Byggevarepriser.dk

Lydisolerende plader pristjek

Er du på udkig efter lydisolerende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige lydisolerende plader hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på gode tilbud, imens andre satser på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du helst vil have.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du shoppe hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af lydisolerende plader.
Flere byggemarkeder har et stort produktudvalg, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot lydisolerende plader.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du finde et andet.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Det er især muligt i de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i hele landet, og af den grund har de fleste valget om at handle online og hente varerne selv. Derigennem har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af lydisolerende plader online.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Altså vil du opleve mere begavet sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis lydisolerende plader.
Størstedelen af niche webshops styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
De fleste nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, som tit er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber lydisolerende plader online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
lydisolerende plader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at indhente assistance til arbejdet, specielt hvis det er større byggerier. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere viser det sig mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Det er væsentligt at du har de relevante materialer handlet ind forinden du begynder arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt med de materialer du får brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
3Der er utrolig mange artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube er formidler af store mængder udbytterig info, specielt forudsat at man leder på engelsk.
4Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så husk beskyttelse såsom arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke køber eksperthjælp.
5Forinden du indleder byggeriet kan det blive vildt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Man må aldrig fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have værktøjet til rådighed idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
7Der viser sig næsten altid utidige bump på vejen når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig essentielt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, således at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Du bør vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe eksperthjælp til dele af byggeriet. Såfremt du tager imod eksperthjælp vil det normalt anbefales at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
9Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må forfatte en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder køreplanen.
10Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives når byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet forbedrer miljøet.
11For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag skal du tit holde øje med prognosen for vejret i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
12Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en fordel at beskrive alle poster, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for dem hver især.
De højest bedømte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

Mange byggeforretninger udlover til alt held mange forskellige billige leveringsformer til lydisolerende plader. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo særdeles nem, og tit derudover den mest betalelige leveringsform.

Du bør ligeledes tænke over at få pakken leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Denne er uheldigvis en tand dyrere, men tillige ret let gængelig for lydisolerende plader online. Den mest letkøbte type af levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du er i nærheden af internet forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på lydisolerende plader er naturligvis virkelig bestemmende om man mangler din ordre omgående, så derfor er det tydeligvis klogt at du checker den anslåede leveringsdato for lydisolerende plader. En lang række internet forretninger – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre online, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren lægges forinden et aftalt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet ud af døren før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle netbutikker sikrer fri fragt på lydisolerende plader online, men ofte er det betinget af at man shopper for en bestemt pris. Derudover skal du tage den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

En stor portion netbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig lydisolerende plader online og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Bauhaus. De giver bl.a. afhentning af lydisolerende plader i følgende byer:

Silkeborg, Aabenraa, Ballerup, Lystrup, Aalborg, Herning, Næstved, Odense, Hjørring, Ringsted, Kalundborg, Frederikssund, Fredericia, Vallensbæk, Ikast, Herlev, Skive, Køge, Slagelse, Sønderborg, Holbæk, Korsør, Svendborg, Lyngby, Frederiksværk, Virum, Nyborg, Hedensted, Gladsaxe, Valby, Værløse, Viborg, Hobro, Hillerød, Vanløse, Vordingborg, Ishøj, Roskilde, Farum, Holstebro, Vejle, Haslev, Jyllinge, Randers, Brønderslev, Stenløse, Lillerød, Helsingør, Kolding, Brøndby, Søborg, Frederikshavn, Risskov, Birkerød, Hørsholm, Glostrup, Tilst, Allerød, Kokkedal, Albertslund, Nærum, Skanderborg, Struer, Esbjerg, Thisted, Gentofte, Brønshøj, Taastrup, Solrød Strand, Aarhus, Greve, Nørresundby, Grenaa, København, Frederiksberg, Nakskov, Tårnby, Hedehusene, Dragør, Rønne, Rudersdal, Varde, Horsens, Haderslev, Nykøbing Falster, Brabrand, Charlottenlund, Rødovre, Middelfart, Odder, Hvidovre, Åbyhøj, Højbjerg, og Ølstykke, .

Afhentning for lydisolerende plader er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel lydisolerende plader priser og lydisolerende plader tilbud. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge efter bl.a. lydisolerende plader online, billig lydisolerende plader og køb lydisolerende plader, plus de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på lydisolerende plader

Det er efterhånden vældig fremkommeligt for folk at analysere tilbud på billige lydisolerende plader online hos forskellige e-firmaer, og derfor har langt de fleste online virksomheder ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på lydisolerende plader voldsomt, og endda byde på portofri fragt.

Det kan dog imidlertid blive profitabelt at kigge forbi nogle forskellige webshops efter rabatter og tilbud på lydisolerende plader online forinden du placerer ordren, så man er sikret at få den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du skal dog være årvågen med, at ifald en e-forretning sælger billige lydisolerende plader online på tilbud til en pris som kan ses som uforståeligt god, så kan det mange gange være et kendetegn på en snydagtig online butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde imod fup online forretninger.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at dække beløbet til lydisolerende plader ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i niche netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger fx lydisolerende plader priser og lydisolerende plader tilbud. Vi ser derudover mange gange mennesker søge efter bl.a. køb lydisolerende plader, lydisolerende plader online og billig lydisolerende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder fuldkommen ærlige chancer for at inspicere en hel del eksisterende brugeres omtaler og på grund af dette er det en hjælp, at du udforsker online forretningens kritik før du færdiggør din shopping med billige lydisolerende plader online.

Facebook fører til også flere fordelagtige genveje til at få en idé om e-handlens popularitet. Herinde møder vi en del internet forretninger hvor man kan ytre en anmeldelse af deres køb, som også må drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige lydisolerende plader online på en e-forhandler kunne de for at være på den sikre side have øje for forhandlerens handelsbetingelser, det er dog for det meste et omfattende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne måske være at se om internet virksomheden er e-mærke godkendt, siden det typisk er en angivelse af at netshoppen retter sig efter dansk lovgivning, udover at internet butikken jævnligt monitoreres af eksperter der er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er desuden din chance for at få hjælp, for så vidt du udsættes for vanskeligheder med dit indkøb af lydisolerende plader. Tilmed tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af lydisolerende plader online, som for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden benytter.

Her er det tilmed afgørende, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af lydisolerende plader, uagtet om man har købt ved XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Poul C gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Mette Christensen gav 4 stjerner

Som altid

Kirsten L gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Peter L gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til din online shopping
1Den mest betalelige fragtløsning er uden tvivl selv at hente ordren, men det afhænger af at du bor tæt på online forhandlerens bopæl. Den fragtform kan være yderst vigtig når du skal bruge lydisolerende plader nu og her. Alternativt så yder en række online webshops gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der købes for en konkret pris.
2Masser af internet foretagender foreslår nu diverse forskellige billige leveringsmåder til lydisolerende plader. En af dem der er mest anvendt er efterhånden pakkeshops, hvor du selv henter din bestilling når der er mulighed for det. Løsningen er jo særdeles let gængelig, samt oftest endvidere den mindst kostelige fragtmulighed.
3Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en ordning, som dækker dig som kunde imod bedrageriske internet selskaber. Som et alternativ burde du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil klare prisen over tid.
4Enkelte internet firmaer yder gratis levering på lydisolerende plader, men i reglen kun såfremt der aftages for en præcis sum. Som alternativ burde man udvælge den prisbilligste leveringsløsning, hvilket mange gange vil blive at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden er beklageligvis ydermere i høj grad ukompliceret. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente varerne.
5Trustpilot fremskaffer super belejlige muligheder for at sondere forskellige tidligere kunders iagttagelser og herved foreslår vi, at du tolker internet webshoppens bedømmelser inden du handler billige lydisolerende plader online. Facebook præsterer for øvrigt aldeles fremragende chancer for at få en idé om online forhandlerens popularitet.
6Antal dages levering er naturligvis rigtig central såfremt man står og skal bruge varerne med det samme, så med det formål er det utvivlsomt klogt at du ser det anslåede leveringstidspunkt for lydisolerende plader. Temmelig mange e-forhandlere stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter, men vær obs på at det er betinget af at du når at bestille før et konkret klokkeslæt.
7Det har vist sig at være rigtig bekvemt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige lydisolerende plader fra flere internet forhandlere i Danmark, og til tak tilbyder masser af internet outlets fragt uden betaling. Trods dette kan det immervæk vise sig fordelagtigt at eftergå nogle enkelte online firmaer efter tilbud og udsalg inden du bestiller, sådan at du er garanteret at antage den bedste pris.
8Vi går generelt ind for at finde ud af om online shoppen er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et signal om at internet firmaet føjer de officielle regler, samt at e-shoppen undertiden føres tilsyn med af jurister som har ekspertise inden for de gældende regler. Forud for at folk handler billige lydisolerende plader hos en forhandler på nettet kan de ideelt set løbe igennem e-butikkens handelsvilkår.
9Forud for at nogen handler billige lydisolerende plader på en internet webshop bør man i princippet læse butikkens vilkår, men det er bare ikke særlig interessant. Ligeså er det smart at køberen er klar over de mest basale forhold i forbindelse med bestillingen af billige lydisolerende plader online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen tilbyder.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk