Byggevarepriser.dk

Loddepen

Loddepen lødpenna 3911
2.422 kr.
Se produkt
Loddepen pyropen jr
1.128 kr.
Se produkt
Weller Loddepen 25W/230V. Ø4,5mm lige spids.
274 kr.
Se produkt
Weller Loddepen 80W/230V. Ø9,5mm lige spids. 400gr
349 kr.
Se produkt
Weller Loddepen 40W/230V. Ø6,5mm lige spids
324 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning til valg af loddepen.
Nogle byggemarkeder sælger et stort produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare loddepen.
Der kan være forskel på priserne på billige loddepen hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har du chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne straks.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af loddepen online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Altså bør du få endnu mere kyndig rådgivning fra nogle som er eksperter i netop loddepen.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler loddepen online på deres side.
Danmarks største byggecentre
loddepen jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

loddepen bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

loddepen harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

loddepen silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man skal ikke gå ned på grej. Tit vil det vise sig erstatteligt at have grejet disponibelt inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i dit budget.
2Det bør overvejes at få assistance til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er større byggeopgaver. Enkelte ting kræver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Der findes utallige artikler og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube giver rigelig gavnlig information, især ifald man benytter den engelske version.
4Forud for at du igangsætter byggeprocessen kan det blive ekstremt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen påvirker miljøet.
6Husk at tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal investere i eksperthjælp til områder af det. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra flere foretagender.
7Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrmeldingerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med det svære byggeprojekt.
8Der præsenterer sig utvivlsomt uventede hovedpiner ved store byggeprojekter, og pga. dette er det af stor betydning at der er afsat betragtelig plads i tidsplanen, med det formål at man er selvsikker på at komme i mål.
9Det er betydningsfuldt at udfærdige et budget for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive fordelagtigt at beskrive hver eneste udgift, og så tjekke beløbet for dem én efter én.
10Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning såsom arbejdshjelm som skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
11Planlægning bliver kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal have en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver strategien.
12Muligvis vil det vise sig essentielt at du har de fornødne byggematerialer klar forinden du går til værks med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en simpel liste hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og som det næste granske listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget flot. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Mange online firmaer frembyder i øjeblikket flere billige fragttyper til loddepen. En af favoritterne er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså usædvanlig ukompliceret, og oftest ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kunne ligeledes udse dig at få leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver af og til en lille smule dyrere, men derudover ret hensigtsmæssig ved køb af loddepen online. Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl at hente pakken selv, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på loddepen kan være virkelig afgørende forudsat vi har brug for produkterne nu og her, og herved er det altså afgørende at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på loddepen. Temmelig mange online varehuse – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, som er regnet ud fra at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få produkterne klargjort inden de pakkeansatte har fri.

Enkelte internet forhandlere sikrer gratis levering på loddepen online, men oftest er det forudsat at man handler for en fastsat pris. Desuden kunne du snuppe den billigste metode til levering, der ofte er at få kørt din pakke til et udleveringssted.

Masser af kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig loddepen hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggekæderne tildeler fx afhentning af loddepen i følgende byer:

Aarhus, Vordingborg, Haslev, Kolding, Kokkedal, Frederikssund, Brøndby, Åbyhøj, Skive, Thisted, Brønderslev, Glostrup, Odense, Solrød Strand, Lyngby, Middelfart, Slagelse, Roskilde, Lillerød, Aabenraa, Hobro, Ishøj, Nakskov, Nyborg, Højbjerg, Albertslund, Allerød, Ballerup, Frederiksværk, Kalundborg, Gladsaxe, Hjørring, Randers, Korsør, Struer, Frederikshavn, Ølstykke, Nærum, Virum, Tilst, Risskov, Køge, Stenløse, Søborg, Viborg, Værløse, Odder, Hedehusene, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Svendborg, Frederiksberg, Ikast, Taastrup, Holstebro, Hørsholm, Haderslev, Herlev, Grenaa, Brønshøj, Vejle, Esbjerg, Hedensted, Dragør, Vanløse, Vallensbæk, Horsens, Rudersdal, Holbæk, Tårnby, Rønne, Sønderborg, Farum, Varde, Nørresundby, Ringsted, Hvidovre, Jyllinge, Skanderborg, Silkeborg, Lystrup, Rødovre, Hillerød, København, Gentofte, Greve, Aalborg, Brabrand, Valby, Herning, Birkerød, Helsingør, Fredericia, og Næstved, .

Klik-og-hent for loddepen er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at online shoppere typisk søger bl.a. loddepen tilbud og billig loddepen. Derudover ser vi som regel internet shoppere lede efter eksempelvis køb loddepen, loddepen priser og loddepen online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Tilbud på loddepen

Det er ret simpelt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige loddepen online på flere internet foretagender, og på grund af dette har utallige internet outlets ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på loddepen en hel del, og endda yde portofri fragt.

Det kan til hver en tid blive tiden værd at granske forskellige internet handler efter billige priser på loddepen online inden du handler, sådan at man er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør bare ikke glemme, at ifald en forhandler på nettet afhænder billige loddepen online til salg for en tilbudspris som anses for ekstraordinært billig, kan det tit være et bevis på en uoprigtig e-butik. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i et regelsæt, som beskytter folk overfor uoprigtige netshops.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at betale omkostningerne til loddepen over flere uger. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere som regel leder efter fx loddepen priser og loddepen online. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge efter for eksempel loddepen tilbud, billig loddepen samt køb loddepen.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot giver dig regulære fremragende genveje til at tyde en hel del forhenværende brugeres betragtninger og på grund af dette er det godt, at du gennemgår webshoppens bedømmelser forinden du shopper billige loddepen online.

Facebook giver dig ydermere i højeste grad fortræffelige løsninger til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed. Derudover ser vi faktisk butikker på nettet som tilbyder folk at formulere en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel må drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige loddepen online på en internet shop bør de sådan set bese netshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, især på de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse om internet firmaet er verificeret af e-mærket, som kan være et billede på at internet selskabet respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden tit kontrolleres af fagmænd som er meget bekendte med lovene på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du får problemer i processen med din handel med loddepen. Tilsvarende er det fornuftigt at kunden er vidende om de mest essentielle bestemmelser der har betydning for købet af loddepen online, for eksempel den returneringsret internet selskabet har.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man altid bevarer ens faktura, således man når som helst vil kunne bevidne købet af loddepen, ligegyldig om man shopper ved Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Else Olsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Christian A gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Poul gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til køb på nettet
1En række e-forretninger udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til loddepen. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er altså meget praktisk, og tit desuden den mest letkøbte leveringstype.
2Den mindst kostelige leveringsform er dog at hente pakken selv, som dog forudsætter at du opholder dig nærved internet butikkens tilholdssted. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være særdeles central forudsat du har behov for loddepen inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle få e-handler i Danmark levering uden beregning, men for det meste er det kun gældende hvis man shopper for en fastsat sum.
3En hel del forretninger på nettet byder på fragt uden omkostninger på loddepen, men i de fleste tilfælde påkræves det at man bestiller for en bestemt pris. Desuden skal man vælge den mest betalelige leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Denne er som regel ydermere særligt simpel. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
4Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, som ofte er en erklæring om at internet forhandleren adlyder de officielle danske regler, tillige med at virksomheden tit revurderes af fagfolk der har indsigt i retningslinjerne. Inden folk shopper billige loddepen i en forhandler på nettet bør man i og for sig have øje for e-butikkens forretningsaftale.
5Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som hjælper dig som køber imod snydagtige online selskaber. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere pengene senere.
6Før folk køber billige loddepen på en webbutik burde de principielt gennemlæse dens forretningsaftale, dog er det naturligvis et omfattende projekt. For øvrigt er det en hjælp at køber er på vagt for de primære forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige loddepen online, som fx hvilken returpolitik virksomheden bruger.
7Fragttiden er selvfølgelig meget udslagsgivende når du skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det rimelig centralt at man undersøger tidshorisonten for levering for loddepen. Flere netshops i Danmark reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter, som trods alt er underforstået at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
8Det er i dag særdeles nemt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige loddepen på tværs af online webshops, og altså tilbyder utallige internet foretagender fragt uden betaling. Trods dette kan det alligevel blive nyttigt at eftergå en række e-shops efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at du er sikret at modtage den mest attraktive pris.
9Trustpilot byder på forholdsvis fordelagtige chancer for at gøre dig bekendt med en hel del tidligere konsumenters observationer og på grund af dette slår vi et slag for, at du evaluerer online butikkens kritik før du køber billige loddepen online. Facebook genererer tillige ganske gode chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed.