Byggevarepriser.dk

Linjelaser

Bosch LINJELASER GTL 3
2.048 kr.
Se produkt
Bosch Linjelaser GLL 3-80 CG Professional
4.495 kr.
Se produkt
geo-FENNEL Geo5X-L360 HP linjelaser
2.995 kr.
Se produkt
Leica Lino L2P5G Linje- og Priklaser
3.695 kr.
Se produkt
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
10.090 kr.
Se produkt
Geo-FENNEL Linjelaser FL 55 Plus Multi-Liner Selvnivellerende
4.925 kr.
Se produkt
geo-FENNEL Kryds-linjelaser Geo6X SP
3.010 kr.
Se produkt
GeoFennel FL 45 HP linjelaser
2.935 kr.
Se produkt
Bosch LINIELASER GLL 2-10 PROFESSIONEL
1.373 kr.
Se produkt
geo-FENNEL FLG 40-PC Green SP linjelaser
2.995 kr.
Se produkt
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Se produkt
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
8.565 kr.
Se produkt
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Se produkt
Leica Lino L4P1 Linjelaser
4.449 kr.
Se produkt
Linjelaser 360 grader, selvnivellerende
619 kr.
Se produkt
Krydslinjelaser - TC-LL 2
399 kr.
Se produkt
Krydslinjelaser 10 meter - på stativ
731 kr.
Se produkt
Linjelaser 360V2 Limit 1006
2.365 kr.
Se produkt
Krydslinjelaser - TE-LL 360
999 kr.
Se produkt
geoFENNEL Linielaser FL 40-PC
1.124 kr.
Se produkt
Spectra selvnivellerende kryds-linjelaser LT 20 Grøn
1.995 kr.
Se produkt
Spectra selvnivellerende linjelaser LT58G Grøn
4.995 kr.
Se produkt
SPECTRA Multilinjelaser LT56
3.998 kr.
Se produkt
geo-FENNEL Linjelaser Geo1X-360 Grøn
2.395 kr.
Se produkt
SPECTRA Multilinjelaser LT58
3.998 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du vælge et andet.
Når du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige linjelaser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have gode priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot linjelaser.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af linjelaser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggekæder forhandler produkter fra diverse producenter, hvorfor du kan shoppe fra et stort udvalg af linjelaser online.
De gængse byggekæder finder du i de større byer, og i kraft af det har flertallet adgang til at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Dermed kan du undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du få ekstremt informativ vejledning fra personale der er specialister i lige præcis linjelaser.
Forskellige webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller linjelaser online på deres side.
Hovedparten af niche webshops er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

linjelaser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

linjelaser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

linjelaser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

linjelaser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp imod hændelige uheld. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke køber professionel assistance.
2For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således skal du løbende undersøge udsigten ift. vejret i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde det store projekt.
3Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde et budget for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at dokumentere samtlige poster, og bagefter tjekke prisen på dem enkeltvis.
4Før du opstarter dit byggeprojekt kan det være aldeles betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Forberedelse vil altid være vejen til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en klar tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Vær skarp når du udarbejder strategien.
6I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
7Du finder mange forskellige guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder ret så meget anvendelig info, især såfremt man kigger i hele verden.
8Måske du burde tage til overvejelse om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Når du skal have hjælp fra en professionel er det fornuftigt at hente tilbud fra diverse entreprenører.
9Man skal ikke fattes værktøj. Tit kan det være vigtigt at have værktøjet til disposition idet du påbegynder byggeriet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
10Det kan overvejes at få hjælp til arbejdet, især når det er større ombygninger. Omfangsrige ombygninger kræver flere personer. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
11Det vil vise sig afgørende at du har de presserende byggematerialer tilgængelige før du begynder arbejdet. Du kunne notere en overskuelig liste indeholdende de materialer du får brug for, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at du har det hele.
12Der præsenterer sig næsten altid utidige hovedpiner ved omfangsrige projekter, og herved vurderes det betydningsfuldt at der afsættes betragtelig tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En del e-butikker yder efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for levering til linjelaser. En der er meget almindelig er nu til dags udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså ret så fremkommelig, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte form for levering.

Du kan alternativt planlægge at få varerne bragt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis en anelse mere bekostelig, men derudover ekstremt let gængelig ift. linjelaser online. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at hente ordren selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nær netshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på linjelaser er særligt vital når vi står og skal bruge produkterne lige om lidt, og i det øjemed er det selvsagt på sin plads at vi ser den estimerede leveringsdato på linjelaser. En del online varehuse – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags levering på mange varenumre online, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren gennemføres inden et fastsat tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få forretninger på nettet sikrer levering uden omkostninger på linjelaser online, men oftest kræves det at du bestiller for en konkret pris. Desuden bør du gribe den mest billige metode til levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

En række netshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig linjelaser online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma. Byggekæderne frembyder eksempelvis klik-og-hent på linjelaser i disse områder:

Nakskov, Nørresundby, Hillerød, Virum, Svendborg, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Odense, Roskilde, Hjørring, Grenaa, Ishøj, Haslev, Hobro, Korsør, Gladsaxe, Vallensbæk, Brøndby, Haderslev, Køge, Hørsholm, København, Næstved, Tårnby, Skanderborg, Brønshøj, Ikast, Aalborg, Frederikssund, Charlottenlund, Middelfart, Lystrup, Frederikshavn, Vordingborg, Lillerød, Brabrand, Rønne, Ølstykke, Herlev, Skive, Helsingør, Kokkedal, Nyborg, Varde, Ringsted, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Aabenraa, Thisted, Herning, Stenløse, Brønderslev, Randers, Esbjerg, Odder, Højbjerg, Valby, Albertslund, Sønderborg, Nærum, Glostrup, Allerød, Jyllinge, Tilst, Silkeborg, Søborg, Hedensted, Dragør, Rødovre, Ballerup, Viborg, Fredericia, Rudersdal, Greve, Gentofte, Vejle, Kalundborg, Risskov, Frederiksberg, Kolding, Lyngby, Solrød Strand, Hvidovre, Værløse, Aarhus, Vanløse, Farum, Holbæk, Birkerød, Hedehusene, Horsens, Struer, og Frederiksværk, .

Afhentning for linjelaser er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger eksempelvis linjelaser online og linjelaser tilbud. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge for eksempel billig linjelaser, linjelaser priser og køb linjelaser, plus de store byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Spar penge på linjelaser

Det har vist sig at være særdeles overkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige linjelaser online på diverse internet outlets, og af den grund har flertallet af netbutikker været tvunget til at trykke prisen på linjelaser betydeligt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig indbringende at prøve nogle enkelte netshops efter rabatter og tilbud på linjelaser online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark og 10-4.

Du må blot være klar over, at såfremt en e-butik reklamerer billige linjelaser online til salg for en pris der kan virke enormt billig, så er det i nogle tilfælde være et bevis på en snydagtig online forretning. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en anordning, som støtter os imod snydagtige internet forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere regningen på linjelaser over en periode. Det fås ofte ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel linjelaser priser og køb linjelaser. Vi ser desuden jævnligt mennesker søge bl.a. linjelaser tilbud, linjelaser online samt billig linjelaser.

Gennemsøg folks meninger

Trustpilot fremskaffer rigtig hæderlige løsninger til at gennemrode diverse nuværende køberes meninger og derfor går vi ind for, at du udforsker webbutikkens omtaler før du shopper billige linjelaser online.

Facebook leverer for øvrigt evigt nyttige løsninger til at få en idé om internet webshoppens popularitet. Herinde møder vi en del e-shops som tilbyder folk at afgive en omtale af ordreforløbet, som tillige må anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige linjelaser online hos en e-shop behøver man i princippet gennemløbe dens handelsbetingelser, men det er undertiden et tidskrævende arbejde, især hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er en antydning af at internet forretningen accepterer de gældende danske regler, udover at online shoppen regelmæssigt vurderes af sagkyndige som har indsigt i reglerne.

Dette er desuden din anledning til opbakning, såfremt du får problemstillinger i processen med dit køb af linjelaser. Endvidere foreslår vi at kunden er hensynstagende til de mest relevante retningslinjer der har indflydelse på købet af linjelaser online, eksempelvis hvilken returrettighed online forretningen anvender.

Her er det samtidig afgørende, at man stadig beholder sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan eftervise købet af linjelaser, ligegyldig om man har købt hos XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen eller Silvan.

Bente R gav 5 stjerner

Fremragende service

Inge H gav 4 stjerner

God til prisen

Kim T gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jan gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til online indkøb
1Adskillige internet virksomheder yder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsudgaver til linjelaser. Den mest benyttede er i dag at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen når du har tid. Fragtmuligheden er altså temmelig nem, samt desuden endda den mest betalelige fragtform.
2Den prisbilligste fragtløsning vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning stiller krav om at du lever nærved online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmodel kan være super betydningsfuld såfremt man mangler linjelaser nu og her. Alternativt så garanterer nogle online webshops billig fragt, men ofte afkræver det at du køber for et fastslået beløb.
3Det er jo ret let gængeligt for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige linjelaser på diverse internet outlets, og derved præsterer langt de fleste e-forretninger portofri levering. Trods dette kan det immervæk blive gunstigt at eftergå visse online selskaber efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, så man er sikret at få den mest betalelige pris.
4Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en lovbestemmelse, som støtter en imod falske firmaer på nettet. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre omkostningerne af flere omgange.
5Leveringsdygtigheden er jo vældig udslagsgivende såfremt du absolut skal bruge varerne fluks, så derfor er det fuldt ud centralt at vi kontrollerer leveringstidspunktet ved linjelaser. Mange e-forhandlere præsterer billig levering på næste hverdag på adskillige produkter, der dog er regnet ud fra at ordren køres igennem forud for et angivent tidspunkt.
6Trustpilot yder super passende genveje til at kortlægge en stor gruppe eksisterende kunders domme og derfor er det prisværdigt, at du læser internet webshoppens ratings forud for at du køber billige linjelaser online. Facebook giver dig lige så vel en lang række gavnlige metoder til at få et kig ind i internet butikkens kundefokus.
7Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, som længe har været et bevis på at online webshoppen accepterer de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden nu og da overværes af sagkyndige som har indsigt i retningslinjerne. Før nogen handler billige linjelaser hos en butik behøver man når alt kommer til alt tyde virksomhedens regler.
8En hel del internet shops frembyder billig levering på linjelaser, men typisk er det kun gældende hvis man køber for en konkret pris. Ellers skal man beslutte sig for den mest billige mulighed for levering, hvilket typisk vil være at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig typisk lige så vel i høj grad overkommelig. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
9Før nogen køber billige linjelaser i en e-butik kan man i og for sig skimme butikkens handelsbetingelser, men det er oftest en omfattende opgave. Tillige går vi ind for at man er klar over de mest aktuelle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige linjelaser online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik e-butikken garanterer.