Byggevarepriser.dk

Måleur

Måleur Diesella med tol. pile og øje
258 kr.
Se produkt
Måleur støts.50/0,01
921 kr.
Se produkt
Måleur (centricator) limit
1.381 kr.
Se produkt
Måleur 5-0.001 Käfer
1.867 kr.
Se produkt
Måleur indikatorklocka limit
284 kr.
Se produkt
Måleur Diesella med øje og magnetstander
525 kr.
Se produkt
Måleur støtsk10/0,01
521 kr.
Se produkt
Måleur limit 1/0,001
909 kr.
Se produkt
Måleur 0.01 Käfer
726 kr.
Se produkt
Måleur 0.01/10 Käfer
587 kr.
Se produkt
Måleur Limit 10/0,01
249 kr.
Se produkt
Måleur 0.001 Käfer
3.105 kr.
Se produkt
Måleur limit 25/0,01
731 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du vælge en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring måleur.
Du vil finde ulighed i prisen på billige måleur fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse virksomhedens regler.
Flere byggecentre har et bredt udvalg af varer, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare måleur.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og i kraft af det har folk mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du undgå fragtgebyret, samt sågar hente produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af måleur online.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker har en dybdegående viden om deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved får du formentlig mere nyttig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis måleur.
Størstedelen af nichebutikker er små familievirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber måleur online på deres side.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

måleur jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

måleur harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

måleur bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

måleur silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forinden du påbegynder byggeprocessen. Du kunne forfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
2I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at notere alle udgiftsposter, og efterfølgende indsamle den billigste pris på dem én og én.
3Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din køreplan.
4I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på miljøet.
5Du skal nødig forsømme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm som hjælp overfor mulige risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
6Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således må du jævnligt tjekke prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå starter med at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
7Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er væsentlige ombygninger. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil bør det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Man vil på ingen måde fattes værktøj. Typisk kan det vise sig klogt at du har værktøjet disponibelt inden du starter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at indkalkulere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
9Der kommer som regel utidige hovedpiner i tilfælde med store projekter, og ergo kan det være af stor betydning at der afsættes nok tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at notere tilbud fra diverse firmaer.
11Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube er kilde til enormt meget almennyttig viden, navnligt hvis man bruger den engelske version.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Masser af e-butikker tildeler i vore dage en række forskellige billige fragtformer til måleur. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din bestilling når du har lyst. Metoden er altså rigtig ukompliceret, samt mange gange endvidere den mindst kostelige leveringsmetode.

Du bør endvidere vælge at bestille pakken til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden bliver i regelen en tand mere bekostelig, men derudover super hensigtsmæssig ved køb af måleur online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl at hente ordren selv, men det afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på måleur er ret så væsentlig forudsat vi har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, og derfor er det aldeles meningsfuldt at du kontrollerer den estimerede leveringsdato for måleur. En stor portion internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, som imidlertid kræver at ordren laves inden et aftalt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få varerne ud af døren forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet foretagender garanterer portofri levering på måleur online, men ofte kun såfremt der aftages for et præcist beløb. Alternativt bør man snuppe den billigste leveringsløsning, der oftest vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Mange byggemarkedskæder udlover afhentning hvor du bestiller billig måleur online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggemarkederne foreslår for eksempel afhentning af måleur i følgende byer:

Helsingør, Aabenraa, Horsens, Værløse, Slagelse, Søborg, Herlev, Nyborg, Hvidovre, Gladsaxe, Kokkedal, Ikast, Silkeborg, Brønderslev, Korsør, Aarhus, Risskov, Skive, Lystrup, Nakskov, Kalundborg, Frederiksberg, Herning, Vejle, Albertslund, Randers, Nørresundby, Tårnby, Ringsted, Fredericia, Rønne, København, Brøndby, Frederikssund, Holbæk, Viborg, Allerød, Skanderborg, Lillerød, Hedensted, Odense, Sønderborg, Svendborg, Brønshøj, Odder, Holstebro, Ishøj, Tilst, Frederikshavn, Hørsholm, Ølstykke, Middelfart, Farum, Haslev, Brabrand, Roskilde, Haderslev, Køge, Vanløse, Rudersdal, Hedehusene, Greve, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Grenaa, Thisted, Varde, Næstved, Hjørring, Åbyhøj, Glostrup, Esbjerg, Kolding, Vordingborg, Vallensbæk, Taastrup, Nærum, Aalborg, Ballerup, Struer, Charlottenlund, Virum, Rødovre, Jyllinge, Solrød Strand, Gentofte, Dragør, Højbjerg, Hobro, Birkerød, Valby, Lyngby, Hillerød, og Stenløse, .

Klik-og-hent for måleur er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis måleur priser og måleur tilbud. Derudover oplever vi som regel online shoppere søge bl.a. billig måleur, køb måleur samt måleur online, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Rabat på måleur

Det har vist sig at være ret let for forbrugerne at finde de laveste priser på billige måleur online hos diverse internet forhandlere i Danmark, og for det har massevis af e-forhandlere set sig nødsaget til at tvinge priserne på måleur drastisk, og i øvrigt garantere fragt uden gebyr.

Det kan stadigvæk blive profitabelt at checke nogle få butikker på nettet efter billige priser på måleur online inden du shopper, så du er sikret at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Man må lige meget hvad ikke overse, at ifald en internet forhandler afhænder billige måleur online til en tilbudspris der kan virke ufattelig billig, så kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en uærlig e-handler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af en anordning, som begunstiger køber overfor uoprigtige e-firmaer.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage beløbet til måleur senere. Det tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel billig måleur og måleur tilbud. Vi ser derudover som regel netshoppere efterspørge for eksempel måleur priser, måleur online samt køb måleur.

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig egentlig pæne chancer for at evaluere en hel del eksisterende forbrugeres synspunkter og på grund af dette tilråder vi, at du beser e-shoppens kritik inden du bestiller billige måleur online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt egentlig belejlige muligheder for at få en idé om online forretningens kundefokus. Derudover ser vi endda online outlets hvor man kan meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige måleur online på en internet virksomhed kunne de til hver en tid få overblik over butikkens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende projekt, især med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, da det ofte er et billede på at webshoppen accepterer de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen lejlighedsvis gennemses af fagmænd der har meget erfaring med vilkårene.

Dette er en god chance for at få hjælp, såfremt du får vanskeligheder i processen med din handel med måleur. Derudover er det fornuftigt at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde vilkår der har indflydelse på bestillingen af måleur online, som fx hvilken ombytningsrettighed webshoppen kører med.

Her er det desuden vigtigt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af måleur, uagtet om man handler fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Inger H gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Anne T gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Erik A gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot præsterer de facto gode muligheder for at studere en lang række aktuelle køberes tanker og af den grund tilråder vi, at du eftergår internet shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige måleur online. Facebook tilbyder dig desuden altid fantastiske løsninger til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
2En lang række online virksomheder foreslår nu diverse forskellige billige former for fragt til måleur. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig særligt let, samt typisk tilmed den billigste leveringsmetode.
3En hel del online firmaer byder på fragt uden beregning på måleur, men oftest forudsætter det at man shopper for et bestemt beløb. Desuden kan du vælge den mindst kostelige fragtform, der oftest vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver til tider samtidig ekstremt smertefri. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl at hente pakken selv.
4Det har vist sig at være ualmindeligt smart for internetbrugere at sammenligne priser online på billige måleur hos forskellige butikker på nettet, og af den grund garanterer de fleste e-forhandlere levering uden gebyr. Det kan til hver en tid blive nyttigt at eftergå nogle internet selskaber efter billige priser forud for at du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret central forudsat man står og skal bruge produktet inden for kort tid, og med det formål er det rimelig fornuftigt at vi finder den estimerede leveringsdato på måleur. Temmelig mange online shops tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men vær obs på at det nødvendiggør at handlen gemmenføres forinden et aftalt klokkeslæt.
6Forinden nogen bestiller billige måleur i en e-shop kunne man på en vis måde læse webbutikkens forretningsaftale, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. Dertil foreslåes det at kunden er klar over de mest aktuelle vilkår der gælder for købet af billige måleur online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren kører med.
7Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en vedtægt, som støtter os overfor uærlige online forhandlere. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage regningen over en periode.
8Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, som længe har været et billede på at online butikken understøtter de officielle regler, foruden at online firmaet nu og da tilses af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene på området. Inden nogen køber billige måleur på en netbutik kan de sådan set skimme dens regler.
9Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog forudsætter at du er nærved webshoppens lager. Den leveringsløsning er naturligvis usædvanlig central ifald man står og skal bruge måleur om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere internet shops levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du shopper for en præcis sum.