Byggevarepriser.dk

Limtræsbjælker pristjek

Er du på udkig efter limtræsbjælker? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 meter for kun 20.699 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
20.699 kr.Køb
20.699 kr.Køb
21.699 kr.Køb
25.234 kr.Køb
26.739 kr.Køb
32.200 kr.Køb
32.694 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et stort produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare limtræsbjælker.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige limtræsbjælker fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på gode priser, og øvrige giver kompetent sparring. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du får hjælp til valg af limtræsbjælker.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Det er først og fremmest muligt ved de store byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler varer fra alverdens nichebutikker, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af limtræsbjælker online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har du valget om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Hermed har man mulighed for at blive fri for fragten, samt samtidig få varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe limtræsbjælker online på deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Således bør du forvente en høj grad af erfaren sparring fra folk med specialistviden i lige præcis limtræsbjælker.
Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

limtræsbjælker silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det er behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde billige priser på hver eneste af dem.
2Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig såfremt det er krævende projekter. Enkelte byggeprojekter kræver flere personer. Desuden er det mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du køber professionel hjælp vil det typisk være en god idé at indhente tilbud fra flere virksomheder.
4Du må aldrig stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være en fordel at have udstyret ved hånden når du indleder byggeriet. Du bør huske at inkludere disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
5I god tid inden at du iværksætter arbejdet kan det vise sig vanvittigt værdifuldt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Det er muligt at spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få hvis byggeriet bidrager positivt til miljøet. Det er altså afhængig af at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
7Det er værdifuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind før du går til værks med byggeriet. Du kan sammenfatte en simpel note hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og efterfølgende gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
8Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en klar plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du sammensætter din køreplan.
9Der præsenterer sig som regel uventede problematikker når det gælder avancerede projekter, og ergo kan det være meningsfuldt at man har afsat passende tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
10Du finder stribevis af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube yder assistance med betydelige mængder gavnlig info, navnligt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
11Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du står midt i det store byggeprojekt.
12Du må på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning herunder sikkerhedshjelm der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
Danskernes favorit byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ekstremt imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som klart er ret så godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En stor portion internet virksomheder tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til limtræsbjælker. En yndling er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine varer når du har mulighed for det. Fragttypen er altså super smart, og mange gange ydermere den mest billige fragtløsning.

Du burde på samme måde påtænke at få varerne sendt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er uheldigvis en anelse dyrere, men endda i høj grad let gængelig med limtræsbjælker online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du bor tæt på online firmaets butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på limtræsbjælker er naturligvis ret væsentlig hvis du absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det utvivlsomt på sin plads at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for limtræsbjælker. En lang række online forhandlere – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter online, men glem ikke at det er påkrævet at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klar før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte online varehuse garanterer fragt uden beregning på limtræsbjælker online, men i reglen er det forbeholdt når man køber for et fastsat beløb. Alternativt skal du foretrække den mest billige leveringsversion, hvilket oftest vil blive at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du køber billig limtræsbjælker online og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix. De tilbyder bl.a. afhentning af limtræsbjælker i disse områder:

Fredericia, Kalundborg, Gladsaxe, Svendborg, Hedensted, Farum, Nakskov, Højbjerg, Haslev, Ringsted, Holbæk, Holstebro, Ballerup, Frederiksværk, Herning, Albertslund, Odense, København, Struer, Gentofte, Charlottenlund, Middelfart, Lystrup, Brabrand, Aabenraa, Kolding, Nørresundby, Frederikssund, Virum, Søborg, Silkeborg, Vejle, Viborg, Ishøj, Hedehusene, Varde, Birkerød, Tilst, Glostrup, Risskov, Brønderslev, Lyngby, Værløse, Allerød, Dragør, Frederiksberg, Stenløse, Herlev, Vallensbæk, Haderslev, Randers, Korsør, Valby, Ølstykke, Rødovre, Frederikshavn, Aalborg, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Rudersdal, Rønne, Jyllinge, Vordingborg, Slagelse, Brøndby, Hobro, Odder, Skanderborg, Greve, Ikast, Næstved, Hvidovre, Solrød Strand, Skive, Roskilde, Tårnby, Lillerød, Brønshøj, Helsingør, Køge, Thisted, Sønderborg, Aarhus, Esbjerg, Nærum, Grenaa, Vanløse, Hillerød, Nyborg, Taastrup, Hørsholm, Horsens, Hjørring, og Kokkedal, .

Klik-og-hent ift. limtræsbjælker er muligt i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter blandt andet køb limtræsbjælker og limtræsbjælker online. Foruden dette ser vi ofte mennesker lede efter bl.a. limtræsbjælker priser, limtræsbjælker tilbud og billig limtræsbjælker, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Få rabat på limtræsbjælker

Det har vist sig at være ekstremt bekvemt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige limtræsbjælker online hos forskellige shops på nettet, og derved har langt de fleste internet selskaber i Danmark været nødt til at formindske priserne på limtræsbjælker en hel del, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at udforske en række internet handler efter udsalg og tilbud på limtræsbjælker online forinden du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at antage den bedste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Du skal imidlertid være klar over, at når en netshop afsætter billige limtræsbjælker online på tilbud til en pris der er besynderligt billig, burde det for det meste være et symbol på en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med kort er i hvert fald inkluderet i en foranstaltning, hvilket passer på os overfor bedrageriske internet webshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at klare regningen på limtræsbjælker af flere omgange. Det foreslåes normalt hos niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere som regel søger fx limtræsbjælker tilbud og limtræsbjælker priser. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker lede efter fx køb limtræsbjælker, billig limtræsbjælker samt limtræsbjælker online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot præsterer uden sammenligning stabile løsninger til at tolke diverse tidligere konsumenters domme og derved anbefales det, at du bliver klogere på internet selskabets omtaler forud for at du placerer din ordre på billige limtræsbjælker online.

Facebook bringer dig for øvrigt evigt fortræffelige muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed. I øvrigt ses en del online butikker som tilbyder folk at udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før folk shopper billige limtræsbjælker online i en webbutik behøver de ideelt set gennemgå e-butikkens forretningsbetingelser, men det er for det meste et omfattende projekt, specielt på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at tjekke om e-firmaet er støttet af e-mærket, siden det er en angivelse af at online firmaet efterkommer de officielle regler, udover at shoppen regelmæssigt tilses af specialister der forstår de gældende love.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du udsættes for vanskeligheder som følge af din bestilling af limtræsbjælker. Ligeså anbefales det at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der gælder for købet af limtræsbjælker online, fx hvilken byttepolitik internet forretningen kører med.

Her er det ligeledes relevant, at man permanent gemmer sin ordremail, således man senere kan påvise sit køb af limtræsbjælker, ligegyldig om man køber fra Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Kirsten gav 5 stjerner

Helt i orden.

Birthe gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Anne N gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Tina gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til din online shopping
1Før folk shopper billige limtræsbjælker på en netshop kunne de altid få overblik over netbutikkens regler, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant. Herudover støtter vi at køberen er vaks omkring de mest centrale forhold gældende for shopping af billige limtræsbjælker online, f.eks. hvilken byttepolitik internet webshoppen garanterer.
2Den mest letkøbte mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl tæt på online forretningens tilholdssted. Den fragtmulighed er naturligvis ekstremt relevant ifald vi har behov for limtræsbjælker med det samme. Alternativt så yder nogle få forretninger på nettet gratis fragt, men undertiden er det betinget af at man shopper for en fastsat pris.
3Antal dages levering er selvfølgelig rigtig vigtig om man har brug for varerne fluks, og herved er det rimelig centralt at du tjekker den estimerede leveringstid på limtræsbjælker. En masse e-butikker i Danmark præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men glem ikke at det er påkrævet at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt.
4En hel del e-handler i Danmark lover levering uden betaling på limtræsbjælker, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest billige leveringsform, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Metoden er oftest ligeledes usædvanlig smart. Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Det er i dag meget ligetil for alle at kigge efter tilbud online på billige limtræsbjælker på diverse online webshops, og derfor tilbyder flere online varehuse levering uden gebyr. Derfor kan det stadigvæk være udbytterigt at granske et par internet selskaber efter tilbud og udsalg før du køber, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris.
6En masse e-handler udlover efterhånden en række forskellige billige løsninger til levering til limtræsbjælker. En af de mest anvendte er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente pakken når du har mulighed for det. Løsningen er jo ekstremt ukompliceret, samt desuden tillige den mindst kostelige fragtmulighed.
7Trustpilot byder på helt habile muligheder for at besigtige flere nuværende konsumenters tanker og derved støtter vi, at du tolker online webshoppens ratings forud for at du bestiller billige limtræsbjælker online. Facebook tilbyder dig lignende faktisk hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i e-butikkens pålidelighed.
8Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en anordning, hvilket beskytter køberen overfor fup shops på nettet. Som et alternativ bør du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at honorere prisen over tid.
9Generelt foreslår vi at se hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et billede på at e-butikken lever op til de opstillede regler, og at internet webshoppen ofte ses til af sagkyndige som behersker retningslinjerne. Forud for at folk køber billige limtræsbjælker hos en internet butik burde de på en vis måde gennemse webshoppens forretningsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk