Byggevarepriser.dk

Maskinmodtager

geoFENNEL Maskinmodtager FMR800-M/C
14.375 kr.
Se produkt
geoFENNEL Maskinmodtager FMR706 og FPR707 display
8.245 kr.
Se produkt
SPECTRA Maskinmodtager LR50 trådløs med display
17.121 kr.
Se produkt
geoFENNEL Maskinmodtager FMR800 og FRD807 display
16.244 kr.
Se produkt
SPECTRA Maskinmodtager LR50
13.909 kr.
Se produkt
geoFENNEL Maskinmodtager FMR706-M/C 360° modtagerfelt
6.998 kr.
Se produkt
SPECTRA Maskinmodtager LR30
11.746 kr.
Se produkt
SPECTRA Maskinmodtager LR60
19.290 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man undersøge firmaets regningslinjer.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af varer, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot maskinmodtager.
Når du vil have varerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er i høj grad muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af maskinmodtager.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige maskinmodtager fra webshop til webshop. Nogle vil have billige priser, imens andre tilbyder service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra mange forskellige producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af maskinmodtager online.
De udbredte byggekæder findes i hele landet, og pga. det har kunderne adgang til at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at undvære fragtgebyret, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens små butikker har en stor passion for deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Altså bør du få ekstra gavnlig sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis maskinmodtager.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller maskinmodtager online på deres webshop.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
maskinmodtager jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

maskinmodtager silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

maskinmodtager bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

maskinmodtager harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen må det være ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det kan vise sig at være essentielt at have et regnskab for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere mulige tilbud på dem en ad gangen.
3Godt forarbejde bliver metoden til succes med projektet. Du bør overveje at liste en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder agendaen.
4Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Det kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
5Der præsenterer sig stort set altid overraskende udfordringer ved omfangsrige projekter, og derfor er det væsentligt at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
6Husk at gennemtænke om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig professionel assistance til noget af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagperson anbefales det at lede efter tilbud fra flere leverandører.
7Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at have det parat før du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at tillægge de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
8Det kan overvejes at spørge om hjælp til projektet, navnlig ved væsentlige ombygninger. Store opgaver kræver flere folk. Desuden er det hurtigere og sjovere at være flere om det.
9Måske kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer disponible før du går i gang med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms indkøbsseddel med hver eneste ting der skal bruges, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at alt er klar.
10Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod potentielle skader. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i professionel assistance.
11For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med femdøgnsprognosen i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i det komplekse byggeprojekt.
12Der er alverdens guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder vældig meget almennyttig viden, især når man leder på engelsk.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Temmelig mange online forretninger frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige muligheder for levering til maskinmodtager. Det mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når du har lyst. Denne er altså ultra nem, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste form for fragt.

Du burde ydermere planlægge at vælge levering hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er almindeligvis en smule mindre billig, men derudover ekstremt bekvem ift. maskinmodtager online. Den billigste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo kræver at du fysisk befinder dig nærved internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på maskinmodtager er særligt betydningsfuld hvis vi har brug for produktet om et øjeblik, så med det formål er det selvfølgelig aktuelt at man checker leveringstiden for maskinmodtager. En stor portion internet webshops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, hvilket dog stiller krav om at orden realiseres tidligere end et givent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Flere butikker på nettet garanterer fri fragt på maskinmodtager online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man aftager for en konkret sum. I øvrigt skal man vælge den billigste fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

De fleste kæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig maskinmodtager online og afhenter i butikken. For eksempel Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på maskinmodtager i disse byer:

Stenløse, Rønne, Kalundborg, Virum, Tårnby, Vallensbæk, Ballerup, Gentofte, Albertslund, Ølstykke, Værløse, Højbjerg, Aabenraa, Frederikssund, Nærum, Åbyhøj, Tilst, Herning, Brøndby, Kokkedal, Rudersdal, Frederiksberg, Hvidovre, Vordingborg, Hedensted, Taastrup, Ishøj, Skive, Esbjerg, Glostrup, Allerød, Odense, Slagelse, Hobro, Varde, Greve, Risskov, Hedehusene, Middelfart, Thisted, Rødovre, Aarhus, Hørsholm, København, Hillerød, Odder, Helsingør, Roskilde, Frederiksværk, Solrød Strand, Korsør, Jyllinge, Valby, Vanløse, Randers, Frederikshavn, Horsens, Haslev, Vejle, Holstebro, Skanderborg, Struer, Nørresundby, Grenaa, Gladsaxe, Kolding, Nakskov, Ikast, Sønderborg, Silkeborg, Fredericia, Dragør, Holbæk, Nyborg, Aalborg, Lystrup, Charlottenlund, Lillerød, Køge, Haderslev, Ringsted, Nykøbing Falster, Herlev, Lyngby, Brønderslev, Næstved, Viborg, Søborg, Farum, Birkerød, Brønshøj, Hjørring, Svendborg, og Brabrand, .

Afhentning for maskinmodtager er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm).

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. maskinmodtager online og maskinmodtager tilbud. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere kigge efter fx billig maskinmodtager, maskinmodtager priser og køb maskinmodtager, plus de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Tilbud på maskinmodtager

Det er usædvanlig praktisk for os alle at tjekke tilbud på billige maskinmodtager online på forskellige forhandlere på nettet, og for det har flertallet af netshops set sig nødsaget til at nedbringe prisen på maskinmodtager betydeligt, og endda yde portofri levering.

Det kan dog ikke desto mindre være lønnende at prøve enkelte e-shops efter tilbud og rabatter på maskinmodtager online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at opnå den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Du må lige meget hvad være klar over, at såfremt en e-forhandler annoncerer billige maskinmodtager online på tilbud til en udsalgspris der er urealistisk billig, så kunne det for det meste være et signal om en uoprigtig internet shop. Bestillinger med kort er trods alt omsluttet af en vedtægt, hvilket hjælper dig imod uærlige online virksomheder.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere pengene til maskinmodtager over tid. Dette tilbydes ofte i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at mennesker tit søger efter bl.a. billig maskinmodtager og maskinmodtager tilbud. Man ser desuden ofte folk kigge efter for eksempel maskinmodtager priser, maskinmodtager online og køb maskinmodtager.

Læs tidligere kunders betragtninger

Trustpilot indebærer aldeles belejlige løsninger til at kigge nærmere på ganske mange forhenværende køberes anmeldelser og på grund af dette kan det anbefales, at du verificerer internet webshoppens kritik inden du bestiller billige maskinmodtager online.

Facebook tilbyder for øvrigt temmelig fantastiske genveje til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed. Desuden møder vi endda netbutikker hvor du kan notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige burde udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige maskinmodtager online hos en e-shop kan de i princippet studere shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, fordi det generelt er en antydning af at online butikken føjer de officielle regler, udover at online butikken undertiden undersøges af jurister som mestrer reglerne.

Derudover tilbydes du chance for at få bistand, hvis du møder problemstillinger ved dit indkøb af maskinmodtager. For øvrigt foreslår vi at køber er på vagt for de primære bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af maskinmodtager online, f.eks. den returret e-handlen tilbyder.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af maskinmodtager, uanset om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus eller 10-4.

Helle V gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jesper Larsen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Anna Rasmussen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Anna Madsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til når du køber online
1Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en orden, hvilket sikrer kunden imod uærlige internet forretninger. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at afdrage regningen over et længere tidsrum.
2Før folk handler billige maskinmodtager på en netbutik kan man i reglen studere e-shoppens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig morsomt. Dertil foreslår vi at du er vaks omkring de grundlæggende vilkår der gælder for bestillingen af billige maskinmodtager online, for eksempel hvilken byttepolitik internet webshoppen har.
3Den prisbilligste fragtmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den løsning stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets adresse. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ret bestemmende såfremt vi står og skal bruge maskinmodtager om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte e-forhandlere gebyrfri levering, men oftest kræves det at der aftages for en bestemt pris.
4Størstedelen af internet foretagender giver til alt held en hel del forskellige billige leveringsmidler til maskinmodtager. Det mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når der er tid til det. Fragtformen er jo ualmindeligt let gængelig, og tit derudover den mindst kostelige fragtmetode.
5Leveringstidspunktet er jo ret essentiel forudsat du har brug for varerne fluks, og i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt på maskinmodtager. De fleste e-handler frembyder billig 1 dags fragt på en masse varenumre, som trods alt afhænger af at bestillingen køres igennem forinden et konkret klokkeslæt.
6Trustpilot leverer visse passelige genveje til at gøre dig bekendt med diverse forhenværende konsumenters kritik og herved foreslåes det, at du gennemgår netbutikkens ratings inden du shopper billige maskinmodtager online. Facebook giver dig for øvrigt adskillige hensigtsmæssige muligheder for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed.
7Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, som burde være et bevis på at online forretningen overholder de officielle regler, og at internet virksomheden fra tid til anden efterses af fagfolk som har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Forud for at nogen shopper billige maskinmodtager på en online virksomhed bør man i og for sig se på forhandlerens handelsvilkår.
8Nogle enkelte internet selskaber tilbyder levering uden betaling på maskinmodtager, men for det meste kun når der bestilles for en præcis sum. I øvrigt skal man snuppe den mest billige fragtmulighed, hvilket oftest vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted. Den er sædvanligvis ligeledes ret smart. Den mest billige leveringsmåde vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
9Det er jo efterhånden rigtig overkommeligt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige maskinmodtager på diverse webshops, og derfor frembyder massevis af internet varehuse levering uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at eftergå diverse online firmaer efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få den mest attraktive pris.