Byggevarepriser.dk

Letklinkerblokke pristjek

Er du på udkig efter letklinkerblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du lede andre steder.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige letklinkerblokke fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare letklinkerblokke.
For mange er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring letklinkerblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra flere nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af letklinkerblokke online.
De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og derigennem har flertallet chancen for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Herigennem har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar have produkterne nu og her.
De store byggecentre er populære og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Mange niche webshops producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Forskellige specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved vil du modtage ekstremt nyttig sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis letklinkerblokke.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber letklinkerblokke online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
letklinkerblokke silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med en masse almennyttig viden, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
2Forberedelse vedbliver at være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet agenda, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver køreplanen.
3Det er oplagt at indhente hjælp til projektet, navnlig når det kommer til omfattende byggeopgaver. Større byggeprojekter bør udføres af flere personer. Endvidere bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
5Det bør overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør hente assistance fra en fagperson til dele af projektet. Såfremt du skal have eksperthjælp er det fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
6Du bør ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
7Før du igangsætter byggeriet kan det blive usandsynligt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Det beroer altså på at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
9Man skal for alt i verden ikke undvære værktøj. Ofte kan det være betydningsfuldt at have grejet klar idet du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her udgiftsposter i byggeriets budget.
10Det er essentielt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det er fornuftigt at beskrive hver eneste udgift, og dernæst undersøge ens købspris for dem hver især.
11Måske det viser sig at have noget at sige at du har alle materialer handlet ind forud for at du starter arbejdet. Du har fordel af at forfatte en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og bagefter eftergå punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
12Der kommer utvivlsomt uventede hovedpiner ved avancerede projekter, og af den grund kan det være vigtigt at der er afsat en del tid i planen, som gør at man kan være selvsikker på at nå i mål.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del online forhandlere tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmidler til letklinkerblokke. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig i høj grad uproblematisk, samt typisk tilmed den mest billige leveringstype.

Du kan tillige tænke over at få varerne leveret til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver mange gange en smule dyrere, men lige så vel ret ligetil med letklinkerblokke online. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på letklinkerblokke kan være særdeles udslagsgivende ifald vi mangler pakken straks, og herved er det nemlig relevant at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på letklinkerblokke. En række e-forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på mange produkter online, som imidlertid står og falder med at ordren aflægges forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt afsendt forud for at personalet tager hjem.

Visse online shops tilbyder portofri fragt på letklinkerblokke online, men tit kun ifald man bestiller for et fastslået beløb. Som alternativ kan man overveje den billigste slags levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Store byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig letklinkerblokke online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på letklinkerblokke i disse områder:

Vanløse, Middelfart, Ikast, Højbjerg, Frederikshavn, Køge, Vejle, Kokkedal, Herning, Glostrup, Nykøbing Falster, Nakskov, Sønderborg, Værløse, Brønderslev, Grenaa, Hvidovre, Nyborg, Stenløse, Ølstykke, Esbjerg, Silkeborg, Skanderborg, Ishøj, Odder, Varde, Hillerød, Farum, Haslev, Rudersdal, Korsør, Svendborg, Nærum, Ringsted, Struer, Rønne, Roskilde, Tilst, Risskov, Lyngby, Ballerup, Frederiksværk, Randers, Holstebro, Frederikssund, Gladsaxe, Jyllinge, Brønshøj, Dragør, Frederiksberg, Aabenraa, Hørsholm, Rødovre, Birkerød, Charlottenlund, Vordingborg, Kolding, Søborg, Åbyhøj, København, Holbæk, Nørresundby, Taastrup, Horsens, Helsingør, Thisted, Valby, Næstved, Hedehusene, Hedensted, Albertslund, Slagelse, Greve, Gentofte, Aarhus, Lillerød, Allerød, Viborg, Fredericia, Hobro, Skive, Lystrup, Tårnby, Kalundborg, Vallensbæk, Virum, Brøndby, Herlev, Haderslev, Hjørring, Solrød Strand, Brabrand, Aalborg, og Odense, .

Klik-og-hent ift. letklinkerblokke er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet letklinkerblokke priser og billig letklinkerblokke. Foruden dette ser man typisk netshoppere søge efter blandt andet letklinkerblokke tilbud, letklinkerblokke online samt køb letklinkerblokke, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Den bedste pris på letklinkerblokke

Det er ret så simpelt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige letklinkerblokke online på forskellige e-shops, og for det har masser af internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på letklinkerblokke kolossalt, og ovenikøbet byde på gratis levering.

Trods dette kan det trods alt være lønnende at studere nogle forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på letklinkerblokke online forud for at du shopper, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udbyder billige letklinkerblokke online på tilbud til en salgspris der kan virke usædvanlig overkommelig, kunne det ofte være en indikator for en bedragerisk webbutik. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper folk imod uærlige netbutikker.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre betalingen af letklinkerblokke i flere bidder. Dette tilbydes typisk hos online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis letklinkerblokke priser og letklinkerblokke tilbud. Man ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis køb letklinkerblokke, billig letklinkerblokke samt letklinkerblokke online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere køberes betragtninger

Trustpilot præsterer fuldkommen nyttige løsninger til at betragte en hel del øvrige brugeres synspunkter og på grund af dette kan det anbefales, at du efterforsker internet forretningens ratings forinden du køber billige letklinkerblokke online.

Facebook giver dig ydermere nogle habile chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Foruden det møder vi nogle butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at udforme en bedømmelse af deres køb, som ligeledes må udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige letklinkerblokke online hos en netshop kunne de utvivlsomt overveje webshoppens vilkår, men det er bare ikke videre spændende, især med de velkendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet alternativ kan være at kigge om online forretningen er tilsluttet e-mærket, da det er et signal om at internet butikken efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at online firmaet en gang i mellem monitoreres af specialister der behersker reglerne på området.

Dette er desuden din mulighed for assistance, når du forvoldes vanskeligheder i processen med din handel med letklinkerblokke. Tillige foreslår vi at køber er opmærksom på de mest centrale vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af letklinkerblokke online, eksempelvis hvilken returrettighed e-shoppen benytter.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man altid bevarer sin e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne bekræfte købet af letklinkerblokke, uagtet om man bestiller hos 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

Michael P gav 5 stjerner

Har handlet der før

Karen B gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Niels Andersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Jan Petersen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til internetshopping
1Fragttiden er jo yderst vigtig i tilfælde af at vi skal bruge produktet øjeblikkeligt, så i det øjemed er det skam på sin plads at vi besigtiger tidshorisonten for levering på letklinkerblokke. Masser af online selskaber annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, hvilket dog er afhængig af at der bestilles forud for et bestemt klokkeslæt.
2Den mindst kostelige fragtform vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog kræver at du er tæt på online forhandlerens hjemsted. Den leveringsform kan være temmelig bestemmende hvis vi står og skal bruge letklinkerblokke omgående. Alternativt så tilbyder indtil flere e-firmaer portofri levering, men i mange tilfælde under forudsætning af at der erhverves for et fastslået beløb.
3Forud for at folk køber billige letklinkerblokke på en internet shop behøver de ideelt set kigge på shoppens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke videre spændende. Herudover er det at foretrække at køberen er klar over de væsentligste vilkår der har betydning for handlen med billige letklinkerblokke online, eksempelvis den returpolitik e-forhandleren tilbyder.
4Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, som længe har været en garanti for at internet forretningen efterkommer de danske retningslinjer, foruden at e-forretningen af og til evalueres af fagfolk som behersker vilkårene. Forinden nogen shopper billige letklinkerblokke hos en forretning på nettet bør de altid sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår.
5Trustpilot bringer dig i højeste grad belejlige muligheder for at granske en hel del forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved kan det anbefales, at du eksaminerer e-handlens vurderinger forud for at du shopper billige letklinkerblokke online. Facebook fremskaffer også egentlig stabile muligheder for at få et kig ind i online forretningens pålidelighed.
6Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en orden, der beskytter folk imod snydagtige firmaer på nettet. Alternativt burde du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare beløbet over tid.
7Det er efterhånden temmelig smart for os alle at lave prissammenligning online på billige letklinkerblokke på tværs af forhandlere på nettet, og følgelig garanterer adskillige internet shops gratis levering. Det kan immervæk vise sig indbringende at kigge forbi nogle enkelte internet forhandlere efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
8En række forretninger på nettet udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige løsninger til levering til letklinkerblokke. En yndling er for nærværende afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når du har lyst. Leveringsformen er jo særdeles fleksibel, og typisk tillige den mindst kostelige form for fragt.
9Enkelte butikker på nettet byder på fragt uden omkostninger på letklinkerblokke, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en fastsat sum. Desuden må man overveje den mest betalelige form for fragt, der ofte er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen bliver en gang i mellem omvendt ultra let. Den mest billige slags levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk