Byggevarepriser.dk

MDF plader pristjek

Er du på udkig efter mdf plader? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.726 kr. Det er 49 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 mdf plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.726 kr.Køb
5.154 kr.Køb
5.250 kr.Køb
6.246 kr.Køb
6.508 kr.Køb
7.001 kr.Køb
7.235 kr.Køb
7.288 kr.Køb
7.514 kr.Køb
8.136 kr.Køb
9.294 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trailer til radiatorskjuler til skabe til udendørs brug til vægge til senge til møbler til gulv

Varianter: grå med finer med huller sorte med spor finerede hvide højglans laminat med riller farvede

Størrelser: 22 mm 10 mm 30 mm 20 mm 13 mm 15 mm16 mm 28 mm 5 mm 40 mm 25 mm 12 mm 19 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil spare fragten, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot mdf plader.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge netbutikkens regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring mdf plader.
Der er forskel på salgspriserne på billige mdf plader fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige vil have kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra diverse leverandører, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af mdf plader online.
De gængse byggekæder har butikker overalt i landet, og takket være dette har mange tilbuddet om at købe online og hente produkterne personligt. Derfor er der mulighed for at slippe for fragten, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du opleve ekstra brugbar assistance fra personale med ekspertviden i netop mdf plader.
En masse niche netbutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe mdf plader online fra deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

mdf plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

mdf plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

mdf plader silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

mdf plader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Husk at du kan få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives når byggeriet gør en forskel for miljøet. Det betinger at projektet har betydning for miljøet.
2Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være uundværligt at du har værktøjet til rådighed når du iværksætter byggeriet. Det er desuden afgørende at medtage omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
3Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage et kig på vejrprognosen i perioden for arbejdets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
4Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde tilkøbe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Ifald du køber professionel assistance er det fornuftigt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
5Du finder et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig rigelig almennyttig viden, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
6Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det er omfangsrige projekter. Krævende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være en fordel at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan tjekke ens købspris for dem enkeltvis.
8Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Forinden du indleder byggeprojektet må det være aldeles fornuftigt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må have en strømlinet plan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du laver din tidsplan.
11Der præsenterer sig uden tvivl overraskende udfordringer i forbindelse med store opgaver, og ergo viser det sig essentielt at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
12Muligvis kan det blive essentielt at have de nødvendige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter byggeprocessen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel note indeholdende alt det du får brug for, og dernæst efterse listen, således at du er tryg ved at du har husket alt.
De bedst anmeldte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er meget betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål om mdf plader

 • Hvad bruger man mdf plader til?
 • Hvordan laver man mdf plader?
 • Hvad er mdf plader lavet af?
 • Hvad kan mdf plader bruges til?
 • Hvordan maler man mdf plader?
 • Hvad koster mdf plader?
 • Hvad vejer mdf plader?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  En del e-forhandlere udlover i vore dage et hav af forskellige billige fragtmetoder til mdf plader. En favorit iblandt mange er nu om stunder pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig overkommelig, og tit ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.

  Du bør tillige vælge at få pakken sendt til din bolig eller ud til dit arbejde. Den viser sig desværre en tak mere bekostelig, men på den anden side ultra hensigtsmæssig ved køb af mdf plader online. Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du er med kort afstand til webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på mdf plader kan vise sig at være ret så aktuel i tilfælde af at man har brug for dine nye varer med det samme, og derfor er det aldeles relevant at du kontrollerer den estimerede leveringsdato ved mdf plader. Masser af online shops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, men som imidlertid er betinget af at orden realiseres før et givent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsendt forinden personalet drager hjemad.

  Nogle enkelte outlets på nettet yder fragt uden beregning på mdf plader online, men undertiden kræver det at der handles for et fastsat beløb. Desuden kunne du tage den billigste fragtløsning, der oftest vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

  En hel del byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man handler billig mdf plader online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene yder fx click-and-collect på mdf plader i følgende områder:

  Odder, Åbyhøj, Frederiksberg, Rønne, Vallensbæk, Silkeborg, Fredericia, Brønshøj, Hedensted, Charlottenlund, Dragør, Greve, Lillerød, Gentofte, Kokkedal, Varde, Brønderslev, Ølstykke, Horsens, Herning, Hobro, Taastrup, Birkerød, Allerød, Stenløse, Virum, Kalundborg, Lystrup, Glostrup, Haderslev, Hedehusene, Værløse, Hørsholm, Tilst, Jyllinge, Hillerød, Struer, Højbjerg, Rødovre, Hvidovre, Ikast, Grenaa, Nakskov, Gladsaxe, Slagelse, Thisted, Haslev, Albertslund, Roskilde, Frederikshavn, Herlev, Aarhus, Odense, Rudersdal, Helsingør, Viborg, Risskov, Ballerup, Holbæk, Ishøj, Korsør, Farum, Nykøbing Falster, Hjørring, Søborg, Kolding, Næstved, Frederikssund, Middelfart, Skive, Vanløse, Valby, Skanderborg, Ringsted, Køge, Nærum, Randers, Lyngby, Sønderborg, Vejle, Svendborg, Brabrand, Nyborg, Solrød Strand, Holstebro, Tårnby, Aalborg, Brøndby, Vordingborg, Aabenraa, Esbjerg, København, Nørresundby, og Frederiksværk, .

  Click-and-collect for mdf plader er muligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ved kig i søgedata bliver det markant, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis køb mdf plader og mdf plader priser. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge efter bl.a. mdf plader tilbud, billig mdf plader og mdf plader online, plus de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på mdf plader

  Det er efterhånden ultra let for almindelige mennesker at finde information om priser på billige mdf plader online i blandt diverse butikker på nettet, og herved har massevis af online selskaber været tvunget til at presse udsalgspriserne på mdf plader voldsomt, og ydermere præstere levering uden omkostninger.

  Dog kan det til hver en tid vise sig gavnligt at kigge forbi nogle forskellige internet forretninger efter billige priser på mdf plader online forinden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

  Du skal bare være klar over, at ifald en netshop udbyder billige mdf plader online på tilbud til en pris der kan ses som umådelig lav, burde det ofte være et signal om en svindel e-shop. Handler med kort er trods alt omfavnet af en lovbestemmelse, som passer på dig imod uoprigtige online shops.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere regningen på mdf plader over flere uger. Det fås normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som fx 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at folk tit leder efter blandt andet billig mdf plader og mdf plader online. Vi ser desuden tit folk søge eksempelvis mdf plader priser, mdf plader tilbud samt køb mdf plader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg mdf plader er 4726 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trailer til skabe til senge til vægge til gulv til møbler til udendørs brug til radiatorskjuler

  Varianter: med huller grå med riller med spor sorte med finer laminat farvede finerede hvide højglans

  Størrelser: 19 mm 15 mm16 mm 30 mm 25 mm 10 mm 22 mm 5 mm 40 mm 13 mm 20 mm 12 mm 28 mm

  Udforsk andre menneskers vurderinger

  Trustpilot medfører altid udmærkede chancer for at analysere ret mange forhenværende konsumenters omtaler og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer internet forretningens ratings inden du køber billige mdf plader online.

  Facebook genererer ydermere immervæk passelige chancer for at få kendskab til internet butikkens troværdighed. Derudover ser vi mange online webshops som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af virksomhedens service, som desuden burde anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk køber billige mdf plader online på en e-forhandler bør de i princippet gennemgå virksomhedens vilkår, dog er det for det meste et omfattende projekt, især hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

  Alternativet er at granske om netshoppen er tilsluttet e-mærket, som ofte er et bevis på at internet webshoppen lever op til de danske love, tillige med at internet selskabet løbende overvåges af fagfolk der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden din lejlighed til assistance, hvis du oplever udfordringer med din shopping med mdf plader. Ydermere stiller vi forslag om at du er klar over de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af mdf plader online, til eksempel hvilken returrettighed e-forretningen anvender.

  I relation til det er det desuden afgørende, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, således man altid vil kunne påvise sit køb af mdf plader, uafhængig af om man bestiller ved Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

  Michael S gav 5 stjerner

  SUPER

  Lars F gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Charlotte Petersen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Tina Thomsen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er i dag ekstremt enkelt for os alle at søge information om priser online på billige mdf plader fra diverse internet outlets, og på grund af dette tilbyder utallige forhandlere på nettet portofri levering. Til gengæld kan det immervæk være lønsomt at se nærmere på diverse internet outlets efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
  2Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af et lovbud, som begunstiger en overfor svindlende internet varehuse. Som alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du agter at dække betalingen i flere bidder.
  3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge varerne om få sekunder, så i det øjemed er det jo relevant at du dobbelttjekker den forventede leveringstid for mdf plader. En masse e-forretninger frembyder billig dag-til-dag levering på utallige varer, der dog nødvendiggør at du bestiller forud for et angivent tidspunkt.
  4Indtil flere online outlets tilbyder fragt uden omkostninger på mdf plader, men for det meste er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du foretrække den mindst kostelige leveringsmetode, som tit vil være at få kørt din ordre til en pakkeshop. Denne bliver undertiden ydermere usædvanlig gnidningsløs. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
  5Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du befinder dig i kort afstand af webbutikkens hjemsted. Den form for levering er selvfølgelig virkelig bestemmende om vi mangler mdf plader med det samme. Alternativt så frembyder nogle få internet handler gratis levering, men undertiden forudsætter det at du shopper for en bestemt pris.
  6Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det skulle være et kendetegn for at e-butikken adlyder de officielle regler, tillige med at e-firmaet rutinemæssigt vurderes af eksperter der forstår lovgivningen. Inden nogen bestiller billige mdf plader hos en e-forhandler kan de når alt kommer til alt have øje for dens handelsbetingelser.
  7Forud for at folk shopper billige mdf plader på en netbutik kunne man de facto overveje webshoppens vilkår, dog er det ofte et omfattende projekt. Herudover rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de elementære regler der kan have betydning for bestillingen af billige mdf plader online, som fx hvilken byttepolitik online virksomheden tilsikrer.
  8Mange online varehuse tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsudgaver til mdf plader. En favorit er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter varerne på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo rigtig let gængelig, samt oftest endda den billigste type af levering.
  9Trustpilot tilbyder immervæk nyttige løsninger til at kontrollere flere nuværende brugeres omtaler og derved anbefales det, at du tager et kig på e-forhandlerens omtaler inden du shopper billige mdf plader online. Facebook bringer dig ydermere de facto værdifulde chancer for at få indtryk af internet forretningens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk