Byggevarepriser.dk

Maskinbordspænder

BESSEY Maskinbordspænder-adapter STC-SET-T20
125 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordspænder-adapter
265 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordspænder 20 mm SB-pak STC-HH /35
290 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordsspænder BAS-CB9-4
2.815 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordopspænder BS 200/120
1.710 kr.
Se produkt
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm SB-pak
325 kr.
Se produkt
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm SB-pak
315 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordspænder Adapter
250 kr.
Se produkt
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm m/adapter
435 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordopspænder BS4N
1.680 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordopspænder BS5N BS 240/140
2.190 kr.
Se produkt
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm m/adapter
425 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordopspænder BS2N BS 200/100
1.505 kr.
Se produkt
BESSEY Maskinbordsspænder BSP-CB10-6
2.980 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot maskinbordspænder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør du læse webshoppens regler.
Når du skal have varerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige maskinbordspænder fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, imens nogle satser på en høj grad af service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring maskinbordspænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra flere specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af maskinbordspænder online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har mange chancen for at bestille online og transportere varerne selv. Derfor har man chancen for at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at handle maskinbordspænder online på deres side.
En masse nicheforhandlere er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har en stor passion for deres produkter, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du få super brugbar service fra ansatte der er specialister i lige præcis maskinbordspænder.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

maskinbordspænder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

maskinbordspænder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

maskinbordspænder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

maskinbordspænder silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du vil ikke fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have udstyret til disposition inden du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at tillægge disse omkostninger i byggeriets regnskab.
2Du kan finde endeløse vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til rigelig almennyttig viden, ikke mindst når man søger på engelsk.
3Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor skal du jævnligt se vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du lige er godt i gang med dit avancerede projekt.
4Det kan blive afgørende at have samtlige materialer parat før du indleder dit byggeprojekt. Du kan udfærdige en enkel huskeliste som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
5Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, specielt i tilfælde af store arbejdsopgaver. Omfattende byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig bør det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
6Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er fordelagtigt at notere alle udgifter, og bagefter notere billige priser på dem hver især.
7Der præsenterer sig jævnligt pludselige problemstillinger ved krævende byggeprojekter, og af den grund viser det sig væsentligt at der afsættes nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig yderst fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Planlægning vedbliver at være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør have en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp når du nedskriver tidsplanen.
10Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes ifald byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
11Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde hente eksperthjælp til områder af projektet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at notere forslag fra flere virksomheder.
12Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx arbejdshjelm som beskyttelse imod eventuelle risici. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del forhandlere på nettet tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsformer til maskinbordspænder. En der er meget anvendt er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Den er jo ultra praktisk, samt typisk ydermere den billigste leveringsmulighed.

Du burde lige så vel planlægge at få det leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Denne viser sig undertiden en smule mere pebret, men på den anden side temmelig gnidningsløs ift. maskinbordspænder online. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo stiller krav om at du er i kort afstand af webshoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på maskinbordspænder er selvfølgelig super central om man har brug for produkterne fluks, og herved er det ret så væsentligt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt for maskinbordspænder. Mange forhandlere på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en række produkter online, som dog er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen på posthuset før lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte shops på nettet lover fri fragt på maskinbordspænder online, men i reglen er det under betingelse af at der erhverves for en konkret pris. Som alternativ kunne man overveje den mest prisbevidste løsning til levering, som tit er at få bragt varerne til et afhentningssted.

Flere kæder tilbyder afhentning hvor man handler billig maskinbordspænder derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. De foreslår fx click-and-collect på maskinbordspænder i følgende byer:

Rønne, Nykøbing Falster, Hillerød, Skive, Haderslev, Brønshøj, Horsens, Holstebro, Ballerup, Ølstykke, Brøndby, Hjørring, Greve, Slagelse, Herlev, Jyllinge, Lillerød, Farum, Dragør, Højbjerg, Aarhus, Vallensbæk, Brabrand, Lyngby, Gladsaxe, Virum, Odense, Vejle, Middelfart, Ishøj, Randers, Frederiksværk, Rudersdal, Fredericia, Roskilde, Glostrup, Stenløse, Allerød, Hedehusene, Vordingborg, Søborg, Tilst, Nærum, Brønderslev, Sønderborg, Åbyhøj, Birkerød, Struer, Esbjerg, Svendborg, Vanløse, Taastrup, Kolding, Skanderborg, Værløse, Lystrup, Hedensted, Thisted, Hobro, Helsingør, Odder, Solrød Strand, Aabenraa, Rødovre, Nørresundby, Køge, Hørsholm, Varde, Silkeborg, Næstved, Frederiksberg, Korsør, Hvidovre, Ikast, Holbæk, Albertslund, Frederikshavn, Tårnby, Kokkedal, Risskov, Aalborg, Gentofte, Haslev, Nyborg, Herning, Nakskov, Valby, Ringsted, Frederikssund, København, Charlottenlund, Grenaa, Kalundborg, og Viborg, .

Afhentning for maskinbordspænder er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet maskinbordspænder tilbud og billig maskinbordspænder. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter eksempelvis køb maskinbordspænder, maskinbordspænder online og maskinbordspænder priser, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

Tilbud på maskinbordspænder

Det er jo i høj grad gnidningsløst for alle at analysere priser på billige maskinbordspænder online i blandt diverse internet selskaber, og følgelig har en lang række firmaer på nettet set sig tvunget til at sænke prisen på maskinbordspænder drastisk, og ovenikøbet tilbyde fragtfri levering.

Dog kan det stadigvæk blive smart at besigtige nogle få e-forretninger efter rabatter og tilbud på maskinbordspænder online inden du køber, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Du skal alligevel være så påpasselig, at ifald en shop på nettet sælger billige maskinbordspænder online til salg for en pris som kan virke urealistisk billig, kunne det mange gange være en varsel om en svindel online forretning. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en forordning, der beskytter dig som køber imod uægte internet varehuse.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere beløbet til maskinbordspænder over flere uger. Det fås som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere typisk søger for eksempel maskinbordspænder priser og maskinbordspænder online. Man ser desuden ofte internet shoppere kigge efter blandt andet maskinbordspænder tilbud, køb maskinbordspænder samt billig maskinbordspænder.

Undersøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer en del hæderlige genveje til at bese diverse tidligere køberes kritik og derved er det fornuftigt, at du gennemsøger online virksomhedens omtaler forinden du bestiller billige maskinbordspænder online.

Facebook præsterer også regulære gavnlige metoder til at få indtryk af online forretningens pålidelighed. Desuden ses endda firmaer på nettet som tilbyder folk at frembringe en kritik af virksomhedens service, som tilmed burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige maskinbordspænder online i en netshop burde de til hver en tid overveje netbutikkens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, især ved de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne være at bemærke om e-butikken er verificeret af e-mærket, siden det bør være et sympol på at netshoppen retter sig efter de gældende danske regler, udover at netbutikken regelmæssigt monitoreres af fagfolk der har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du anledning til support, såfremt du udsættes for udfordringer ved dit køb af maskinbordspænder. For øvrigt anbefales det at du er obs på de mest centrale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af maskinbordspænder online, som fx den byttepolitik online shoppen lover.

Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man senere kan dokumentere bestillingen af maskinbordspænder, hvad end man bestiller fra Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix eller Davidsen.

Birthe Hansen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Else Sørensen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Mette L gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Pia gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for at kigge om online shoppen er e-mærke godkendt, fordi det er en tilkendegivelse af at internet selskabet overholder de gældende danske regler, og at e-butikken tit efterses af fagfolk der er indført i de gældende regulativer. Før folk handler billige maskinbordspænder på en forretning på nettet behøver man ideelt set kigge på dens forretningsbetingelser.
2Indtil flere shops på nettet garanterer billig levering på maskinbordspænder, men undertiden påkræves det at man handler for en bestemt sum. Alternativt må du udvælge den mest prisbevidste fragtform, som tit er at få kørt ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver oftest derudover vældig smart. Den billigste metode til levering er unægtelig selv at hente pakken.
3Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være meget vital såfremt du har brug for ordren omgående, og i det øjemed er det forholdsvis passende at du undersøger tidshorisonten for levering ved maskinbordspænder. Adskillige shops på nettet giver billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det antager at ordren placeres tidligere end et givent tidspunkt.
4Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du bor i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmodel er jo virkelig vital såfremt du har behov for maskinbordspænder om et øjeblik. Alternativt så yder nogle få butikker på nettet gratis fragt, men oftest kun når du køber for en præcis sum.
5Før nogen køber billige maskinbordspænder i en netshop behøver man i princippet studere dens handelsvilkår, men det er undertiden en omfattende opgave. Yderligere er det en hjælp at man er påpasselig med de elementære bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige maskinbordspænder online, for eksempel den returpolitik e-shoppen bruger.
6Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i et lovbud, der assisterer dig som kunde imod bedrageriske internet firmaer. Alternativt burde du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at dække prisen over en periode.
7Det er i dag temmelig ukompliceret for forbrugerne at prissammenligne online på billige maskinbordspænder hos forskellige online webshops, og derved præsterer adskillige internet shops fri fragt. Det kan dog immervæk blive indbringende at prøve visse online webshops efter tilbud og udsalg før du shopper, således at du er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
8Trustpilot tilbyder dig rigtig passende løsninger til at bese en række tidligere konsumenters tanker og herved er det godt, at du læser internet firmaets omtaler inden du bestiller billige maskinbordspænder online. Facebook præsterer desuden aldeles passende genveje til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed.
9Adskillige internet forhandlere giver nu diverse billige leveringsudgaver til maskinbordspænder. En favorit iblandt mange er i vore dage pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Metoden er altså rigtig fleksibel, og oftest ydermere den mest betalelige metode til levering.