Byggevarepriser.dk

Lyddæmpende plader pristjek

Er du på udkig efter lyddæmpende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare lyddæmpende plader.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse firmaets regler.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring lyddæmpende plader.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne personligt. Dette er navnligt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige lyddæmpende plader fra netbutik til netbutik. Nogle giver gode tilbud, og andre fokuserer på faglig sparring. Du må bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har kunderne valget om at købe online og hente produkterne på egen hånd. Herigennem er der mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af lyddæmpende plader online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er små firmaer, som typisk drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du bestiller lyddæmpende plader online fra deres webshop.
De fleste nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Størstedelen af nicheforhandlere er specialister i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det formår de at yde super gavnlig vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis lyddæmpende plader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

lyddæmpende plader silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det viser sig vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt før du indleder dit arbejde. Du har fordel af at udfærdige en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har styr på det.
2Måske du burde vurdere om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe assistance fra en fagmand til dele af byggeriet. Ifald du søger professionel hjælp er det fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige selskaber.
3Man vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at have værktøjet disponibelt akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at medregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
4Det anbefales at få assistance til ens byggeprojekt, specielt når det er krævende arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Ydermere viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være sundt at beskrive alle omkostninger, hvorefter man bør indsamle prisen på dem alle sammen.
6Husk at du kan indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det får man ifald ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
7Du må nødig negligere dit eget helbred, så husk arbejdstøj herunder hjelm og sko som hjælp overfor potentielle uheld. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Der præsenterer sig jævnligt pludselige problemer når det gælder svære byggeprojekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
9For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne bedst som du er startet på det vigtige projekt.
10Der kan findes et stort udvalg af guides og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube faciliterer en masse gavnlig information, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
11Planlægning vil altid være metoden til succes med projektet. Du er nødt til at lave en strømlinet dagsorden, der viser hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
12Før du optager dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En stor portion e-handler udlover nu om dage diverse forskellige billige fragtløsninger til lyddæmpende plader. Førstevalget hos mange er lige nu pakkeshops, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså virkelig smart, og tit tillige den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde tillige vælge at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig som regel en lille smule dyrere, men ligeledes ekstremt let gængelig med lyddæmpende plader online. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo stiller krav om at du har bopæl tæt på e-forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på lyddæmpende plader er jo ret så relevant forudsat du absolut skal bruge din ordre fluks, og af den grund er det forholdsvis passende at man checker tidshorisonten for levering på lyddæmpende plader. Adskillige online forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren ekspederet forinden lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle online virksomheder frembyder portofri fragt på lyddæmpende plader online, men i mange tilfælde er det betinget af at der handles for et konkret beløb. Som alternativ bør man udse dig den mest betalelige metode til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig lyddæmpende plader online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne tildeler for eksempel click-and-collect på lyddæmpende plader i disse områder:

Frederikssund, Haslev, Vordingborg, Birkerød, Ikast, Vejle, Odder, Middelfart, Aabenraa, København, Vallensbæk, Ringsted, Stenløse, Dragør, Gladsaxe, Rønne, Hedehusene, Køge, Kalundborg, Værløse, Hjørring, Rudersdal, Skive, Hillerød, Horsens, Greve, Nærum, Herlev, Roskilde, Nørresundby, Esbjerg, Herning, Nakskov, Aarhus, Glostrup, Haderslev, Åbyhøj, Frederikshavn, Virum, Helsingør, Brøndby, Svendborg, Skanderborg, Valby, Struer, Randers, Frederiksværk, Lystrup, Varde, Rødovre, Farum, Korsør, Fredericia, Brabrand, Kolding, Viborg, Aalborg, Kokkedal, Slagelse, Taastrup, Ølstykke, Solrød Strand, Nyborg, Tilst, Ishøj, Ballerup, Tårnby, Jyllinge, Hvidovre, Frederiksberg, Odense, Albertslund, Brønderslev, Hedensted, Silkeborg, Vanløse, Lillerød, Risskov, Allerød, Hørsholm, Næstved, Holbæk, Grenaa, Holstebro, Lyngby, Sønderborg, Søborg, Nykøbing Falster, Thisted, Højbjerg, Brønshøj, Charlottenlund, Gentofte, og Hobro, .

Click-and-collect af lyddæmpende plader er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Bornholm).

Når der ses på data fremstår det markant, at online shoppere jævnligt leder efter bl.a. billig lyddæmpende plader og lyddæmpende plader tilbud. Derudover oplever man som regel online shoppere lede efter bl.a. lyddæmpende plader priser, køb lyddæmpende plader og lyddæmpende plader online, plus de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Find den bedste pris på lyddæmpende plader

Det er i dag ualmindeligt uproblematisk for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige lyddæmpende plader online på tværs af webshops, og derved har massevis af e-forhandlere været presset til at at nedsætte salgspriserne på lyddæmpende plader markant, og i øvrigt byde på gratis levering.

Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at checke forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud på lyddæmpende plader online inden du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at få den prisbilligste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Du må lige meget hvad ikke glemme, at ifald en shop på nettet forhandler billige lyddæmpende plader online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som urealistisk tiltalende, er det for det meste være et karakteristika der viser en falsk internet butik. Kortkøb er på den anden side omfattet af en ordning, der assisterer dig som køber overfor svindlende internet varehuse.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre beløbet til lyddæmpende plader ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere typisk søger efter fx køb lyddæmpende plader og lyddæmpende plader tilbud. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter fx lyddæmpende plader priser, billig lyddæmpende plader og lyddæmpende plader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder helt relevante chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe eksisterende kunders opfattelser og derfor tilrådes det, at du studerer e-firmaets omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige lyddæmpende plader online.

Facebook tilbyder dig lige så vel tilpas værdifulde genveje til at få en idé om webshoppens troværdighed. Derudover ses en række online selskaber i Danmark hvor kunder kan skrive en evaluering af deres køb, hvilket også må anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige lyddæmpende plader online i en butik kunne man i princippet studere e-butikkens betingelser, det er dog tit ikke særlig sjovt, særligt med de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne måske være at granske hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er en garanti for at online shoppen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at den undertiden monitoreres af fagmænd som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med lyddæmpende plader. Ligeså er det klogt at du er vaks omkring de fundamentale forhold der gælder for købet af lyddæmpende plader online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed webbutikken anvender.

I den forbindelse er det også relevant, at man stadig bevarer ens købsbekræftelse, således man altid kan eftervise sin bestilling af lyddæmpende plader, ligegyldig om man bestiller fra Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Martin S gav 5 stjerner

Intet at klage over

Pia Olsen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Anne Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Thomas Nielsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot fremskaffer egentlig passende muligheder for at verificere mange øvrige køberes reflektioner og derfor er det fornuftigt, at du betragter e-butikkens bedømmelser inden du handler billige lyddæmpende plader online. Facebook genererer for øvrigt uden sammenligning stabile genveje til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed.
2Forinden folk køber billige lyddæmpende plader i en e-shop burde de uden tvivl gennemgå netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke super spændende. Ydermere er det smart at du er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der er gældende for købet af billige lyddæmpende plader online, fx hvilken ombytningspolitik e-forretningen tilbyder.
3Nogle enkelte forhandlere på nettet tilbyder fragtfri levering på lyddæmpende plader, men for det meste kræver det at du indkøber for et præcist beløb. Desuden burde man udse dig den mest prisbevidste metode til levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtformen er uheldigvis til gengæld super nem. Den mest betalelige leveringsform er utvivlsomt selv at hente produkterne.
4De fleste e-firmaer tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for levering til lyddæmpende plader. En sikker vinder er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er altså ret fleksibel, og endda ydermere den mest prisbevidste leveringsform.
5Det er ultra uproblematisk for alle og enhver at finde tilbud online på billige lyddæmpende plader i blandt forskellige online butikker, og altså tilbyder langt de fleste internet foretagender fri fragt. Trods dette kan det immervæk være indbringende at kontrollere flere online virksomheder efter billige priser forud for at du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.
6Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en retningslinje, hvilket skærmer køberen imod uægte online forretninger. Som en anden løsning kunne du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du efterspørger at klare omkostningerne over et længere tidsrum.
7Fragtperioden er naturligvis rigtig central ifald vi har behov for pakken med det samme, så derfor er det komplet afgørende at vi finder den forventede leveringsdato på lyddæmpende plader. En lang række online varehuse garanterer billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, som trods alt er påkrævet at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat tidspunkt.
8Vi slår generelt et slag for at efterse om internet firmaet er medlem af e-mærket, da det kan være et billede på at internet webshoppen forstår de gældende danske regler, og at online firmaet en gang i mellem føres tilsyn med af eksperter der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Før folk shopper billige lyddæmpende plader hos en e-forretning behøver de egentlig få overblik over dens regler.
9Den mindst kostelige leveringsløsning er dog selv at hente ordren, hvilket betinges af at du bor i nærheden af netshoppens bopæl. Den leveringstype kan være ekstremt aktuel når man absolut skal bruge lyddæmpende plader straks. Alternativt så garanterer nogle få e-forretninger i Danmark portofri fragt, men i mange tilfælde stiller det krav om at man bestiller for en præcis sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk