Byggevarepriser.dk

Lille Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare lille elhøvl.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de gængse byggecentre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge en webshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af lille elhøvl.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige lille elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. En del har gode priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent sparring. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder samler varer fra mange forskellige nicheshops, så du kan vælge fra et bredt udvalg af lille elhøvl online.
De udbredte byggekæder finder du i hele landet, og derigennem har kunderne chancen for at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe lille elhøvl online på deres webshop.
En masse niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du få endnu mere nyttig sparring fra folk der er specialister i netop lille elhøvl.
De største byggecentre i Danmark
lille elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lille elhøvl silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

lille elhøvl jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lille elhøvl bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette skal du tit holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne absolut lige når du er midt i det komplekse projekt.
2Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om krævende byggerier. Omfattende projekter behøver flere mennesker. Derudover bliver det mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
3Potentielt kan det blive af stor betydning at have samtlige byggematerialer handlet ind inden du går til værks med dit arbejde. Du har fordel af at udfærdige en hurtig liste med alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemgå hver eneste ting, så du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
4Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod mulige skader. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
5Du kan finde et stort udvalg af guides og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube bringer dig en masse gavnlig viden, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være rationelt at beskrive alle udgifter, hvorefter man bør dokumentere billige priser på dem hver især.
7Du vil nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet klar før du påbegynder arbejdet. Det er desuden godt at påregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at renoveringen påvirker planeten.
9Der præsenterer sig uden tvivl uventede problematikker i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
10Planlægning er metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af strategien.
11Før du iværksætter byggeprocessen kan det være ekstremt centralt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal få hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Når du køber hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at notere en pris fra forskellige håndværkere.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Temmelig mange online forretninger tilbyder nu diverse billige leveringsløsninger til lille elhøvl. En af de populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når der er tid til det. Fragttypen er altså særdeles ligetil, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringsform.

Du kan tillige forsøge at vælge levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Denne viser sig undertiden et hak mindre billig, men lige så vel temmelig simpel for lille elhøvl online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men det forudsætter at du lever i nærheden af webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på lille elhøvl kan være rigtig vigtig ifald du mangler dine nye varer straks, så af den grund er det bestemt fornuftigt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato for lille elhøvl. En stor portion internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som trods alt tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen ordnet inden de lageransatte har fyraften.

Flere firmaer på nettet lover fragt uden betaling på lille elhøvl online, men ofte påkræves det at du bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt kunne man beslutte sig for den billigste metode til levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Store kæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig lille elhøvl derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma. De foreslår eksempelvis click-and-collect på lille elhøvl i følgende byer:

Vordingborg, Herning, København, Taastrup, Valby, Odder, Ringsted, Rønne, Kalundborg, Skive, Esbjerg, Slagelse, Varde, Frederikssund, Herlev, Næstved, Gentofte, Brønshøj, Charlottenlund, Ballerup, Brøndby, Kolding, Nærum, Risskov, Svendborg, Middelfart, Søborg, Frederiksberg, Brabrand, Solrød Strand, Farum, Lyngby, Kokkedal, Horsens, Nyborg, Helsingør, Frederikshavn, Thisted, Haslev, Brønderslev, Vejle, Skanderborg, Hedensted, Åbyhøj, Odense, Greve, Nakskov, Højbjerg, Aabenraa, Sønderborg, Frederiksværk, Hedehusene, Rudersdal, Hillerød, Holbæk, Vallensbæk, Nørresundby, Grenaa, Fredericia, Hørsholm, Ishøj, Dragør, Gladsaxe, Køge, Silkeborg, Lillerød, Korsør, Ølstykke, Værløse, Allerød, Hjørring, Vanløse, Jyllinge, Hvidovre, Tilst, Viborg, Tårnby, Randers, Virum, Ikast, Hobro, Aalborg, Haderslev, Rødovre, Lystrup, Albertslund, Birkerød, Stenløse, Glostrup, Struer, Nykøbing Falster, Aarhus, Roskilde, og Holstebro, .

Afhentning af lille elhøvl er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter fx køb lille elhøvl og lille elhøvl tilbud. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge bl.a. lille elhøvl priser, billig lille elhøvl samt lille elhøvl online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Rabat på lille elhøvl

Det er temmelig overkommeligt for alle at vurdere prisniveauet på billige lille elhøvl online fra diverse outlets på nettet, og derved har de fleste e-shops været tvunget til at formindske prisen på lille elhøvl drastisk, og endda præstere levering uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at analysere nogle få internet handler efter tilbud og udsalg på lille elhøvl online forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Stark.

Du bør imidlertid være så påvagt, at hvis en butik på nettet afsætter billige lille elhøvl online på tilbud til en pris der kan ses som himmelråbende tiltalende, så er det tit være en indikation på en uoprigtig internet webshop. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en bestemmelse, der dækker en imod svindlende internet forretninger.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale regningen på lille elhøvl over en periode. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at mennesker mange gange efterspørger for eksempel køb lille elhøvl og lille elhøvl tilbud. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge fx lille elhøvl priser, billig lille elhøvl og lille elhøvl online.

Udforsk nuværende kunders oplevelser

Trustpilot leverer fuldt ud tiltalende chancer for at tolke en længere række andre brugeres betragtninger og herved er det godt, at du tager et kig på e-forhandlerens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige lille elhøvl online.

Facebook tilbyder dig lige så vel aldeles anstændige muligheder for at få en idé om online shoppens troværdighed. Herinde møder vi mange outlets på nettet som gør det muligt at aflevere en evaluering af deres køb, som også kan anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige lille elhøvl online på en internet butik kan de sådan set sætte sig ind i dens forretningsvilkår, det er dog oftest et omfattende projekt, særligt med de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kigge om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være et billede på at e-forretningen retter sig efter de officielle regler, samt at internet selskabet ofte efterses af eksperter som har nøje kendskab til retningslinjerne.

Dette er desuden en god mulighed for assistance, når du forvoldes dilemmaer i processen med dit indkøb af lille elhøvl. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køber er obs på de fundamentale regler der kan have indvirkning på bestillingen af lille elhøvl online, som fx hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst bevarer sin faktura e-mail, således man altid vil kunne bevise købet af lille elhøvl, ligegyldig om man handler fra Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Karen F gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Hans K gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Birthe gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Tina I gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til internetshopping
1Den mest betalelige leveringsløsning er dog at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du er tæt på internet forhandlerens tilholdssted. Den metode til levering kan vise sig at være særligt væsentlig hvis du har behov for lille elhøvl nu og her. Alternativt så frembyder flere butikker på nettet levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man shopper for et fastsat beløb.
2Indtil flere netbutikker tilbyder portofri levering på lille elhøvl, men i reglen er det så nødvendigt at man aftager for en konkret pris. I øvrigt bør du overveje den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket oftest er at få kørt ordren til et udleveringssted. Metoden bliver godt nok tillige ualmindeligt enkel. Den mest billige leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter produkterne.
3Før folk køber billige lille elhøvl hos en e-forhandler kunne de til hver en tid løbe igennem webshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt. I øvrigt kan det anbefales at køber er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle betingelser der influerer på shopping af billige lille elhøvl online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen tilsikrer.
4Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en lov, hvilket sikrer køberen imod uægte e-handler. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil dække regningen over et længere tidsrum.
5En masse outlets på nettet foreslår efterhånden diverse forskellige billige leveringsudgaver til lille elhøvl. En der er meget anvendt er i vore dage udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo temmelig ligetil, samt typisk ligeledes den billigste mulighed for fragt.
6Det er jo særdeles bekvemt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige lille elhøvl fra diverse internet varehuse, og derved frembyder flere e-firmaer levering uden beregning. Det kan ikke desto mindre vise sig smart at eftergå diverse internet forretninger efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
7Trustpilot giver dig ret gode chancer for at vurdere en længere række tidligere konsumenters opfattelser og derved er det smart, at du tjekker online firmaets kritik før du bestiller billige lille elhøvl online. Facebook genererer ligeledes regulære uafhængige muligheder for at få kendskab til online shoppens kundefokus.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ekstremt udslagsgivende hvis vi har brug for ordren straks, og med det formål er det bestemt relevant at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt ved lille elhøvl. Temmelig mange internet shops giver billig 1 dags levering på en masse produkter, som betinges af at ordren placeres forud for et bestemt klokkeslæt.
9Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket længe har været et billede på at internet forretningen overholder de gældende danske regler, og at webbutikken regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter der kender til lovene på området. Inden folk shopper billige lille elhøvl hos en e-forhandler bør de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens betingelser.