Byggevarepriser.dk

Løftevogn

Bernardo Løftevogn til tønde RHW 700
7.575 kr.
Se produkt
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 800 RL
13.013 kr.
Se produkt
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 500
6.750 kr.
Se produkt
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 1000
14.250 kr.
Se produkt
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1000
8.082 kr.
Se produkt
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1500
9.666 kr.
Se produkt
LB150 - Løftevogn - 150 kg.
3.244 kr.
Se produkt
LB300 - Løftevogn - 300 kg.
5.119 kr.
Se produkt
LBH350 - Løftevogn - 350 kg. - dobb. saks
6.369 kr.
Se produkt
LB500 - Løftevogn - 500 kg.
5.494 kr.
Se produkt
LB500E - Løftevogn, elektrisk - 500 kg.
13.744 kr.
Se produkt
LBH800E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 800 kg.
17.494 kr.
Se produkt
LBH300E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 300 kg.
16.244 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge forretningens regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en netbutik, som kan give information omkring løftevogn.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare løftevogn.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige løftevogn hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på lave priser, imens øvrige har service. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder køber varer fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af løftevogn online.
De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og derved har folk mulighed for at bestille online og transportere produkterne personligt. Takket være dette er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså er det forventeligt at du får ekstra brugbar hjælp fra mennesker med specialistviden i netop løftevogn.
Størsteparten af nichebutikker står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du bestiller løftevogn online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
løftevogn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af over 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

løftevogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

løftevogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

løftevogn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du iværksætter arbejdet er det temmelig meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at reflektere over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør investere i eksperthjælp til opstarten af byggeriet. Når du henter hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at notere forslag fra en håndfuld leverandører.
3Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. At få tilskud er altså betinget af at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
4Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive en god idé at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne gennemgå den billigste pris på dem slavisk.
5Du må aldrig fattes grej. I mange tilfælde vil det være vigtigt at have grejet ved hånden forinden du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at påregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
6For projekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund må du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at regne i samme sekund som du er startet på dit krævende byggeprojekt.
7Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod mulige ulykker. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke får eksperthjælp.
8Godt forarbejde viser sig som nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
9Der kommer som regel uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med avancerede projekter, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du finder utrolig mange instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig viden, specielt hvis du leder på engelsk.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved omfattende ombygninger. Enkelte byggerier stiller krav om flere mennesker. Endvidere må det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Det kan vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind forud for at du begynder projektet. Du kunne sammenfatte en punktforms liste hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er klar.
Danskernes favorit byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ret så overlegent. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Temmelig mange online shops foreslår i øjeblikket flere billige fragtformer til løftevogn. En af de mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig overkommelig, og ofte også den billigste fragtmulighed.

Du burde alternativt tænke over at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver undertiden et hak mere bekostelig, men tillige ret så overkommelig ved køb af løftevogn online. Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved online forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på løftevogn kan være vældig essentiel forudsat du har behov for varerne inden for kort tid, så af den grund er det uden tvivl passende at du efterser den estimerede leveringsdato for løftevogn. En række online shops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på næste hverdag på deres primære varer online, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen anbringes tidligere end et angivent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt klargjort inden de logistikansatte tager hjem.

Nogle online forretninger frembyder fragt uden betaling på løftevogn online, men for det meste gælder det kun hvis der bestilles for en fastsat pris. Alternativt kan du overveje den prisbilligste leveringsmanér, som mange gange vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man handler billig løftevogn derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på løftevogn i følgende byer:

Dragør, Frederiksberg, København, Risskov, Ringsted, Ballerup, Aalborg, Vallensbæk, Tårnby, Nyborg, Sønderborg, Frederikshavn, Brønshøj, Skive, Ishøj, Åbyhøj, Ølstykke, Hørsholm, Nørresundby, Virum, Thisted, Holstebro, Rudersdal, Korsør, Farum, Taastrup, Holbæk, Køge, Nykøbing Falster, Frederikssund, Hjørring, Jyllinge, Herning, Glostrup, Vanløse, Hedehusene, Aarhus, Hillerød, Tilst, Odense, Solrød Strand, Middelfart, Slagelse, Lyngby, Greve, Rønne, Silkeborg, Brøndby, Gladsaxe, Horsens, Birkerød, Ikast, Hvidovre, Frederiksværk, Brabrand, Haslev, Lystrup, Gentofte, Helsingør, Kokkedal, Vejle, Kolding, Næstved, Struer, Randers, Skanderborg, Hedensted, Odder, Hobro, Svendborg, Albertslund, Varde, Valby, Roskilde, Grenaa, Højbjerg, Stenløse, Værløse, Allerød, Nærum, Fredericia, Rødovre, Brønderslev, Nakskov, Herlev, Kalundborg, Søborg, Vordingborg, Haderslev, Charlottenlund, Esbjerg, Lillerød, Aabenraa, og Viborg, .

Click-and-collect ift. løftevogn er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at folk ofte leder efter for eksempel billig løftevogn og løftevogn tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter fx løftevogn online, køb løftevogn samt løftevogn priser, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Priser på løftevogn

Det er i dag yderst let gængeligt for enhver at analysere tilbud på billige løftevogn online fra diverse online outlets, og derved har massevis af forhandlere på nettet set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på løftevogn markant, og endda frembyde levering uden gebyr.

Men det kan trods alt blive gavnligt at kigge forbi indtil flere e-firmaer efter tilbud på løftevogn online før du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du skal ikke desto mindre være obs på, at ifald en forretning på nettet udlover billige løftevogn online for en salgspris som virker ubegribelig god, så er det ofte være en indikator for en uærlig webbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en foranstaltning, som skærmer dig som køber imod uærlige online varehuse.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at klare regningen på løftevogn senere. Dette tilbydes som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. køb løftevogn og løftevogn priser. Foruden dette ser vi som regel folk søge bl.a. løftevogn online, billig løftevogn og løftevogn tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot tilbyder super ærlige genveje til at kigge nærmere på mange øvrige brugeres reflektioner og herved er det smart, at du eftersøger internet webshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige løftevogn online.

Facebook indebærer lignende sådan set habile metoder til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Her møder vi mange online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at levere en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige løftevogn online på en shop kunne man egentlig løbe igennem deres handelsbetingelser, det er dog bare et omfattende projekt, især hos de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket skulle være en sikkerhed for at netshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken undertiden kigges til af fagfolk som er meget bekendte med retningslinjerne.

Dette er en god anledning til at få assistance, for så vidt du forvoldes udfordringer som følge af dit køb af løftevogn. Foruden dette er det en hjælp at du er på vagt for de mest vitale betingelser der har indflydelse på bestillingen af løftevogn online, til eksempel hvilken ombytningsret virksomheden garanterer.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, således man senere vil kunne vidne om sin bestilling af løftevogn, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

Thomas gav 5 stjerner

SUPER

Kirsten U gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Camilla Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Lene gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 tips til din online shopping
1Fragtperioden er selvfølgelig ekstremt afgørende såfremt man har brug for dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det relativt fornuftigt at man efterser den estimerede leveringstid for løftevogn. Mange online virksomheder tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men vær obs på at det står og falder med at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt.
2Størstedelen af e-firmaer tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige løsninger til levering til løftevogn. En af dem der er mest populær er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig virkelig let gængelig, og endda tilmed den billigste leveringsform.
3Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du bor tæt på netbutikkens tilholdssted. Den fragttype kan være vældig betydningsfuld såfremt vi behøver løftevogn om et øjeblik. Alternativt så frembyder visse online virksomheder gebyrfri levering, men undertiden stiller det krav om at der erhverves for et konkret beløb.
4Indtil flere internet varehuse tilbyder billig fragt på løftevogn, men ofte er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ må man foretrække den mest billige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragttypen er gennemsnitligt til gengæld ultra nem. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
5Generelt går vi ind for at se om netshoppen er e-mærket, fordi det er en sikring om at internet forhandleren lever op til den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen ofte tilses af eksperter som forstår vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige løftevogn på en internet virksomhed kunne de i princippet læse e-butikkens forretningsvilkår.
6Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en ordning, der redder dig imod uægte forretninger på nettet. Alternativt bør du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil klare pengene over en periode.
7Det er i høj grad smart for købere at prissammenligne online på billige løftevogn i blandt forskellige internet selskaber, og derfor tilbyder en hel del forhandlere på nettet billig fragt. Det kan dog trods alt blive lukrativt at prøve en række online outlets efter tilbud forinden du handler, således at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
8Trustpilot frembringer fuldstændig ærlige løsninger til at tolke ganske mange forhenværende kunders evalueringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tager et kig på internet selskabets vurderinger forinden du bestiller billige løftevogn online. Facebook medfører lignende visse hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens troværdighed.
9Inden nogen bestiller billige løftevogn hos en online webshop burde de ideelt set granske shoppens regler, men det er undertiden ikke super interessant. Tilmed er det klogt at du er vidende om de vigtigste vilkår der kan have betydning for handlen med billige løftevogn online, som fx hvilken returrettighed e-forretningen benytter.