Byggevarepriser.dk

Limklemme

Ferax limklemmer 2 stk. 18 mm
30 kr.
Se produkt
Ferax limklemmer 2 stk. 22 mm
15 kr.
Se produkt
Bessey VarioClippex limklemme 50mm
90 kr.
Se produkt
Hultafors Limklemme RC 58
65 kr.
Se produkt
IRWIN Limklemme QuickGrip
31 kr.
Se produkt
Hultafors Limklemme RC 38
55 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Limklemme FZR 50 mm
109 kr.
Se produkt
BESSEY Clippix limklemme XC
25 kr.
Se produkt
Limklemme plast, 150 mm Rawlink
15 kr.
Se produkt
Limklemmer 215 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
70 kr.
Se produkt
Limklemmer 120 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
38 kr.
Se produkt
Limklemme 50mm IRWIN Quickgrip
95 kr.
Se produkt
Limklemmer 90 mm, 4 stk - ekstra stærk Kreator
45 kr.
Se produkt
Limklemme Quickgrip 25 mm IRWIN T58100EL7
134 kr.
Se produkt
Limklemme 150mm 4 stk. Kreator
70 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige limklemme fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver gode priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For nogle er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring limklemme.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort produktsortiment, imens andre har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare limklemme.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør man kende webshoppens regningslinjer.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er især muligt ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange leverandører, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af limklemme online.
De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og herigennem har mange mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er små familiefirmaer, som tit er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe limklemme online på deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Alverdens nicheforhandlere har en stor passion for deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt indsigtsfuld assistance fra personale med ekspertviden i netop limklemme.
De største byggekæder i Danmark
limklemme jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

limklemme bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

limklemme harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

limklemme silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør nødig negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som sikring mod potentielle risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
2Ved projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag bør du løbende tage notits af vejrberetningerne i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du står midt i dit avancerede projekt.
3Der kommer ofte overraskende hovedpiner når det gælder omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være meningsfuldt at der afsættes god tid i planen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
4Man bør for alt i verden ikke mangle grej. Ofte kan det vise sig strategisk at have udstyret til disposition før du begynder på byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at påregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
5Du bør gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Såfremt du ønsker eksperthjælp vil det normalt anbefales at lede efter uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
6Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at nedskrive en klar handlingsplan, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter handlingsplanen.
7Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er store byggerier. Store ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
8I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
9Du finder utrolig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube supporterer dig med store mængder anvendelig oplysning, navnligt forudsat at du kigger i hele verden.
10I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, og herefter undersøge omkostningen ved dem hver især.
11Potentielt kan det vise sig væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer indkøbt forud for at du påbegynder projektet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig note hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og derefter granske punkterne, med det formål at du bliver sikker på at du har det hele.
12Før du optager byggeprocessen kan det blive højst meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En stor portion internet virksomheder giver i dag en lang række forskellige billige leveringsmidler til limklemme. En favorit er nu til dags pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig yderst simpel, samt mange gange tilmed den mest letkøbte fragtform.

Du burde ligeledes påtænke at få pakken sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Løsningen bliver i mange tilfælde en tak mere pebret, men endvidere ret så smart med limklemme online. Den mest betalelige leveringsmåde er unægtelig at hente pakken selv, som desværre kræver at du har bopæl nærved e-handlens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på limklemme kan vise sig at være særdeles væsentlig om vi absolut skal bruge ordren om kort tid, så med det formål er det ret så relevant at vi studerer den anslåede leveringstid for limklemme. En hel del internet foretagender – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på en masse varer online, men vær påpasselig da det stiller krav om at transaktionen gennemføres før et aftalt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produkterne på posthuset før de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte internet varehuse sikrer gratis levering på limklemme online, men tit er det under forudsætning af at man køber for et præcist beløb. Alternativt burde man gribe den prisbilligste leveringsmodel, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man handler billig limklemme online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på limklemme i disse områder:

Frederikssund, Nærum, Frederiksværk, Frederikshavn, Farum, Taastrup, Nørresundby, Haderslev, Helsingør, Slagelse, Ikast, Struer, Herlev, Herning, Aalborg, Hillerød, Esbjerg, Vanløse, Vejle, Frederiksberg, Dragør, Allerød, Odense, Skanderborg, Aarhus, Charlottenlund, Lillerød, Hjørring, Fredericia, Ballerup, Valby, Thisted, Kokkedal, Højbjerg, Kalundborg, Hørsholm, Viborg, Virum, Holbæk, Haslev, Aabenraa, Brøndby, Rødovre, Rønne, Hedensted, Rudersdal, Skive, Vordingborg, Hvidovre, Svendborg, Glostrup, København, Solrød Strand, Greve, Silkeborg, Næstved, Ringsted, Tårnby, Albertslund, Vallensbæk, Kolding, Ølstykke, Brabrand, Odder, Holstebro, Nyborg, Grenaa, Horsens, Køge, Søborg, Lystrup, Brønshøj, Hobro, Åbyhøj, Hedehusene, Brønderslev, Roskilde, Nakskov, Risskov, Ishøj, Stenløse, Værløse, Randers, Gladsaxe, Jyllinge, Korsør, Middelfart, Sønderborg, Lyngby, Tilst, Gentofte, Varde, Birkerød, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect for limklemme er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx limklemme priser og limklemme tilbud. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge fx billig limklemme, limklemme online samt køb limklemme, foruden de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Priser på limklemme

Det er jo usædvanlig enkelt for alle at tjekke tilbud på billige limklemme online fra flere internet virksomheder, og til gengæld har langt de fleste internet firmaer været tvunget til at nedskære prisen på limklemme kolossalt, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk være profitabelt at kontrollere enkelte e-shops efter udsalg og tilbud på limklemme online inden du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Du må imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en online butik afsætter billige limklemme online til en tilbudspris der er urealistisk lav, burde det i nogle tilfælde være et signal om en uægte internet webshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af et reglement, der passer på en imod falske e-butikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre betalingen af limklemme senere. Dette fås normalt hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet limklemme priser og limklemme online. Vi ser derudover som regel mennesker søge blandt andet limklemme tilbud, køb limklemme samt billig limklemme.

Udforsk folks evalueringer

Trustpilot genererer super pålidelige løsninger til at analysere en længere række øvrige forbrugeres synspunkter og på grund af dette går vi ind for, at du kigger nærmere på online forretningens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige limklemme online.

Facebook tilbyder dig ligeledes fuldkommen pålidelige genveje til at få et kig ind i online shoppens troværdighed. I øvrigt er der nogle online forhandlere hvor du kan frembringe en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige limklemme online i en e-butik kan man for at være på den sikre side se på dens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nem løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en angivelse af at e-butikken lever op til de danske retningslinjer, foruden at shoppen lejlighedsvis gennemses af sagkyndige der kender til vilkårene.

Desuden giver det dig anledning til assistance, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af limklemme. Foruden dette tilråder vi at kunden er klar over de mest betydningsfulde betingelser gældende for købet af limklemme online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen garanterer.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, således man en anden gang kan dokumentere købet af limklemme, uagtet om man har bestilt hos Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Davidsen.

Lene Petersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Kim gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Lene Pedersen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Susanne Nielsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til din online shopping
1Det er super uproblematisk for købere at finde de laveste priser online på billige limklemme fra diverse e-firmaer, og følgelig præsterer mange internet shops fragtfri levering. Trods dette kan det stadigvæk blive tiden værd at efterprøve forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at du er garanteret at indhente den billigste pris.
2Leveringstiden er jo ret betydningsfuld om man skal bruge pakken fluks, så af den grund er det temmelig centralt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved limklemme. Størstedelen af e-shops stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, som imidlertid er regnet ud fra at orden realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt.
3Trustpilot tilbyder dig aldeles nyttige muligheder for at analysere forskellige forhenværende kunders ratings og af den grund tilrådes det, at du beser e-forhandlerens bedømmelser forinden du shopper billige limklemme online. Facebook leverer for øvrigt egentlig gode muligheder for at få indsigt i online webshoppens troværdighed.
4Forinden folk shopper billige limklemme på en online butik burde man principielt sætte sig ind i deres handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. Dertil kan det være til hjælp at køber er vaks omkring de elementære retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige limklemme online, eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen anvender.
5Mange webbutikker i Danmark giver i øjeblikket en lang række forskellige billige løsninger til levering til limklemme. En favorit iblandt mange er nu om stunder pakkeshoppen, og så henter du bare din pakke når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig i høj grad praktisk, samt tit tillige den billigste leveringsudgave.
6Flere e-butikker tilbyder gratis levering på limklemme, men typisk kun såfremt du aftager for en konkret sum. Desuden må man snuppe den mest letkøbte metode til levering, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragttypen viser sig godt nok derudover meget problemfri. Den mest billige form for levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
7Den mest betalelige metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som desværre nødvendiggør at du lever tæt på e-butikkens adresse. Den fragtmetode er selvfølgelig meget vigtig ifald vi mangler limklemme fluks. Alternativt så frembyder enkelte shops på nettet fri fragt, men tit påkræves det at man køber for et bestemt beløb.
8Vi tilråder generelt at kigge om e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det er et fingerpeg om at online virksomheden retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen løbende evalueres af jurister som har indsigt i de gældende love. Forinden nogen shopper billige limklemme på en forhandler på nettet kunne de når alt kommer til alt gennemløbe e-butikkens forretningsvilkår.
9Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af et regelsæt, hvilket assisterer dig som køber overfor uægte internet handler. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil afbetale betalingen over en længere periode.