Byggevarepriser.dk

Lecaterm pristjek

Er du på udkig efter lecaterm? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man kende webshoppens betingelser.
Der er forskel på prisen på billige lecaterm fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på billige priser, og andre satser på en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring lecaterm.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggecentre har et stort udvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot lecaterm.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af lecaterm online.
De store byggemarkeder finder du i store dele af landet, og herigennem har man mulighed for at handle online og hente produkterne selv. Derfor har man valget om at slippe for fragtomkostningen, og tilmed hente varerne straks.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe lecaterm online på deres webshop.
En masse webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem forventes det at du får ekstremt god sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis lecaterm.
Diverse specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lecaterm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lecaterm bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse såsom hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige skader. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2For opgaver udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det uventet går i gang med at piske ned netop som du er i fuld gang med det store projekt.
3Der præsenterer sig næsten altid overraskende problemstillinger i tilfælde med større projekter, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at man har afsat en del plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at nå i mål.
4Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
5Før du påbegynder byggeprocessen må det være ultra fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af større byggeopgaver. Omfangsrige opgaver bør udføres af mere end en person. Ydermere må det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
7Muligvis kan det blive afgørende at du har alle materialer tilgængelige på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en overskuelig liste som samler alt der bliver brug for, og derefter tjekke punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
8Planlægning bliver kilden til at lykkes med projektet. Du bør overveje at nedskrive en struktureret plan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder din arbejdsplan.
9Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive sundt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man bør notere mulige tilbud på dem enkeltvis.
10Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Når du anskaffer assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at lede efter tilbud fra flere foretagender.
11Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har betydning for klimaet.
12Du skal nødig stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at du har det til rådighed når du tager fat på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er rigtig flot. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er bedst?

En stor portion forretninger på nettet giver nu til dags et stort udvalg af billige fragtmetoder til lecaterm. Det mest populære er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når du har lyst. Den er jo yderst praktisk, samt oftest endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.

Du bør på samme måde overveje at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Den viser sig af og til en tand mere omkostningsfuld, men også temmelig overkommelig ved køb af lecaterm online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på lecaterm er naturligvis temmelig bestemmende hvis vi har behov for varen fluks, så med det formål er det ret så passende at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt ved lecaterm. En lang række online varehuse – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på en række af deres varer online, men som imidlertid betinges af at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt fikset forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få e-forhandlere lover fri fragt på lecaterm online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der aftages for et konkret beløb. I øvrigt burde du foretrække den mest prisbevidste leveringsmanér, som typisk er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En lang række webbutikker yder click-and-collect hvor man handler billig lecaterm hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen. De yder fx afhentning af lecaterm i disse områder:

Grenaa, Ringsted, Rudersdal, Aabenraa, Lyngby, Odder, Kokkedal, Nakskov, København, Struer, Taastrup, Randers, Brønshøj, Virum, Rødovre, Thisted, Vordingborg, Ishøj, Hedehusene, Dragør, Charlottenlund, Svendborg, Tilst, Gentofte, Søborg, Hillerød, Lystrup, Brabrand, Højbjerg, Rønne, Skive, Hedensted, Vallensbæk, Fredericia, Gladsaxe, Nærum, Frederiksværk, Korsør, Ølstykke, Solrød Strand, Tårnby, Farum, Ballerup, Slagelse, Skanderborg, Haderslev, Horsens, Nykøbing Falster, Brøndby, Jyllinge, Holbæk, Kolding, Holstebro, Silkeborg, Frederikshavn, Vanløse, Frederikssund, Helsingør, Roskilde, Frederiksberg, Hørsholm, Varde, Nørresundby, Birkerød, Haslev, Herlev, Hobro, Stenløse, Næstved, Ikast, Værløse, Viborg, Brønderslev, Hvidovre, Aalborg, Herning, Kalundborg, Lillerød, Åbyhøj, Sønderborg, Albertslund, Hjørring, Greve, Odense, Vejle, Esbjerg, Aarhus, Middelfart, Risskov, Glostrup, Valby, Køge, Allerød, og Nyborg, .

Klik-og-hent for lecaterm er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis billig lecaterm og lecaterm tilbud. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge for eksempel lecaterm priser, køb lecaterm og lecaterm online, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Få den bedste pris på lecaterm

Det er efterhånden ret så smart for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige lecaterm online hos forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld har adskillige e-shops set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på lecaterm enormt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Det kan alligevel blive udbytterigt at inspicere en række internet virksomheder i Danmark efter billige priser på lecaterm online forinden du shopper, sådan at man er skråsikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Du bør alligevel ikke overse, at hvis en internet shop forhandler billige lecaterm online til salg for en salgspris der kan ses som uforståeligt billig, burde det tit være en indikation på en snydagtig online shop. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af et regulativ, der assisterer dig imod uægte netshops.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare omkostningerne til lecaterm over flere uger. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at folk tit efterspørger fx lecaterm tilbud og køb lecaterm. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter for eksempel lecaterm priser, lecaterm online og billig lecaterm.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot yder en lang række passende muligheder for at granske en stor portion nuværende forbrugeres oplevelser og af den grund er det fornuftigt, at du bliver klogere på e-firmaets ratings forinden du bestiller billige lecaterm online.

Facebook yder også en del fantastiske løsninger til at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Desuden ser vi nogle outlets på nettet hvor man kan nedfælde en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige lecaterm online i en e-forretning kan de i reglen se på webbutikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke særlig spændende, specielt med de kendte byggecentre som Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Et alternativt forslag er at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en tryghed om at internet virksomheden anerkender de officielle regler, samt at internet virksomheden løbende besøges af fagfolk der har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, ifald du får besvær ved dit indkøb af lecaterm. I øvrigt er det at foretrække at du er obs på de mest betydningsfulde betingelser der kan have indvirkning på købet af lecaterm online, som eksempelvis den ombytningspolitik online forhandleren tilsikrer.

I den relation er det også afgørende, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af lecaterm, ligegyldig om man har bestilt ved Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Morten N gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Lene gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anders M gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jesper gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste mulighed for levering vil til enhver tid være at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du er med kort afstand til online forretningens lager. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ultra relevant ifald vi står og skal bruge lecaterm omgående. Alternativt så yder nogle outlets på nettet fragtfri levering, men for det meste er det så nødvendigt at der erhverves for en bestemt sum.
2En stor portion internet varehuse tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsløsninger til lecaterm. Den mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye varer når det passer dig. Denne er jo særdeles ukompliceret, og endda endvidere den billigste mulighed for levering.
3Før nogen shopper billige lecaterm i en e-shop behøver man i virkeligheden gennemse dens forretningsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende arbejde. Dertil er det prisværdigt at kunden er hensynstagende til de mest vedkommende betingelser der gælder for bestillingen af billige lecaterm online, som fx hvilken returneringsret e-shoppen kører med.
4Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer dig overfor falske firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at dække betalingen over et længere tidsrum.
5Det er efterhånden virkelig smart for alle at finde de bedste tilbud online på billige lecaterm i blandt diverse internet butikker i Danmark, og ergo præsterer adskillige internet forhandlere levering uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre være rentabelt at efterse et par forskellige internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.
6Trustpilot leverer flere tiltalende løsninger til at iagttage diverse forhenværende brugeres observationer og derved er det at foretrække, at du efterforsker e-butikkens bedømmelser før du køber billige lecaterm online. Facebook tilbyder dig lignende relativt nyttige muligheder for at få indsigt i internet butikkens popularitet.
7Vi foreslår generelt at tjekke om online forhandleren er e-mærket, fordi det skulle være en erklæring om at internet forhandleren efterfølger de danske regler, foruden at online butikken ofte gennemses af fagfolk der forstår vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige lecaterm i en online virksomhed behøver man de facto gennemlæse e-shoppens handelsvilkår.
8Leveringshastigheden er naturligvis særligt essentiel hvis du absolut skal bruge produktet inden for få dage, så herved er det ganske klogt at du finder tidshorisonten for levering for lecaterm. De fleste internet outlets byder på billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men som trods alt er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
9Nogle e-firmaer sikrer levering uden gebyr på lecaterm, men tit kræves det at der købes for en konkret pris. Desuden skulle du gribe den mindst kostelige leveringsmodel, som oftest er at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Metoden bliver almindeligvis også ultra ligetil. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk