Byggevarepriser.dk

Maskinomrørere

Maskinomrørere 85x460mm,junior
192 kr.
Se produkt
Maskinomrørere 160x750mm m14
510 kr.
Se produkt
Maskinomrørere 85x500mm, turn
120 kr.
Se produkt
Maskinomrørere KGC 5780
254 kr.
Se produkt
Maskinomrørere 160x750mm
457 kr.
Se produkt
Maskinomrørere 80x400mm, speed
110 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et stort produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare maskinomrørere.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige maskinomrørere hos de forskellige online byggekæder. En del satser på gode tilbud, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af maskinomrørere.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra flere producenter, så du kan købe fra et bredt sortiment af maskinomrørere online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har du tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Herigennem kan man spare fragten, samt sågar have varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo bør du forvente super kyndig sparring fra folk der er specialister i lige præcis maskinomrørere.
En masse online nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at købe maskinomrørere online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

maskinomrørere bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

maskinomrørere jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

maskinomrørere silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

maskinomrørere harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det kommer til omfattende arbejdsopgaver. Krævende ombygninger gør krav på flere mennesker. Samtidig må det blive bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
2Måske det viser sig vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug forinden du går til værks med eksekveringen. Du kunne udfærdige en punktforms liste som indeholder alt det du har brug for, og dernæst efterse listen, således at du er tryg ved at alt er klar.
3Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være uundværligt at have det klar når du iværksætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at medregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Ved opgaver udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor skal du løbende tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets begyndelse, så det ikke pludselig starter med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
5Husk at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte kræver altså at projektet influerer positivt på miljøet.
6Typisk vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være økonomisk at tage noter til samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive den billigste pris på dem slavisk.
7Der viser sig altid pludselige hovedpiner når det handler om avancerede projekter, og herved vil det vise sig væsentligt at man afsætter tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at have tid nok til det.
8Du bør på ingen måde negligere dit velbefindende, så husk beklædning inklusiv sko og hjelm der skåner dig mod potentielle skader. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
9Måske burde du overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af det. Ifald du ønsker hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at hente priser fra forskellige foretagender.
10Længe før du opstarter byggeprojektet må det være ekstremt essentielt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med projektet. Du er nødt til at lave en effektiv dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
12Du finder utallige instruktioner og videoer via internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube er formidler af en masse anvendelig info, navnligt ifald du søger på engelsk.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt flot. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Mange e-forretninger foreslår heldigvis mange forskellige billige former for fragt til maskinomrørere. Det mest almindelige er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig ultra ukompliceret, samt i mange tilfælde derudover den mest billige leveringsmulighed.

Du bør ydermere forsøge at få pakken bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig tit en lille smule mere pebret, men også ualmindeligt nem for maskinomrørere online. Den mest prisbevidste fragtform er dog at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du befinder dig nær online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på maskinomrørere er naturligvis vældig aktuel hvis vi har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så af den grund er det bestemt fornuftigt at du ser den anslåede leveringsdato ved maskinomrørere. Masser af forretninger på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på en masse varenumre online, men det er afhængig af at transaktionen realiseres tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne klar før lagermedarbejderne tager hjem.

Flere online forhandlere yder fri fragt på maskinomrørere online, men for det meste stiller det krav om at man aftager for en præcis sum. Derudover kan man udse dig den mest billige leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

En hel del webbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig maskinomrørere på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på maskinomrørere i følgende områder:

Vejle, Aalborg, Hedehusene, Randers, Hvidovre, Farum, Rønne, Albertslund, Risskov, Viborg, Struer, Kalundborg, Brønshøj, Lillerød, Slagelse, Taastrup, Odder, Tilst, Frederikssund, Nærum, Esbjerg, Holstebro, Nørresundby, Frederiksberg, Stenløse, Roskilde, Haslev, Nyborg, Nakskov, Middelfart, Hobro, Rudersdal, Brønderslev, Brøndby, Tårnby, Nykøbing Falster, Næstved, Skive, Fredericia, Lystrup, København, Helsingør, Thisted, Frederikshavn, Sønderborg, Frederiksværk, Hørsholm, Gladsaxe, Grenaa, Svendborg, Værløse, Charlottenlund, Herlev, Glostrup, Gentofte, Åbyhøj, Odense, Hillerød, Køge, Lyngby, Virum, Korsør, Aabenraa, Vordingborg, Ikast, Ølstykke, Ishøj, Ballerup, Haderslev, Valby, Jyllinge, Varde, Kokkedal, Birkerød, Solrød Strand, Silkeborg, Hedensted, Herning, Skanderborg, Vanløse, Søborg, Højbjerg, Vallensbæk, Horsens, Greve, Rødovre, Dragør, Aarhus, Allerød, Hjørring, Kolding, Holbæk, Brabrand, og Ringsted, .

Click-and-collect for maskinomrørere er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis maskinomrørere priser og maskinomrørere tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere kigge efter blandt andet billig maskinomrørere, køb maskinomrørere og maskinomrørere online, foruden de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Find den bedste pris på maskinomrørere

Det er særdeles hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenholde priser på billige maskinomrørere online hos diverse e-shops, og til tak har flere webshops ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på maskinomrørere markant, og i øvrigt garantere fragt uden betaling.

Det kan stadigvæk være smart at prøve nogle forskellige e-shops efter tilbud på maskinomrørere online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at få den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en online forretning forhandler billige maskinomrørere online for en udsalgspris som virker uhørt attraktiv, så er det tit være et signal om en svindel netshop. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af en bestemmelse, der hjælper kunden overfor svindlende netshops.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere pengene til maskinomrørere ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter for eksempel maskinomrørere tilbud og billig maskinomrørere. Man ser derudover ofte folk efterspørge fx maskinomrørere online, maskinomrørere priser og køb maskinomrørere.

Læs eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot fremskaffer altid hensigtsmæssige løsninger til at vurdere adskillige andre konsumenters opfattelser og af den grund er det smart, at du eftersøger online butikkens bedømmelser forud for at du shopper billige maskinomrørere online.

Facebook giver dig desuden visse pæne muligheder for at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed. Herinde ses mange online selskaber i Danmark hvor man kan afgive en bedømmelse af deres køb, som lige så vel bør udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige maskinomrørere online på en internet handler kan man uden tvivl gennemgå netshoppens vilkår, men det er typisk ikke særlig morsomt, særligt hos de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Alternativet kan derfor være at efterse hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, da det burde være et kendetegn for at online forretningen opfylder de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen løbende besøges af jurister som har nøje kendskab til reglementet på området.

Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, ifald du oplever problemer i forbindelse med dit indkøb af maskinomrørere. Ligeså tilrådes det at man er opmærksom på de fundamentale forhold der kan have betydning for bestillingen af maskinomrørere online, til eksempel den bytteret internet forhandleren lover.

I den relation er det ydermere afgørende, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, så man altid vil kunne bevise bestillingen af maskinomrørere, hvad end man har bestilt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Stark eller Davidsen.

Charlotte Rasmussen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Henrik V gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Christian V gav 5 stjerner

I gør det super godt

Mads E gav 5 stjerner

SUPER

9 tips til indkøb via nettet
1En lang række online virksomheder tildeler heldigvis diverse forskellige billige fragtformer til maskinomrørere. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså vældig fremkommelig, og typisk endda den billigste mulighed for fragt.
2Trustpilot yder fuldkommen solide chancer for at kortlægge en stor portion aktuelle brugeres oplevelser og af den grund foreslår vi, at du udforsker webbutikkens bedømmelser forinden du bestiller billige maskinomrørere online. Facebook tilbyder dig derudover ret så relevante metoder til at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
3Den mest betalelige leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig tæt på netshoppens arbejdslager. Den form for levering kan være særdeles vital når man har brug for maskinomrørere fluks. Alternativt så sikrer visse webshops portofri levering, men typisk kun når man aftager for en konkret pris.
4Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en anordning, som værner os overfor svindlende internet butikker. Alternativt bør du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil klare betalingen over et længere tidsrum.
5Inden folk handler billige maskinomrørere på en e-shop behøver man reelt gennemløbe forhandlerens handelsaftale, men det er tit et omfattende arbejde. Endvidere anbefales det at du er obs på de mest essentielle vilkår der kan have indflydelse på shopping af billige maskinomrørere online, eksempelvis hvilken bytteret internet selskabet lover.
6Vi tilråder at se hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en indikator for at e-handlen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at internet webshoppen nu og da vurderes af sagkyndige som har megen viden om vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige maskinomrørere på en netshop burde de helt sikkert se på dens regler.
7En række webbutikker sikrer levering uden beregning på maskinomrørere, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man aftager for en bestemt pris. Derudover kan du tage den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Den bliver til tider lige så vel i høj grad bekvem. Den mindst kostelige leveringsform er unægtelig at du selv henter produkterne.
8Det er jo temmelig let gængeligt for folk at finde tilbud online på billige maskinomrørere i blandt diverse internet webshops, og ergo præsterer massevis af internet forhandlere fragtfri levering. Det kan dog trods alt vise sig gavnligt at kontrollere nogle få internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du placerer ordren, så man er tryg ved at få fat i den laveste pris.
9Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret afgørende i tilfælde af at du har behov for pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det sandelig passende at du checker den anslåede leveringsdato på maskinomrørere. En masse netshops i Danmark annoncerer billig 1 dags fragt på en hel del produkter, men som trods alt forudsætter at transaktionen gennemføres før et fast klokkeslæt.