Byggevarepriser.dk

Loddepistol

Holzmann Loddepistol LP700
299 kr.
Se produkt
Loddepistolsæt 175 watt
188 kr.
Se produkt
Loddepistol therma boost tb100
341 kr.
Se produkt
Loddepistol 100 watt
168 kr.
Se produkt
Loddepistol Weller 9200 UC
334 kr.
Se produkt
Weller Loddepistol 100W/230V. Expert
448 kr.
Se produkt
Loddepistol 100 watt PowerPlus POWX1385
202 kr.
Se produkt
Loddepistolsæt 175 watt PowerPlus POW726
192 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring loddepistol.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggecentre udbyder et stort vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare loddepistol.
Det er selvfølgelig super relevant at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige loddepistol hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder gode priser, og nogle har fokus på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger produkter fra mange specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af loddepistol online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder finder du mange steder i landet, og derved har mange mulighed for at købe online og transportere produkterne på egen hånd. På grund af det er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor bør du forvente en høj grad af nyttig vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis loddepistol.
Forskellige nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller loddepistol online på deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark
loddepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

loddepistol silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag ca. 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

loddepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

loddepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en velovervejet agenda, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
2Du har adgang til vældig mange artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder nyttig info, i særlig grad såfremt man bruger engelske søgeord.
3Det er værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug inden du indleder projektet. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms huskeliste som samler alt det der skal bruges, og så tjekke hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
4Du bør ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder sko og hjelm som beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter behøver flere mennesker. Endvidere vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
6For udendørs projekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således må du løbende tage et kig på vejrprognosen lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med større projekter, og på grund af det vil det vise sig vigtigt at man har afsat en del tid i kalenderen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
8Det er muligt at spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
9Du må aldrig fattes værktøj. Ofte vil det vise sig af stor betydning at have grejet tilgængeligt idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at tillægge de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
10Du bør tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
11Typisk vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fordelagtigt at gennemgå alle udgifter, og så gennemgå prisen på dem hver især.
12I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er rigtig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En del netbutikker i Danmark tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsformer til loddepistol. Den mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ualmindeligt uproblematisk, og i mange tilfælde endda den billigste leveringsløsning.

Du kunne omvendt overveje at vælge levering til din bopæl eller til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig undertiden en smule dyrere, men tillige temmelig fleksibel med loddepistol online. Den billigste fragtform er dog selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du bor med kort afstand til e-shoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på loddepistol kan være rigtig vital forudsat vi har behov for din pakke fluks, og med det formål er det forholdsvis essentielt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt ved loddepistol. En stor portion online varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, men vær påpasselig da det stiller krav om at transaktionen gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer afsendt forinden pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere netbutikker tilbyder gratis fragt på loddepistol online, men for det meste er det påkrævet at du indkøber for en bestemt sum. Ellers skulle du overveje den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

De fleste netbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig loddepistol på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på loddepistol i disse byer:

Vallensbæk, Brønshøj, Lillerød, Sønderborg, Horsens, Brabrand, Frederiksværk, Hobro, Gentofte, Hedehusene, Nærum, Ikast, Korsør, Herlev, Ølstykke, Rudersdal, Valby, Vanløse, Greve, Kolding, Herning, Ballerup, Vejle, Vordingborg, Nyborg, Holstebro, Solrød Strand, Aabenraa, Taastrup, Gladsaxe, Stenløse, Silkeborg, Odder, Jyllinge, Tilst, Esbjerg, Odense, Kokkedal, Middelfart, Ringsted, Hvidovre, Brønderslev, Hedensted, Risskov, Thisted, Nørresundby, Brøndby, Randers, Fredericia, Birkerød, Frederikshavn, Dragør, Lyngby, Nakskov, Køge, Tårnby, Svendborg, Søborg, Holbæk, Hørsholm, Aarhus, Varde, Frederiksberg, København, Haslev, Helsingør, Aalborg, Skanderborg, Åbyhøj, Værløse, Slagelse, Kalundborg, Allerød, Rødovre, Hillerød, Ishøj, Charlottenlund, Næstved, Grenaa, Højbjerg, Rønne, Lystrup, Viborg, Frederikssund, Albertslund, Skive, Virum, Roskilde, Haderslev, Nykøbing Falster, Struer, Farum, Glostrup, og Hjørring, .

Klik-og-hent ift. loddepistol er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland).

Når der ses på tallene står det markant, at online shoppere tit leder efter for eksempel loddepistol tilbud og loddepistol priser. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter fx billig loddepistol, køb loddepistol samt loddepistol online, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Den bedste pris på loddepistol

Det er i dag usædvanlig smart for alle og enhver at analysere tilbud på billige loddepistol online på tværs af internet butikker i Danmark, og med det motiv har flere online butikker været presset til at at presse priserne på loddepistol kolossalt, og i øvrigt tilbyde billig levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at granske nogle få e-butikker efter udsalg og tilbud på loddepistol online forud for at du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Stark.

Man skal blot være obs på, at såfremt en internet butik tilbyder billige loddepistol online til salg for en pris der er grænseløst attraktiv, bør det tit være et karakteristika der viser en fup e-forhandler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af et regulativ, der begunstiger en overfor uærlige online outlets.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du higer efter at dække prisen på loddepistol over tid. Dette foreslåes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Ved kig i data bliver det markant, at folk som regel efterspørger fx køb loddepistol og loddepistol tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet loddepistol priser, loddepistol online og billig loddepistol.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot leverer tilpas stabile chancer for at tyde diverse andre konsumenters anmeldelser og derfor kan det være til hjælp, at du sonderer internet selskabets bedømmelser forinden du shopper billige loddepistol online.

Facebook tilbyder dig ydermere absolut gode genveje til at få indblik i internet butikkens pålidelighed. Foruden det møder vi en del webshops hvor kunder kan levere en kritik af virksomhedens service, som tilmed burde bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige loddepistol online i en internet handler kunne man de facto løbe igennem virksomhedens betingelser, det er dog undertiden et omfattende arbejde, specielt på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, siden det skulle være en indikator for at online butikken tilslutter sig de gældende danske regler, foruden at forretningen hyppigt besigtiges af specialister der forstår reglementet på området.

Det er en rigtig god genvej til støtte, såfremt du udsættes for problemstillinger som følge af din ordre på loddepistol. Ligeså er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer gældende for købet af loddepistol online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet virksomheden tilbyder.

Her er det også vigtigt, at man permanent beholder sin ordremail, således man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af loddepistol, uanset om man shopper fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma eller 10-4.

Hans U gav 5 stjerner

Det var godt !

Kirsten N gav 4 stjerner

Virkelig god service

Michael H gav 5 stjerner

Virkelig god service

Inge L gav 4 stjerner

God til prisen

9 gode råd til når du køber online
1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket redder folk overfor uærlige online webshops. Som en anden løsning kunne du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du agter at finansiere prisen af flere omgange.
2Det er jo vældig overkommeligt for købere at tjekke tilbud online på billige loddepistol på flere internet webshops, og af den grund lover utallige internet firmaer fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at sammenholde en række online firmaer efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være meget vigtig ifald man absolut skal bruge ordren inden for kort tid, og derfor er det jo meningsfuldt at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved loddepistol. Flere firmaer på nettet tilsiger billig 1 dags levering på adskillige produkter, som alligevel afhænger af at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
4Trustpilot genererer absolut belejlige muligheder for at besigtige en hel del forhenværende brugeres observationer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på e-forretningens bedømmelser inden du handler billige loddepistol online. Facebook yder ligeledes aldeles habile løsninger til at få en idé om e-forretningens popularitet.
5Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl nær internet firmaets lager. Den leveringsmetode er naturligvis særligt essentiel hvis man skal bruge loddepistol fluks. Alternativt så yder enkelte internet virksomheder fragt uden gebyr, men undertiden forudsætter det at der shoppes for en konkret pris.
6En hel del internet butikker garanterer billig fragt på loddepistol, men for det meste er det påkrævet at der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt kunne man beslutte sig for den billigste leveringsmåde, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver typisk på den anden side ultra problemfri. Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente pakken.
7Vi tilråder at finde ud af om online virksomheden er e-mærke godkendt, siden det burde være en garanti for at internet virksomheden føjer de gældende danske regler, foruden at butikken tit monitoreres af jurister som er meget fortrolige lovene på området. Forinden folk bestiller billige loddepistol hos en internet shop kan de altid løbe igennem butikkens forretningsbetingelser.
8Før nogen shopper billige loddepistol på en e-shop behøver man i reglen sætte sig ind i forhandlerens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig interessant. Tillige kan det anbefales at køber er påpasselig med de vigtigste bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige loddepistol online, fx hvilken returpolitik internet virksomheden anvender.
9Adskillige e-handler tildeler nu til dags diverse forskellige billige fragtløsninger til loddepistol. En af de mest populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når det passer dig. Løsningen er altså usædvanlig hensigtsmæssig, og ofte derudover den billigste leveringsudgave.