Byggevarepriser.dk

Lydisolerende loft pristjek

Er du på udkig efter lydisolerende loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
For en del er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning til valg af lydisolerende loft.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige lydisolerende loft hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare lydisolerende loft.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at købe online og transportere produkterne selv. På grund af det kan du vælge at spare fragtomkostningen, samt endda have varerne lige nu.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af lydisolerende loft online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Hovedparten af niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo er det forventeligt at du får ekstra erfaren sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis lydisolerende loft.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du bestiller lydisolerende loft online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

lydisolerende loft silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

lydisolerende loft bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især såfremt det er store projekter. Nogle projekter gør krav på mere end en person. I øvrigt vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
2Der kommer som regel pludselige bump på vejen ved krævende opgaver, og herved viser det sig betydningsfuldt at der afsættes rimelig plads i køreplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
3Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet forbedrer planeten.
4Måske det viser sig meningsgivende at have de fornødne byggematerialer til disposition i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du har god gavn af at nedskrive en hurtig note med alle de ting du har brug for, og dernæst granske materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
5Du kan finde et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube tilbyder vældig meget konstruktiv information, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
6Du bør på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig klogt at du har det disponibelt forinden du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at indregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
7For opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette bør du løbende kigge på vejrprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uanmeldt starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
8Husk at gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Når du køber hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at hente uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
9Typisk vil det være essentielt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være rationelt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør dokumentere prisen på dem enkeltvis.
10Forberedelse bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal sammensætte en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver din strategi.
11Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Længe før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive vildt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Størstedelen af shops på nettet udlover nu et stort udvalg af billige fragtløsninger til lydisolerende loft. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig meget smart, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste form for levering.

Du bør tillige udse dig at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver beklageligvis en anelse dyrere, men ligeledes ultra fremkommelig ift. lydisolerende loft online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning kræver at du opholder dig med kort afstand til online forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på lydisolerende loft kan vise sig at være vældig bestemmende ifald du har behov for din ordre om få sekunder, og derfor er det naturligvis afgørende at man checker den anslåede leveringsdato ved lydisolerende loft. En del e-butikker i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags levering på en række varer online, men som imidlertid er regnet ud fra at handlen laves forud for et konkret tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer afsendt inden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte webshops yder portofri levering på lydisolerende loft online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man handler for et konkret beløb. Desuden bør man tage den billigste fragtløsning, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En lang række byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig lydisolerende loft på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på lydisolerende loft i disse byer:

Hjørring, Kolding, Jyllinge, København, Herlev, Aarhus, Aabenraa, Esbjerg, Frederikshavn, Brøndby, Brønderslev, Kalundborg, Haslev, Gentofte, Skanderborg, Søborg, Aalborg, Valby, Dragør, Varde, Glostrup, Ølstykke, Solrød Strand, Køge, Nyborg, Vanløse, Nærum, Ishøj, Højbjerg, Helsingør, Middelfart, Hørsholm, Grenaa, Silkeborg, Ballerup, Viborg, Sønderborg, Rudersdal, Ringsted, Taastrup, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Brønshøj, Roskilde, Struer, Holstebro, Frederiksberg, Odense, Svendborg, Horsens, Virum, Slagelse, Fredericia, Vordingborg, Rønne, Skive, Kokkedal, Stenløse, Lystrup, Korsør, Allerød, Tårnby, Hedensted, Ikast, Nørresundby, Vejle, Herning, Vallensbæk, Birkerød, Frederikssund, Hillerød, Værløse, Holbæk, Tilst, Rødovre, Åbyhøj, Hvidovre, Hobro, Risskov, Lyngby, Haderslev, Brabrand, Lillerød, Albertslund, Hedehusene, Thisted, Randers, Næstved, Odder, Farum, Frederiksværk, Nakskov, og Greve, .

Click-and-collect for lydisolerende loft er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på data er det klart, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis lydisolerende loft priser og lydisolerende loft online. Man ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis billig lydisolerende loft, køb lydisolerende loft og lydisolerende loft tilbud, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Rabat på lydisolerende loft

Det er jo efterhånden ekstremt ligetil for alle og enhver at vurdere tilbud på billige lydisolerende loft online fra flere e-shops, og derved har flertallet af online forretninger været tvunget til at sænke prisen på lydisolerende loft kolossalt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig rentabelt at checke visse shops på nettet efter billige priser på lydisolerende loft online forud for at du shopper, således at man er sikker på at få den skarpeste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Man bør trods alt være opmærksom på, at ifald en e-shop reklamerer billige lydisolerende loft online for en udsalgspris der kan virke overordentlig fremragende, bør det tit være et karakteristika der viser en uærlig webshop. Handler med kort er trods alt dækket ind under en regel, der støtter dig som kunde overfor uægte internet forhandlere.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud fra fx ViaBill, ifald du ønsker at afbetale regningen på lydisolerende loft over flere uger. Det fås typisk hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Når man kigger i tallene står det klart, at mennesker jævnligt kigger efter fx lydisolerende loft priser og billig lydisolerende loft. Foruden dette ser vi som regel mennesker kigge efter fx køb lydisolerende loft, lydisolerende loft online og lydisolerende loft tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot frembyder evigt fine genveje til at studere en længere række aktuelle brugeres domme og derved anbefaler vi, at du betragter e-handlens kritik inden du handler billige lydisolerende loft online.

Facebook giver dig tilsvarende regulære fine metoder til at få en idé om internet virksomhedens popularitet. Herinde ses en række internet forretninger som giver folk mulighed for at forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige kan drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige lydisolerende loft online hos en e-shop kan man ideelt set gennemløbe virksomhedens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke særlig sjovt, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

En anden løsning er at kontrollere om e-forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er en angivelse af at netbutikken anerkender de opstillede regler, samt at hjemmesiden rutinemæssigt ses til af fagfolk der har megen viden om retningslinjerne.

Dette er desuden din chance for support, når du forvoldes vanskeligheder som følge af dit køb af lydisolerende loft. Tillige kan det anbefales at du er opmærksom på de fundamentale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af lydisolerende loft online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden bruger.

Her er det på samme måde vigtigt, at man stadig bibeholder sin ordrekvittering, således man altid kan bekræfte købet af lydisolerende loft, ligegyldig om man har bestilt ved Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

Maria gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Poul K gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jette Sørensen gav 5 stjerner

god service

Henrik V gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot resulterer i temmelig gode chancer for at bese forskellige øvrige køberes reflektioner og herved er det klogt, at du analyserer internet forretningens kritik forinden du shopper billige lydisolerende loft online. Facebook genererer også fuldstændig habile muligheder for at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
2En stor portion internet handler tildeler nu til dags diverse billige leveringsmodeller til lydisolerende loft. En yndling er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig særdeles smertefri, og ofte også den mest prisbevidste form for levering.
3Før folk handler billige lydisolerende loft i en forhandler på nettet kunne man uden tvivl gennemløbe butikkens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke videre interessant. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter der er gældende for købet af billige lydisolerende loft online, eksempelvis hvilken returrettighed netshoppen kører med.
4Det har vist sig at være temmelig nemt for folk at finde de laveste priser online på billige lydisolerende loft på forskellige webshops, og for det yder adskillige shops på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig profitabelt at undersøge nogle shops på nettet efter billige priser inden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.
5Den mindst kostelige metode til levering er dog at hente varerne selv, men den løsning beroer på at du befinder dig i nærheden af e-butikkens bopæl. Den fragtløsning er ret så relevant i tilfælde af at du har brug for lydisolerende loft nu og her. Alternativt så sikrer nogle enkelte butikker på nettet gratis levering, men typisk afkræver det at du handler for en bestemt sum.
6Leveringsdygtigheden kan være ekstremt betydningsfuld ifald du behøver din pakke fluks, og herved er det utvivlsomt på sin plads at man checker den anslåede leveringstid ved lydisolerende loft. En lang række online firmaer byder på billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men som trods alt kræver at handlen gemmenføres før et konkret tidspunkt.
7Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, som redder dig overfor uægte online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at godtgøre betalingen over en længere periode.
8Vi anbefaler generelt at bemærke om internet webshoppen er medlem af e-mærket, som bør være en indikation om at online butikken følger de officielle regler, tillige med at e-forretningen nu og da vurderes af eksperter som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før nogen shopper billige lydisolerende loft hos en internet forhandler burde de i reglen gennemgå netbutikkens betingelser.
9En hel del internet webshops sikrer fragtfri levering på lydisolerende loft, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en fastsat pris. Ellers kan du udvælge den prisbilligste leveringsmetode, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Løsningen bliver sædvanligvis ydermere temmelig overkommelig. Den mest billige type af levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk