Byggevarepriser.dk

Luftskraldenøgle

BATO Luftskraldenøgle 3/8" Stubby 40Nm 7523
699 kr.
Se produkt
BATO Luftskraldenøgle 1/4" Baby Stubby 19Nm 7525
1.098 kr.
Se produkt
BATO Luftskraldnøgle 1/2" Soft Greb. 68Nm 75124
948 kr.
Se produkt
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Baby Stubby 19Nm 7526
1.098 kr.
Se produkt
BATO Luftskraldenøgle 1/4" Stubby 22Nm 75060
549 kr.
Se produkt
BATO Mini Luftskraldenøgle 1/4" Soft Greb 41Nm 75052
648 kr.
Se produkt
BATO Mini Luftskraldenøgle 1/4" Soft Grip. 27Nm 75125
948 kr.
Se produkt
BATO Mini Luftskraldenøgle 3/8" Soft Grip. 27Nm 75126
948 kr.
Se produkt
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Soft Grip. 68Nm 75122
948 kr.
Se produkt
BATO Mini Luftskraldenøgle 3/8" Soft Greb 41Nm 75053
629 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor skal man kende netbutikkens betingelser.
Nogle byggekæder fremviser et enormt vareudvalg, og nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover bare luftskraldenøgle.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige luftskraldenøgle fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på gode priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af luftskraldenøgle.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggekæder.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og derved har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt sågar få produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af luftskraldenøgle online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber luftskraldenøgle online hos dem.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du få super anvendelig rådgivning fra folk med specialistviden i netop luftskraldenøgle.
En masse nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftskraldenøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

luftskraldenøgle silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

luftskraldenøgle jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

luftskraldenøgle bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du optager byggeriet kan det vise sig usandsynligt værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
3Typisk vil det være vigtigt at lave et budget for projektet, så du har styr på økonomien. Det kan være sundt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå udgiften ved dem hver især.
4Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse som hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod potentielle skader. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Der er utallige artikler og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med vældig meget konstruktiv oplysning, ikke mindst når du skriver søgeordene på engelsk.
6Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og derfor viser det sig værdifuldt at man har afsat god tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at komme i mål.
7Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover godt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
8Måske det viser sig afgørende at du har alle byggematerialer indkøbt forud for at du starter dit arbejde. Du vil med fordel kunne forfatte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår det du har brug for, og som det næste granske oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
9Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal nedskrive en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
10Du bør regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe eksperthjælp til opstarten af det. Når du benytter hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra flere virksomheder.
11For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at vælte ned når du netop står midt i det store projekt.
12Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, især hvis det er væsentlige byggerier. Større ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig er det hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Temmelig mange internet virksomheder giver til alt held en række forskellige billige fragtmetoder til luftskraldenøgle. En der er meget populær er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv henter din pakke når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså i høj grad fremkommelig, og oftest derudover den billigste løsning til levering.

Du burde omvendt påtænke at bestille levering til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen viser sig typisk en kende dyrere, men endda temmelig let gængelig med luftskraldenøgle online. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente pakken selv, som dog afhænger af at du har bopæl lige ved online firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på luftskraldenøgle kan være særdeles relevant forudsat du mangler ordren fluks, så herved er det fuldkommen vigtigt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt på luftskraldenøgle. Temmelig mange internet shops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men som trods alt er påkrævet at ordren aflægges tidligere end et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få produktet klargjort før pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle få online shops lover fragt uden gebyr på luftskraldenøgle online, men i reglen gælder det kun hvis man aftager for et bestemt beløb. Desuden skulle du udvælge den mest billige fragtform, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En stor portion webshops frembyder klik-og-hent hvor man handler billig luftskraldenøgle online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4. De frembyder bl.a. afhentning af luftskraldenøgle i følgende byer:

Jyllinge, Brøndby, Tårnby, Allerød, Varde, Valby, Højbjerg, Thisted, Hvidovre, Ishøj, Ringsted, Kolding, Nørresundby, Frederiksværk, Holbæk, Silkeborg, Horsens, Farum, Nakskov, Odense, Nærum, Gladsaxe, Charlottenlund, Grenaa, Søborg, Risskov, Hobro, Korsør, Viborg, Nykøbing Falster, Esbjerg, Kokkedal, Haderslev, Aarhus, Fredericia, Rønne, Randers, Haslev, Roskilde, Helsingør, Brabrand, Næstved, Albertslund, Tilst, Vanløse, Virum, København, Middelfart, Hedehusene, Hillerød, Vallensbæk, Hedensted, Ølstykke, Rødovre, Nyborg, Struer, Skanderborg, Taastrup, Glostrup, Slagelse, Lillerød, Værløse, Herning, Gentofte, Brønshøj, Rudersdal, Herlev, Dragør, Kalundborg, Hørsholm, Odder, Svendborg, Skive, Frederikssund, Aabenraa, Lyngby, Brønderslev, Vordingborg, Solrød Strand, Sønderborg, Frederikshavn, Åbyhøj, Hjørring, Lystrup, Frederiksberg, Aalborg, Holstebro, Vejle, Køge, Greve, Stenløse, Ballerup, Birkerød, og Ikast, .

Klik-og-hent af luftskraldenøgle er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker som regel søger efter fx køb luftskraldenøgle og billig luftskraldenøgle. Derudover oplever vi mange gange mennesker kigge efter for eksempel luftskraldenøgle tilbud, luftskraldenøgle online og luftskraldenøgle priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på luftskraldenøgle

Det er virkelig smart for alle at finde tilbud på billige luftskraldenøgle online fra flere internet virksomheder, og herved har adskillige netbutikker været nødt til at presse prisniveauet på luftskraldenøgle drastisk, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Derfor kan det immervæk blive gavnligt at prøve indtil flere internet foretagender efter tilbud på luftskraldenøgle online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Du skal blot være årvågen med, at såfremt en internet virksomhed udbyder billige luftskraldenøgle online til en pris som kan ses som besynderligt letkøbt, så bør det tit være en varsel om en uægte netshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i et reglement, som værner dig som køber overfor fup online shops.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at klare pengene til luftskraldenøgle over en periode. Dette foreslåes ofte ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter for eksempel køb luftskraldenøgle og billig luftskraldenøgle. Derudover ser vi som regel folk efterspørge blandt andet luftskraldenøgle priser, luftskraldenøgle online samt luftskraldenøgle tilbud.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot giver dig i højeste grad anstændige løsninger til at gennemsøge en hel del eksisterende køberes oplevelser og af den grund tilråder vi, at du iagttager online forhandlerens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige luftskraldenøgle online.

Facebook resulterer i ligeledes nogenlunde solide genveje til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at formulere en kritik af deres købsoplevelse, som desuden bør tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige luftskraldenøgle online i en internet virksomhed behøver man helt sikkert skimme deres regler, det er dog bare et tidskrævende projekt, specielt på de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma.

En anden valgmulighed kunne være at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, grundet at det typisk er et kendetegn for at e-handlen understøtter de danske love, foruden at forretningen tit tilses af jurister der mestrer retningslinjerne.

Dette er en god genvej til at blive assisteret, når du får udfordringer i forbindelse med din ordre på luftskraldenøgle. Ligeledes anbefaler vi at du er omhyggelig omkring de primære reglementer der indvirker på bestillingen af luftskraldenøgle online, til eksempel hvilken returneringsret e-butikken har.

Derfor er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bevidne sit køb af luftskraldenøgle, hvad end man bestiller hos 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Søren gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Anna gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Jan Johansen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Helle E gav 4 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til online shopping
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig når man behøver produkterne fluks, og af den grund er det altså aktuelt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid på luftskraldenøgle. En hel del e-butikker i Danmark tilsiger billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen realiseres forud for et aftalt tidspunkt.
2Trustpilot bringer dig fuldkommen pålidelige muligheder for at gøre dig bekendt med flere øvrige kunders omtaler og herved anbefaler vi, at du læser internet firmaets vurderinger før du handler billige luftskraldenøgle online. Facebook indebærer tillige regulære uafhængige genveje til at få kendskab til e-handlens pålidelighed.
3Nogle enkelte e-shops i Danmark lover levering uden omkostninger på luftskraldenøgle, men typisk er det så nødvendigt at man aftager for en bestemt sum. Som alternativ må man foretrække den mindst kostelige leveringsmodel, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver somme tider desuden særligt problemfri. Den billigste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
4Det er i dag ultra uproblematisk for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige luftskraldenøgle i blandt forskellige e-forretninger, og på grund af dette yder flertallet af netbutikker levering uden betaling. Derfor kan det immervæk være lønsomt at eftergå nogle enkelte online selskaber efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
5Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en vedtægt, som hjælper dig som køber imod uoprigtige online shops. Som alternativ burde du udnytte et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre betalingen over en længere periode.
6Den prisbilligste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens tilholdssted. Den leveringstype er jo særdeles aktuel i tilfælde af at man absolut skal bruge luftskraldenøgle straks. Alternativt så lover visse e-butikker fri fragt, men i mange tilfælde under forudsætning af at der købes for en præcis sum.
7Adskillige firmaer på nettet foreslår nu et hav af forskellige billige metoder til levering til luftskraldenøgle. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når du har lyst. Leveringsmetoden er altså meget nem, og oftest også den mest letkøbte type af levering.
8Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det er et signal om at online webshoppen retter sig efter de danske regler, udover at virksomheden løbende gennemses af fagmænd som er indført i de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige luftskraldenøgle hos en internet forhandler behøver de for at være på den sikre side se på butikkens betingelser.
9Forinden nogen handler billige luftskraldenøgle på en internet handler bør de principielt have øje for e-butikkens betingelser, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det en hjælp at man er obs på de mest essentielle betingelser i forbindelse med shopping af billige luftskraldenøgle online, f.eks. den byttepolitik e-firmaet tilbyder.