Størstedelen af nichebutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Metabo elhøvl online fra deres webshop.
En masse online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor bør du få ekstra anvendelig vejledning fra folk der er eksperter i lige præcis Metabo elhøvl.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Metabo elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Metabo elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Metabo elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Metabo elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det vise sig strategisk at du har det ved hånden før du starter byggeriet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i din økonomi.
2Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante materialer til rådighed inden du tager fat på håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og dernæst tjekke hver eneste ting, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
3Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter oversigten.
4Man kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes forudsat at ombygningen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
5Der præsenterer sig som regel ubelejlige hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at der er afsat nok tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
6For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor kan du løbende undersøge vejrprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uanmeldt begynder at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
7Du bør reflektere over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en professionel til dele af byggeprocessen. Når du ønsker assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod forslag fra diverse foretagender.
8Ofte vil det være meningsfuldt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det vil blive sundt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan nedskrive ens købspris for hver eneste af dem.
9Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedssko som hjælp mod eventuelle risici. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke får assistance fra en professionel.
10Inden du indleder arbejdet er det yderst vigtigt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
11Du finder stribevis af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med overvældende meget gavnlig info, specielt når man søger på engelsk.
12Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprocessen, især når det er vigtige byggeprocesser. Store byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
De mest vellidte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så overlegent. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En del online varehuse yder efterhånden en hel del forskellige billige former for fragt til Metabo elhøvl. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du så selv henter din ordre når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig ret så overkommelig, og endda tillige den mest billige leveringsform.

Du kan endvidere forsøge at bestille pakken til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er som oftest en smule mere pebret, men endda ret så let gængelig for Metabo elhøvl online. Den mindst kostelige slags levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du har bopæl lige ved online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på Metabo elhøvl er usædvanlig betydningsfuld forudsat du behøver dine nye varer omgående, og i det øjemed er det virkelig aktuelt at vi besigtiger leveringstiden på Metabo elhøvl. En masse outlets på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, som imidlertid er betinget af at ordren gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ud af døren forinden logistikpersonalet får fri.

En hel del netshops præsterer fri fragt på Metabo elhøvl online, men ofte kræves det at man shopper for en bestemt sum. Derudover må du foretrække den mest letkøbte form for levering, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

Mange byggecentre tildeler afhentning hvor man bestiller billig Metabo elhøvl på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. De udlover for eksempel click-and-collect på Metabo elhøvl i disse byer:

Slagelse, Hjørring, Varde, Odder, Køge, Dragør, Rønne, Hvidovre, Ishøj, Hedensted, Nyborg, Rudersdal, Thisted, Taastrup, Holstebro, Skive, Vejle, Lyngby, Virum, Birkerød, Frederiksværk, Hedehusene, Gladsaxe, Vallensbæk, Kalundborg, Farum, Hobro, Hillerød, Sønderborg, Gentofte, Haslev, Frederiksberg, Brønshøj, Middelfart, Allerød, Roskilde, Kokkedal, Vordingborg, Åbyhøj, Herning, Brønderslev, Svendborg, Lillerød, Nykøbing Falster, Aalborg, Herlev, Frederikssund, Silkeborg, Fredericia, Valby, Korsør, Nakskov, Frederikshavn, Brøndby, Højbjerg, Aarhus, Kolding, Ballerup, Struer, Horsens, Vanløse, Aabenraa, Glostrup, Holbæk, Værløse, Nørresundby, Ølstykke, Brabrand, Haderslev, Esbjerg, Ringsted, Greve, Helsingør, Jyllinge, Nærum, Albertslund, Odense, Rødovre, Viborg, Solrød Strand, Randers, Lystrup, Næstved, Tilst, Charlottenlund, København, Stenløse, Tårnby, Risskov, Søborg, Skanderborg, Hørsholm, Ikast, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. Metabo elhøvl er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel Metabo elhøvl priser og Metabo elhøvl tilbud. Foruden dette oplever vi typisk folk søge efter blandt andet køb Metabo elhøvl, billig Metabo elhøvl og Metabo elhøvl online, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Gode priser på Metabo elhøvl

Det er i dag super fremkommeligt for folk at tjekke tilbud på billige Metabo elhøvl online hos forskellige firmaer på nettet, og derfor har masser af online forretninger fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på Metabo elhøvl betydeligt, og ydermere garantere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at studere nogle få e-forhandlere efter rabatter og tilbud på Metabo elhøvl online før du handler, således at man er skudsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Du bør lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer billige Metabo elhøvl online for en pris som er grænseløst billig, så er det for det meste være et karakteristika der viser en uægte e-butik. Kortbestillinger er imidlertid en del af en lovbestemmelse, som beskytter kunden imod snydagtige e-shops.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at klare omkostningerne til Metabo elhøvl i flere bidder. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger fx køb Metabo elhøvl og Metabo elhøvl tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter blandt andet Metabo elhøvl priser, billig Metabo elhøvl samt Metabo elhøvl online.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot fremskaffer en del ønskværdige genveje til at betragte en længere række nuværende køberes synspunkter og derfor anbefaler vi, at du iagttager internet butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige Metabo elhøvl online.

Facebook fører til tillige nogenlunde fordelagtige muligheder for at få kendskab til internet selskabets kundetilfredshed. Her ser vi nogle e-forretninger hvor du kan publicere en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed bør anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige Metabo elhøvl online på en netshop burde de i virkeligheden gennemlæse dens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende, specielt ved de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Alternativet kan være at tjekke om e-shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er et fingerpeg om at netbutikken understøtter dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden tit kontrolleres af specialister der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, hvis du skulle få problemstillinger i forbindelse med din handel med Metabo elhøvl. Yderligere kan det anbefales at du er hensynstagende til de væsentligste bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af Metabo elhøvl online, til eksempel hvilken returpolitik internet butikken kører med.

Her er det desuden essesentielt, at man altid beholder ens faktura e-mail, således man fremadrettet kan bekræfte købet af Metabo elhøvl, hvad end man har købt ved Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

Maria gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Tina S gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Louise gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Tina gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til internetshopping
1Trustpilot frembringer ret gode chancer for at blive klogere på forskellige tidligere kunders oplevelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du beser internet butikkens anmeldelser forinden du handler billige Metabo elhøvl online. Facebook frembyder ydermere uden sammenligning fremragende chancer for at få indsigt i e-handlens kundefokus.
2Forinden nogen køber billige Metabo elhøvl hos en e-handler kan man utvivlsomt tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, det er dog ofte en omfattende opgave. Ydermere er det en hjælp at man er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige Metabo elhøvl online, til eksempel hvilken returneringsret online shoppen bruger.
3Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket passer på kunden imod uærlige firmaer på nettet. Som alternativ kunne du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at klare beløbet over flere uger.
4Leveringsdygtigheden er jo særdeles vital i tilfælde af at du skal bruge dine nye varer lige om lidt, så af den grund er det tydeligvis væsentligt at man gransker den forventede leveringsdato på Metabo elhøvl. En hel del online shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, som alligevel er underforstået at handlen gemmenføres tidligere end et angivent tidspunkt.
5Det er særdeles uproblematisk for folk at sammenligne tilbud online på billige Metabo elhøvl fra diverse firmaer på nettet, og til gengæld yder langt de fleste internet forhandlere gratis levering. Dog kan det til hver en tid være gavnligt at sammenholde enkelte e-butikker efter tilbud og rabat før du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.
6En masse forretninger på nettet tildeler nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmetoder til Metabo elhøvl. En yndling er lige nu afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Metoden er jo vældig ukompliceret, og oftest desuden den billigste leveringsmåde.
7Den mest letkøbte leveringsform vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets hjemsted. Den løsning er jo usædvanlig afgørende såfremt man behøver Metabo elhøvl straks. Alternativt så tilbyder visse online webshops billig levering, men undertiden afkræver det at du aftager for en bestemt sum.
8Indtil flere online varehuse præsterer levering uden omkostninger på Metabo elhøvl, men i reglen kræves det at man shopper for en konkret sum. I øvrigt skulle man tage den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket typisk vil blive at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Løsningen er desværre lige så vel yderst simpel. Den mest prisbevidste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
9Vi tilråder at kontrollere hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en antydning af at internet forhandleren accepterer den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen lejlighedsvis overvåges af specialister der forstår retningslinjerne. Forud for at folk shopper billige Metabo elhøvl i en e-forretning bør de på en vis måde gennemgå netbutikkens regler.