Byggevarepriser.dk

Ligeløbstrappe

Dolle Normandie Ligeløbstrappe
2.995 kr.
Se produkt
Dolle Ligeløbstrappe Normandie 3,115
3.515 kr.
Se produkt
Dolle Paris Ligeløbstrappe eg
7.996 kr.
Se produkt
Dolle Paris Ligeløbstrappe eg/hvid
10.396 kr.
Se produkt
Fakro MSS Ligeløbstrappe
2.595 kr.
Se produkt
Dolle Paris Ligeløbstrappe Gran m/gelænder
6.396 kr.
Se produkt
Dolle Paris Ligeløbstrappe Gran
3.356 kr.
Se produkt
Dolle Paris Ligeløbstrappe eg m/gelænder
11.196 kr.
Se produkt
Dolle Paris Ligeløbstrappe eg/hvid m/gelænder
13.596 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan give rådgivning og sparring omkring ligeløbstrappe.
Der er variationer i priserne på billige ligeløbstrappe fra netbutik til netbutik. En del giver billige priser, hvorimod nogle satser på service. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du finde et andet.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør man tjekke butikkens betingelser.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot ligeløbstrappe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og takket være dette har man mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. Derved har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt sågar få produkterne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra flere nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af ligeløbstrappe online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får en høj grad af kyndig hjælp fra mennesker som er eksperter i netop ligeløbstrappe.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Hovedparten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler ligeløbstrappe online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
ligeløbstrappe jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ligeløbstrappe harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

ligeløbstrappe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

ligeløbstrappe silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
2Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning bl.a. hjelm og sko som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
3Husk at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Hvis du søger hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at hente tilbud fra diverse foretagender.
4Det er vigtigt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at tage noter til alle omkostninger, og efterfølgende undersøge ens omkostning ved dem én og én.
5For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med dit komplicerede projekt.
6Forberedelse vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at forfatte en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver agendaen.
7Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og herved er det væsentligt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som gør at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
8Længe før du optager byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt essentielt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Du kan finde stribevis af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube faciliterer overvældende meget brugbar viden, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
10Man vil aldrig gå ned på værktøj. Tit kan det være essentielt at du har udstyret klar idet du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør huske at indregne de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
11Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når det kommer til krævende projekter. Nogle projekter kræver flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
12Potentielt kan det blive meningsfuldt at have samtlige materialer handlet ind på forhånd inden du begynder din byggeproces. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig huskeliste med hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er bedst?

Temmelig mange e-forhandlere udlover nu om stunder en hel del forskellige billige metoder til levering til ligeløbstrappe. En af de mest benyttede er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er tid til det. Muligheden er altså meget nem, og tit tillige den mest letkøbte fragttype.

Du bør omvendt prøve at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er mange gange en anelse dyrere, men omvendt særligt enkel med ligeløbstrappe online. Den mest billige leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning står og falder med at du opholder dig i kort afstand af e-firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på ligeløbstrappe kan i nogle tilfælde være ualmindeligt relevant ifald du skal bruge produkterne inden for få dage, så med det formål er det relativt fornuftigt at man undersøger den forventede leveringstid for ligeløbstrappe. Adskillige online virksomheder – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen laves forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren forinden de pakkeansatte har fyraften.

Nogle online outlets præsterer gebyrfri levering på ligeløbstrappe online, men i mange tilfælde kun når man handler for en konkret pris. Ellers skal man overveje den billigste type af levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

Adskillige kæder giver afhentning hvor du handler billig ligeløbstrappe på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af ligeløbstrappe i disse områder:

Kokkedal, Roskilde, Rønne, Lillerød, Viborg, Hvidovre, Brønshøj, Horsens, Ølstykke, Varde, Frederiksværk, Slagelse, Silkeborg, Jyllinge, Hedensted, Stenløse, Haslev, Aarhus, Aalborg, Lystrup, Værløse, Herlev, Korsør, Rødovre, Sønderborg, Nærum, Middelfart, Tårnby, Frederiksberg, Taastrup, Glostrup, Helsingør, Struer, Brønderslev, Albertslund, Kalundborg, Greve, Skive, Aabenraa, Lyngby, Hillerød, Thisted, Næstved, Fredericia, Holbæk, Gentofte, Vordingborg, Hørsholm, Charlottenlund, Dragør, Allerød, Hedehusene, Risskov, Holstebro, Brabrand, Nørresundby, Solrød Strand, Ikast, Søborg, Farum, Vanløse, Odder, Brøndby, Birkerød, Herning, Nakskov, Åbyhøj, Hjørring, Vejle, Skanderborg, Grenaa, Højbjerg, København, Hobro, Kolding, Nyborg, Virum, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Vallensbæk, Rudersdal, Tilst, Ballerup, Svendborg, Frederikshavn, Esbjerg, Valby, Randers, Ringsted, Odense, Haderslev, Køge, Frederikssund, og Ishøj, .

Click-and-collect ift. ligeløbstrappe er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere typisk søger bl.a. ligeløbstrappe online og ligeløbstrappe priser. Man ser desuden som regel mennesker søge bl.a. køb ligeløbstrappe, billig ligeløbstrappe samt ligeløbstrappe tilbud, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på ligeløbstrappe

Det har vist sig at være vældig smertefrit for internetbrugere at finde de laveste priser på billige ligeløbstrappe online i blandt flere e-butikker, og med det motiv har flertallet af webshops ikke kunne lade være med at stampe priserne på ligeløbstrappe enormt, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid være rentabelt at inspicere et par internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på ligeløbstrappe online inden du køber, således at du er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal lige meget hvad være obs på, at hvis en e-butik markedsfører billige ligeløbstrappe online til salg for en udsalgspris som anses for kolossalt billig, så burde det undertiden være et tegn på en bedragerisk internet handler. Kortbetalinger er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, der værner folk imod uoprigtige e-forhandlere.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at afdrage pengene til ligeløbstrappe over en længere periode. Det tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at folk jævnligt søger efter blandt andet ligeløbstrappe tilbud og billig ligeløbstrappe. Vi ser derudover som regel online shoppere søge eksempelvis ligeløbstrappe priser, ligeløbstrappe online samt køb ligeløbstrappe.

Se nærmere på andre menneskers vurderinger

Trustpilot leverer relativt pålidelige chancer for at tyde en længere række tidligere køberes iagttagelser og herved støtter vi, at du evaluerer online webshoppens kritik forud for at du shopper billige ligeløbstrappe online.

Facebook frembringer for øvrigt altid fordelagtige muligheder for at få indtryk af e-butikkens popularitet. Derudover ser vi faktisk online webshops som tilbyder kunderne at afgive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også burde udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige ligeløbstrappe online på en internet handler bør man ideelt set kigge på netshoppens forretningsvilkår, men det er tit ikke super interessant, særligt med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

En anden løsning er at se om webbutikken er e-mærke godkendt, siden det burde være et tegn på at netbutikken understøtter de danske love, tillige med at internet forretningen løbende tilses af jurister som har nøje kendskab til vilkårene.

Det giver dig genvej til en håndsrækning, når du møder problemer i forbindelse med dit indkøb af ligeløbstrappe. Foruden dette anbefaler vi at kunden er vaks omkring de vigtigste vilkår der kan have indflydelse på købet af ligeløbstrappe online, som eksempelvis hvilken returret online virksomheden garanterer.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man når som helst opbevarer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af ligeløbstrappe, uanset om man har bestilt ved Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen eller 10-4.

Camilla gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Lone L gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Jens U gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Lars gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til online indkøb
1Indtil flere internet webshops byder på billig fragt på ligeløbstrappe, men i reglen stiller det krav om at du handler for en bestemt sum. Ellers skulle man beslutte sig for den mest letkøbte fragtløsning, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtformen er af og til desuden ultra gnidningsløs. Den prisbilligste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
2Leveringshastigheden er ualmindeligt relevant når du behøver din ordre om få sekunder, så derfor er det ret væsentligt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid på ligeløbstrappe. En række internet firmaer udlover billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men som imidlertid forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt tidspunkt.
3Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er en del af et regulativ, der skærmer os imod bedrageriske online webshops. Som et alternativ kan du bruge et tilbud som fx ViaBill, ifald du vil dække prisen over flere uger.
4Den billigste form for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, som desværre betinges af at du lever i nærheden af e-firmaets bopæl. Den leveringsudgave kan vise sig at være temmelig relevant når man behøver ligeløbstrappe om kort tid. Alternativt så præsterer en række firmaer på nettet billig fragt, men i reglen kun hvis du indkøber for et bestemt beløb.
5Det er i dag særdeles gnidningsløst for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige ligeløbstrappe på forskellige e-forhandlere, og med det motiv præsterer flere internet shops fri fragt. Derfor kan det immervæk blive gavnligt at eftergå visse e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at få den mindst kostelige pris.
6De fleste e-butikker tildeler nu om stunder diverse billige muligheder for levering til ligeløbstrappe. En af de mest moderne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo virkelig hensigtsmæssig, samt oftest endvidere den mest letkøbte fragtmulighed.
7Trustpilot frembyder rigtig gode løsninger til at gennemsøge en længere række nuværende køberes meninger og herved anbefales det, at du sonderer online forhandlerens vurderinger før du handler billige ligeløbstrappe online. Facebook yder tillige ret så fine muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundefokus.
8Forud for at folk handler billige ligeløbstrappe på en online webshop kan man sådan set løbe igennem e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke videre interessant. For øvrigt kan det være til hjælp at man er obs på de mest relevante vilkår der har betydning for handlen med billige ligeløbstrappe online, som fx hvilken returpolitik internet firmaet bruger.
9Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en antydning af at online forretningen opretholder de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren rutinemæssigt undersøges af specialister der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige ligeløbstrappe hos en online webshop burde de i og for sig skimme webbutikkens regler.