Byggevarepriser.dk

Legehus

JABO Legehus Poppe 3,5 m² + altan 1 m²
8.213 kr.
Se produkt
Nordic Play Legehus trykimprægneret - 805-651
1.649 kr.
Se produkt
Toby Terrasse Pakke
1.753 kr.
Se produkt
Legehus I Malet Træ Med Veranda. 130x140x150 Cm Rød/hvid
5.499 kr.
Se produkt
Legehus I Malet Træ. Blå Farve 143x126x142cm
4.999 kr.
Se produkt
Rutchebane Til Nele/annika/toby
1.200 kr.
Se produkt
Toby 1 Legehus 3,25 m²
3.478 kr.
Se produkt
JABO Legehus Estelle 5,1 m² + terrasse 1,5 m²
9.420 kr.
Se produkt
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Lærk
5.644 kr.
Se produkt
Toby Stolpe Pakke
1.612 kr.
Se produkt
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Se produkt
Plus Legehus m/terrasse
3.495 kr.
Se produkt
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af legehus.
Du kan finde forskelle i prisen på billige legehus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have lave priser, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man kende byggeshoppens betingelser.
Flere byggecentre udbyder et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare legehus.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne personligt. Det er navnligt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af legehus online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har de fleste chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. På grund af det har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få skarpere priser.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage endnu mere brugbar assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis legehus.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du køber legehus online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
legehus silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

legehus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

legehus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

legehus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at kalkulere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde investere i assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Det er fornuftigt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive sundt at beskrive hver enkelt udgift, og herefter søge sig frem til online tilbud på dem alle sammen.
3Der er vældig mange vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube giver meget brugbar info, især ifald du bruger engelske søgeord.
4Man skal nødig mangle værktøj. Det kan vise sig at være uundværligt at have det klar til brug akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
5I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Det forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
6Godt forarbejde vil altid være vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør have en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af køreplanen.
7Det er afgørende at du har de relevante bygningsmaterialer parat før du kaster dig over projektet. Du kunne med fordel lave en simpel note som indeholder de materialer du har brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
8Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko som beskytter dig imod eventuelle risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
9Der viser sig som regel uforudsigelige problemer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor vil det være værdifuldt at der er afsat passende tid i kalenderen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål.
10Det anbefales at få hjælp til byggeprocessen, navnlig når der er tale om omfattende byggeprocesser. Krævende byggerier kræver flere personer. Endvidere viser det sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
11Ved udendørs opgaver har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre det avancerede byggeprojekt.
12Før du optager byggeriet må det være vanvittigt centralt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt flot. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Størstedelen af internet varehuse foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsløsninger til legehus. Den mest moderne er for nærværende levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din ordre den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt let gængelig, samt endda ligeledes den billigste leveringsversion.

Du kunne lige så vel tænke over at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver desværre en tak mere omkostningsfuld, men endvidere virkelig fleksibel ved køb af legehus online. Den mindst kostelige fragtmulighed er unægtelig selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig nærved webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på legehus er naturligvis rigtig vital ifald man behøver varen om få sekunder, og med det formål er det rimelig fornuftigt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for legehus. Størstedelen af e-handler – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, der dog forudsætter at bestillingen placeres tidligere end et fast klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen afsendt inden personalet har fyraften.

Enkelte internet webshops lover gratis levering på legehus online, men typisk kun når der erhverves for et konkret beløb. I øvrigt må man overveje den mest betalelige leveringsmanér, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

De store byggecentre yder click-and-collect hvor man bestiller billig legehus online og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggecentrene tildeler bl.a. klik-og-hent på legehus i disse områder:

Nærum, Middelfart, Odder, Horsens, Gentofte, Herlev, Struer, Holstebro, Viborg, Frederikssund, Højbjerg, Silkeborg, Køge, Haslev, Lyngby, Rønne, Varde, Frederikshavn, Brønderslev, Greve, Solrød Strand, Nørresundby, Aarhus, Ringsted, Glostrup, Sønderborg, Risskov, Randers, Haderslev, København, Grenaa, Gladsaxe, Svendborg, Kalundborg, Lillerød, Vejle, Hørsholm, Skive, Skanderborg, Rødovre, Vallensbæk, Frederiksværk, Stenløse, Fredericia, Frederiksberg, Rudersdal, Brønshøj, Værløse, Odense, Ølstykke, Aabenraa, Taastrup, Helsingør, Herning, Hjørring, Slagelse, Næstved, Valby, Korsør, Hobro, Ikast, Brabrand, Albertslund, Holbæk, Roskilde, Søborg, Farum, Hedensted, Åbyhøj, Lystrup, Vordingborg, Hedehusene, Virum, Charlottenlund, Jyllinge, Vanløse, Aalborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Thisted, Dragør, Ishøj, Nakskov, Esbjerg, Kolding, Allerød, Hvidovre, Nyborg, Hillerød, Ballerup, Kokkedal, Brøndby, Tårnby, og Tilst, .

Afhentning af legehus er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at mennesker tit efterspørger eksempelvis legehus priser og legehus tilbud. Derudover ser vi som regel mennesker kigge efter bl.a. køb legehus, billig legehus samt legehus online, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Bygma.

Tilbud på legehus

Det er i dag ultra enkelt for folk at tjekke tilbud på billige legehus online i blandt flere e-forhandlere, og af den grund har flere outlets på nettet ikke kunne slippe for at mindske salgspriserne på legehus en hel del, og ydermere præstere portofri levering.

Derfor kan det til hver en tid vise sig lønnende at efterse nogle enkelte internet webshops efter tilbud og rabatter på legehus online før du køber, sådan at man er sikret at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Du må lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en webshop afsætter billige legehus online for en udsalgspris der kan ses som ekstraordinært attraktiv, så kunne det tit være et tegn på en bedragerisk online butik. Kortkøb er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, som dækker dig overfor uærlige shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at dække betalingen af legehus over en periode. Dette fås som regel i nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Når man kigger i tendenserne er det markant, at internet shoppere ofte søger eksempelvis legehus online og køb legehus. Derudover ser vi ofte netshoppere efterspørge eksempelvis billig legehus, legehus priser og legehus tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot genererer altid fordelagtige løsninger til at beskue en række tidligere forbrugeres reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du evaluerer internet virksomhedens ratings forinden du lægger din bestilling på billige legehus online.

Facebook fremskaffer endvidere relativt fine genveje til at få kendskab til internet butikkens kundefokus. Her er der en del internet foretagender som giver folk mulighed for at nedfælde en vurdering af deres køb, som ligeledes kan udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige legehus online i en internet virksomhed kan de i princippet løbe igennem virksomhedens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, specielt med de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at finde ud af om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en forsikring om at e-forretningen tilslutter sig dansk lovgivning, tillige med at e-handlen ofte evalueres af eksperter som er meget fortrolige lovene på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du får besvær ved din ordre på legehus. Yderligere foreslår vi at kunden er obs på de væsentligste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af legehus online, eksempelvis den returpolitik netbutikken benytter.

Derfor er det tilmed relevant, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man senere kan påvise bestillingen af legehus, uafhængig af om man har købt fra Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Charlotte S gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Marianne D gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Ole Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Helle Johansen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til køb på nettet
1Før folk handler billige legehus på en butik kunne man til hver en tid kigge på virksomhedens betingelser, det er dog ofte ikke særlig morsomt. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køber er vaks omkring de mest essentielle betingelser der kan influere på handlen med billige legehus online, f.eks. den ombytningsrettighed internet shoppen tilbyder.
2Den mindst kostelige fragtform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du er med kort afstand til online forretningens adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være særligt vigtig om du behøver legehus øjeblikkeligt. Alternativt så yder enkelte webshops levering uden beregning, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et præcist beløb.
3Trustpilot tilbyder dig rigtig hensigtsmæssige muligheder for at kigge nærmere på mange tidligere kunders synspunkter og på grund af dette er det godt, at du betragter webbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige legehus online. Facebook genererer desuden fuldt ud fortræffelige løsninger til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
4Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en lovbestemmelse, der støtter en overfor bedrageriske e-forretninger. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage prisen over et længere tidsrum.
5Generelt tilråder vi at tjekke om online shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at online shoppen respekterer de danske love, tillige med at internet forhandleren undertiden vurderes af jurister der er meget bekendte med de gældende vilkår. Inden folk shopper billige legehus i en internet shop kan man faktisk tage stilling til e-shoppens vilkår.
6Det er jo efterhånden ualmindeligt ukompliceret for alle at undersøge tilbud online på billige legehus i blandt diverse firmaer på nettet, og til tak garanterer masser af internet forretninger i Danmark fragt uden betaling. Det kan stadigvæk blive rentabelt at udforske et par forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
7En masse online shops udlover nu om dage mange forskellige billige former for fragt til legehus. Den mest moderne er i dag at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo super fremkommelig, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringsløsning.
8Fragttiden er naturligvis super væsentlig forudsat man har brug for din ordre nu og her, så i det øjemed er det virkelig passende at du studerer leveringstiden for legehus. En række online webshops tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, men vær påpasselig da det forudsætter at ordren gennemføres inden et bestemt tidspunkt.
9Nogle e-handler i Danmark byder på levering uden beregning på legehus, men for det meste er det betinget af at du aftager for et fastslået beløb. Derudover burde man overveje den prisbilligste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver som regel endda usædvanlig gnidningsløs. Den mest billige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.