Byggevarepriser.dk

Lyddæmpende lofter pristjek

Er du på udkig efter lyddæmpende lofter? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende lofter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring lyddæmpende lofter.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare lyddæmpende lofter.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige lyddæmpende lofter hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode priser, hvorimod andre har fokus på faglig sparring. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og i kraft af det har mange tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder samler produkter fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af lyddæmpende lofter online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved vil du modtage ekstra kompetent vejledning fra personale med ekspertviden i netop lyddæmpende lofter.
Hovedparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du bestiller lyddæmpende lofter online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
lyddæmpende lofter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

lyddæmpende lofter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af strategien.
2Der er ekstremt mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget konstruktiv viden, særligt når man benytter engelske søgeord.
3Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig strategisk at have udstyret klar til brug forinden du iværksætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
4Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Desuden bør det blive bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
5Der præsenterer sig jævnligt utidige problemer ved svære projekter, og følgelig vurderes det vigtigt at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, således at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Muligvis kan det blive af stor betydning at have de fornødne bygningsmaterialer klar forinden du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at forfatte en punktforms note hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og som det næste granske oversigten, hvormed du er overbevist om at der ikke mangler noget.
7For projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
8Du kan overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Når du anskaffer eksperthjælp vil det ofte være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse foretagender.
9Du skal aldrig glemme din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx arbejdshjelm der beskytter dig imod mulige risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
10I visse tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til byggerier. Det ydes forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet har betydning for klimaet.
11Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive en god idé at beskrive alle poster, hvorefter man kunne kortlægge eventuelle tilbud på dem alle sammen.
12Længe før du iværksætter arbejdet er det meget betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En stor portion outlets på nettet yder i dag diverse billige fragtløsninger til lyddæmpende lofter. En af de mest moderne er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot bestillingen når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså ret så praktisk, og typisk tilmed den mest billige leveringsløsning.

Du bør omvendt beslutte dig for at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til når du er på job. Løsningen viser sig for det meste en tak dyrere, men tillige ekstremt bekvem med lyddæmpende lofter online. Den mindst kostelige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo kræver at du er med kort afstand til online virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på lyddæmpende lofter kan vise sig at være usædvanlig vigtig i tilfælde af at man har behov for pakken om få sekunder, og af den grund er det forholdsvis på sin plads at man finder den anslåede leveringsdato ved lyddæmpende lofter. Størstedelen af online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på en række varer online, som dog regnes ud fra at der bestilles inden et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken distribueret forud for at de logistikansatte har fri.

Nogle byggeforretninger yder fri fragt på lyddæmpende lofter online, men for det meste er det forbeholdt når du aftager for en fastsat sum. Som alternativ kan du overveje den mest betalelige leveringsform, som tit er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Store netshops frembyder afhentning hvor man handler billig lyddæmpende lofter derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma og Harald Nyborg. De giver for eksempel klik-og-hent på lyddæmpende lofter i disse byer:

Viborg, Hobro, Odder, Lillerød, Kolding, Kokkedal, Ikast, Struer, Holbæk, Stenløse, Aarhus, Åbyhøj, Ishøj, Skanderborg, Esbjerg, Tårnby, Brøndby, Middelfart, Randers, Odense, Greve, Hillerød, Vordingborg, Aabenraa, Aalborg, Kalundborg, Køge, Tilst, Farum, Skive, Frederiksværk, Birkerød, Vanløse, Solrød Strand, Frederikshavn, Jyllinge, Brønshøj, Gentofte, Rudersdal, Roskilde, Horsens, Valby, Haderslev, Ølstykke, Ballerup, Brønderslev, Glostrup, Albertslund, Hvidovre, Thisted, Silkeborg, Charlottenlund, Nørresundby, Lystrup, Risskov, Lyngby, Taastrup, Frederikssund, Grenaa, Hedehusene, Slagelse, Virum, Helsingør, Herlev, Fredericia, Hørsholm, Nærum, Korsør, Herning, Holstebro, Søborg, Sønderborg, Rønne, Værløse, Rødovre, Næstved, Hedensted, Haslev, Højbjerg, Brabrand, Gladsaxe, Hjørring, Ringsted, Nykøbing Falster, Vejle, Svendborg, Varde, Dragør, Allerød, Frederiksberg, København, Nyborg, Vallensbæk, og Nakskov, .

Afhentning for lyddæmpende lofter er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at folk mange gange søger efter eksempelvis lyddæmpende lofter online og køb lyddæmpende lofter. Foruden dette oplever vi ofte folk søge efter eksempelvis lyddæmpende lofter tilbud, lyddæmpende lofter priser og billig lyddæmpende lofter, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Få rabat på lyddæmpende lofter

Det er usædvanlig smart for folk at finde de laveste priser på billige lyddæmpende lofter online på tværs af internet forretninger, og af den grund har masser af online firmaer ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på lyddæmpende lofter markant, og endda garantere fragt uden gebyr.

Men det kan stadigvæk være fordelagtigt at udforske nogle forskellige internet foretagender efter billige priser på lyddæmpende lofter online inden du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma.

Du skal bare være klar over, at når en internet virksomhed sælger billige lyddæmpende lofter online for en pris som virker overordentlig attraktiv, bør det for det meste være et faresignal om en fup online forretning. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en regel, som begunstiger køber imod uoprigtige online forretninger.

Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at betale prisen på lyddæmpende lofter ude i fremtiden. Det tilbydes normalt hos niche webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata står det markant, at internet shoppere typisk søger efter blandt andet køb lyddæmpende lofter og lyddæmpende lofter tilbud. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge for eksempel lyddæmpende lofter online, billig lyddæmpende lofter og lyddæmpende lofter priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende lofter er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot fører til ganske gode løsninger til at læse mange andre kunders observationer og derfor rekommanderer vi, at du studerer e-shoppens vurderinger forud for at du køber billige lyddæmpende lofter online.

Facebook præsterer ydermere fuldkommen pålidelige løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Desuden er der faktisk online firmaer hvor man kan skrive en evaluering af deres køb, som lige så vel må udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige lyddæmpende lofter online på en e-butik kan man til hver en tid kigge på butikkens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke videre interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet forslag kunne derfor være at se nærmere på om internet forhandleren er støttet af e-mærket, som ofte er en antydning af at netbutikken efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-butikken fra tid til anden undersøges af fagfolk der forstår de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, når du bliver udsat for udfordringer som følge af din handel med lyddæmpende lofter. Tilsvarende støtter vi at kunden er sat ind i de mest vedkommende forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af lyddæmpende lofter online, fx hvilken bytteret internet virksomheden anvender.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadig opbevarer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne bevidne købet af lyddæmpende lofter, uafhængig af om man har handlet hos Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

Jesper Kristensen gav 5 stjerner

Bestilte online

Pia V gav 4 stjerner

Fremragende service.

Jørgen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Kim M gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til online indkøb
1Generelt går vi ind for at tjekke om online forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en indikation om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at webshoppen hyppigt evalueres af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regler. Inden nogen bestiller billige lyddæmpende lofter på en forretning på nettet kunne man sådan set løbe igennem webbutikkens betingelser.
2Trustpilot bringer dig uden sammenligning tiltalende genveje til at finde ud af mange eksisterende brugeres iagttagelser og derfor er det klogt, at du betragter internet webshoppens anmeldelser inden du køber billige lyddæmpende lofter online. Facebook frembringer på samme måde super stabile muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig vældig betydningsfuld hvis man behøver varen øjeblikkeligt, og i det øjemed er det rimelig vigtigt at vi efterser tidshorisonten for levering for lyddæmpende lofter. En hel del internet butikker præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at ordren lægges inden et fastslået klokkeslæt.
4Indtil flere internet virksomheder garanterer fri fragt på lyddæmpende lofter, men i reglen afkræver det at man shopper for en konkret pris. Som alternativ kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, som tit er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtformen er for det meste endvidere ualmindeligt let. Den prisbilligste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
5Forud for at folk bestiller billige lyddæmpende lofter hos en internet forhandler behøver man i princippet tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår, dog er det for det meste et tidskrævende projekt. Tilmed tilrådes det at køber er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige lyddæmpende lofter online, eksempelvis den ombytningsret internet webshoppen har.
6Den prisbilligste type af levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog kræver at du fysisk befinder dig nærved netshoppens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være ret så essentiel om vi har behov for lyddæmpende lofter lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle få internet shops fragt uden omkostninger, men for det meste påkræves det at der bestilles for et præcist beløb.
7Det er efterhånden yderst problemfrit for os alle at søge information om priser online på billige lyddæmpende lofter hos forskellige e-butikker, og altså yder mange online virksomheder levering uden betaling. Det kan dog stadigvæk blive indbringende at besigtige forskellige online outlets efter tilbud og udsalg inden du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.
8Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af et lovbud, hvilket værner os imod uoprigtige e-forretninger. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning fra fx ViaBill, ifald du ønsker at godtgøre omkostningerne over tid.
9De fleste e-firmaer giver i øjeblikket flere billige fragttyper til lyddæmpende lofter. En af de mest benyttede er nu til dags pakkeshops, så du selv kan hente dine produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså ret praktisk, samt typisk ydermere den billigste løsning til levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk