Byggevarepriser.dk

Letbeton pristjek

Er du på udkig efter letbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende byggemarkedets betingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragten, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Der findes forskelle i priserne på billige letbeton fra netbutik til netbutik. En del har gode tilbud, imens øvrige satser på service. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare letbeton.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring letbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger produkter fra adskillige nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et bredt udvalg af letbeton online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har folk chancen for at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Hermed har du mulighed for at slippe for fragten, samt sågar skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få skarpere priser.
Alverdens niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette får du formentlig ekstremt informativ hjælp fra nogle der er specialister i netop letbeton.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du køber letbeton online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
letbeton harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man må nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være betydningsfuldt at have det ved hånden akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
2Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har alle materialer indkøbt i god tid før du indleder arbejdet. Du kan sammenfatte en simpel oversigt hvoraf der fremgår alle de ting du skal bruge, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
3For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du lige er midt i dit komplicerede byggeprojekt.
4Du bør for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som skåner dig med henblik på potentielle risici. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke køber professionel assistance.
5Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af krævende ombygninger. Enkelte ombygninger gør krav på flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
6Forud for at du optager dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt centralt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
7Husk at gennemtænke hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du bør anskaffe professionel hjælp til dele af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at lede efter en pris fra diverse entreprenører.
8Planlægning vil være nøglen til succes med byggeriet. Du skal lave en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din dagsorden.
9Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til overvældende meget nyttig viden, særligt når man benytter den engelske version.
10Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive en god idé at tage noter til alle omkostninger, og herefter dokumentere udgiften ved dem én efter én.
11Man kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man hvis byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at ombygningen influerer positivt på klimaet.
12Der præsenterer sig som regel overraskende udfordringer ved omfangsrige opgaver, og derfor vurderes det værdifuldt at der afsættes god plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Flere netbutikker i Danmark tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige fragttyper til letbeton. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Metoden er altså ret så fremkommelig, og endda ydermere den billigste leveringsmulighed.

Du kan derudover påtænke at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver for det meste en smule mere pebret, men endvidere i høj grad fremkommelig ift. letbeton online. Den mest betalelige leveringsløsning er unægtelig at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du opholder dig i kort afstand af e-shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på letbeton er jo ekstremt vigtig i tilfælde af at man har behov for din pakke straks, så af den grund er det temmelig på sin plads at du checker leveringstidspunktet for letbeton. En masse online forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres primære varer online, men som ikke desto mindre er underforstået at transaktionen realiseres forud for et besluttet tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen på posthuset forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Nogle enkelte online butikker garanterer fri fragt på letbeton online, men oftest gælder det kun hvis der erhverves for et konkret beløb. Desuden kan du beslutte sig for den billigste fragttype, hvilket tit vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

De store netshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig letbeton online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene giver fx afhentning af letbeton i disse områder:

Birkerød, Haslev, København, Højbjerg, Køge, Taastrup, Grenaa, Brønshøj, Lillerød, Fredericia, Svendborg, Hjørring, Hillerød, Risskov, Lyngby, Valby, Vallensbæk, Herning, Lystrup, Ikast, Sønderborg, Næstved, Aalborg, Værløse, Frederiksværk, Struer, Kokkedal, Slagelse, Tårnby, Roskilde, Randers, Søborg, Holbæk, Virum, Dragør, Skanderborg, Gladsaxe, Farum, Esbjerg, Hedehusene, Åbyhøj, Horsens, Herlev, Hobro, Hvidovre, Tilst, Hørsholm, Greve, Korsør, Vordingborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Aarhus, Vejle, Brønderslev, Frederiksberg, Haderslev, Thisted, Frederikshavn, Ishøj, Jyllinge, Vanløse, Allerød, Helsingør, Odense, Nærum, Solrød Strand, Charlottenlund, Stenløse, Brøndby, Nørresundby, Aabenraa, Skive, Rødovre, Brabrand, Holstebro, Rudersdal, Silkeborg, Ringsted, Middelfart, Albertslund, Glostrup, Gentofte, Odder, Kalundborg, Rønne, Varde, Ølstykke, Hedensted, Ballerup, Nyborg, Viborg, Kolding, og Frederikssund, .

Click-and-collect ift. letbeton er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når man ser på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger blandt andet letbeton online og køb letbeton. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere lede efter fx billig letbeton, letbeton tilbud samt letbeton priser, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Find den bedste pris på letbeton

Det er jo efterhånden i høj grad smart for folk at finde frem til tilbud på billige letbeton online på tværs af e-shops, og derfor har langt de fleste online outlets været nødt til at nedbringe prisniveauet på letbeton betragteligt, og ovenikøbet yde fri fragt.

Det kan immervæk være fordelagtigt at inspicere enkelte internet butikker efter rabatter og tilbud på letbeton online før du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du bør blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet shop frembyder billige letbeton online på tilbud til en tilbudspris som anses for ekstraordinært gunstig, så kan det ofte være et fingerpeg om en falsk netshop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, hvilket skærmer køber imod uoprigtige webshops.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at godtgøre pengene til letbeton ude i fremtiden. Dette fås normalt i nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Bygma.

Ses der på data er det markant, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis køb letbeton og billig letbeton. Man ser desuden ofte folk søge efter fx letbeton online, letbeton priser og letbeton tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot yder i højeste grad gavnlige løsninger til at studere en længere række forhenværende konsumenters synspunkter og derfor tilrådes det, at du eftersøger online firmaets ratings før du køber billige letbeton online.

Facebook tilbyder for øvrigt ret så gode muligheder for at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi en del forretninger på nettet som tilbyder kunderne at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også kan udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige letbeton online i en internet butik kan de helt sikkert studere dens forretningsvilkår, dog er det bare et omfattende projekt, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, eftersom det ofte er et fingerpeg om at internet firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken af og til efterses af specialister der har ekspertise inden for lovene på området.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, for så vidt du får dilemmaer i processen med din handel med letbeton. Derudover er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale vedtægter der kan have indvirkning på købet af letbeton online, eksempelvis hvilken returret e-forhandleren bruger.

Derfor er det desuden essesentielt, at man altid bibeholder ens kvitteringsmail, så man senere kan eftervise bestillingen af letbeton, ligegyldig om man har handlet hos Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Jesper P gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Else M gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Louise Olsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Poul Nielsen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til køb på nettet
1Inden nogen handler billige letbeton på en netbutik bør de reelt tyde butikkens forretningsaftale, dog er det bare et omfattende arbejde. Tilmed anbefaler vi at køber er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige letbeton online, som eksempelvis hvilken bytteret webbutikken bruger.
2Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, som ofte er et tegn på at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at den jævnligt ses til af eksperter der har nøje kendskab til vilkårene på området. Inden nogen køber billige letbeton i en e-shop kan de i princippet gennemgå deres forretningsbetingelser.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en vedtægt, der skærmer dig overfor svindlende online webshops. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale betalingen over en længere periode.
4Det er yderst simpelt for købere at sammenligne tilbud online på billige letbeton i blandt forskellige forhandlere på nettet, og af den grund garanterer en hel del webshops portofri levering. Trods dette kan det alligevel vise sig tiden værd at udforske indtil flere internet outlets efter tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
5En lang række online outlets giver nu til dags diverse billige leveringsmetoder til letbeton. En af favoritterne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når der er tid til det. Muligheden er nemlig super let gængelig, samt tit endvidere den prisbilligste leveringstype.
6Trustpilot bringer dig tilpas tiltalende muligheder for at efterforske en lang række tidligere konsumenters domme og på grund af dette anbefales det, at du sonderer internet firmaets ratings inden du bestiller billige letbeton online. Facebook frembyder også ret ønskværdige løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.
7Visse e-forhandlere garanterer levering uden beregning på letbeton, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der bestilles for en fastsat sum. Som alternativ kan man foretrække den mindst kostelige mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringstypen bliver som oftest ligeledes temmelig overkommelig. Den billigste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
8Fragttiden kan vise sig at være usædvanlig udslagsgivende hvis du mangler produkterne lige om lidt, og i det øjemed er det uden tvivl fornuftigt at man dobbelttjekker leveringstidspunktet ved letbeton. Temmelig mange internet forretninger stiller garanti om billig 1 dags fragt på en række af deres produkter, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt.
9Den prisbilligste leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du lever i nærheden af e-forretningens tilholdssted. Den leveringsløsning er jo usædvanlig relevant i tilfælde af at du har behov for letbeton om et øjeblik. Alternativt så præsterer indtil flere netshops fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man aftager for en fastsat pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk