Byggevarepriser.dk

Masonitplader pristjek

Er du på udkig efter masonitplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse butikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige masonitplader fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på gode priser, imens nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis meget relevant at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du lede andre steder.
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring masonitplader.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, imens andre har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot masonitplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De store byggekæder samler produkter fra diverse specialbutikker, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af masonitplader online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og takket være dette har du valget om at købe online og transportere produkterne selv. Derigennem har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er mindre firmaer, som tit har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at købe masonitplader online hos dem.
Alverdens nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved vil du opleve mere gavnlig hjælp fra folk med specialistviden i netop masonitplader.
Flertallet af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

masonitplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

masonitplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

masonitplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan finde stribevis af instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enormt meget konstruktiv information, især forudsat at du leder på engelsk.
2Der viser sig uden tvivl ubelejlige hovedpiner i tilfælde med krævende byggeprojekter, og ergo vurderes det meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
3Planlægning vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at lave en effektiv tidsplan, som viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
4Det er oplagt at søge hjælp til arbejdet, navnlig hvis det er store projekter. Flere byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
5Måske det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt forinden du tager fat på arbejdet. Du kunne nedskrive en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og efterfølgende efterse materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
6Du skal ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod mulige risici. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt hvis du ikke har assistance fra en professionel.
7Det kan overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde købe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at modtage priser fra forskellige entreprenører.
8Du vil aldrig undvære værktøj. Ofte vil det være fundamentalt at du har værktøjet til rådighed idet du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit budget.
9Forinden du indleder byggeprojektet kan det være højst fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Glem ikke at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes når projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være rationelt at beskrive alle omkostninger, og dernæst notere ens udgift ved dem én og én.
12For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Således skal du hyppigt tage notits af femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned når du lige vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver toprating, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En række netbutikker i Danmark yder heldigvis et hav af forskellige billige løsninger til levering til masonitplader. En af favoritterne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling når du har tid. Løsningen er nemlig i høj grad enkel, samt ofte tillige den mindst kostelige type af levering.

Du burde på samme måde beslutte dig for at få det leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Den er mange gange et hak mere pebret, men på den anden side yderst let med masonitplader online. Den billigste leveringsmåde vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær e-forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på masonitplader kan vise sig at være vældig udslagsgivende hvis du står og skal bruge varerne om et øjeblik, så af den grund er det forholdsvis passende at vi besigtiger den anslåede leveringstid for masonitplader. Flere internet forhandlere – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter online, som alligevel er betinget af at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Visse internet outlets præsterer fragtfri levering på masonitplader online, men ofte er det under forudsætning af at der shoppes for et fastslået beløb. Derudover skal du udse dig den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En hel del kæder foreslår click-and-collect hvor man køber billig masonitplader online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af masonitplader i disse områder:

Nakskov, Brønshøj, Åbyhøj, Horsens, Varde, Hjørring, Greve, Esbjerg, Brabrand, Albertslund, Herning, Korsør, Værløse, Kolding, Haderslev, Frederiksberg, Allerød, Hørsholm, Ikast, Thisted, Slagelse, Rødovre, Hvidovre, Roskilde, Aarhus, Nykøbing Falster, Hedehusene, Randers, Silkeborg, Brønderslev, Vordingborg, Risskov, Glostrup, Kalundborg, Rudersdal, Skanderborg, Odense, Grenaa, Farum, Søborg, Birkerød, Lillerød, Valby, København, Stenløse, Kokkedal, Odder, Dragør, Aalborg, Hillerød, Frederikssund, Næstved, Middelfart, Haslev, Skive, Frederikshavn, Frederiksværk, Aabenraa, Vejle, Ishøj, Struer, Lystrup, Hedensted, Tilst, Højbjerg, Holbæk, Tårnby, Ringsted, Sønderborg, Gladsaxe, Taastrup, Svendborg, Ballerup, Nærum, Holstebro, Lyngby, Nyborg, Helsingør, Charlottenlund, Virum, Rønne, Jyllinge, Køge, Vallensbæk, Viborg, Ølstykke, Nørresundby, Brøndby, Herlev, Hobro, Vanløse, Fredericia, Gentofte, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent af masonitplader er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger bl.a. masonitplader priser og køb masonitplader. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter fx billig masonitplader, masonitplader tilbud og masonitplader online, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Priser på masonitplader

Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenholde priser på billige masonitplader online i blandt diverse netbutikker, og ergo har adskillige netshops fundet det uundgåeligt at nedskære prisniveauet på masonitplader enormt, og i øvrigt præstere fragt uden gebyr.

Det kan imidlertid vise sig gavnligt at sammenholde en række e-forhandlere efter tilbud og udsalg på masonitplader online inden du shopper, sådan at du er skråsikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Du skal bare ikke glemme, at når en butik markedsfører billige masonitplader online til salg for en udsalgspris der kan virke uhørt god, bør det mange gange være et faresignal om en uærlig e-handler. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af en bestemmelse, som skærmer køberen imod falske internet forhandlere.

Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre betalingen af masonitplader over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Ses der på data bliver det klart, at folk ofte søger efter fx køb masonitplader og masonitplader priser. Vi ser derudover mange gange netshoppere søge efter bl.a. masonitplader online, masonitplader tilbud samt billig masonitplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Udforsk folks synspunkter

Trustpilot bringer dig en del habile muligheder for at granske en hel del nuværende forbrugeres opfattelser og derfor er det prisværdigt, at du eftersøger netshoppens anmeldelser før du køber billige masonitplader online.

Facebook byder på også egentlig fine løsninger til at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. Derudover møder vi endda e-firmaer hvor det er muligt at afgive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk handler billige masonitplader online på en e-butik bør de i virkeligheden tyde forhandlerens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig morsomt, særligt med de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket burde være en sikring om at online shoppen adlyder de opstillede regler, samt at internet virksomheden løbende monitoreres af sagkyndige som er meget bekendte med retningslinjerne.

Desuden giver det dig lejlighed til en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for dilemmaer som følge af din ordre på masonitplader. Foruden dette er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de primære bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af masonitplader online, fx hvilken returrettighed online forretningen lover.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af masonitplader, uafhængig af om man handler fra Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Lene gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Rasmus gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Maria gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Per G gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte forhandlere på nettet tilbyder levering uden omkostninger på masonitplader, men i reglen er det kun gældende hvis der bestilles for et bestemt beløb. Derudover skal man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsform, som typisk er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen bliver somme tider også virkelig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
2Før nogen shopper billige masonitplader i en shop på nettet kunne man faktisk tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende. Dertil er det klogt at man er klar over de mest aktuelle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige masonitplader online, for eksempel den returrettighed internet firmaet lover.
3Trustpilot frembyder en del relevante chancer for at blive klogere på ganske mange aktuelle kunders synspunkter og derved stiller vi forslag om, at du iagttager online webshoppens ratings forinden du køber billige masonitplader online. Facebook forærer dig desuden i højeste grad stabile chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet.
4Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en forordning, hvilket bistår en overfor uærlige internet webshops. Som alternativ kunne du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil godtgøre betalingen senere.
5Antal dages levering er jo særligt vigtig om du absolut skal bruge varen nu og her, og af den grund er det selvsagt aktuelt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for masonitplader. En hel del netshops i Danmark tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men vær på vagt da det kræver at du bestiller forinden et givent klokkeslæt.
6Det har vist sig at være super smart for købere at prissammenligne online på billige masonitplader fra diverse netbutikker, og derfor tilbyder mange webbutikker gebyrfri levering. Men det kan trods alt være lønsomt at besigtige et par forskellige online outlets efter udsalg og tilbud før du køber, således at du er på den sikre side med at få den billigste pris.
7Den billigste leveringsmetode er dog selv at hente produkterne, men det står og falder med at du fysisk befinder dig nærved online shoppens hjemsted. Den løsning til levering kan vise sig at være usædvanlig bestemmende hvis man har behov for masonitplader lige om lidt. Alternativt så frembyder en hel del butikker på nettet levering uden betaling, men tit er det under forudsætning af at du handler for et fastslået beløb.
8Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, da det generelt er en antydning af at internet firmaet overholder de officielle regler, og at internet selskabet jævnligt revurderes af fagmænd der har meget erfaring med reglerne. Inden folk shopper billige masonitplader på en internet butik kan man til hver en tid studere butikkens handelsaftale.
9En stor portion online forretninger frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsudgaver til masonitplader. En af de mest almindelige er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen når det passer dig. Metoden er jo ultra hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endda den mest prisbevidste slags levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk