Byggevarepriser.dk

Lille Båndpudser

Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Se produkt
Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Se produkt
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Se produkt
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Se produkt
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Se produkt
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Se produkt
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Se produkt
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Se produkt
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Se produkt
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Se produkt
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Se produkt
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Se produkt
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Se produkt
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot lille båndpudser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige lille båndpudser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er specielt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man læse forretningens betingelser.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring lille båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og takket være dette har folk tilbuddet om at handle online og hente produkterne selv. Af den grund kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra diverse leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af lille båndpudser online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved vil du få mere god service fra folk som er specialister i netop lille båndpudser.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er små firmaer, som tit er danske, måske endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller lille båndpudser online på deres hjemmeside.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

lille båndpudser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille båndpudser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

lille båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

lille båndpudser silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig at have noget at sige at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed før du iværksætter din byggeproces. Du kunne udfærdige en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at nedskrive hver enkelt omkostning, og bagefter gennemgå ens udgift ved dem slavisk.
3Der kommer typisk uforudsete udfordringer ved avancerede projekter, og pga. dette vil det være afgørende at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
4Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at lave en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din køreplan.
5Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
6Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det ydes hvis projektet er klimavenligt. At få tilskud kræver med andre ord at projektet influerer positivt på naturen.
7Du har adgang til en overflod af guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder brugbar viden, navnligt når man kigger i hele verden.
8Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Krævende projekter gør krav på flere mennesker. Samtidig bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
9Forinden du igangsætter arbejdet må det være ret vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
10Du kunne overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Når du køber assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
11Man vil ikke stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være essentielt at du har det til disposition forinden du starter byggeprocessen. Husk også at påregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
12Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning som sikring overfor mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En hel del online webshops tildeler nu om dage alverdens billige leveringsmodeller til lille båndpudser. En yndling er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når der er tid til det. Løsningen er jo særdeles let, samt ofte tilmed den billigste form for levering.

Du bør ydermere planlægge at bestille levering til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden er en gang i mellem lidt mindre billig, men derudover ekstremt simpel ift. lille båndpudser online. Den prisbilligste form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning står og falder med at du er i nærheden af webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på lille båndpudser er jo meget udslagsgivende såfremt man skal bruge din pakke nu og her, og af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at du checker den anslåede leveringstid på lille båndpudser. Flere webbutikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren aflægges inden et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varen ordnet forud for at de pakkeansatte får fri.

Flere forretninger på nettet yder fragt uden betaling på lille båndpudser online, men i de fleste tilfælde kun ifald du bestiller for en konkret sum. Som alternativ bør du udvælge den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

De største webbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig lille båndpudser online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på lille båndpudser i følgende byer:

Tilst, Haslev, Vallensbæk, Nyborg, Brønderslev, Charlottenlund, Kalundborg, Dragør, Svendborg, Fredericia, Slagelse, Brønshøj, Virum, Højbjerg, Ringsted, Rudersdal, Herlev, Gladsaxe, Birkerød, Thisted, Albertslund, Næstved, Åbyhøj, Taastrup, Skanderborg, Glostrup, Tårnby, Frederikssund, Allerød, Kokkedal, Rønne, Lystrup, Aabenraa, Frederikshavn, Gentofte, Vanløse, Risskov, Aalborg, Grenaa, Haderslev, Frederiksberg, Nørresundby, Skive, Aarhus, Esbjerg, Korsør, Nykøbing Falster, Ikast, Valby, Odense, Ballerup, Holbæk, Hørsholm, Struer, Rødovre, Søborg, Værløse, Hobro, Nærum, Roskilde, Jyllinge, Odder, Køge, Lyngby, Vordingborg, Horsens, Nakskov, Farum, Stenløse, Hedehusene, Ølstykke, Silkeborg, Varde, Ishøj, Hedensted, Hjørring, København, Hvidovre, Helsingør, Greve, Brabrand, Hillerød, Holstebro, Lillerød, Viborg, Solrød Strand, Randers, Herning, Middelfart, Kolding, Brøndby, Vejle, Sønderborg, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent af lille båndpudser er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet lille båndpudser online og lille båndpudser priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. køb lille båndpudser, lille båndpudser tilbud og billig lille båndpudser, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Rabat på lille båndpudser

Det er efterhånden ret så praktisk for os alle at finde information om priser på billige lille båndpudser online fra forskellige internet varehuse, og af den grund har de fleste forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på lille båndpudser en hel del, og ydermere sikre portofri fragt.

Det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at prøve enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på lille båndpudser online før du shopper, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Du bør lige meget hvad ikke overse, at ifald en internet webshop annoncerer billige lille båndpudser online til salg for en pris som kan ses som himmelråbende billig, så bør det for det meste være et fingerpeg om en svindel netshop. Handler med kort er heldigvis en del af et lovbud, hvilket forsvarer køberen overfor uoprigtige e-handler.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre pengene til lille båndpudser i flere bidder. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som fx Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark.

Ved kig i tallene er det markant, at folk ofte leder efter eksempelvis lille båndpudser priser og køb lille båndpudser. Man ser derudover tit folk lede efter blandt andet lille båndpudser tilbud, lille båndpudser online samt billig lille båndpudser.

Analyser eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot forærer dig relativt fine muligheder for at kontrollere mange tidligere køberes betragtninger og herved er det klogt, at du iagttager online forretningens omtaler forinden du bestiller billige lille båndpudser online.

Facebook leverer tilsvarende flere gunstige chancer for at få et kig ind i e-handlens popularitet. Desuden er der faktisk netbutikker som tilbyder kunderne at udfærdige en omtale af deres køb, hvilket også bør benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige lille båndpudser online hos en e-forretning kunne man i og for sig kigge på e-butikkens handelsaftale, men det er tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et andet forslag kan være at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, da det ofte er en angivelse af at internet webshoppen opretholder dansk lovgivning, foruden at online firmaet ofte vurderes af jurister der har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er en god anledning til assistance, for så vidt du oplever besvær med din handel med lille båndpudser. Ydermere anbefales det at kunden er påpasselig med de elementære regler der har indvirkning på bestillingen af lille båndpudser online, som for eksempel hvilken returpolitik e-firmaet har.

På grund af dette er det også relevant, at man altid beholder ens faktura, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af lille båndpudser, uagtet om man har bestilt ved Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller Stark.

Kirsten K gav 5 stjerner

Bestilte online

Charlotte N gav 4 stjerner

Helt i orden.

Thomas Møller gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Birthe L gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til online shopping
1En stor portion e-handler tildeler nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmåder til lille båndpudser. En af favoritterne er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo usædvanlig ukompliceret, samt typisk endvidere den billigste leveringsform.
2Leveringsdygtigheden er naturligvis rigtig udslagsgivende forudsat du har behov for varerne inden for kort tid, og herved er det i sandhed fornuftigt at du studerer det forventede leveringstidspunkt på lille båndpudser. En stor portion internet forhandlere stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men som trods alt er afhængig af at bestillingen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
3Det er i dag meget smertefrit for folk at tjekke tilbud online på billige lille båndpudser på flere forretninger på nettet, og altså garanterer en lang række online virksomheder billig fragt. Det kan dog trods alt vise sig smart at inspicere nogle få internet webshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, således at du er sikret at modtage den mindst kostelige pris.
4Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det kan være et fingerpeg om at e-forhandleren efterkommer de danske retningslinjer, samt at online forretningen en gang i mellem ses til af fagfolk som behersker reglerne på området. Forud for at folk shopper billige lille båndpudser hos en internet shop bør man de facto bese e-shoppens handelsbetingelser.
5Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en bestemmelse, som værner køberen imod bedrageriske e-forretninger. Som et alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale prisen over et længere tidsrum.
6Inden nogen bestiller billige lille båndpudser hos en e-shop behøver man ideelt set granske netbutikkens betingelser, det er dog mange gange en omfattende opgave. Yderligere er det prisværdigt at man er vidende om de primære reglementer der kan have indflydelse på shopping af billige lille båndpudser online, for eksempel den returpolitik internet butikken tilbyder.
7Trustpilot tilbyder tilpas anstændige løsninger til at udforske adskillige eksisterende forbrugeres oplevelser og på grund af dette går vi ind for, at du besigtiger netshoppens anmeldelser før du køber billige lille båndpudser online. Facebook fremskaffer tilsvarende i højeste grad gode løsninger til at få indsigt i internet butikkens kundefokus.
8Enkelte online forhandlere frembyder gratis fragt på lille båndpudser, men ofte påkræves det at du køber for en bestemt pris. Derudover kunne man foretrække den mest letkøbte type af levering, der i mange tilfælde er at få kørt varerne til en pakkeshop. Fragtformen bliver tit ligeledes meget gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
9Den mindst kostelige leveringsform vil altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved e-butikkens lager. Den metode til levering er selvfølgelig ret afgørende om du står og skal bruge lille båndpudser med det samme. Alternativt så sikrer flere internet shops gratis fragt, men tit er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum.