Byggevarepriser.dk

Lydabsorberende plader pristjek

Er du på udkig efter lydabsorberende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af lydabsorberende plader.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de gængse byggekæder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige lydabsorberende plader alt efter hvor du handler online. Nogle vil have de bedste priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder har et enormt varesortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare lydabsorberende plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler produkter fra flere nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af lydabsorberende plader online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har kunderne valget om at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Derved kan du vælge at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Herved vil du modtage endnu mere brugbar sparring fra medarbejdere der er specialister i netop lydabsorberende plader.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Majoriteten af niche netbutikker er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber lydabsorberende plader online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lydabsorberende plader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse er kilden til at lykkes med arbejdet. Du skal nedskrive en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder tidsplanen.
2Husk at gennemtænke om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal have professionel hjælp til noget af det. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand er det fornuftigt at lede efter tilbud fra diverse virksomheder.
3Det viser sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer klar i god tid før du kaster dig over arbejdet. Du kunne udfærdige en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og så efterse hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
4Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
5Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
6Du vil nødig mangle udstyr. Ofte vil det være klogt at du har udstyret tilgængeligt forinden du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Før du optager byggeprojektet er det aldeles vigtigt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du har adgang til en overflod af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er formidler af rigelig udbytterig information, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
9For byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den grund kan du tit tjekke meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at regne når du netop vil i gang med det svære projekt.
10Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, især i tilfælde af krævende ombygninger. Store projekter skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere er det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Der kommer jævnligt utidige problemer ved omfangsrige opgaver, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at man har afsat god plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
12Du kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Temmelig mange online virksomheder tildeler i dag et hav af forskellige billige fragtformer til lydabsorberende plader. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo særligt praktisk, samt oftest tilmed den mest prisbevidste form for fragt.

Du bør omvendt afveje for og imod at få produkterne bragt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen viser sig i regelen en tand mere pebret, men tillige rigtig ligetil ved køb af lydabsorberende plader online. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du lever nær internet firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på lydabsorberende plader er ualmindeligt relevant hvis man har behov for pakken om kort tid, og med det formål er det i sandhed fornuftigt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på lydabsorberende plader. En stor portion firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på mange varenumre online, som imidlertid nødvendiggør at ordren aflægges inden et aftalt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken afsendt inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Enkelte webbutikker byder på gratis fragt på lydabsorberende plader online, men undertiden gælder det kun hvis man handler for en præcis sum. Alternativt bør man beslutte sig for den billigste leveringsversion, der ofte vil være at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man handler billig lydabsorberende plader derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne udlover for eksempel click-and-collect på lydabsorberende plader i følgende byer:

Korsør, Birkerød, Nakskov, Solrød Strand, Hjørring, Odense, Hobro, Lystrup, Horsens, Slagelse, Gentofte, Herning, Brønderslev, Odder, Kokkedal, Holbæk, Haslev, Gladsaxe, Viborg, Grenaa, Jyllinge, Taastrup, Køge, Frederiksværk, Brabrand, Skive, Haderslev, Frederiksberg, Hedehusene, Farum, Svendborg, Nørresundby, Hørsholm, Varde, Aalborg, Frederikssund, Albertslund, Nykøbing Falster, Roskilde, Dragør, Værløse, Vanløse, Vallensbæk, Højbjerg, Brønshøj, Nyborg, Silkeborg, Ikast, Glostrup, Ølstykke, Rødovre, Risskov, Rudersdal, Rønne, Skanderborg, Lyngby, Kalundborg, Esbjerg, Greve, Lillerød, Hedensted, Nærum, Aarhus, Sønderborg, Kolding, Randers, Helsingør, Middelfart, Thisted, Fredericia, Valby, Tilst, Holstebro, Tårnby, Ballerup, Åbyhøj, Frederikshavn, Hvidovre, Virum, Herlev, København, Ishøj, Næstved, Ringsted, Vordingborg, Aabenraa, Struer, Søborg, Charlottenlund, Hillerød, Allerød, Stenløse, Vejle, og Brøndby, .

Click-and-collect ift. lydabsorberende plader er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet lydabsorberende plader online og køb lydabsorberende plader. Vi ser desuden mange gange mennesker efterspørge fx lydabsorberende plader tilbud, billig lydabsorberende plader samt lydabsorberende plader priser, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Bedste tilbud på lydabsorberende plader

Det er i dag vældig ligetil for alle at sammenligne tilbud på billige lydabsorberende plader online hos flere internet selskaber, og ergo har adskillige internet firmaer været presset til at at trykke priserne på lydabsorberende plader helt i bund, og ydermere byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at granske flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på lydabsorberende plader online forinden du handler, så man er velinformeret til at antage den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at ifald en e-butik tilbyder billige lydabsorberende plader online til en pris som anses for himmelråbende billig, kunne det for det meste være et tegn på en bedragerisk online butik. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en bestemmelse, der begunstiger kunden imod svindlende e-shops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre pengene til lydabsorberende plader over en længere periode. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter fx køb lydabsorberende plader og lydabsorberende plader online. Man ser desuden typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis lydabsorberende plader priser, lydabsorberende plader tilbud og billig lydabsorberende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot frembringer nogenlunde fornemme genveje til at inspicere mange nuværende køberes ratings og derfor støtter vi, at du beser netshoppens omtaler forud for at du shopper billige lydabsorberende plader online.

Facebook giver dig tilsvarende egentlig belejlige muligheder for at få indtryk af e-handlens popularitet. Derudover ser vi nogle forretninger på nettet som giver folk mulighed for at udforme en bedømmelse af deres køb, som desuden bør drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige lydabsorberende plader online hos en e-forhandler kan de til hver en tid tyde webbutikkens handelsvilkår, det er dog undertiden ikke super spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativ kunne måske være at efterse om e-forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er et tegn på at internet webshoppen forsvarer dansk lovgivning, udover at online virksomheden regelmæssigt føres tilsyn med af specialister som mestrer reglerne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, når du møder vanskeligheder med dit køb af lydabsorberende plader. Ligeså stiller vi forslag om at kunden er klar over de fundamentale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af lydabsorberende plader online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet selskabet benytter.

I den relation er det ligeledes relevant, at man altid gemmer sin kvittering, så man når som helst kan bevidne købet af lydabsorberende plader, hvad end man køber fra 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix eller XL-Byg.

Karen P gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Inge gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Rasmus I gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Søren B gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt går vi ind for at kontrollere om internet selskabet er e-mærket, hvilket burde være en antydning af at online firmaet føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden en gang i mellem ses til af fagfolk som har indsigt i reglementet på området. Inden folk shopper billige lydabsorberende plader i en forretning på nettet bør man principielt betragte webshoppens handelsaftale.
2Leveringstiden er jo ualmindeligt vigtig såfremt man står og skal bruge pakken fluks, og herved er det ret vigtigt at man finder den forventede leveringstid for lydabsorberende plader. En lang række internet virksomheder reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men glem ikke at det er betinget af at bestillingen realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt.
3Forinden nogen handler billige lydabsorberende plader hos en online forretning burde man utvivlsomt granske forhandlerens handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig morsomt. Foruden dette er det at foretrække at du er hensynstagende til de grundlæggende betingelser der har indvirkning på handlen med billige lydabsorberende plader online, fx hvilken byttepolitik internet webshoppen bruger.
4Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en lovbestemmelse, der begunstiger dig som køber imod snydagtige internet outlets. Som et alternativ kunne du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at betale beløbet over et længere tidsrum.
5En række internet forhandlere giver til alt held diverse billige metoder til levering til lydabsorberende plader. En af favoritterne er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Denne er jo ultra ligetil, og tit tillige den prisbilligste form for levering.
6Trustpilot frembyder egentlig passende løsninger til at gennemrode ret mange aktuelle konsumenters omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du studerer internet virksomhedens anmeldelser før du handler billige lydabsorberende plader online. Facebook præsterer tilsvarende altid fantastiske chancer for at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
7Det er usædvanlig praktisk for folk at finde information om priser online på billige lydabsorberende plader fra forskellige internet handler, og derved tilbyder masser af e-butikker portofri levering. Derfor kan det stadigvæk blive smart at udforske enkelte outlets på nettet efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
8Visse forretninger på nettet garanterer levering uden beregning på lydabsorberende plader, men i reglen kun såfremt man køber for en konkret sum. Ellers må man tage den billigste fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig godt nok omvendt særligt overkommelig. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
9Den billigste løsning til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens bopæl. Den fragtmetode er rigtig vital såfremt du har behov for lydabsorberende plader straks. Alternativt så garanterer en række internet shops levering uden betaling, men tit kun hvis der bestilles for et fastslået beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk