Byggevarepriser.dk

Limpistol

Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Se produkt
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Se produkt
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Se produkt
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Se produkt
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Se produkt
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Se produkt
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Se produkt
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Se produkt
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Se produkt
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Se produkt
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Se produkt
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Se produkt
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Se produkt
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Se produkt
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Se produkt
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Se produkt
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Se produkt
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Se produkt
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Se produkt
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare limpistol.
Der er variationer i salgspriserne på billige limpistol hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du vælge et andet.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragten, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er særligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du kende butikkens betingelser.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder finder du i de større byer, og hermed har mange valget om at købe online og transportere produkterne selv. Dermed har du mulighed for at undvære fragten, samt endda få fat i produkterne med det samme.
De kendte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af limpistol online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Størstedelen af niche netbutikker er små virksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle limpistol online på deres webshop.
Størsteparten af online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo bør du få endnu mere erfaren service fra ansatte med ekspertviden i netop limpistol.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

limpistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

limpistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

limpistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du burde måske tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør tilkøbe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du får hjælp fra en fagperson er det lukrativt at søge tilbud fra flere leverandører.
2Du har adgang til en hel del vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver ekstremt meget almennyttig information, især forudsat at man benytter den engelske version.
3Det viser sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer klar forinden du tager fat på arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig note hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
4Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ret afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
5Planlægning vil altid være kilden til succes med projektet. Du skal forfatte en klar plan, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du laver strategien.
6Du må ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle skader. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke investerer i professionel assistance.
7Ved opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du hyppigt tjekke vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned bedst som du står midt i dit komplekse projekt.
8Der viser sig typisk ubelejlige problemstillinger i tilfælde med avancerede projekter, og herved kan det være værdifuldt at man har afsat nok tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
9Man vil ikke fattes værktøj. Jævnligt kan det være essentielt at have værktøjet disponibelt idet du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
10Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, og bagefter nedskrive billige priser på dem slavisk.
11Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet påvirker miljøet.
12Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er krævende projekter. Flere byggerier kræver flere personer. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

akku, automatisk, batteridrevet, elektrisk, hobby, industri, justerbar, kvalitets, ledningsfri, lille, mini, opladelig, professionel, stor, trykluft, trådløs, universal, 3D, 3M, Bosch, Dewalt, Dremel, Hilti, Ironside, Makita, Metabo, Millarco, Milwaukee, Mitsutomo, Parkside, Proxxon, Rapid, Rawlink, Ryobi, Stanley, Vax, Würth, 10 mm, 12 mm, 12v, 18v, 20w, 4 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, batteri, holder, spids, USB, batteri, gas, akvarie, batteri, børn, hobby, ledninger, sten, træ, udendørs, kabel, ledning

Hvilken fragtform skal du vælge?

Flere internet foretagender udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringstyper til limpistol. En af de mest anvendte er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså vældig praktisk, og mange gange desuden den prisbilligste leveringsudgave.

Du kan lige så vel udse dig at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig desværre en tak mere bekostelig, men til gengæld meget let gængelig med limpistol online. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du bor i kort afstand af online firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på limpistol kan i nogle tilfælde være super vigtig såfremt vi skal bruge ordren om få sekunder, så herved er det skam meningsfuldt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på limpistol. Mange internet shops – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen anbringes forinden et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produktet betjent før personalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet varehuse byder på portofri fragt på limpistol online, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for en præcis sum. Som alternativ skulle du overveje den billigste form for fragt, hvilket ofte vil være at få kørt pakken til en pakkeshop.

En del netshops foreslår afhentning hvor man køber billig limpistol på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Stark. De frembyder fx afhentning af limpistol i disse områder:

Farum, Hillerød, Vordingborg, Tilst, Grenaa, Ishøj, Rudersdal, Køge, Vanløse, Brønshøj, Svendborg, Fredericia, Hobro, Hedensted, Nærum, Frederiksværk, Silkeborg, Allerød, Odense, Brønderslev, Lystrup, Hedehusene, Rønne, Hørsholm, Frederikssund, Holstebro, Risskov, Vejle, Korsør, Værløse, Odder, Aabenraa, Middelfart, Varde, Herlev, Aarhus, Holbæk, Randers, Frederikshavn, Brøndby, Charlottenlund, Lillerød, Viborg, Nakskov, Hvidovre, Valby, Roskilde, Kolding, Højbjerg, Skive, Nørresundby, Ølstykke, Slagelse, Ringsted, Brabrand, Kokkedal, Næstved, København, Thisted, Herning, Birkerød, Aalborg, Haderslev, Dragør, Horsens, Kalundborg, Taastrup, Struer, Esbjerg, Lyngby, Tårnby, Frederiksberg, Søborg, Haslev, Rødovre, Solrød Strand, Åbyhøj, Ballerup, Virum, Stenløse, Hjørring, Nyborg, Vallensbæk, Skanderborg, Glostrup, Ikast, Greve, Albertslund, Helsingør, Gentofte, Gladsaxe, Jyllinge, Nykøbing Falster, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. limpistol er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at mennesker typisk leder efter eksempelvis limpistol priser og limpistol online. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge efter for eksempel billig limpistol, limpistol tilbud og køb limpistol, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Gode tilbud på limpistol

Det er ret enkelt for enhver at analysere tilbud på billige limpistol online i blandt flere internet shops, og til gengæld har massevis af forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på limpistol enormt, og ydermere sikre fragt uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk være profitabelt at prøve et par forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg på limpistol online forinden du køber, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Man skal blot være så påvagt, at når en internet butik frembyder billige limpistol online på tilbud til en salgspris som kan ses som himmelråbende billig, burde det mange gange være et fingerpeg om en svindel online webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af Indsigelsesordningen, der passer på folk imod bedrageriske internet selskaber.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at klare prisen på limpistol ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at mennesker ofte søger fx limpistol online og limpistol tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk efterspørge bl.a. køb limpistol, limpistol priser og billig limpistol.

Gennemsøg folks meninger

Trustpilot fremskaffer immervæk ærlige muligheder for at sondere en stor gruppe nuværende kunders betragtninger og derved går vi ind for, at du iagttager internet virksomhedens bedømmelser forinden du bestiller billige limpistol online.

Facebook medfører også nogenlunde gode løsninger til at få indsigt i webbutikkens kundetilfredshed. Foruden det ses en del internet varehuse hvor kunder kan ytre en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige limpistol online på en e-forhandler bør de de facto gennemlæse shoppens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke videre interessant, især ved de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at undersøge hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en indikator for at internet shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen en gang i mellem efterses af specialister der behersker bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, såfremt du forvoldes dilemmaer ved din handel med limpistol. Foruden dette tilråder vi at du er omhyggelig omkring de elementære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af limpistol online, eksempelvis den ombytningsret internet forhandleren tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, således man når som helst kan bevidne bestillingen af limpistol, uanset om man shopper ved Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Jørgen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Inge Christensen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Christian Olsen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Jette I gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til online shopping
1Trustpilot bringer dig flere ærlige løsninger til at sondere diverse aktuelle brugeres tanker og derved er det fornuftigt, at du tjekker internet forretningens vurderinger forinden du handler billige limpistol online. Facebook genererer derudover regulære stabile løsninger til at få en idé om internet virksomhedens kundefokus.
2Indtil flere internet forretninger frembyder levering uden betaling på limpistol, men i mange tilfælde kun når der købes for et konkret beløb. I øvrigt burde man udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragttypen bliver sædvanligvis derudover temmelig simpel. Den mest billige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
3Det har vist sig at være ret så ukompliceret for alle og enhver at sammenligne priser online på billige limpistol hos flere e-handler, og på grund af dette lover utallige forhandlere på nettet fragt uden gebyr. Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at se nærmere på indtil flere shops på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at indhente den mindst kostelige pris.
4Vi tilråder generelt at bemærke om internet butikken er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er et kendetegn for at e-forretningen lever op til de officielle regler, foruden at webbutikken ofte overværes af eksperter der kender til de gældende regler. Forinden nogen handler billige limpistol i en internet handler burde man i og for sig gennemløbe netbutikkens handelsaftale.
5Fragtperioden er naturligvis særdeles essentiel om man har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, så af den grund er det sandelig aktuelt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt ved limpistol. Adskillige internet virksomheder frembyder billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, hvilket dog påkræver at bestillingen realiseres før et besluttet tidspunkt.
6Før folk køber billige limpistol hos en e-forretning kunne man i og for sig kigge på netshoppens regler, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave. I øvrigt anbefales det at køberen er vaks omkring de mest aktuelle forhold der har betydning for shopping af billige limpistol online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet firmaet lover.
7Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer dig som kunde overfor uægte forretninger på nettet. Som alternativ burde du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage pengene over en længere periode.
8Størstedelen af online shops giver nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsløsninger til limpistol. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig vældig fleksibel, samt mange gange endvidere den mest betalelige leveringsmåde.
9Den mest letkøbte mulighed for levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, som dog nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af e-firmaets hjemsted. Den leveringsversion er jo vældig central om du mangler limpistol inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en række internet firmaer fragt uden beregning, men typisk gælder det kun hvis du shopper for en bestemt sum.