Byggevarepriser.dk

Loddetråd

Loddetråd 2mm hs10-508-480
104 kr.
Se produkt
Loddetråd 250 gr s321-478-893
101 kr.
Se produkt
Loddetr. hf32 1,0mm/250 640102
269 kr.
Se produkt
Loddetr. 20g 940-139
104 kr.
Se produkt
Loddetråd 1000 gr s321-478-843
367 kr.
Se produkt
Loddetr. hf32 0,5mm/100 640051
109 kr.
Se produkt
Loddetråd 500 gr s321-478-855
194 kr.
Se produkt
Loddetr. hf32 1,5mm/250 640152
123 kr.
Se produkt
Loddetråd 30g 940-011
46 kr.
Se produkt
Loddetråd sb 20g 940-032
45 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som giver tips og tricks til valg af loddetråd.
Der er variationer i priserne på billige loddetråd fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode tilbud, og nogle har et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre har et stort produktsortiment, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare loddetråd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste chancen for at købe online og fragte varerne selv. Herigennem er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, og sågar få varerne nu og her.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, så du kan købe fra et bredt udvalg af loddetråd online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller loddetråd online fra deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund kan du få ekstremt konstruktiv vejledning fra ansatte med specialistviden i lige præcis loddetråd.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

loddetråd harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

loddetråd silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

loddetråd jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

loddetråd bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum undersøge vejrudsigten lige før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
2Der findes vældig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig viden, særligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
3Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du skal have hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
4I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig vildt essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
5Det kan vise sig at være essentielt at have et udgiftsbudget for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at kortlægge samtlige poster, og bagefter undersøge den billigste pris på dem slavisk.
6Det er en god idé at spørge om assistance til projektet, ikke mindst ift. væsentlige byggerier. Flere byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
7Du må ikke negligere dit velbefindende, så husk beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som sikring mod hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
8Du skal aldrig gå ned på grej. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet klar til brug når du påbegynder arbejdet. Det er derudover vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
9Det viser sig meningsgivende at have de relevante materialer parat på forhånd inden du igangsætter byggeprocessen. Du kunne forfatte en punktforms huskeliste med alt det du skal bruge, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
10Man kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald renoveringen hjælper miljøet. Bidraget betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
11Der kommer altid pludselige problemer når det handler om krævende opgaver, og herved er det meningsfuldt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
12Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med arbejdet. Du skal forfatte en struktureret tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din arbejdsplan.
Danskernes foretrukne byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En hel del online firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige muligheder for levering til loddetråd. En af de mest moderne er efterhånden afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså ret uproblematisk, samt desuden også den mest betalelige leveringsudgave.

Du burde endvidere forsøge at få pakken leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver til tider en sjat dyrere, men ydermere rigtig overkommelig ift. loddetråd online. Den billigste fragtmulighed er dog at hente produkterne selv, som jo betinges af at du har bopæl tæt på e-forretningens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på loddetråd kan vise sig at være særligt bestemmende forudsat vi behøver ordren med det samme, så derfor er det særdeles passende at man ser den forventede leveringstid på loddetråd. En lang række online outlets – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, der dog stiller krav om at bestillingen placeres tidligere end et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få de nye varer distribueret forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få online forhandlere garanterer gratis fragt på loddetråd online, men oftest kræves det at du bestiller for en konkret sum. Ellers skal du overveje den billigste fragtform, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En stor portion kæder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig loddetråd hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggecentrene udlover blandt andet click-and-collect på loddetråd i disse områder:

Nakskov, Odder, Svendborg, Nærum, Hillerød, Hørsholm, Fredericia, Rudersdal, Holstebro, Køge, Randers, Lystrup, Korsør, Slagelse, Herlev, Brønderslev, Aalborg, Haslev, Silkeborg, Greve, Frederiksværk, Roskilde, Ølstykke, Værløse, Stenløse, Hedensted, Glostrup, Nykøbing Falster, Rønne, Ballerup, Viborg, Gentofte, Frederikshavn, Grenaa, Hjørring, Valby, Middelfart, Frederikssund, Hedehusene, Risskov, Haderslev, Tårnby, Kokkedal, Struer, Kolding, Taastrup, Varde, Brabrand, Vejle, Aarhus, Odense, Allerød, Nyborg, Brøndby, Dragør, Birkerød, Brønshøj, Hobro, Højbjerg, Ringsted, Ikast, Albertslund, Gladsaxe, Skanderborg, København, Sønderborg, Solrød Strand, Charlottenlund, Vordingborg, Søborg, Hvidovre, Ishøj, Herning, Åbyhøj, Frederiksberg, Jyllinge, Vallensbæk, Thisted, Skive, Holbæk, Horsens, Helsingør, Rødovre, Vanløse, Næstved, Virum, Tilst, Esbjerg, Kalundborg, Lyngby, Nørresundby, Farum, Lillerød, og Aabenraa, .

Afhentning af loddetråd er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm).

Ses der på data står det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis loddetråd online og billig loddetråd. Foruden dette oplever man tit mennesker søge efter blandt andet køb loddetråd, loddetråd tilbud samt loddetråd priser, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Priser på loddetråd

Det er ret så hensigtsmæssigt for købere at sammenholde priser på billige loddetråd online fra diverse internet webshops, og derved har en hel del online webshops fundet det nødvendigt at nedskære prisen på loddetråd enormt, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt være lukrativt at analysere et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på loddetråd online forud for at du shopper, så man er på den sikre side med at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at ifald en e-forretning annoncerer billige loddetråd online til salg for en tilbudspris som virker enormt letkøbt, så er det for det meste være et symbol på en uærlig online butik. Kortkøb er dog omsluttet af en bestemmelse, der garanterer dig som kunde imod uægte online webshops.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil afbetale beløbet til loddetråd over tid. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Ses der på data fremstår det klart, at netshoppere typisk leder efter fx køb loddetråd og loddetråd online. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere lede efter blandt andet loddetråd tilbud, billig loddetråd samt loddetråd priser.

Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot frembringer ultra gode løsninger til at beskue en stor gruppe forhenværende forbrugeres bedømmelser og derved foreslåes det, at du efterforsker online webshoppens vurderinger før du shopper billige loddetråd online.

Facebook resulterer i på samme måde altid fantastiske muligheder for at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Tilmed er der en del e-forretninger hvor du kan aflevere en vurdering af virksomhedens service, som ydermere burde bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige loddetråd online på en butik burde de egentlig kigge på shoppens handelsbetingelser, men det er for det meste et omfattende projekt, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være et bevis på at webshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, samt at online virksomheden tit gennemses af eksperter som behersker lovgivningen.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du oplever problemer som følge af dit køb af loddetråd. Dertil foreslåes det at man er sat ind i de mest centrale vedtægter der er gældende for bestillingen af loddetråd online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online shoppen anvender.

Her er det desuden relevant, at man permanent beholder ens købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af loddetråd, uafhængig af om man har købt hos XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen eller Silvan.

Tina gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Henrik A gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Lene Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig

Helle Jensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest letkøbte mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du bor nær e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmåde er jo vældig essentiel i tilfælde af at vi behøver loddetråd inden for kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte internet webshops gratis levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der handles for et konkret beløb.
2Før folk køber billige loddetråd hos en butik burde de for at være sikker gennemgå virksomhedens regler, det er dog tit ikke super interessant. Ydermere rekommanderer vi at køberen er vaks omkring de mest vedkommende vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige loddetråd online, som for eksempel hvilken returret e-forretningen benytter.
3Generelt foreslår vi at undersøge om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være en garanti for at online forhandleren lever op til de danske regler, tillige med at netshoppen nu og da efterses af jurister som mestrer vilkårene på området. Før nogen handler billige loddetråd i en butik kan de uden tvivl løbe igennem shoppens handelsbetingelser.
4Nogle internet forretninger præsterer fri fragt på loddetråd, men undertiden kun ifald der bestilles for en bestemt sum. Som alternativ skulle man udvælge den mest letkøbte fragtløsning, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringsformen er jævnligt endda ultra ligetil. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
5Trustpilot giver dig regulære fantastiske muligheder for at kigge nærmere på en lang række aktuelle kunders betragtninger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager e-butikkens bedømmelser inden du shopper billige loddetråd online. Facebook medfører endvidere en lang række gode løsninger til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
6Det er efterhånden ultra nemt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige loddetråd på tværs af shops på nettet, og derfor frembyder masser af online selskaber gratis fragt. Trods dette kan det til hver en tid vise sig gavnligt at analysere nogle forskellige e-forretninger efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at modtage den skarpeste pris.
7En masse online webshops tildeler i vore dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til loddetråd. Den mest anvendte er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer når det passer dig. Denne er altså særligt problemfri, og oftest desuden den billigste fragtløsning.
8Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket redder dig overfor falske internet selskaber. Som et alternativ bør du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare regningen ude i fremtiden.
9Fragtperioden er naturligvis ret så afgørende forudsat du skal bruge ordren lige om lidt, så herved er det i sandhed på sin plads at man tjekker den forventede leveringstid for loddetråd. En række forhandlere på nettet stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter, men glem ikke at det påkræver at transaktionen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt.